Ez nem a piac
Amúgy kösz nem, videókarit fogok venni, ha majd eljön az ideje.
★ 162+ ★ http://href.hu/x/hjiv ★
Ez nem a piac
Amúgy kösz nem, videókarit fogok venni, ha majd eljön az ideje.
★ 162+ ★ http://href.hu/x/hjiv ★
Jópofa, hogy 9800GTX-ekről ábrándoztok itt...
Van is valami hihető infó az érkezéséről, vagy csak arról a Januári pletykáról beszéltek? 
Következő csúcskártya majd a GT200 lesz, de kétlem, hogy 9000-es nevet megkapná...
[ Szerkesztve ]
Akkor végeredményben lesz fél éven belül valami kártya amire megéri majd váltani G80-as 8800GTS-ről? Vagy az majd csak nyár végén, ősszel, jövőre?
Nekem tényleg tetszett a Mass Effect trilógia lezárása. (SPOILER: szintézis lett a befejezésem). Nem "tökéletes", de számomra nagyon is értékelhető volt.

Lesz ha igatak a plegykák akkor a ATI 4XXX-es szériája mindent ütni fog.
3-4hónap

[Részletek a GeForce 9800 GX2-ről]
Core Clock: 600Mhz
Shader Clock: 1500Mhz
Memory Clock: 1000Mhz (Effektive: 2.0Ghz)
1500Mhz Shader-el 
Nagy szar lesz,melegedni fog, fogyaszt majd mit állat, szar SLI driver (CF-hez képest) és a GTX-ről (G200) még mindig semmi infó.
Így most már nyilvánvaló: ATI új életre kellt 
2006 oktober-november körönyékén készült el a G80, azóta semmi lényeges NVIDIA újdonság.
Mit csinálnak ezek 1,5 éve?
[ Szerkesztve ]

Újjabb rosz hír. Tényleg lesz 9800GTX de G92-es mag lesz benne amit sejtettünk. "VR-Zone learned that the fastest single card from Nvidia, the GeForce 9800 GTX (D9E-20) will be launched in late March, about 2 weeks after the 9800 GX2. It is G92 based and it is rumored to be clocked between 750-850MHz. " SZVSZ tényleg gyengébb lesz mint a GX2 csak ezzel a baj hogy a GX2 egy relatíve gyenge kártya lesz és így az ATI X2-e lesz a befutó. Ami nem baj sőt örülök neki nagyon. És akkor még meg sem említettem a közeledő RV770-es szörnyet.

feszitenek hogy milyen jo kis G80-as chipet csinaltak...
és remélem ismét lesz egy nagyon nagy verseny ati - nV között, de egyre jobban sajnálom hogy nincsen S3 matrox vagy hasonlok a versenyben...
[ Szerkesztve ]
http://hardverapro.hu/apro/minosegi_vizhutes_cuccok/hsz_1-200.html

Az új GTX nem a G200-as lesz, ezt már néhány hozzászólással lentebb megírtam.
"...I'll never stop looking..."

Hát akárhogy is vártam a 9-es generációs geforceokat ugy fogom átugrani ezeket a kártyákat!!
semmi érvelő újitástről nem hallotam ezért nem lesz akkor kiemelkedő különbség
sajnos ezért már elis adtam a kártyámat (X1950PRO) és már is készül egy 8800 GT vagy
HD3870!!.. ezeket meg kihagyom egyéb dolgok miatt (melegedés,fogyasztás,...stb.)
Amugy van még valaki aki várja ezeket a kártyákat ?????
[ Szerkesztve ]
van ilyen..
őszintén szólva én azért várnám h lejjebb menjen a 88gtxek ára..
╔══════════════════════════════════════════════════╗ ║Go Go Michelisz!!! - Battlelog: NeotericHUN - ♥ Samsung Galaxy S II ♥ ║ ╚══════════════════════════════════════════════════╝
Elvileg tényleg jön 9800GTX, de ugyanúgy G92-es lesz csak 750-850MHz környékén fog járni a GPU. (Tehát lényegében egy nagyobb órajeles GTS-ről van szó!)
Az azért érdekel. A GX2 az nem...
és a teljesítménye pl az ultrához képest hol van?
╔══════════════════════════════════════════════════╗ ║Go Go Michelisz!!! - Battlelog: NeotericHUN - ♥ Samsung Galaxy S II ♥ ║ ╚══════════════════════════════════════════════════╝
infó honnan?
Szerintem.... The things we make ... make us. -~- ..And on the 7th day, GOD went windsurfing... Evina foglalkozás egészségügy www.evinakft.hu

Nem hiszem hogy ez fog történni, ugyan az a chip 100-200Mhz különbséggel..kizárt. GTX sorozat nem erről votl sose híres..
És ha lesz még pár Stream cpu aktiválva a kártyán? Mert több tranyó van a G92 mint a G80-ba, és pedig ugyan az a 128 Stream van benne..
VR-Zone...
You can find it in the G92 topic...
Neoteric: Felette jóval. (persze nem minden felbontáson)
Én úgy tudom a HD dekódolás miatt van több tranyó benne. G80 azt nem tudta.
Ha lehetne egy kívánságom, akkor törölném az emberek szókincséből a full, meg a max szavakat, mert úgysem jelentenek semmit

hülyeség amit írsz, 333fps es tolom a kvéket aztan van különbség 200fps hez képest is,próbáltad már?
Ha félórán belül nem tudod eldönteni, hogy ki a fish az asztalnál, akkor te vagy!
ezaz, pl cod2be egy csávónak 800fpse van és olyanokat bead neki h szinte fél méterrel odébb lőtt akk is lelövi... elsőre aszinédd h cheatel, pedig nem 

Csak 8hsz-t kéne visszaolvasni.
Ezt máaoltam be de a gyengébbek kedvéért mégegyszer
Újjabb rosz hír. Tényleg lesz 9800GTX de G92-es mag lesz benne amit sejtettünk. "VR-Zone learned that the fastest single card from Nvidia, the GeForce 9800 GTX (D9E-20) will be launched in late March, about 2 weeks after the 9800 GX2. It is G92 based and it is rumored to be clocked between 750-850MHz. " 
[ Szerkesztve ]

Vacakság! Pedig bíztam h lesz valami jó teljesítményű kártya 

Ez csak egy nagyon erős pletya, sehol senki se erősítette meg!!!
Szóval psszt
hát én azért elfogadnám azta vacakságot... 
ja akkor nekem már most 9800GTXem van. Meg elég sokaknak akik 750MHZ+on járatják a GTSüket.
Már látom a köv NV karit: 10800GTXnek fogják hívni és a memoria +200mhzt fog tudni.... 
Szerintem.... The things we make ... make us. -~- ..And on the 7th day, GOD went windsurfing... Evina foglalkozás egészségügy www.evinakft.hu
vagy X800 GTX 
sztem hülyén nézne ki a 10ks névvel, kikéne nekik talni vmi újat.. 

nekem mondod?
hallod de valamelyik server már 333fps felett nagyon belaggoltat
Ha félórán belül nem tudod eldönteni, hogy ki a fish az asztalnál, akkor te vagy!
még ha van is tartalék SP a kártyán, hiába aktiválják, nem az a szűk keresztmetszet a G92 alapú kártyák teljesítményében...
Louie: Goddamn it. You shot me in the exact same f****ng place as last time! Ghost Dog: I'm sorry. I mean you no disrespect. I'm your retainer. I don't want to put too many holes in you.

Hanem mi? SP órajel és Ram sávszélesség?
ram sávszél.
szerk: meg lehet ROP is de én ebben nemhiszek. 
[ Szerkesztve ]
a RAM sávszél biztos. ill. én az ütemezőre és ezzel összegüggésben a core clockra gyanakszom erősen, de erre csak közvetett bizonyítékom van...
Louie: Goddamn it. You shot me in the exact same f****ng place as last time! Ghost Dog: I'm sorry. I mean you no disrespect. I'm your retainer. I don't want to put too many holes in you.

Most jött ki az SP1 a vistához,ami ha jól tudom már támogatja a DX10.1-et,nemsoká kiadják az első nvidia DX10.1 karit is.És a játékok hol maradnak?Ott tartunk hogy már több mint egy éve van DX10,de sokan még DX9-re fejlesztenek.DX10 még ki sincs használva,már jön a DX10.1.Nem tudom mennyi időt kell majd várni az első 10.1-es játékra. 
FORZA FERRARI!!Ferrari 2007 World Champion-Kimi Raikkönen.........INTEL-NVIDIA.......

ja már 1ideje kijött az sp1

Sp1 akkr jön ki, ha hivatalosan letöltheted, hivatalosan felrakhatod, hivatalosan megvásárolhatod.
Tehát még nincs hivatalosan senkinél se végleges 10.1 dx... 
Ha még ez nem volt: Katt ide
Féláron eladó egy i5-2430M notebook processzor.

az elmélet nem annyira teljes, ezzel a hivatalos dumával, az senkit nem érdekel h. hivatalos, főleg h. annyi mindnet feltörnek kilopnak, lehet tévedek de már 1 ideje lehet tölteni spi1et vistához

Hát sajnos nem fog lejebb menni az ára a GTX de ne nekem legyen igazam!!!
Emlékezunk vissza a 7900GTX és a 7950GX2 az ára is maradt és végül eltünt !!
nekem vennem kell vga most már mert ez a x550-el még a wow se megy normálisan
és nem szeretem ha szakadt egy game vagy lassu !!!!
Már nem birom megvárni ezeket a kártyákat meg hogy lejebb menjen az ára a 8800 GTX-nek
ha egyátalán lejebb fog menni !!!! Bár ez a 9600 GT lehet hogy érdemes lenne megvárni hát ha csinál valamit, mondjuk megveri a HD3870-et és 40k lesz akkor lesz még itt nagy kavarodás! (hátha
)
Bár a NV nem az ólcsó kártyáiról lett hires az biztos.
[ Szerkesztve ]
van ilyen..

téháix
, de kevés infó 

szvsz, az nvidia ezzel a 9es seriás x2vel biztos veri az atit ah. az szokott lenni.. annyira nemszámít ez a pár hete hónapos előny most amit kapott az ati..3870 x2 vel
amúgy meg a 9es szeria biztos lejebb fogja nyomni a 88gtx árát az ultra ára fog maradni mert az ugye teljes felsőkat, uccsó 8as szeria és azt nemszokták lejebb nyomni árban.
Hát igen. Pecázás a zavarosban. Nagy a lapítás nVIDIA-éknál mostanság.
Más:
Amit tegnap hallottam és a G80 topicba post-oltam is, hogy úgy alakul a dolog, hogy ENGYENLŐRE a két GPU-s rendszereknél (GX2 meg SLI) be lehet fogni az egyiket fizikát számolni. Ez tök jó, de a késöbbiekben még jobb lesz: Az nVIDIA így oldotta meg az Intel-lel a kibaszást, hogy nem kell eladni nekik az SLI technológiát, viszont a második 4x PCI-E bőven elég lesz fizikát számolni akár egy másik fajta, de minimum 8xxx-es GF (pl. 8600GT) !!! Na az lesz majd az ATI-nak feketére satírozott nap a naptárjában....
[ Szerkesztve ]
Az Ultra ára azért marad, mert már nincsen Ultra
, tehát már backorder sincsen. Tehát az ára "beragadt" a 110 eFt+ÁFA áron. Az egy másik kérdés hogy a hc gamerek, most megszórják használt kártyákkal a piacot 90k Forint körül....

mért akarna kibaszni az intellel?
a végét nemértem 8600gt mien 1 legalja kari már.. 7900gs em leveri 

mondjuk ezt nem tudtam, h. már nem gyártják?
[ Szerkesztve ]
Hát nemtudom nekem az ATI megoldása jobban tetszik azaz:
Kevés már a 3850/3870 játékra? Semmi baj dugj mellé egy pl4850et és összedolgoznak: Hybrid Crossfire.
Evvel szembe mitcsinálsz a 8800GTddel: hmm számoljon fizikát. Nemmindha nem áldogálna még egy 13efts prociban egy 2.mag is ami pont jó lenne erre.
egyébként X360/Intel is CPUra akarja rakni játékok alatt a fizika számolást és mivel Intelé a havok és MSé az X360 elég sanszosan ez is lesz.
[ Szerkesztve ]

mi dolgozik össze? mien %növekedéssel?
"mi dolgozik össze?"
na mitgondolsz? 
mien %növekedéssel?
Ez lényegében egy Hybrid CF. Ahol rendesen meg van írva ott 90%+ is összejöhet.
Mondok rá egy pldt
Van egy HD3870ed. Jönnek az új játékok és COD5
már beakad. Erre te a 3870mellé bedugsz még 1 4850et.
és a 3870 25fpséböl meg a 4850 40fpséböl lesz összesen 60fps.
Ezzel szemben a 8600/8800... ilyenre nem lesz képes, hiába dugod mellé a 9800at nemfogsz +fpseket kapni. ez sokmindenre ki fog hatni, hogy csak egyet mondjak: Ez a használt árakban is meg fognak mutatkozni....
[ Szerkesztve ]
Erre azért kíváncsi leszek...csak 600mhz-es mag órajel?
Rosszat sejtek bár ne legyen igazam.A hűtést hogy a pöcsbe alakítják át 1 hónap alatt? Illetve hamarabb mert 3-4 hét múlva már a boltok polcain fog csücsülni.Mert termeli a hőt rendesen ebből adódóan gondolom nem 2 hét lecsekkolni és megtervezni egy új és hatékonyabb hűtési rendszert.Nehogy az legyen mint a 8800GT esetében hogy alulméretezett hűtővel fogják kidobni.
Call Of Juarez teszt ATI 3870 X2-vel ! Irány a logout-om... :-)
én a 600MHz-et is kész csodának tartom ezzel a megoldással, és nem mellesleg ez kb. a 8800GT SLI teljesítményét kell, hogy hozza.
a hűtést kb. úgy alakítják át, hogy kicserélik egy másik hűtőre (ui. ezt nem az nVidia tervezi, hanem lényegében készen veszi).

Evvel szembe mitcsinálsz a 8800GTddel: hmm számoljon fizikát. Nemmindha nem áldogálna még egy 13efts prociban egy 2.mag is ami pont jó lenne erre.
ez nem igy van nézd meg ezt ebben a tesztben ráadásul 4 magos cpuval mérték

Szóval akkor úgy néz ki, hogy a 9800 GTX március végén jön.
"...I'll never stop looking..."
2db G92 GTS-ből lesz összerakva, ami azért jobb mint a GT SLI.
Külfödi fórumokon 17K körüli 3d06 eredményt láttam az enyémnél gyengébb konfiggal.Szóval az én X2-esem 18,3K eredménye kb ott lesz ahol a GX2.Minimális különbség lesz a 2 kártya között nem tudom ki fogja a képzeletbeli tavaszi koronát elhódítani de nagyon kétesélyes.Ez pedig nekünk csak jó, mert az árakon meg fog látszani, ami jelenleg a legfontosabb, és az hogy ki fog győzni csak presztizs kérdés...alapjában véve lényegtelen.MSI GTX OC volt az X2 előtt, szóval annyira vagyok Ati-s amennyire nVidia-s de számomra tök mindegy ki nyeri a csatát egyik táborba sem tartozom mint fanatikus.Inkább érdeklődve figyelem mit is hoz a jövő.Őszig, télig tuti maradni fog az X2 nálam, esetleg utána jöhet egy még ütősebb kártya, mert anyagilag ezt nem lehet győzni hogy 5 havonta VGA csere.
Az is tény hogy a GX2 megjelenése után kizárt hogy 100K legyen itt nálunk.15-20k-ra saccolom a különbséget a 2 csúcs kártya között, illetve annyira is fog beállni nyár elejéig.A 9800 GTX az árakat nem fogja lenyomni tavasszal, mert horrorisztikus ára lesz minden bizonnyal, amit 160k-ra saccolok.Gondoljunk csak az 1gb GDDR 5-re.
Esetleg az Ati 4xxx szériája nyomhatja le kissé nyár elején, de az új GTX biztos nagyot fog durrani megjelenését követően.Aztán jön a nyár amikor is 1 ft-os se fog esni a VGA-k ára, majd jön a mozgalmas hajrá, a 3. negyed év vége, és az utsó negyed év...
pabadam: Március végén? Ezt honnan veszed? Március eleje-közepén jön a GX2...gondolod hogy ennyire hülye az nV?Meg aztán nem is hiszem hogy foglalkoznának most a GTX-el amikor ekkora gondok vannak a hűtéssel és tolódik a GX2 megjelenési határideje.Ami nem sok jót sejtet.Az Ati nem kapkodott sunyin besiklott a piacra az X2-vel.Profin csinálta.
Az nVidia pedig óbágat össze vissza...február közepe.Majd ebből lett március közepe.Azért is baljós dolgok ezek mert nem nyugodtságban fogják a hibákat orvosolni hanem kapkodva.Aminek a kártya és a felhasználók láthatják a kárát, gondolok itt arra hogy szvsz. kurvára fog fűteni a GX2, hűtő csere ide vagy oda. 
[ Szerkesztve ]
Call Of Juarez teszt ATI 3870 X2-vel ! Irány a logout-om... :-)