És ott van még a lehetőség a harmadik 260-as bepaszírozására! 
Féláron eladó egy i5-2430M notebook processzor.
És ott van még a lehetőség a harmadik 260-as bepaszírozására! 

Az az elárazás 16900Ft-ot jelent....de azóta észrevették és már 35900.-
Viszont az XFX se tuning bajnok,700/1000-nél van a vége.
[ Szerkesztve ]
Egy hajszálat se tudsz ledugni közöttük...
Ez se túl egészséges így...
Déli híd meg "rotyog" a kártyák alatt...

[ Szerkesztve ]
Szakmai kérdésekkel ne pü-ben keress....használd a megfelelő topikot! A 4890 CF tesztet amit elkezdtem, nem fogom befejezni. Majd megcsinálja más. A meglévő nVidia-s cikkeimet pedig törölni fogom.
Tegnap az eredeti bios órajel értékeit átírtam, majd visszatöltöttem a kártyába. Rájöttem hogy kicsit sok lett az emelés, és visszább akartam venni rivában, gondoltam "belövöm", aztán a már ténylegesen stabil értéket visszaírom. Azt vettem észre hogy a rivában hiába állítom át az értékeket, leokézom, ha visszalépek visszaáll a bios-ban beállított értékekre. Gondoltam hogy akkor az eredeti nem módosított bios-t viszarakom hátha azzal menni fog. De így se megy, folyamatosan visszaáll alaphelyzetbe miután elmentem. Rivát leszedtem felraktam...nem segített. Win mentést visszaraktam, és a probléma nem oldódott meg.
Nem tudjátok mi lehet a gond?
Biztos hogy valami a bios visszatöltéssel lehet, mert előtte jó volt minden. 
Szakmai kérdésekkel ne pü-ben keress....használd a megfelelő topikot! A 4890 CF tesztet amit elkezdtem, nem fogom befejezni. Majd megcsinálja más. A meglévő nVidia-s cikkeimet pedig törölni fogom.

A 4870 topikban olvastam hasonló problémáról, de nem tudom,mi volt a megoldás. Az új 2.10-es rivatuner?
Amúgy GTX260 SLI simán elkeni a GX2 SLI-t. De nagyon. A játékokok 99%-a nem tud mit kezdeni vele.
Inkább foglalkozz magaddal... ;)
Regedittel gyomláld ki a Riva ini file-ját a Winfos-ból.
Nekem is csinált ilyet már, mikor anno a GTS-eket "GTX-esítettem"
Utána hiába tettem vissza a GTS BIOS-t GTX órajeleken hajtotta a kártyát (az volt az alapértelmezett)
Talán a Riva nem a kártya típusa, hanem valami gyári száma alapján azonosítja a zsugákat és rakja el az értékeiket. De erről egy Riva-guru többet tudna mondani.
Nekem nem megy...még mindig visszaugrik, pedig leszedtem, majd registry clean expert-tet végigfuttattam, majd ismét install.
Mi az isten f@szát lehet még csinálni? 

nekem is megy rezzenestelenul 1680ban egy tuningolt GX2 vel es inteles quad procival

Es milyen hangja van a gepnek kozben, mert nekem 1 gx2 is olyan zajt csinal, hogy NASA zajcsokkentokre van szuksegem a tuleleshez...
Engem is szétb@szna az ideg!!!
Win install? Esetleg ideiglenesen egy másik vinyóra?
Ha kell tudok kölcsönadni.
MOD: Csúnya beszéd 
[ Szerkesztve ]
ha fant felhuzod...mondjuk a crysishoz fel is kell 
http://logout.hu/blog/west/index.html 100% az ügyfél elégedettségi indexem!Midíg Új minősigi terméket adok!!Nem számítok be. Csere Nincs> ! Privátokat gyakran olvasom! A számom kérd PÜ ben.
Most toltam fel egy X64-es Vista-t...megnézem ezzel mi a pálya. Csak van valami megoldás...lehetetlen hogy minden bios csere után win-t kelljen installálni.

[ Szerkesztve ]

Nem, nem haragszom meg...
De tudod, min tesztelsz egy 9800 GX2 Sli (quad Sli) Rendszert?... StartCraftal...?

nah ezzel egyet értek... hangosabban kell üzemeltetnem az 5,1 et * mert ... hogy b@szott hangosak ... már sorry

*azon gondolkoztam.... hogy...
mindenki azt mondja hogy az amd procik többsége 1280x1024 felbontásban... lassú..és lehuzzák a kártyák valódi teljesítményét...
... ha felraknám 1600x1200 as felbontásba a 9800 GX2 Sli-t
jobban menne a gámák többsége?...
ezt nem értem... 

Nekem úgy jött le, hogy a CRYSIS miatt vettél még egy GX2-t.
De azt is mindenki elmondta,hogy a GX2 ereje 1600x1200 fölött jön elő. Amúgy valami nem kerek nálad,mert én még egy húzott GT-vel vittem vegig azt a szart.

Annyira nalam sem remekelt a Crysis sajnos. 1680x1050-ben eloszor high-on volt minden 4xAA es 8xAF es nem futott tul jol, de elvoltam vele egy ideig. Aztan, meg az eleje fele, amikor megtalaltak a fagyott hajot, ott kb 2 FPS-em volt... Akkor levettem mediumra majd kesobb 2xAA es 4xAF es ugy toltam vegig. Ugy mar jol ment. Mindezt egy E4700@3.2GHz+4GB 1066-os rammal 
Szerk: Jut eszembe, feltettem COD4-et 1.7-es patch legujabb nvidia driver ugyanazok a beallitasok, mint crysisnal csak jatekon belul, minden high es ha sniper van nalam es nem vagyok vele bezoomolva, akkor jatszhatatlanul szaggat a jatek, minden mas esetben jol megy...
[ Szerkesztve ]

Multiban 32 fős szerveren, a Downpour (ha jól emlékszem) mapon nekem is leesik 30 FPS-re,ha az egyik szétlőtt házból bámulok kifelé. Meg még egy map van,ami teljesen katasztrófa.

Mindegyik játék tökéletesen fut, még a crysis is elbattyog már... de azt nem tudom felfogni... hogy lehet hogy amikor nagy akció van... tankos résznél 50 FPS! ... nem egyszerű---
de amikor nincs semmi sötét van ... és susnyásban mászkálok 18 - 15 fps *QUAD SLI VEL!
ez SZÁMOMRA FELFOGHATATLAN BELEFÁRADTAM... tök mindegy mit veszek alá. akkor is lemegy úgyan annyira...csak maximum fps a nagyobb... és az a vicc a dologban... lényegtelen hogy 2x - 4x élsimításon és / 8x - 16x aizonán megy... ugyan annyira leugrik...igaz szerintem a vista belefáradt a 9800 GTX után...és meggajdult a driver...jobb ötletem nincs ... azt hittem az egyik gx2 ... kaki* elvittem a bratyomhoz
ott meg úgy ment mint az állat... úgy hogy kilőve...
tuti hogy az egész C - R - Y - S - I - S egy rakás S - Z - A - R !

Ne mérgelődj a cry már csak ilyen, egyébként miért nem fogadtad meg mások tanácsát a procicserével kapcsolaban? Nem akarok kötekedni, csak kiváncsi vagyok?
Kb 2 hónapja nyűglődsz vele, megérte? Toom szép meg jó a két kari egyben meg irigylésre méltó, de szerintem rossz döntést hoztál. Részvétem.
De egyébként gratt a cumóhoz.
[ Szerkesztve ]

"tuti hogy az egész C - R - Y - S - I - S egy rakás S - Z - A - R !" Nem megmondtuk előre???? A fejlesztők sem hülyék, direkt nem optimalizálják ezeket a játékokat, mert vannak olyan hülyék, mint Te.... 
[ Szerkesztve ]

Baxameg későn jutott eszembe biztos olvastad [link] de ha nem néz meg milyen külöbségek vannak az amd és az intel között és godold végig elképzelhető, hogy nagyon kevés a procid a quad slí-hez.
6-8-as átalakítóval próbálta valaki, akinek csak 2 darab hatos csatolója van a gx2-t?
Igen, én.
Simán ment? Milyen tápod van? Neem magam miatt kérdem, csak egy ismerősöm vett egyet, s nincsen hozzá átalakító, s tudni szeretné megy-e, Evga.
ASUS kártya (gyári OC-s) Zalman 600W-os táppal.
Finoman fogalmazva; nem ment simán 
Írtam róla BLOG-ot.
Milyen tápja van a barátodnak?

... Szintén zenész vagyok.
Találkoztam 3darab 9800 GX2 vel... EGYIK csomagolásban sem volt mellékelve átalakító (Gigabyte, XFX, Galaxy)
és ... nem HAJLANDÓ elindulni 2x6 pin csatival... úgy hogy... táp csere a megoldás

Valószínűleg ő is tápot fog cserélni, valamilyen 550W-os van neki.
Megnézem a cikked, kösz!

Tényleg a procival nincs kibékülve a 9800 Gx2 * duo... (Sli)
Teszteltem 2.4 Ghz (lement 16 fps 15 fps re
) 1280x1024 VeryHigh DX10 Vista X64 Bit (x64bit exe)
Felhúztam a procit 2700 mhz re ... már csak 21 fps re ment le... mire lehetne képes egy intel *core 2 duóval...? ... 2 gx2
belese merek gondolni 
de most egy játék miatt nem fogok még *lapot + cpu cserélni... majd ha tényleg mutatkozik hogy tohonya az amd... hátha lesz addig valami 45 nanos csúcs törő FX Phenom... addig várok 
[ Szerkesztve ]
de most egy játék miatt nem fogok még *lapot + cpu cserélni...,pedig beleférne hamár vettél a gx2 mellé még 1-et a játék miatt.Egy 4Ghz körüli C2D-val elég szépen menne szerintem. 

Nézegettem a Gx2 dobozát (galaxy)
minimum SysTem Intel QX6700 processzor... ohhh...
xfx dobozára legalább oda került az AMD is ... * ... 

Ezt sem mondtuk előre.... 

jolvan. de ennyire nem gondoltam volna ... hogy igényli a procit... hiszen a régi kártyák esetében inkább az volt a mérvadó... aláraktunk egy 3500+ AMd azt* helló volt...
(igaz akkor még ilyen HalfLife 2 volt a sztár)
most meg már... nem elég egy 4 magos proci se... kiborító... 

Elég 2 magos is. Minél alacsonyabb felbontáson tolod, annál erősebb CPU kell alá. GX2 SLI-hez 1280-ban jó olyan 4 GHZ, de 1680x1050 körül elég már 3.5 Ghz is.

Aha értem, végülis annyira nem gáz... csak hát... azért szépen megfogja a Phenom 9750 es proc, szaggatást nem éri el
de érezni hogy lassúl néha a játék
veszek majd egy monitort akkor... és felrakom 1600x1200 ba

Most veszel egy 22"-os monitort és utána jöhet a lap meg a cpu.
Bocs 

Vízhűtést nem akarsz esetleg?

2db gx2-höz jobban dukál sz. 1 24"-30" moncsi 

Sziasztok. Olyan kérdésem lenn, hogy a kettő kari közül:
Gigabyte N98XP512H - 9800GTX+ 3 év gari,
GALAXY PCIe 9800GTX+ 512MB DDR3 DDVI/HD 2 év gari
melyiket lenne célszerű megvennem?
írjatok róluk pro, kontra pliiiz
40e-ért jó ajánlatok?
Az én mozim V2.0: Philips 40PFL5605H ¤ Popcorn Hour A-210 & Samsung HD103SJ ¤ LG HT503TH Tallboy ¤ Logitech Harmony ONE

Ha mar igy megkerdezted tole, akkor mar belevagnek
Szerinted mennyire lenne gaz vizhutesre cserelni az alap hutest a gx2-n? Azt olvastam egy review-ban, hogy eleg maceras szetszedni a kicsiket, hat meg utana oszzerakni. (Csak a gari miatt). Foleg, ha mar a vizhutes topikban ram sem bagoztak 

Sziasztok. Olyan kérdésem lenne, hogy a három kari közül:
Gigabyte N98XP512H - 9800GTX+ 3 év gari,
GALAXY PCIe 9800GTX+ 512MB DDR3 DDVI/HD 2 év gari
ZOTAC 9800GTX 512Mb AMP! 3év gari
melyiket lenne célszerű megvennem? az első kettő 40e, a zotac pedig 46e.
írjatok róluk pro, kontra pliiiz
ennyiért jó ajánlatok?
(bocsi a dupla hsz-ért)
Az én mozim V2.0: Philips 40PFL5605H ¤ Popcorn Hour A-210 & Samsung HD103SJ ¤ LG HT503TH Tallboy ¤ Logitech Harmony ONE

Zotac éri meg, de amennyivel drágább *annyival nem jobb...
Vegyél Hd4850est... ugyan ilyen árban van... és megveri a 9800GTX et... nah de nem offolok
GigaByte karikkal se szokott problémám lenni (vagyis tapasztalataimból ítélek)
Galaxy karik elég kevés volt nekem...
így, lényegében. (amelyiket jobb áron kapod... azt venném)

áhhhh.... az már nekem is túl nagy falat lenne... gondolkoztam rajta... hogy a Gx2 meglepem, de nagyon macerás...és többség azt mondta nincs is GX2... Blokk
most monitor
lap + cpu (vagy ha jön valami AMD Brutál Hardcore
akkor azt )
aztán pihizek

De van. Ha minden kerek,hétvégén szerelek. Amúgy EK WATER, DANGER DEN is csinált GX2-re blokkot.

Ez alapórajelen is kifagy a hőtől, az fix. Ilyet csak vízzel lehet normálisan összerakni.

Szerinted miért nem írták rá?... Ha a "minimum"
QX6700. Mit írjanak rá; Phenom X8 9900?
Az AMD nem tohonya! Csak megfontolt!! 

Sziasztok!
Új Videokártyát vásároltam, és nem tudom kikapcsolni egyes játékoknál a VSYNC et, UT3 (60FPS), CNC3 KW (30FPS), etc. Vista SP1 spékelt 64bit. 177.92 béta driver, ill. rivatuner newest. 9800GT m van. Mitől nem pörög túl, üdv!
Q3: 250FPS
CS: 100FPS alap
Ha jól érzed magad, ne aggódj. El fog múlni.