Hirdetés

2012. május 27., vasárnap

(#901) gbors válasza skylaner (#889) üzenetére

gbors
(PH! addikt)
LOGOUT blog

mert az emberek nagyobb része még úgy tudja, hogy sz*r :D

#893: ez a GTX specifikáció annyira kevés, hogy nehezemre esik hinni benne...

Louie: Goddamn it. You shot me in the exact same f****ng place as last time! Ghost Dog: I'm sorry. I mean you no disrespect. I'm your retainer. I don't want to put too many holes in you.

(#902) Sárpac válasza PPSH (#899) üzenetére

Sárpac
(PH! nagyúr)

És ha 32 lesz?:F

Alapfesz alatt a maximumon túl!

(#903) Keldor papa válasza J.J. András (#895) üzenetére

Keldor papa
(PH! félisten)
LOGOUT blog

A hét mind a hét napján 24 órában.:) Tehát ez alatt azt értjük, hogy mindennapi használatra stabil a gép.

(#904) Dare2Live válasza Keldor papa (#886) üzenetére

Dare2Live
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Szerintem semmi értelme nem lenne egy cserének.

Szerintem.... The things we make ... make us.  -~- ..And on the 7th day, GOD went windsurfing... Evina foglalkozás egészségügy www.evinakft.hu

(#905) Keldor papa válasza Dare2Live (#904) üzenetére

Keldor papa
(PH! félisten)
LOGOUT blog

Szerintem se, de azért várjuk ki a végét... :)

(#906) Dare2Live válasza Keldor papa (#890) üzenetére

Dare2Live
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Szerinte pedig eléggé egyértelmű:
MARKETING!

Kihozzák gyak uazt 8800GTX/g92-8800GTS után 9800GTX néven és USÁkok, MOi Apuci kisfiai dögivel fogják vinni.

Olyan ez mint egy márkanév pl Toyota(9800GTX). nem mindenki használt kocsiszakértő, ha ez rajtavan egy kocsin(VGA karin) mindenki azt gondolja milyen tartós(gyors) és csak ezért elhet érte kérni +XFtt. Pedig amióta Törökben, meg Franciában készítik őket már nem jobbak hanem rosszabbak mint a konkurenseik.(Pedig mvel uaz a G92mag van rajtuk....)

De sok ilyen pl van a világon, pl ezért hasonlítanak jópár Kínai kocsi EUs eredetiükre: Kivülröl uugy néz ki és ezért jobban/többért eladható.

Szerintem.... The things we make ... make us.  -~- ..And on the 7th day, GOD went windsurfing... Evina foglalkozás egészségügy www.evinakft.hu

(#907) PPSH válasza Sárpac (#902) üzenetére

PPSH
(őstag)

ha annyi lesz akkor talan meg fogja erni :R

Cort Z40(EMG 81+85)+Marshall MA100H+Marshall M412A 300W

(#908) Csiborbogár válasza Sárpac (#893) üzenetére

Csiborbogár
(őstag)
LOGOUT blog

Ez nagyon LOL ha igaz...
Nincsen ennek semmi értelme.
Ekkora baklövést! :O :W
Remélem, hogy ez is csak egy félreinfomálás az NV részéről. Különben, meg se jelentesse, mert ez így teljesen felesleges. :K

Ha lehetne egy kívánságom, akkor törölném az emberek szókincséből a full, meg a max szavakat, mert úgysem jelentenek semmit

(#909) mad1 válasza PPSH (#907) üzenetére

mad1
(PH! kedvence)

ok,de mi az a 16rop :F :B

Ne szemetelj ! / Steam..

(#910) PPSH válasza Csiborbogár (#908) üzenetére

PPSH
(őstag)

valami nagy gaz van az nv hazatajan hogy ilyen dolgokat csinal :(

(#911) mad1 válasza PPSH (#910) üzenetére

mad1
(PH! kedvence)

16xos pcie rol beszeltek?nem vagom.

Ne szemetelj ! / Steam..

(#912) janos666

janos666
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Hát úgylátom ez a 9-es széria csak arra lesz jó hogy olyanok mint én, akik hezitálnak, hogy mégse cserélem le a kevesebb mint egy éve 70.000-rért vett 8800GTS-320Mb VGA-mat egy ma 60.000-ért kapható 8800GT-512Mb-ra 15000 ráfizetéssel hogy hátha kifogok egy jól húzható pédányt és nyerek 20% teljesítményt, hanem majd 20-25000 ráfizetéssel cserélek 9800GT-re hogy felhúzott viszonyok közt nyerjek 35%-ot, csak már illik majd megszabadulni a GTS-320Mb-tól miélőtt tökre elértéktelenedik a sok 8800 közt.

Nekem tényleg tetszett a Mass Effect trilógia lezárása. (SPOILER: szintézis lett a befejezésem). Nem "tökéletes", de számomra nagyon is értékelhető volt.

(#913) PPSH válasza mad1 (#911) üzenetére

PPSH
(őstag)

nem arrol van szo.en nem tudom pontosan megfogalmazni majd valaki hozzaerto megteszi helyettem :R

(#914) Anthony28 válasza 7600 GS (#874) üzenetére

Anthony28
(őstag)
LOGOUT blog

Egy Q6600 3,6ghz-el meglenne a 20k feletti eredmény. :DDD Alapon többet dob mint a Q6600...kb 2k-val. 14000p+ az alap de mindjárt megnézem.

Call Of Juarez teszt ATI 3870 X2-vel ! Irány a logout-om... :-)

(#915) PPSH válasza Anthony28 (#914) üzenetére

PPSH
(őstag)

hamarosan mar a Q6700 fog annyiert menni mint a Q6600 szal mar ilyet nem szabad venni :( semmit se jelent a 4mag max CPU tesztnel :Rsokkal jobban tetted hogy cserelted E8400-ra :K

[ Szerkesztve ]

(#916) Anthony28

Anthony28
(őstag)
LOGOUT blog

[3d06 xp sp2 default 14542p]

Elkészült....és ez nem Q9550-el készült mint GX2 esetében a 14100p. :U Feltettem a lécet jó magasra a GX2-nek! ;]

(#917) PPSH

PPSH
(őstag)

sztem ezen adatok fenyeben meglehet valtoztatni az 1hsz-t :K tiszta szegyen amit az nv muvel :W

(#918) DeSanto válasza PPSH (#915) üzenetére

DeSanto
(őstag)

Én ezt nem mondanám ki egyértelműen.
Pl én crysis-t kipróbáltam miközben filmet konvertáltam.
Semmi gond nem volt.
Próbáld ki ezt egy 2 magos rendszeren.

(#919) PPSH válasza DeSanto (#918) üzenetére

PPSH
(őstag)

garba vannak a cuccaim xal most ez sehogyse menne ;]

(#920) 7600 GS válasza Anthony28 (#916) üzenetére

7600 GS
(senior tag)
LOGOUT blog

Béta driverrel annyi a GX2-nek.....

(#921) Anthony28 válasza DeSanto (#918) üzenetére

Anthony28
(őstag)
LOGOUT blog

Szted ki az a nem normális aki konvertálni fog játék közben? :U Mert én konvertáltam Q6600-al 10pass-al de mindig több filmet egyszerre és éjszakára állítottam be.Konvertálás mellett mindenki azt csinál amit akar....az tény, de én max. a netezést vállalom mellette, hiába is bírna többet.De azért mester példánynak nem tenném el az a filmet amit Crysis alatt konvertáltam. :U :B Azon kívül már nem konvertálok megcsinálják helyettem és készen megkapom.Ez a legjobb úgy gondolom! ;]

Mindenki: Ha Q9550-el néztem volna szvsz a 15k átléptem volna... :K

(#922) PPSH válasza Anthony28 (#921) üzenetére

PPSH
(őstag)

lehet mar 16K korul lennel mert sztem a Q9550 csinal alapon 4500CPU pontot :K :R
lehet kicsit sokat mondtam :B

[ Szerkesztve ]

(#923) emre33 válasza PPSH (#922) üzenetére

emre33
(PH! addikt)

ezt most nem értem

mi ez a QX9775? mi a különbség a QX9770 és a QX9775 között? Miért ilyen gyors?

[ Szerkesztve ]

(#924) jer1cho válasza gbors (#901) üzenetére

jer1cho
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Mert az emberek többsége hülye...nagyon zsír az Inno. Tudod milrt az a legolcsóbb? Mert 2 év gar van rá, és nem 3.

(#925) PPSH válasza emre33 (#923) üzenetére

PPSH
(őstag)

asszem a qx9775-nek mar 1600-as fsb-je van alapbol a qx9770-nek meg 1333 :R

(#927) PPSH válasza emre33 (#926) üzenetére

PPSH
(őstag)

sorry akkor rosszul tudtam :B akkor tobb mint valoszinu hogy egy skulltrail lapba be volt nyomkodva ket qx9775-os es igy szuletett ez a CPU pontszam :R

(#928) Keldor papa válasza PPSH (#925) üzenetére

Keldor papa
(PH! félisten)
LOGOUT blog

QX9775: LGA 771
QX9770: LGA 775

(#929) Nordic

Nordic
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Komolyan hogy mekkora a felhajtás a 9800 körül, teljesen feleslegesen...
sztem nagyon nem fog bevételt szerezni az nvidia mert a látottakból alig gyorsamm egy gts-nél(20-30%) meg a gt-nél(max 40%) és nem hiszem hgy az ár 100k alatt lesz tekintve a magyar viszonyokat...sztem egy teljesen felesleges kari. hiába jött ki az x2es ati azt se mindenki fogja megvenni az ára miatt, pedig jó kis vga lett. a nvidiának bőven lenne ideje fejleszteni és kiadni egy valóban sokkal jobb szériát.

"Nem tudom mi a gond.. Mióta ph-n kint van az e-mailem, azóta olcsóbban veszem a viagrát." by akom --- {Steam ID: Nordic_hun}_@_{BattleTag: Nordic#2851}

(#930) Sárpac válasza Nordic (#929) üzenetére

Sárpac
(PH! nagyúr)

Azért az a 30% már nem lenne olyan rossz tekintve hogy paramétereiben alig tér el a 8800GTS G92-től!

(#931) Neoteric válasza Nordic (#929) üzenetére

Neoteric
(őstag)
LOGOUT blog

mér most a 8xxx as mér nem jó?

88gt, 88gts, ultra visz mindent. sztem legalább még egy fél évig fölös lenne új széria.

╔══════════════════════════════════════════════════╗ ║Go Go Michelisz!!! - Battlelog: NeotericHUN - ♥ Samsung Galaxy S II ♥ ║ ╚══════════════════════════════════════════════════╝

(#932) luw2win

luw2win
(őstag)
LOGOUT blog

Hali!
Szeretnénk venni egy EVGA 8800GT ssc-t. Megéri várni a 9800GT-re mind teljesitmény mind ár miatt
Egyáltalán lehet rola vmit tudni?
thx

.“Azért nem jut olyan sok ember sehova az életben, mert a hátsó kertben keresgélik a négylevelű lóheréket.”

(#933) Nordic válasza Neoteric (#931) üzenetére

Nordic
(PH! addikt)
LOGOUT blog

én is pontosan ezt mondtam(írtam) én sem fogok új kártyát venn az elkövetkezendő 1 évben, mivel a crysison (meg majd a far cry2-n)kívül minden játékra tökéletesen a mostani karik...ennyi.
Sárpac: nekem nem igazán érné meg 30% plusz teljesítmény kb 60k -s felárat, :( de kinek a pap kinek a paplan... :)

"Nem tudom mi a gond.. Mióta ph-n kint van az e-mailem, azóta olcsóbban veszem a viagrát." by akom --- {Steam ID: Nordic_hun}_@_{BattleTag: Nordic#2851}

(#934) Neoteric válasza luw2win (#932) üzenetére

Neoteric
(őstag)
LOGOUT blog

várni érdemes, de nem a 9800gtre.

várj 2 hetet, azt vegyél gainward 88gt goldensamplet :) vagy egy gts-t

eddig a gtxről volt szó h mennyire egy elb@szott kártya... szal ha a nagy tesó az, akkor az öcsike se lehet dákónvágó

╔══════════════════════════════════════════════════╗ ║Go Go Michelisz!!! - Battlelog: NeotericHUN - ♥ Samsung Galaxy S II ♥ ║ ╚══════════════════════════════════════════════════╝

(#935) Sárpac válasza Nordic (#933) üzenetére

Sárpac
(PH! nagyúr)

Kevesebb mint 20k lesz a különbség 8800gts g92 és 9800gtx közt!
És ha majd azt látod, hogy gts-en 30fps az új gtxen meg 40-45fps lesz a Crysis szerintem te is elgondolkozol majd.
8800GTS tulajoknak lesz rossz mert áron alul kell eladniuk a karijukat, hogy 9800gtx-re tudjanak váltani.

(#936) Anthony28 válasza Nordic (#933) üzenetére

Anthony28
(őstag)
LOGOUT blog

Én úgy vagyok vele, hogy megérte.G80 GTX OC-t cseréltem.Azt Júliustól használtam, és 95k-ért vettem.Használtam fél évet eladtam 85k-ért úgy hogy hozzátettem 17k-t.Sztem megérte mert a GTX-nek most kezd majd zuhanni az ára, jókor tudtam kiszállni belőle.Persze az Ati ára is csökkenni fog, de az idei évben sanszosabb hogy az X2-vel jobb játékélményem lesz mintha maradt volna a GTX.Őszig-télig tuti nem fogok cserélni.Egyenlőre így gondolom. ;) Jah...azt kihagytam hogy a GTX előtt májusban vettem egy XFX 320-as GTS-t amik akkoriban 80k körül mentek.Én megvettem 50-ért és 56-ért vitték el a GTX vásárlás után.Tehát VGA fronton jól alakult az idei évem. :K
Tehát az én esetemben annyire nem is került sokba az upgrade X2-re. ;)

(#937) kraven54 válasza Sárpac (#935) üzenetére

kraven54
(újonc)

Miért gondolkodik el? Ki az a beteg aki 1 játék miatt cserél? pláne 15 fps miatt 1 játékban, vicc. Max az, akinek sok pénze van , de annak meg igyis-ugyis mind1.

Mi ez? Hagymásbab? -Nem, krumplis hal.

(#938) nsrking válasza kraven54 (#937) üzenetére

nsrking
(senior tag)

én vagyok olyan hülye h játék miatt cseréljek, pedig qrvára nincs sok pénzem!

(#939) nsrking

nsrking
(senior tag)

amúgy kb mikorra várható a 9800-asok megjelenése??? mert ha sokkal jobb lesz mint a 8800 akkor tuti veszek egyet!És ahogy elnéztem a 9600 GT eredményeit...hááát... elég valószínű! :R

(#940) Drizzt válasza kraven54 (#937) üzenetére

Drizzt
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Ha az egyik játékban gyorsabb, akkor nyilván a többiben is. :D

(#941) Sárpac válasza Drizzt (#940) üzenetére

Sárpac
(PH! nagyúr)

Pláne ha másfélszer gyorsabb lesz!:DDD

(#942) Dubmaster válasza luw2win (#932) üzenetére

Dubmaster
(senior tag)

A 8800 GT SSC nagyon jó kari!

Az, hogy milyen árcsökkenés lesz a 9xxx széria teljes beépülésével, gyakorlatilag nem megjósolható. Biztosan lesz árcsökkenés, de a 20%-ot túlzónak tartom ( ATI, nVIDIA összehasonlítás miatt)

Nem tud az nVidia 20%-ot csökkenteni, mert akkor a 8xxx szériát ki is vonhatja a forgalomból- egyelőre úgy náz ki, hogy a 9800GT 90K küröl, a GTS 110, a GTX 130-140 K körül lesz. Így viszont a 8xxx árainál max 10%-os árcsökkenése várható. Az ATI is kb ilyen csökkentésben gondolkodik, mert a g92 és a R670 előállítási költsége az ATI számára kedvez!

tehát egy eVGA 8800GT SSC 70K körüli megvásárlása jelenleg nem rossz!

Long live freedom where I come from, place that I call home, Standin` outside,saying goodbye,it tears me up to go.

(#943) Nordic válasza Sárpac (#935) üzenetére

Nordic
(PH! addikt)
LOGOUT blog

az az igazság hogy most a gt-mel is elfut minden, szal ha valóban 40-45 fps lesz a crysis a 9800 alatt akkor azt mondom jó kártya, de csak a crysisért nem fogok váltani( csak ha beárosul mellé a far cry 2 :DDD ). és még sokan vannak így. sajna nekem legalább 50k-t kéne ráfizetni, mert én türelmetlen voltam és 70k-ért vettem anno a 88gt-met :W . már sokat buknék rajta, és így ebben az esetben nekem nem érné meg...de azért drukkolok hogy mégiscsak jó legyen ez a kari.

(#944) NarvalTM válasza nsrking (#939) üzenetére

NarvalTM
(újonc)

Hello!
Erről ma szereztem tudomást. nVidia 9xxx-es sorozat tagjainak várható megjelenése, ill órajelei: http://www.nordichardware.com/news,7386.html
By!

(#945) Drizzt válasza Dubmaster (#942) üzenetére

Drizzt
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

"Nem tud az nVidia 20%-ot csökkenteni, mert akkor a 8xxx szériát ki is vonhatja a forgalomból- egyelőre úgy náz ki, hogy a 9800GT 90K küröl, a GTS 110, a GTX 130-140 K körül lesz."
Egyrészt: Az Nvidia biztosan kivonja a 8800-as szériát a forgalomból, illetve a 8600-at is, miért ne tenné, akkor nem lenne értelme az új szériának.
Kettő: mi kerülne 90K-ba egy átcímkézett 8800GT-n?
Három: 70K egy GT-ért nem rossz jelenleg? Szerintem nagyon rossz.. 55-ből jó hűtőt is beleszámolva megvan egy inno GT, kisker bruttóval számolva. 65-ért meg Inno GTS, 70-ért meg Galaxy is simán van nagykerben. Akkor már sokkal inkább ezek valamelyike, mint az említett kari.

(#946) DeSanto válasza Anthony28 (#921) üzenetére

DeSanto
(őstag)

Nem értelek.
Mi baja lesz tőle?Azóta 5x megnéztem az asztalin.
Egyébbként is csak a x.264-est konvertálom át xvid-be.
Egyik mondatod után érvényét veszti a másik:
"Mert én konvertáltam Q6600-al 10pass-al de mindig több filmet egyszerre és éjszakára állítottam be.Konvertálás mellett mindenki azt csinál amit akar....az tény, de én max. a netezést vállalom mellette, hiába is bírna többet"
Most akkor többet konvertáltál egymás után vagy egyszerre? Ütemezted őket vagy hogy csináltad? :)
Miért ne játszanék közbe vagy csinálnék mást? Max 38%-on megy konvertálás közbe a rendszer.
Minek akkor a 4 mag? Villogni?Mert arra nem használom.Egy lánynak sem lesz nedves a bugyija tőle. :D

[ Szerkesztve ]

(#947) nsrking válasza NarvalTM (#944) üzenetére

nsrking
(senior tag)

köszi szépen! :C
Remélem is h így alakul a megjelenés ideje!

[ Szerkesztve ]

(#948) Anthony28 válasza DeSanto (#946) üzenetére

Anthony28
(őstag)
LOGOUT blog

Egyértelmű hogy egymás után ütemzve...főleg hogy te is konvertálsz pláne egyértelmű lenne hogy tudd. :B CCE 10 pass a quadot 70-75% terheli. Nem hinném hogy egyik szavammal ütném a másikat. :F Leírtam már 1x...éjjelre kell időzíteni.Vannak progik amiket beállítasz és konvertálás után ki is kapcsolják a gépet.
Én már nem konvertálok, és játékok alatt gyorsabb a wolf mint egy Q6600 ill. az össz. rendszerem teljesítménye is jóval gyorsabb. Egyedül a winRAR műveletek maradtak meg...amiből heti 1TB csomagolok, de azzal a wolf is elboldogul, nem sokkal lassabb a quad-nál.Ha te így érzed jól magad, és így hiszed azt hogy nem felesleges a 4 mag hogy játék+konvertálás, akkor sok sikert hozzá.Lehet jobban kened-vágod a témát mint én. :B

(#949) nakos

nakos
(senior tag)
LOGOUT blog

rajottem! ez a 9800gtx hasonlo borlehuzas lesz, mint amilyen az E8200-E8500 -es procik...
Most ezek miben is tudnak tobbet mint egy 6750 vagy 6850? Tettek bele 6mb cache-t azt jol van. Ennek koszonhetoen 5-15%-kal gyorsabb mint ez elozo szeria. A tuningrol most ne beszeljunk, mert az mar nem a csomagolas resze. Persze a lelkes titanok, azonnal veszik is mar meg - koztuk en is - es mar porog is a GDP. Mert azon kivul hogy joerzessel csettintunk hogy a Prime lefutott 4,2ghz-en nem sokkal tobbet kapunk mint egy E6850-tol kapnank 3,8 ghzen....

szoval porgetik a kotelezo gyartas + piacradobas ciklusokat, hogy meglegyen az arbevetel, mert egyebkent esik a tozsdei arfolyam.... es mivel rohano vilagot elunk, mar odaig jutottunk hogy felevente muszaj uj dolgokat piacra dobni, meg akkor is ha nem sokkal jobb mint ami a piacon van....
Mi meg esszuk a maszlagot ketpofaval... :C

(#950) Anthony28 válasza nakos (#949) üzenetére

Anthony28
(őstag)
LOGOUT blog

El vagy tévedve egy kicsit, és még sokan rajtad kívül. :U Mit vártok? Hogy jön egy proci család és 100% gyorsabb lesz az elődnél olcsóbbért? :U Meg jön egy videókártya és majd 200fps-el fogja tolni a Crysis-t? Jó lenne ha a realitások talaján maradnátok, mert ilyen nincs, és a szám-tech. történelmében csak elvétve fordult elő modellváltásnál nagy gyorsulás...de ezt te is nagyon jól tudod.Apránként lépkednek 10-15-20% sebességnövekedéssel.Nem véletlen.Ne az legyen hogy év elején eladják a kurva gyorsat és 2 évig ne legyen új, gyorsabb termékük, ezáltal befagyasztva a piacot és a fejlődést, meg persze a profitot is.Elégedetlenkedsz, semmi se jó, a 15% növekedés se, a jobb húzhatóság se...semmi se.Az se lenne jó ha 40% lett volna a gyorsulás mert akkor azon elégedetlenkednél miért nem lett 70%....nem értem ezt a mentalitást. :U Én másképp fogom fel a dolgokat, és nem elégedetlenkedem.Nekem igen is megérte hogy az 54K-s E6850-et lecseréltem a 49K-s E8400-re ami azonos órajelen 15% gyorsabb, azon túl hogy 24/7-be 300mhz-el többet tud kissebb fesszel, kevésbé melegedve.
Ez akkor így tényleg kurva szar vétel nem? :U

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.