de szemét vagy, elvetted a 10k-adik hsz-t

..::Gotham GAC-3::.. Jungson JA-88E ..::Gotham 54025 SPK 4 x 2.5mm::.. Hivi Swans D3.2BF or iAudio D2@D2+ -:- SHURE SE315 CL **only LOSSLESS** :-)

de szemét vagy, elvetted a 10k-adik hsz-t

..::Gotham GAC-3::.. Jungson JA-88E ..::Gotham 54025 SPK 4 x 2.5mm::.. Hivi Swans D3.2BF or iAudio D2@D2+ -:- SHURE SE315 CL **only LOSSLESS** :-)
KÉP igen így a hőfok kicsit más
de játék alatt nem melegszik ennyire ugy vettem észre
'Ami nem öl meg az kissebbé tesz' - Super Mario :D:D

min. 4-es MSAA-val köllene futtatni meg legalább 800*800-as felbontás
igen mert ez a progi fixen 100%-on terheli a végéát végtelen ideig
amit fél percig se képes egyetlen game se ![;]](/dl/s/v1.gif)
hogy neked semmi se jó 

ezek csak tanácsok 
bár az is igaz hogy nem volt gyerekszobám
s nem bírom a súrlódást mert még szűz vagyok 

remélem ÍGY már elég hivatalos 

legalább olyan jó mintha én csináltam volna 
várj leszállok a magaslórúl 

gondolj bele egy +40 fokos nyári, zacskó gyöngyöztető napsűtéses napon
lehet alulró nyalná a száz-at 
ezeréves rosszul szellőző házban van, ráadásul ez a zalman hűtő sztem nem a legjobb egy AC S1 v S2-vel 5-6fok minusz egy jól szellőző házban lehet mégtöbb leugrana, nyáron meg kűdöm rá a szárazjeget 

Melyik a jobb a Gainward 8800 GTS 640Mb
vagy egy Gainvard bliss 9600 gt 512?
coser.hu
(#10010) Dark KillerX válasza gyáliSanyi (#10009) üzenetére

Sztem húzva a 8800GTS 640MByte a jobb,de ha nem tuningolsz akkor a GT
Mod.A GTS mellett szól a több ram,a 320-bites ram sávszélesség,több shared egység(96),és rop(20),ami meg a Gt mellett szól kisebb fogyasztás,kevesebb hő(de ez nem biztos),és gyárilag jóval magasabb órajel.
[ Szerkesztve ]
valamivel gyorsabb a 9600GT, de én nem ezen az alapon választanék közülük, hanem azon, hogy a 9600GT több, mint 1 évvel újabb kártya, ennek minden előnyével.
Louie: Goddamn it. You shot me in the exact same f****ng place as last time! Ghost Dog: I'm sorry. I mean you no disrespect. I'm your retainer. I don't want to put too many holes in you.

Itt megnézheted a különbséget több játékban és felbontásban a 8800GTS 320MB G80-as mag és a 9600GT 512MB G94-es mag között.
A 640MB és a 320MB között csak a magasabb felbontásokban van némi különbség.

Igen , valahogy úgy . A 96GT shader teljesítménybe gyengébb valamivel , de nagy felbontáson már nem csak az számít , ott inkább a memóriaméret és sávszél.
Steam ID: http://steamcommunity.com/id/mxclcd

(elnézést nem olvastam vissza
)
Jól sejtem, h a GIGABYTE GV-NX96T512HP kari iszonyatosan forró? 

Nem is olyan rég írt baramatyi a fórumra akinek gondja volt ezzel a karival.
Nem válaszolt, hogy végülis az extra ventik megoldották e a problémáját.

Jól gondoltam
Köszönöm 

Igazad van, inkább egy újabb szériát.
Találtam én is itt egy PH.-s tesztet [link].
A 8800 erősebb, de nem olyan nagy a különbség, szóval alap dolgokra bőven elég a 9600gt.
coser.hu

Néztem a linket és, hát nem tényleg meggondolandó, hogy passzívra cseréljek.
De a ventisektől meg attól tartok, hogy hangosak lesznek! Vagy az újjabbaknál már elviselhető a zaj?
coser.hu

Hello mindenkinek!
Lenne egy problémám...
Vettem két Leadtek PX9600GT Extrem videokártyát egy Asus M2N-SLI alaplaphoz.
Problémám annyi, hogy előtte két 7300GT volt benne és nem láttam teljesítmény arányos változást a játékokban, SŐT! tesztek szerint is egy videókártya elég "ütős" volt, és a Crysis: Warhead játékban nem nagy a különbség egyenként vagy SLI-ben, és a GTA4 meg egyszerűen katasztrófális...Minden alap grafikán fut, és úgy beszaggat sokszor a kép(mintha egy Geforce MX440-el szórakoznék xD), és az SLI között nincs látható különbség.
3Dmark08-al tesztelve kihozza a majdnem dupla teljesítményt, ahhoz képest, mint amikor csak egy kártyával futattam.( 1 kártya: 3600 pont 2 kártya: 7368 )
A gép konfigom:
Proci: AMD Athlon 64 X2 5000+ 2.60GHz
Memória:2 gb
Alaplap: M2N-SLI ( MSI )
Videókártya: 2*Leadtek PX9600GT Extreme
Jah és Vistát használok!(1 szűk hete van felrakva)
Tehát "röviden" ennyi a problémám!
Várom a válaszokat
"A lehetetlen nem tény, hanem vélemény."
egy kártyával 3600pont?? az elég karcsú.....saját eredményeimből kiindulva egy kártyával kellene annyi pontodnak lenni mint most 2vel van, nem tudod feltölteni a 3dmark eredménye screenshot-ját?
amd fusion meg dual core optimizer fent van? tápod milyen?
[ Szerkesztve ]
nu warte bitte, a két 8800 nem ugyanaz. Te eredetileg egy 640MB-os 8800GTS-ről írtál, a tesztben pedig egy 8800GT van. az előbbinél 5-10%-kal gyorsabb a 9600GT, az utóbbi viszont a 9600GT-nél gyorsabb 20-25%-kal. akkor most melyikről van szó?
Louie: Goddamn it. You shot me in the exact same f****ng place as last time! Ghost Dog: I'm sorry. I mean you no disrespect. I'm your retainer. I don't want to put too many holes in you.

Jah felraktam a progikat amiket mondtál, meg közben rájöttem hogy szerintem igazán a probléma a memória volt, a GTA 4-nél meg a Crysisnál
Köszi a progi ajánlásokat
"A lehetetlen nem tény, hanem vélemény."
ezt csak most vettem észre - mit nyertem? 

Igan a 640-es gts-ről írtam, csak meglepődve néztem, hogy jobb egy 8800 gt a tesztben mint a 9600gt.
coser.hu

Hagyd a passzívat, vegyél aktívat.
A passzív hevül, az aktív lehül.
De jó kis rím lett. Mehetne aláírásba is.
Szerintem még ref. hűtőset is veszetsz, nem sok panasz van rá. A passzív csak jól hűtött házba javasolt, megtoldva a karit egy plusz ventivel. De akkor már nem nevezhetjük passzívnak igaz-e?
Ha jó aktív karit szeretnél nézd meg az adatlapomat.
VBandi: A GTA4 nálam is csak akkor futott normálisan, ha már 3 giga ram volt a gépben.
üdv
lenne egy kérdésem
adott egy 9600gt 1gb
egy acorp conroe 1333-d667 lap
egy noname 550wos táp
vgabol nem jön ki jel valamiért
viszont ami benne volt 8600gt azzalmegy simán
de az én konfigomban a vga működik
mi lehet a gond?
[ Szerkesztve ]
Eladó Toshiba laptopokhoz vadonat új alaplapok(i7 stb). OMNIA 7 :)Eladó Cuccaim ---> http://tinyurl.com/62wk2ry <-- ugyan itt kacatok is eladoak :)
"vgabol nem jön ki jel valamiért"
Próbáltad már énekszóval, esetleg sütivel kicsalogatni? 
Komolyra fordítva a szót, lehet hogy a táp gyenge. Extra tápcsatlakozó rendesen rá van dugva? DVI kábel/analóg átalakító biztosan jó, másik kimeneten is nézted?
ezekkel minden rendben van

más 5let?
esetleg lappal vmit tenni?
vagy akármi?
Eladó Toshiba laptopokhoz vadonat új alaplapok(i7 stb). OMNIA 7 :)Eladó Cuccaim ---> http://tinyurl.com/62wk2ry <-- ugyan itt kacatok is eladoak :)
Esetleg az alaplapon lehetne BIOS-t frissíteni. De én megnézném abban a konfigban egy másik táppal is.
holnap hozza az arc hozzám éskiprobáljuk az én tápommal is
(CM 620)
vganak nem lehet semmi baja gondolom ha nálamment
[ Szerkesztve ]

Üdv!
A plusz tápcsatit bekötötted a kártyába?
Találtam még valakit, akinek gondjai voltak ilyen lappal és videokártyával, bár nem egészen ugyanaz a probléma és megoldás sincs link. Kíváncsi vagyok, hogy a tápcsere után jó lesz-e.
[ Szerkesztve ]

Csütörtök kezdetével belépek a klubba
I heard, the truth was built to bend..
és meg szabad tudni mivel? 

Mivel neki is lesz egy GT-je.
Na jó, viccen kivül engem is érdekelne, hogy végülis melyiket veszi meg. Szerintem a Bliss-t. 
humor herold
gondoltam ha be akar ruházni egy olyan passziv csodára amivel mindenki szív mostanában akkor gyorsan lebeszélem

A passzívra eszembe jutott két szinoníma:
tétlen - ez pont illik a hűtőre, mert az bizony nem teszi a dolgát
szenvedő- ez meg pont illik a júzerre, akinek ilyen GT-je van ![;]](/dl/s/v1.gif)
Vehet nyugodtan passzívat, de akkor vehet hozzá rögtön hűtőt is.
Vagy lecserélheti a házát egy Hájper-Kúler-Májszter-Szpesöl-Ventillésönre amibe akkora légcsvarokat pakoltak, hogy egy repülőgép simán fölszállna velük. 
Tudom, hogy volt itt "némi" költői túlzás is, de érzékeltetni akartam, hogy egy halk aktívval mindenképpen jobban járna. Szóval ha passzívban töri a buksiját, ketten fogjuk lebeszélni róla. 
[ Szerkesztve ]

Bizony bliss lesz a kicsike srácok! kúler(jäger)meister házikoba kerül amúgy
köszönöm az aggodalmatokat, nem is szeretnék passzívat
holott jelenlegi kis 26xt-m az, de ez nem melegszik, mivel MSI hítpájp...
Ebböl az uj érából nem volt nv kártyám, kiváncsi vagyok rá nagyon h milyen. ugye nem kell win-t ujra raknom, drivercserével nem várható gebasz? meg olvasgatok még erröl a cudálatos dologról és a fizikai sebességítőről is hogyan eszik vagy isszák. amúgy ha leszedem a legujabb drivert, akkor ezeket a cumókat külön kell majd telepítenem ill. nem?
[ Szerkesztve ]

Ha lepucolod Driver Sweeper-rel, szerintem nem lesz gond. (persze az ördög soha nem alszik)
A PhysX-et pl. a Mirrors Edge-ben tudod majd kipróbálni, illetve ajánlom a figyelmedbe a Warmonger-t. Az egy klasz kis játék, olyan mint a Red Faction (ha esetleg ismered). Amit én várok nagyon, az az Aliens: Colonial Marines, szintén PhysX-es lesz.
[ Szerkesztve ]
én mikor 3850-ről cseréltem 96gt-re nem raktam uj winfost, nem votl semmi gond, 26xt-hez képest ég és föld
euchi: azt sose értettem ha vki megveszi a passzívat utána meg teszi rá a ventit
azért mostmár mindenféléből lehet találni csendes hűtésűt, nem olyat mint az én morgós búgós zalmanos giga 96gt-m 

Oks, köszi a tippet! Red Factiont ismerem, persze! régen nagyon komáltam! brutál módon hasítottt a gef3 ti200-on
(#10040) Kickass: azt gondolom hogy sokkal jobb lesz. neked a 3850hez képest menyivel ütősebb?
3850 256mb volt, hát nem is tudom biztos h jobb de nem volt olyan játék amin kijött volna a különbség azaz ez se igaz igy mert mig a 3850 volt addig egy 15" CRT használtam amin 1024x768 volt a legnagyobb felbontás és azon még elég szépen futott minden deceemberben volt lehetőségem az első lcd-m beszerezni igy igazi összehasonlitási alapom nincs, a GTA4 el se indult a 3850el, a 96gt-n most h van rajta egy kis tuning egész szép, egyébként meg vagyok elégedve vele
[ Szerkesztve ]

felbontás sokat számít. 1024x768 -hoz a 2600xt-vel is minden maxon ment (mielött kérdeznétek, nem játszo ma crizisszel
). Nyár végén vettem emg elsö tft-met és ahhoz már kevéskének bizonyul. bár meg kell hagyni, mediumon szépen futnak a cuccok. ha jol fut a gt-vel a gta4, annak nagyon örülök, ui. azt nem mertem kiprobálni xt-vel az olvasottak alapján

ez így jobban fáj, köszi 

akinek baj van a hütéssel vagy a zajjal az vegyen ha van pénze 9600 gt gs gainwardot
nekem ilyen van semmi hangja nincs miután bejött a win
alapon 9554 pontot csinál egy 5600x2 cpu-val 3dmark2006-ban
és ami kb. megegyezik egy 4830 OC ati meg egy 6000x2 eredményével
ami azért mond valamit 
ezért se cseréltem még le én se már több mint fél éve megvan egyszerüen nincs értelme csak nagyobb pénzmag megmozgatásával lenne érdemes 4850 + valami core2duo-ra cserélni akkor meg inkább megvárom az am3 as amd-t meg a következö dx 11 es középkategoriás nvidiát

hihiiiiij, ma jön meg a kis Bliss

ehh ma nem jön futár, majd holnap. medve böre...iszom másra

Olyan vagy mint egy kisgyerek, aki ébren várja a mikulást.
Türelem!
Ne felejts el tejet és süteményt kitenni. 
[ Szerkesztve ]

"türelem, tornaterem." heh, maximum egy koszos zokni kerül a tornácra 
[ Szerkesztve ]

Üdv sziasztok!
Barátomnak tönkrement a gyári hűtőventilátora egy XFX 9600GT kárytán.
De nem akart heteket szívni a szervizeléssel. Így hát kerestünk rá hűtést. Találtunk egy Thermaltake TMG ND1 hűtőt,ami jónak ígérkezett. Minden rendben is volt,csak egy kis szakaszt kellett kivágni a ventilátor csipesz miatt.
A magról leírtuk a típusszámot. Megtudjátok mondani a gyártás méretet és egyéb fontos infókat?
L8038897-0811A1
S-taiwan
P4 3334.MOV
G94 300 A1
magpanelszám: VPENV94P1PS8
adatok:
Bundles: Company of Heroes
Bus Type: PCI-E 2.0
GPU Clock: 740 Mhz
Memory Bus: 256
Memory Type: DDR3
Memory Size: 512 MB
Memory Speed: 2000 Mhz
Thermal Solution: FANSINK
Minimum Power Supply Requirement: 400 Watt
Outputs: HDTV, , Dual-Link DVI
Card Dimensions: 9" x 4.376" x 0.75"
Feature:
Warranty:
Package Contents: S-Video Cable, DVI Adapter, 6 Pin Y Power Cable, DVI to HDMI Adapter, SPDIF Cable
Köszönöm!
[ Szerkesztve ]
http://nightmarecorp.5mp.eu/web.php?a=nightmarecorp&o=7bNYgEISLh