Gyorskeresés
Legfrissebb anyagok
Szakmai témák
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
Általános témák
GAMEPOD.hu témák
Hirdetés
kovecses
(fanatikus tag)
Miért lenne gyenge? Tény hogy 9550 yorkival jobban kellene hasítania alapon.
Én a wolffal+X2-vel kaptam alapon 14030-at.De a Q9550 alapon jóval erősebb mint a wolf.Nem is értem miért vártátok hogy 20k-t fog dobni.
Előre sejteni lehetett hogy Ati X2 szint lesz...vagy még az se.Az árától függ minden.
Call Of Juarez teszt ATI 3870 X2-vel ! Irány a logout-om... :-)
hát 500euroért k* gyenge.
Szerintem.... The things we make ... make us. -~- ..And on the 7th day, GOD went windsurfing... Evina foglalkozás egészségügy www.evinakft.hu
Szerintem meg az MSI 8800GTS 512 OC
Abból is kettő szépen SLI-ben...

Azt írtam hogy az árától függ minden.
Ebből adódóan evidens ha 500 EUR lesz akkor a 14k kurva szar eredmény.Ha viszont netán beáraznák 400-ra vagy 400 alá, hogy versenyképesek maradjanak, akár még lehet jó vétel is.Az ára egyenlőre csak találgatás, akkor fog kiderülni amikor az első darabok Magyarországra érkeznek.
Ha vmit nemszurtak el, márpedig volt idejük GX2öt csinálni akkor a GX2nek mindenképp hoznia kell egy 8800GT SLI teljesítményét. Ez a "minimum".
btw nordic elég jól informált szokott lenni, várható 9800GTX/GT infok és árak. [link]
Ha ez uaz a G92es mag ami 8800GTS/GTben van ami elég sanszos NV emehet a fenébe ez nem más mint egy válogatott +feszelt 8800GTS/GT.
De remélhetőleg új magot csináltak NVék 9600GT tapasztalatokkal a hátuk mögött.
Szerintem.... The things we make ... make us. -~- ..And on the 7th day, GOD went windsurfing... Evina foglalkozás egészségügy www.evinakft.hu
Jah...lehet módosított G92 lesz ami 9600GT-ket is hajtja. Asszem G94 nevezték el...
En azt nem ertem, hogy ezek tényleg komolyan gondolták hogy az emberek "3 way SLI-t" fognak használni? Ahhoz kicsit jobban kellene dolgozniuk a drivereken, mert sokan már a sima SLI-től is elborzadnak, jelige: hogy azért a 30-40% átlagos gyorsulásért nem vesznek még 1 kártyát. A 3. kártya meg hoz még +15%-ot. Nem beszélve arról hogy be se fér könnyedén minden alaplapba, hova teszed a hangkártyádat, Tv tuner karit, stb...
A tápegységigényről (min. 800Watt) meg már ne is beszéljünk... plussz a zajról. Mert azért 3 kártya, az minden csak halk nem lesz.
Szédületesen el vannak ezek varázsolva.

kovecses
(fanatikus tag)
A G94 az egy butitott g92 (info: vr-zone).
128 helyett csak 64 stream processzor stb. ...
[ Szerkesztve ]

kovecses
(fanatikus tag)
Egyetértek.
Az áttörés nem a 9es szériával fog érkezni hanem majd esetleg a 10essel (g100).
Szerintem most 8800gts-t kell venni azokkból is a gyárilag túlhúzottat, pl asus 8800gts top...
740 MHz GPU, 400 MHz RAMDAC memória 512 MB, 256 bit DDR3 2070 MHz (effective), PCI-E 16X DVI-I, 256 bit, 128 db Stream Processzor, Grafikus mag / memória sebesség: 740 / 2070 Mhz
[ Szerkesztve ]

Sárpac
(PH! nagyúr)
Te írd le még vagy 3x a toppodat!
Amúgy meg minek vegyen az ember toppot mikor minden 8800GTS (G92) kari tudja hozni azt a szintet?
GTS TOP 85k GTS sima inno már van 64k-ért is.
Alapfesz alatt a maximumon túl!

emre33
(PH! addikt)
igen butitott G92, de pár helyen okosab mint a G92
64 SP-hez képes "túl nagy" a teljesítménye.

Sárpac
(PH! nagyúr)
Így van feltűnően nagy, 10-15%al lassabb csak mint a G92 valszin sokat javítottak optimalizáltak a GPUn belül is!
Esetleges órajel emeléssel mondjuk 750MHz-en 128db ilyen shader hozhat még meglepetéseket...
[ Szerkesztve ]

kovecses
(fanatikus tag)
De ha 128 shader lesz benne akkor már nem g94 lesz a neve, sőt az előre meghatározott időpontokra nem lesz kész tutira.
Ne álmodozzon senki, az nvidia jelenleg vesztésre áll, majd talán a 10es széria!

[ Szerkesztve ]

kovecses
(fanatikus tag)
"Túl nagy" én is mindenképpen idézőjelbe tenném. Szerintem driver kérdése az egész....
De nem kéne senkinek ennyire a megváltást várnia az nvidiától.
Tudja mindenki hogy nagy dolgokra képesek.
De nem ennyi idő alatt.
Most ők ültek a babérjaikon mint az amd, mert azt hitték ők vannak a toppon és most az ati beelőzött.
65nm sosem lesz 55nm...
Nem azt mondom hogy a 9es széria nem lesz gyors, csak azt hogy nem fogja majd hozni azt a nagy átütőerőt amit várunk tőle, azt majd talán a 10es széria.
[ Szerkesztve ]

kovecses
(fanatikus tag)
Majdnem igaz, a top kicsit gyorsabb, ja és inno-t akkor sem vennék ha az lenne az utolsó kari!
Egyszer vettem, megtanultam a leckét, soha többet!

Sárpac
(PH! nagyúr)
Akkor ideje újból iskolapadba ülni, mert jelenleg az inno kibaxott jó karikat csinál kibaxott jó árakkal bundle-val megspékelve és már nem 1év hanem 2év garit vállal a legtöbb esetben!
Amúgy meg pont az asus-szal voltak 8800gt ügyben problémák sokáig!
[ Szerkesztve ]

kovecses
(fanatikus tag)
OKé akkor neked adom az inno karimat drága barátom és csak szivjál vele bőnyállal!
A te érdekedben remélem hogy azóta megemberelte magát az inno és tényleg nem igaz már rá az a jelző ami tavaly még nagyon is igaz volt:
"Az inno csinálja a legolcsóbb legsz*rabb nvidia karikat." (by emre33)
Lehet azóta fordult a világ, de én a mai napig szívok az innomal és alig várom hogy kész legyen az új gépem és ettől meg megszabaduljak.
[ Szerkesztve ]

Sárpac
(PH! nagyúr)
Mivel az innohoz is egy azon 2 gyártósorról jönnek a ref vga karik mint az összes többi gyártóhoz, ezért már a régi inno nincs többé ugyan azokat a karikat árulja mint a gainward xfx msi asus stb.

kovecses
(fanatikus tag)
Ok, kösz az info-t.
De hidd el akkor is nagyon nagyot csalódtam ebben a gyártóban és garantáltan elvesztettek egy vevőt, meg azokat akiket meg tudok győzni! 
[ Szerkesztve ]
Szerintem jó még az én karim is,egy EVGA 8800 GTS SSC 512 MB személyében(Super Super Clocked 740 Clock,1980 Memory).Alapból többet nyom 3D-ben mint az előző Gagyibyte 8800 Ultrám.
[ Szerkesztve ]

emre33
(PH! addikt)
[3d06_XP_SP2_32bit_18516p] VGA:3870 X2 

kovecses
(fanatikus tag)
Igen erről beszélek már egy éve.
Jelenleg ati rulez és lehet ez lesz az új karim,sőt az alaplap tudja a crossfire-t tehát ebből akár 2 is, csak akkor be kell ruháznom tápba is.
Kicsit szénné van húzva a proci.Alapon kéne.....kovecses: 
[ Szerkesztve ]

kovecses
(fanatikus tag)
Igaz.
De ha neki így esik jól. 

Sárpac
(PH! nagyúr)
11kt dob a 9600gt dupla sp-vel ez 22k is lehet a GX 2ben meg 2x128 van 44k?Akkor melyik lesz a jobb?
[ Szerkesztve ]

kovecses
(fanatikus tag)
Én azt kivánom legyen igaza minden (nvidia) fanatikusnak.
De jelenleg látja mindenki mi a helyzet.
Vannak még optimisták.

Sárpac
(PH! nagyúr)
Jelenleg az a helyzet, hogy a 9600gt a maga 64sp-jével elveri a 320sp-s ati karit!
Mi nem adhat mást optimizmusra mint ez?

kovecses
(fanatikus tag)
OK
[ Szerkesztve ]
Inno3D-t en se vennek soha, es ha a 'suzuki effektet' kovetjuk, nem veletlenul a legolcsobb a piacon. Mint mindig. Nem kerek a gyanusan olcso cuccokbol. Ha jol tudom az inno3 8800gt 512 az egyeduli ami pl 10 boltban kaphato mar brutto 50 korul...
Annak idejen jopar kartya megadta magat nalam is, ventije fel even beluil kerregni kezdett...
szoval nem tul jo emlekek...

Sárpac
(PH! nagyúr)
A 2 kulcs szó: "Annak idején..."
alap CPU sebessegen is kernenk egy 3d markot lecci...
Mert tudjuk egy 4.2-n hakjtott E8400 nem a VGA-rol szol... szerintem ebbol kb. 4,000 pont a proci huzasanak koszonheto...
igen, ez kulcsszo, de azota mar nem veszek ilyen markat... de az ara tovabbra is gyanusan alacsony...

kutyatm
(tag)
[vagy] ki lehet számolni ezzel is...
http://hardverapro.hu/apro/minosegi_vizhutes_cuccok/hsz_1-200.html
Tényleg kevés... alapon a Q6600+8800GTS 512 is többet dob...
Egyébként szerintem a 8800GT best-Buy-abb... bár a 9600GT is nagyon jó!
[ Szerkesztve ]
Sejtettem, hogy az újonnan felfedezett G92-420 a 9800GTX lesz...
750MHz+ Core az egész jó, mostmár csak az a kérdés, hogy mennyit fog menni tuningba...
A 8800GTS-em 780/1950/2200MHz-et megy max 24/7-re 75%-os ventivel.
9800GTX-nek legalább 850/2100/2200MHz-et kéne mennie stabilan 24/7, hogy megérje a csere.
Nem is beszélve arról, hogy alapon 90fokosak lesznek a kártyák 3D-be... már nem egészséges a 90 fok.
Osszessegeben meg mindig nem tudom elhinni hogy kiadnak egy uj, 9-es sorozatu GTX-et ami alig lesz gyorsabb mint a 8800gtx. Akkor mire ez a nagy felhajtas, miert nem neveztek el az egesz sorozatot 89xx-nek. Tehat az uj gtx 8900gtx lenne.Azaz kicsit jobb mint az elodje, es mindenki ezt elfogadna.... 

skylaner
(fanatikus tag)
Én is úgy halottam több embertől h az inno már nem sz@r, de arra én is kiváncsi lennék h miért ilyen alacsony az ára ?
[ Szerkesztve ]
Gigabyte P35-DS3_2.1, E8200, 4*1GB Kingmax 1066MHz ,Gigabyte 9800GTX 512MB, Samsung 500GB SATAII,Corsair VX450, Samsung T220
Én se értem... sőt sztem senki...

players111
(fanatikus tag)
8800 ultra oc karim van úgy látom egy ideig még maradni is fog.
Mikor lesz 9800 Ultra oc 

skylaner
(fanatikus tag)
Lehet h nem csak órajel emelés lesz hanem itt is csiszolnak majd a VS/GS részen és jöhet majdm ég az új tömörítési eljárás is mint a 9600GT-nél..akkor akár még lehet belőle is valami 
Gigabyte P35-DS3_2.1, E8200, 4*1GB Kingmax 1066MHz ,Gigabyte 9800GTX 512MB, Samsung 500GB SATAII,Corsair VX450, Samsung T220

Sárpac
(PH! nagyúr)
Hopp véglegesnek tűnő GTX specifikáció:

gV
(őstag)
ez nagyon kevés
kb arra jó h nekem továbbra se kelljen elgondolkodni azon h lecseréljem-e a G80-at
[ Szerkesztve ]
(#895) J.J. András válasza Keldor papa (#886) üzenetére

J.J. András
(őstag)
had kérdezzem már meg, mi az a gyakran emlegetett: "24/7"
főleg, Te mint nagy tuningbajnok hajtogatod, de számomra ismeretelen.....
ez egy arányszám, hogy így kell belőni a G92-es GPUkat : ?
köszi előre is
nem neked szol: amugy szerintem ndem tudom mit vartok, hiszen alig fel eve jelent meg a G92 nagyobb mennyiségben, az nVidia nem hülye, hogy egy jó sorozatot csak olyan hamar kidobjo....
még be sem melegettek a TSMC uj gyartosorai, de mar alljanak at... : ???? 
jobb most a G92-es szeria, mert az ATi funoknak csak az X2 maradt villogni, meg aki nem nagy gamer vesz egy HD3850 256MB...., ami sokmindenre jo, jatszani is lehet vele stb., tenyleg halk...., nem eszik, de aki szeret kemenyebb FPS jatekokkal agressziven jatszani az G92-es GPUs karit vesz....8800GT es 8800GTS....
na, ha fel evente cserelne magokat az nVidia, többet kellene aldoznia fejlesztesre, de hat az is csak egy profitorientalt ceg.... !!!
nezzetek meg, tenyleg csak minden PAROS SZAMU magjuk jo:
Gef-Ti4,... 6600GT + 6800.... 8800GT ...., na azert az nVidia nem Intel sem Microfos !
[ Szerkesztve ]
'' ...Client Estwood bekaphatja, hóóó....''

mad1
(PH! kedvence)
hali,
mikor jon a 9800seria?gt?gts?thx
Ne szemetelj ! / Steam..

Sárpac
(PH! nagyúr)
mielőtt kérdezel olvass vissza egy picit!
24/7 nekem az h a gépet járatom a hét minden napján 24 órába 
╔══════════════════════════════════════════════════╗ ║Go Go Michelisz!!! - Battlelog: NeotericHUN - ♥ Samsung Galaxy S II ♥ ║ ╚══════════════════════════════════════════════════╝

PPSH
(őstag)
16ROP-al kitorolhetik a segguket
ha esetleg 24 lenne benne akkor megerne 
Cort Z40(EMG 81+85)+Marshall MA100H+Marshall M412A 300W
Áááááá, ezért nem cserélek VGA-t. Egy az egyben 8800GTS-512, csak a memória órajel lett kicsit több, gondolom végre normálisabb memókkal építik, és a tri SLI képesség, ami pluszt ad a GTS-hez képest.
Egyedül a tuningra vagyok kiváncsi, hogy mit tudhat.
Na és a GX2 tuning képességére.