Hirdetés

2012. május 27., vasárnap

(#751) WesTM

WesTM
(őstag)
LOGOUT blog

Van valami hir az ujabb csusztatásról,vagy csak fake volt??? :F :F

i'm out

(#752) Tenki válasza WesTM (#751) üzenetére

Tenki
(újonc)

biztos h. fake...

Jobb ma 1 nő mint holnap kettő :P

(#753) athomi válasza Tommmmka (#749) üzenetére

athomi
(PH! kedvence)

Szted az ati-t nem lehet húzni vagy mi?

[ Szerkesztve ]

Az elmélet és a gyakorlat közt elméletileg nincs különbség! Gyakorlatilag van!

(#754) Tommmmka válasza athomi (#753) üzenetére

Tommmmka
(senior tag)

Tudom h. lehet húzni mivel én jelenleg hd 3850-et használok de a húzás minimális +-t ad.... alap 670-1860-ról 750-2000-en járatom és Nyertem 5% nah erre aztán lehet építeni... a hd 3850 5%-a édes kevés a 8800gs 19-20% túlhajtás teljesítményével szemben

(#755) athomi válasza Tommmmka (#754) üzenetére

athomi
(PH! kedvence)

Tegyél alá erősebb lovat.
Itt egy teszt a kártyákról: [link]
HD3850 34k
8800GS 43k

[ Szerkesztve ]

(#756) rocket válasza Abu85 (#736) üzenetére

rocket
(PH! kedvence)

Nem ertek egyet, idealisak a konzol piachoz, ott ugyanis az exkluziv third party cimekkel lehet sikereket elerni amit a Sony anno megmutatott a PSX kapcsan.
Az NV jatekfejlesztoi oldalon nagyon eros, a jatekfejlesztok tobbsegenek eleguk van a PC piacbol a gyenge eladasok miatt (EPIC kiszallt egy idore a PC piacrol es konzolokra fejlesztenek), szoval nekik tokeletesen idealis lenne a konzol piac csak atkene konvertaljak a TWIMTBP programot oda, penzuk meg lenne kifejleszteni egy konzolt, GPU meg hazon belul megoldhato lenne.

Szerintem a Sony-M$ kettosbol az egyik kifog lepni a konzol piacrol es nem lesz mar nextgen konzoljuk, igy meglesz a hely ahova az NV szepen beferne 2011-2012 kornyeken.

"Releasing a game in 2011 without AA is completely stupid. If the techniyou're using makes it impossible to use AA then you're using the wrong techniques."

(#757) Tommmmka válasza athomi (#50) üzenetére

Tommmmka
(senior tag)

nemhogy megfogja bealázza mivel ismertem be? a hd ati 5% teljesítményt nyújt tuning esetén a 8800gs meg 20-at legalább ergo nem értem mi olyan nehéz ezen keress tesztet ...én tuningról beszélek figyelmen kívül hagyom az alap teljesítményt..

[ Szerkesztve ]

(#758) Tommmmka válasza Tommmmka (#757) üzenetére

Tommmmka
(senior tag)

azonos konfig alatt különben a 8800gs simán erősebb XD

(#759) athomi válasza Tommmmka (#758) üzenetére

athomi
(PH! kedvence)

"...simán erősebb XD"
A teszt nem ezt mutatja. :U
Árat is figyelmbe vehetnéd.

XD-t utoljára 6 évvel ezelőtt bindeltem MOHAA-ban! ;)

(#760) Tenki válasza athomi (#759) üzenetére

Tenki
(újonc)

Tuninggal erősebb nem alapon magyarul 8800gs erősebb tuninggal mint a 3850 tuninggal erre akartam kilyukadni XD

Én is 3 napja kezdtem újra mohaa-zni XDXD

(#761) leviske válasza sutyi^ (#750) üzenetére

leviske
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

9800GT??? Én eddig csak a GX2-ről tudok... azt hittem, hogy a többi 98 már a TG200-ra fog épülni. :F

(#754) Tommmmka: nem akarok beleszólni, de tudod, hogy az ATi-knál nem a memóriát kell baszkurálni, hanem a gpu-t?? Azt pedig a HD3850 esetében alapon 740MHz és fel lehet tornászni 900 környékére? :)

[ Szerkesztve ]

"És robbanó tartály mögött vihorászni tűzharc közepén szerintem még a Nők lapja horoszkópja szerint sem jelent jót." /by MAZUR [GS'10J]

(#762) Keldor papa válasza sutyi^ (#750) üzenetére

Keldor papa
(PH! félisten)
LOGOUT blog

9800GT-re forrás?

(#763) Tenki válasza leviske (#761) üzenetére

Tenki
(újonc)

legalább ne írj marhaságot a 3850 alapórejele gpu-nál 670mhz

(#764) sutyi^ válasza Keldor papa (#762) üzenetére

sutyi^
(fanatikus tag)

Expreview. De nincs ebben semmi érdekes, vagy új.

9800 széria valszeg top to bottom G92 lesz. Ha csak nem maradtam le valamiről.

[ Szerkesztve ]

fubar...

(#765) Abu85 válasza rocket (#756) üzenetére

Abu85
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

Az nV-nek nincs akkora pénze, hogy belefogjon egy komplett konzol kifejlesztésébe. Ide kell maga az erőteljes alapgép, a fejlesztői környezet, és ami a legfontosabb kifogyhatatlan pénz a fejlesztőknek, hogy őket válasszák az excluzív cimeknél. Egyszerűen mind hiányzik az nV-ből, így nem véletlen, hogy nem gondolkoznak ezen az iparágon.
A PC-s TWIMTBP programjuk teljesen más alapokra épül. Nagy pénzt csak akkor ölnek a projektbe, ha a fejlesztése közben kiderül, hogy túl jól fut az AMD karikon (lásd Hellgate: London, és ott is csak azt érték el, hogy a konkurens GF karik alá kerüljenek az AMD cumók ami nem túl jó dolog tekintve, hogy teljesen kizárták a fejlesztésből az AMD-t, ennél jobb parti volt a Lost Planet, igaz ott alig volt DX10-es terhelés a karikon).

Nem tudom, miért lépne ki a konzol piacról valamelyik versenyző. A Wii iszonyat jól érzi magát, a Microsoft szvsz túlteljesíti az elvárhatót, mert második próbálkozásra, piacképesnek maradni ilyen mezőnyben fantasztikus eredmény, a PS3 pedig a kezdeti nehézségek ellenére, hozni fogja az elvárhatót, bár lehet, hogy ez nem lesz elég a Sony fejeseinek, de arra elég, hogy a ne menjen el a kedvük a konzol piactól. Talán a PS4 már igazából játékgépnek készül, nem úgy mint a PS3.

A semmi az nem nincs, hanem van. Ha a semmi van, akkor nincs semmi, de ha nincs semmi, akkor valami van, de az nem semmi.

(#766) Keldor papa válasza sutyi^ (#764) üzenetére

Keldor papa
(PH! félisten)
LOGOUT blog

Expreview roszabb, mint a fudzilla. :D De majd meglátjuk.
Mindenesetre nem látom sok értelmét 9800-nak úgy, hogy az is G92-re épül... akkor minek a 8800GS/GT/GTS512? :F

[ Szerkesztve ]

(#767) atenza

atenza
(senior tag)

Körülbelül mikorra várható a 9600gt megjelenése?

(#768) Brent válasza atenza (#767) üzenetére

Brent
(fanatikus tag)

Csütörtökön debütál !

+valahol már lehet kapni Gainward 9600 GT-t 43-44 k !

[ Szerkesztve ]

(#769) leviske válasza Tenki (#763) üzenetére

leviske
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Összekevertem a HD29XT-vel. :) Esdeklem bocsánatodért. :R

(#764) sutyi^: akkor az nV nagyon nem sürgeti a fejlődést...mind1. Viszont valaki akkor már elárulhatná nekem, hogy mire fel a 9xxx elnevezés, ha már a 88GS/GT/GTS kijött ugyszintén G92-vel. :F

Legalább a nevét válthatnák, hogy a látszat meglegyen. :(

[ Szerkesztve ]

"És robbanó tartály mögött vihorászni tűzharc közepén szerintem még a Nők lapja horoszkópja szerint sem jelent jót." /by MAZUR [GS'10J]

(#770) emre33 válasza fLeSs (#742) üzenetére

emre33
(PH! addikt)

teszt csütörtökön 0:01-kor kerül fel? :Y

(#771) csakegyreg válasza emre33 (#770) üzenetére

csakegyreg
(tag)

remélem azért a bliss 8800gt pcx-emet nem kukázhatom

http://kismalac.net/malacka/mic/e7 ->>> katt! elég sanyarú velem mostanába a sors de.. .. :D

(#772) sutyi^ válasza Keldor papa (#766) üzenetére

sutyi^
(fanatikus tag)

Minden rossz ami nem hivatalos forrás.

G80 elég méretes darab nem hiszem hogy nagyon megérte volna azt gyártani még ez év júniusáig. Valamivel pedig ki kellett tolni az 8800-ak életciklusát.

Persze 8700, meg 8900 jobb lenne, de gondolom ez a "kilencezrezés" valamiféle reakció az daamit féle 2xx0-3xx0 jumpra.

fubar...

(#773) rocket válasza Abu85 (#765) üzenetére

rocket
(PH! kedvence)

Egy konzol kifejlesztese kevesebbe kerul mint megtervezni egy diszkret GPU generaciot amiket minor updatekkel 2-2.5 evig piacon kell tartani ezzel is novelve a haszon szerzes lehetoseget, ugyenez a konzolnal 5-7 ev is lehet es olcsobban kivitelezheto a fejlesztese, raadasul kesz alkatreszek (CPU, memoria stb.) megvannak/meglesznek hozza csak osszekell pakolni es megtalalni az egyensulyt a felepitesben.

"Releasing a game in 2011 without AA is completely stupid. If the techniyou're using makes it impossible to use AA then you're using the wrong techniques."

(#774) rocket válasza leviske (#769) üzenetére

rocket
(PH! kedvence)

Valoszunileg a G94-en kivul a G92 is tudja azt a fajta tomoritesi eljarast amivel no a teljesitmenye a hasonlo felepitesu G80-hoz kepest, de ez a 8800GT/GTS levo G92 coreban nincs aktivalva, ezzel meglenne az a plusz amiert lehetne hivni 9800-nak a kartyakat es osszeallna teljesen a kep miert is lett a 8800 csalad tagja a G92-re epulo GT/GTS 512MB.

[ Szerkesztve ]

(#775) Abu85 válasza rocket (#773) üzenetére

Abu85
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

Az alkatrészek tényleg megvannak, de meg kell vásárólni a licenszeket (ez nem csak abból áll, hogy belerakod a RAM-ot és kész azért, hogy beletehesd komoly pénzt kell fizetni), ki kell fejleszteni még a fejlesztői KIT-eket is. Ha úgy gondolod, hogy ez olcsóbb, mint az aktuális GPU generáció életben tartása akkor nagyot tévedsz. ;)

A semmi az nem nincs, hanem van. Ha a semmi van, akkor nincs semmi, de ha nincs semmi, akkor valami van, de az nem semmi.

(#776) Abu85 válasza rocket (#774) üzenetére

Abu85
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

Lol ezzel etetik a népet. :DD
Azért gyorsabb a G80-nál, mert egy TCP-ben több a TMU. Hihetetlen miket ki nem találnak a zöldek. :C

(#777) ingyom007

ingyom007
(lelkes újonc)

Megjelenés előtti csend?:D 4órája nincs hsz :(

[ Szerkesztve ]

(#778) emre33 válasza ingyom007 (#777) üzenetére

emre33
(PH! addikt)

4 óra múlva teszt :R

PH helyében 0:00-kor felraknám, akkor már 21. van

És mi leszünk az elsők :R

[ Szerkesztve ]

(#779) Gyusz válasza emre33 (#778) üzenetére

Gyusz
(őstag)
LOGOUT blog

G80 teszt anno elég hamar kint volt, de szerintem nem kéne ennyire siettetni a dolgot, felkerül a teszt amikor felkerül.

Mióta húzom már a videokártyavásárlást, majd' két éve le akarom cserélni a 6600GT-t, de mindig találok magamnak olyan jó játékokat, amik jól futnak ezen is, és néhány új program is megfelelő kompromisszumokkal egész játszható. Igaz, mostanában nincs is annyi időm ilyesmire, talán majd a 9600GT végre vásárlásra bír. Bár először úgy is drága lesz, szóval megint várni fogok, aztán megint jön valami amire lehet várni, úgy néz ki belőlem nem nagyon fognak a GPU-gyártók meggazdagodni :P

(#780) ingyom007 válasza Gyusz (#779) üzenetére

ingyom007
(lelkes újonc)

Nem kell várni vele :D Megveszed aztán sajnálod rá a pénzt hogy megvetted legalábbis én így vagyok ezzel :S

(#781) fLeSs válasza emre33 (#778) üzenetére

fLeSs
(VIP)
LOGOUT blog

Du. 14:00-kor jár le az NDA.

(#782) emre33 válasza fLeSs (#781) üzenetére

emre33
(PH! addikt)

jaj de pontosak.
pár óra/perc sokat számít ám!

Érdekes az intel-nél nincs ilyesmi?

(#783) fLeSs válasza emre33 (#782) üzenetére

fLeSs
(VIP)
LOGOUT blog

Minden gyártó percre pontosan határozza meg az NDA végét.

(#784) Thrawn válasza fLeSs (#783) üzenetére

Thrawn
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Kivéve a VVikoo :)

Different songs for different moods.

(#785) emre33 válasza fLeSs (#783) üzenetére

emre33
(PH! addikt)

Értem én, de az intel X48 teszt több oldalon is kikerült..És hivatalos bejelentés mégsics.

mindegy, magas ez nekem

(#786) sid.:Rc211v

sid.:Rc211v
(senior tag)

helo.

..egy 3 ghz-re húzott e2180-as teljesen kiuhzná a karit vagy jobban kéne még húzni a procit?

-XFX-

(#787) fLeSs válasza emre33 (#785) üzenetére

fLeSs
(VIP)
LOGOUT blog

Az X48-cal kapcsolatban nem is tok NDA-ról.
Az X48 az csak úgy van. :D

(#788) gbors válasza sid.:Rc211v (#786) üzenetére

gbors
(PH! addikt)
LOGOUT blog

általánosságban igen, bár kérdés, hogy milyen körülmények között kellene kihajtani.

Louie: Goddamn it. You shot me in the exact same f****ng place as last time! Ghost Dog: I'm sorry. I mean you no disrespect. I'm your retainer. I don't want to put too many holes in you.

(#789) emre33 válasza fLeSs (#787) üzenetére

emre33
(PH! addikt)

csak úgy van? :Y Hol, Nálatok :O
Csak úgy lehetne itt nálam is egy X48-DQ6 :D

(#790) gbors

gbors
(PH! addikt)
LOGOUT blog

aztaleborult mindenségit... click! és ez 3 közül a legolcsóbb...

[ Szerkesztve ]

Louie: Goddamn it. You shot me in the exact same f****ng place as last time! Ghost Dog: I'm sorry. I mean you no disrespect. I'm your retainer. I don't want to put too many holes in you.

(#791) Alpachino válasza gbors (#790) üzenetére

Alpachino
(PH! addikt)

Na most már tényleg kíváncsi vagyok, hogy mit tud ez a kari. :Y

Asrock Z68 Pro3 Gen3, Intel Core i5 2500@3.9GHz, Corsair H60, Corsair Vengeance 2x4GB 1600MHz DDR3, ASUS 6870 DCu, ASUS 450W, OCZ Agility3 60GB SSD

(#792) Thrawn válasza Alpachino (#791) üzenetére

Thrawn
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

A HD3850 és a HD3870 között teljesít, hol jobban, hol kevésbé. Árban 169-189 dolcsi közé fogják tenni az árát, mily meglepő, az AMD is most csökkentette a HD3850 árát 169, a HD3870 árát pedig 189 dollárra.
Link

(#793) Alpachino válasza Thrawn (#792) üzenetére

Alpachino
(PH! addikt)

A 3870 árcsökkenését megértem, mivel teljesítményéhez képest, igen csak felül volt árazva, 3850 árcsökkenése nem lett volna indokolt, mert már lassan eléri a 8600GTS árát,( 31-32K) és attól jóval gyorsabb.

Asrock Z68 Pro3 Gen3, Intel Core i5 2500@3.9GHz, Corsair H60, Corsair Vengeance 2x4GB 1600MHz DDR3, ASUS 6870 DCu, ASUS 450W, OCZ Agility3 60GB SSD

(#794) fLeSs válasza Thrawn (#792) üzenetére

fLeSs
(VIP)
LOGOUT blog

Várjuk meg a teszteket. ;) Szvsz lesz itt még árcsökkenés... ;)

(#795) Thrawn válasza fLeSs (#794) üzenetére

Thrawn
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Persze, megvárjuk, hiszen hamarosan felbukkannak az elsők. Amit linkeltem az meg ugye a másik fél véleménye. Egy árcsökkenés jól jönne, elgondolkodnék nagyon egy 3850-en...

(#796) Thrawn válasza fLeSs (#794) üzenetére

Thrawn
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Akkor olvassunk, vagy legalábbis nézegessük a képeket: Link és Link :D

ps: a TweakTown-os teszt már 6 napja kint van :F
A másik oldal tesztjében tetszik a tolómérős rész :D

[ Szerkesztve ]

(#797) sutyi^ válasza Thrawn (#795) üzenetére

sutyi^
(fanatikus tag)

Már most is van helyenként 34e körül, mennyit essen még? :D

fubar...

(#798) Keldor papa

Keldor papa
(PH! félisten)
LOGOUT blog

(#799) Keldor papa válasza Keldor papa (#798) üzenetére

Keldor papa
(PH! félisten)
LOGOUT blog

Jó kis teszt lett és a kártya is jó. Eddig tartott a 8800GS :D
Viszont nem tudom miért erőltetik egy ilyen kártyánál az 1920×1200 és a hasonló felbontásokat...

Egyébként ahogy nézem itt is hűtőt kell majd cserélni, mert a gyári egy vicc továbbra is!

[ Szerkesztve ]

(#800) emre33 válasza fLeSs (#794) üzenetére

emre33
(PH! addikt)

Várjuk a tesztet.

Hiptnózis: pontos idő 14:00

[ Szerkesztve ]

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.