Hirdetés

2012. május 27., vasárnap

(#651) Speed(R) válasza Roderic (#650) üzenetére

Speed(R)
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Ez nem a piac :U Amúgy kösz nem, videókarit fogok venni, ha majd eljön az ideje.

★ 162+ ★ http://href.hu/x/hjiv ★

(#652) Keldor papa

Keldor papa
(PH! félisten)
LOGOUT blog

Jópofa, hogy 9800GTX-ekről ábrándoztok itt...
Van is valami hihető infó az érkezéséről, vagy csak arról a Januári pletykáról beszéltek? :F

Következő csúcskártya majd a GT200 lesz, de kétlem, hogy 9000-es nevet megkapná...

[ Szerkesztve ]

(#653) janos666

janos666
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Akkor végeredményben lesz fél éven belül valami kártya amire megéri majd váltani G80-as 8800GTS-ről? Vagy az majd csak nyár végén, ősszel, jövőre?

Nekem tényleg tetszett a Mass Effect trilógia lezárása. (SPOILER: szintézis lett a befejezésem). Nem "tökéletes", de számomra nagyon is értékelhető volt.

(#654) gergo19 válasza janos666 (#653) üzenetére

gergo19
(fanatikus tag)

Lesz ha igatak a plegykák akkor a ATI 4XXX-es szériája mindent ütni fog. :B 3-4hónap

(#655) emre33

emre33
(PH! addikt)

[Részletek a GeForce 9800 GX2-ről]

Core Clock: 600Mhz
Shader Clock: 1500Mhz
Memory Clock: 1000Mhz (Effektive: 2.0Ghz)

1500Mhz Shader-el :O

Nagy szar lesz,melegedni fog, fogyaszt majd mit állat, szar SLI driver (CF-hez képest) és a GTX-ről (G200) még mindig semmi infó.

Így most már nyilvánvaló: ATI új életre kellt :R

2006 oktober-november körönyékén készült el a G80, azóta semmi lényeges NVIDIA újdonság.

Mit csinálnak ezek 1,5 éve?

[ Szerkesztve ]

(#656) gergo19 válasza emre33 (#655) üzenetére

gergo19
(fanatikus tag)

Újjabb rosz hír. Tényleg lesz 9800GTX de G92-es mag lesz benne amit sejtettünk. "VR-Zone learned that the fastest single card from Nvidia, the GeForce 9800 GTX (D9E-20) will be launched in late March, about 2 weeks after the 9800 GX2. It is G92 based and it is rumored to be clocked between 750-850MHz. " SZVSZ tényleg gyengébb lesz mint a GX2 csak ezzel a baj hogy a GX2 egy relatíve gyenge kártya lesz és így az ATI X2-e lesz a befutó. Ami nem baj sőt örülök neki nagyon. És akkor még meg sem említettem a közeledő RV770-es szörnyet.

(#657) kutyatm válasza emre33 (#655) üzenetére

kutyatm
(tag)

feszitenek hogy milyen jo kis G80-as chipet csinaltak...
és remélem ismét lesz egy nagyon nagy verseny ati - nV között, de egyre jobban sajnálom hogy nincsen S3 matrox vagy hasonlok a versenyben...

[ Szerkesztve ]

http://hardverapro.hu/apro/minosegi_vizhutes_cuccok/hsz_1-200.html

(#658) pabadam válasza emre33 (#655) üzenetére

pabadam
(fanatikus tag)

Az új GTX nem a G200-as lesz, ezt már néhány hozzászólással lentebb megírtam.

"...I'll never stop looking..."

(#659) Keldor papa

Keldor papa
(PH! félisten)
LOGOUT blog

(#660) bishopx2

bishopx2
(fanatikus tag)

Hát akárhogy is vártam a 9-es generációs geforceokat ugy fogom átugrani ezeket a kártyákat!!
semmi érvelő újitástről nem hallotam ezért nem lesz akkor kiemelkedő különbség
sajnos ezért már elis adtam a kártyámat (X1950PRO) és már is készül egy 8800 GT vagy
HD3870!!.. ezeket meg kihagyom egyéb dolgok miatt (melegedés,fogyasztás,...stb.)

Amugy van még valaki aki várja ezeket a kártyákat ?????

[ Szerkesztve ]

van ilyen..

(#661) Neoteric válasza bishopx2 (#660) üzenetére

Neoteric
(őstag)
LOGOUT blog

őszintén szólva én azért várnám h lejjebb menjen a 88gtxek ára..

╔══════════════════════════════════════════════════╗ ║Go Go Michelisz!!! - Battlelog: NeotericHUN - ♥ Samsung Galaxy S II ♥ ║ ╚══════════════════════════════════════════════════╝

(#662) Keldor papa válasza bishopx2 (#660) üzenetére

Keldor papa
(PH! félisten)
LOGOUT blog

Elvileg tényleg jön 9800GTX, de ugyanúgy G92-es lesz csak 750-850MHz környékén fog járni a GPU. (Tehát lényegében egy nagyobb órajeles GTS-ről van szó!)

Az azért érdekel. A GX2 az nem...

(#663) Neoteric válasza Keldor papa (#662) üzenetére

Neoteric
(őstag)
LOGOUT blog

és a teljesítménye pl az ultrához képest hol van?

╔══════════════════════════════════════════════════╗ ║Go Go Michelisz!!! - Battlelog: NeotericHUN - ♥ Samsung Galaxy S II ♥ ║ ╚══════════════════════════════════════════════════╝

(#664) Dare2Live válasza Keldor papa (#662) üzenetére

Dare2Live
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

infó honnan?

Szerintem.... The things we make ... make us.  -~- ..And on the 7th day, GOD went windsurfing... Evina foglalkozás egészségügy www.evinakft.hu

(#665) emre33 válasza Keldor papa (#662) üzenetére

emre33
(PH! addikt)

Nem hiszem hogy ez fog történni, ugyan az a chip 100-200Mhz különbséggel..kizárt. GTX sorozat nem erről votl sose híres..

És ha lesz még pár Stream cpu aktiválva a kártyán? Mert több tranyó van a G92 mint a G80-ba, és pedig ugyan az a 128 Stream van benne..

(#666) Keldor papa válasza Dare2Live (#664) üzenetére

Keldor papa
(PH! félisten)
LOGOUT blog

VR-Zone...
You can find it in the G92 topic...

Neoteric: Felette jóval. (persze nem minden felbontáson)

(#667) Csiborbogár válasza emre33 (#665) üzenetére

Csiborbogár
(őstag)
LOGOUT blog

Én úgy tudom a HD dekódolás miatt van több tranyó benne. G80 azt nem tudta.

Ha lehetne egy kívánságom, akkor törölném az emberek szókincséből a full, meg a max szavakat, mert úgysem jelentenek semmit

(#668) pok.tom válasza norbi1992 (#601) üzenetére

pok.tom
(senior tag)

hülyeség amit írsz, 333fps es tolom a kvéket aztan van különbség 200fps hez képest is,próbáltad már?

Ha félórán belül nem tudod eldönteni, hogy ki a fish az asztalnál, akkor te vagy!

(#669) Neoteric válasza pok.tom (#668) üzenetére

Neoteric
(őstag)
LOGOUT blog

ezaz, pl cod2be egy csávónak 800fpse van és olyanokat bead neki h szinte fél méterrel odébb lőtt akk is lelövi... elsőre aszinédd h cheatel, pedig nem :)

(#670) gergo19 válasza Dare2Live (#664) üzenetére

gergo19
(fanatikus tag)

Csak 8hsz-t kéne visszaolvasni. :W Ezt máaoltam be de a gyengébbek kedvéért mégegyszer
Újjabb rosz hír. Tényleg lesz 9800GTX de G92-es mag lesz benne amit sejtettünk. "VR-Zone learned that the fastest single card from Nvidia, the GeForce 9800 GTX (D9E-20) will be launched in late March, about 2 weeks after the 9800 GX2. It is G92 based and it is rumored to be clocked between 750-850MHz. " :Y

[ Szerkesztve ]

(#671) Jane

Jane
(újonc)

Vacakság! Pedig bíztam h lesz valami jó teljesítményű kártya ;)

(#672) emre33 válasza gergo19 (#670) üzenetére

emre33
(PH! addikt)

Ez csak egy nagyon erős pletya, sehol senki se erősítette meg!!!
Szóval psszt

(#673) Neoteric válasza Jane (#671) üzenetére

Neoteric
(őstag)
LOGOUT blog

hát én azért elfogadnám azta vacakságot... :DDD

(#674) Dare2Live válasza gergo19 (#670) üzenetére

Dare2Live
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

ja akkor nekem már most 9800GTXem van. Meg elég sokaknak akik 750MHZ+on járatják a GTSüket.

Már látom a köv NV karit: 10800GTXnek fogják hívni és a memoria +200mhzt fog tudni.... :)

Szerintem.... The things we make ... make us.  -~- ..And on the 7th day, GOD went windsurfing... Evina foglalkozás egészségügy www.evinakft.hu

(#675) Neoteric válasza Dare2Live (#674) üzenetére

Neoteric
(őstag)
LOGOUT blog

vagy X800 GTX :DDD

sztem hülyén nézne ki a 10ks névvel, kikéne nekik talni vmi újat.. :C

(#676) pok.tom válasza Neoteric (#669) üzenetére

pok.tom
(senior tag)

nekem mondod?:DD
hallod de valamelyik server már 333fps felett nagyon belaggoltat

Ha félórán belül nem tudod eldönteni, hogy ki a fish az asztalnál, akkor te vagy!

(#677) gbors válasza emre33 (#665) üzenetére

gbors
(PH! addikt)
LOGOUT blog

még ha van is tartalék SP a kártyán, hiába aktiválják, nem az a szűk keresztmetszet a G92 alapú kártyák teljesítményében...

Louie: Goddamn it. You shot me in the exact same f****ng place as last time! Ghost Dog: I'm sorry. I mean you no disrespect. I'm your retainer. I don't want to put too many holes in you.

(#678) emre33 válasza gbors (#677) üzenetére

emre33
(PH! addikt)

Hanem mi? SP órajel és Ram sávszélesség?

(#679) Dare2Live válasza emre33 (#678) üzenetére

Dare2Live
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

ram sávszél.

szerk: meg lehet ROP is de én ebben nemhiszek. :)

[ Szerkesztve ]

(#680) gbors válasza Dare2Live (#679) üzenetére

gbors
(PH! addikt)
LOGOUT blog

a RAM sávszél biztos. ill. én az ütemezőre és ezzel összegüggésben a core clockra gyanakszom erősen, de erre csak közvetett bizonyítékom van...

Louie: Goddamn it. You shot me in the exact same f****ng place as last time! Ghost Dog: I'm sorry. I mean you no disrespect. I'm your retainer. I don't want to put too many holes in you.

(#681) manutdzoli

manutdzoli
(senior tag)

Most jött ki az SP1 a vistához,ami ha jól tudom már támogatja a DX10.1-et,nemsoká kiadják az első nvidia DX10.1 karit is.És a játékok hol maradnak?Ott tartunk hogy már több mint egy éve van DX10,de sokan még DX9-re fejlesztenek.DX10 még ki sincs használva,már jön a DX10.1.Nem tudom mennyi időt kell majd várni az első 10.1-es játékra. :(

FORZA FERRARI!!Ferrari 2007 World Champion-Kimi Raikkönen.........INTEL-NVIDIA.......

(#682) pok.tom válasza manutdzoli (#681) üzenetére

pok.tom
(senior tag)

ja már 1ideje kijött az sp1

(#683) emre33 válasza manutdzoli (#681) üzenetére

emre33
(PH! addikt)

Sp1 akkr jön ki, ha hivatalosan letöltheted, hivatalosan felrakhatod, hivatalosan megvásárolhatod.

Tehát még nincs hivatalosan senkinél se végleges 10.1 dx... :Y

(#684) KillHates

KillHates
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Ha még ez nem volt: Katt ide

Féláron eladó egy i5-2430M notebook processzor.

(#685) pok.tom válasza emre33 (#683) üzenetére

pok.tom
(senior tag)

az elmélet nem annyira teljes, ezzel a hivatalos dumával, az senkit nem érdekel h. hivatalos, főleg h. annyi mindnet feltörnek kilopnak, lehet tévedek de már 1 ideje lehet tölteni spi1et vistához

(#686) bishopx2 válasza Neoteric (#661) üzenetére

bishopx2
(fanatikus tag)

Hát sajnos nem fog lejebb menni az ára a GTX de ne nekem legyen igazam!!!
Emlékezunk vissza a 7900GTX és a 7950GX2 az ára is maradt és végül eltünt !!

nekem vennem kell vga most már mert ez a x550-el még a wow se megy normálisan
és nem szeretem ha szakadt egy game vagy lassu !!!!

Már nem birom megvárni ezeket a kártyákat meg hogy lejebb menjen az ára a 8800 GTX-nek
ha egyátalán lejebb fog menni !!!! Bár ez a 9600 GT lehet hogy érdemes lenne megvárni hát ha csinál valamit, mondjuk megveri a HD3870-et és 40k lesz akkor lesz még itt nagy kavarodás! (hátha ;) )

Bár a NV nem az ólcsó kártyáiról lett hires az biztos.

[ Szerkesztve ]

van ilyen..

(#687) pok.tom válasza KillHates (#684) üzenetére

pok.tom
(senior tag)

téháix :R , de kevés infó :U

(#688) pok.tom válasza bishopx2 (#686) üzenetére

pok.tom
(senior tag)

szvsz, az nvidia ezzel a 9es seriás x2vel biztos veri az atit ah. az szokott lenni.. annyira nemszámít ez a pár hete hónapos előny most amit kapott az ati..3870 x2 vel
amúgy meg a 9es szeria biztos lejebb fogja nyomni a 88gtx árát az ultra ára fog maradni mert az ugye teljes felsőkat, uccsó 8as szeria és azt nemszokták lejebb nyomni árban.

(#689) KillHates válasza pok.tom (#687) üzenetére

KillHates
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Hát igen. Pecázás a zavarosban. Nagy a lapítás nVIDIA-éknál mostanság.
Más:
Amit tegnap hallottam és a G80 topicba post-oltam is, hogy úgy alakul a dolog, hogy ENGYENLŐRE a két GPU-s rendszereknél (GX2 meg SLI) be lehet fogni az egyiket fizikát számolni. Ez tök jó, de a késöbbiekben még jobb lesz: Az nVIDIA így oldotta meg az Intel-lel a kibaszást, hogy nem kell eladni nekik az SLI technológiát, viszont a második 4x PCI-E bőven elég lesz fizikát számolni akár egy másik fajta, de minimum 8xxx-es GF (pl. 8600GT) !!! Na az lesz majd az ATI-nak feketére satírozott nap a naptárjában....

[ Szerkesztve ]

(#690) KillHates válasza pok.tom (#688) üzenetére

KillHates
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Az Ultra ára azért marad, mert már nincsen Ultra :(, tehát már backorder sincsen. Tehát az ára "beragadt" a 110 eFt+ÁFA áron. Az egy másik kérdés hogy a hc gamerek, most megszórják használt kártyákkal a piacot 90k Forint körül....

(#691) pok.tom válasza KillHates (#689) üzenetére

pok.tom
(senior tag)

mért akarna kibaszni az intellel?
a végét nemértem 8600gt mien 1 legalja kari már.. 7900gs em leveri :C

(#692) pok.tom válasza KillHates (#690) üzenetére

pok.tom
(senior tag)

mondjuk ezt nem tudtam, h. már nem gyártják?

[ Szerkesztve ]

(#693) Dare2Live válasza KillHates (#689) üzenetére

Dare2Live
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Hát nemtudom nekem az ATI megoldása jobban tetszik azaz:
Kevés már a 3850/3870 játékra? Semmi baj dugj mellé egy pl4850et és összedolgoznak: Hybrid Crossfire.
Evvel szembe mitcsinálsz a 8800GTddel: hmm számoljon fizikát. Nemmindha nem áldogálna még egy 13efts prociban egy 2.mag is ami pont jó lenne erre.

egyébként X360/Intel is CPUra akarja rakni játékok alatt a fizika számolást és mivel Intelé a havok és MSé az X360 elég sanszosan ez is lesz.

[ Szerkesztve ]

(#694) pok.tom válasza Dare2Live (#693) üzenetére

pok.tom
(senior tag)

mi dolgozik össze? mien %növekedéssel?

(#695) Dare2Live válasza pok.tom (#694) üzenetére

Dare2Live
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

"mi dolgozik össze?"
na mitgondolsz? :)

mien %növekedéssel?
Ez lényegében egy Hybrid CF. Ahol rendesen meg van írva ott 90%+ is összejöhet.

Mondok rá egy pldt
Van egy HD3870ed. Jönnek az új játékok és COD5 :) már beakad. Erre te a 3870mellé bedugsz még 1 4850et.
és a 3870 25fpséböl meg a 4850 40fpséböl lesz összesen 60fps.

Ezzel szemben a 8600/8800... ilyenre nem lesz képes, hiába dugod mellé a 9800at nemfogsz +fpseket kapni. ez sokmindenre ki fog hatni, hogy csak egyet mondjak: Ez a használt árakban is meg fognak mutatkozni....

[ Szerkesztve ]

(#696) Anthony28

Anthony28
(őstag)
LOGOUT blog

[9800 GX2 órajel info]

Erre azért kíváncsi leszek...csak 600mhz-es mag órajel? :U Rosszat sejtek bár ne legyen igazam.A hűtést hogy a pöcsbe alakítják át 1 hónap alatt? Illetve hamarabb mert 3-4 hét múlva már a boltok polcain fog csücsülni.Mert termeli a hőt rendesen ebből adódóan gondolom nem 2 hét lecsekkolni és megtervezni egy új és hatékonyabb hűtési rendszert.Nehogy az legyen mint a 8800GT esetében hogy alulméretezett hűtővel fogják kidobni.

Call Of Juarez teszt ATI 3870 X2-vel ! Irány a logout-om... :-)

(#697) gbors válasza Anthony28 (#696) üzenetére

gbors
(PH! addikt)
LOGOUT blog

én a 600MHz-et is kész csodának tartom ezzel a megoldással, és nem mellesleg ez kb. a 8800GT SLI teljesítményét kell, hogy hozza.
a hűtést kb. úgy alakítják át, hogy kicserélik egy másik hűtőre (ui. ezt nem az nVidia tervezi, hanem lényegében készen veszi).

(#698) gV válasza Dare2Live (#693) üzenetére

gV
(őstag)

Evvel szembe mitcsinálsz a 8800GTddel: hmm számoljon fizikát. Nemmindha nem áldogálna még egy 13efts prociban egy 2.mag is ami pont jó lenne erre.

ez nem igy van nézd meg ezt ebben a tesztben ráadásul 4 magos cpuval mérték

(#699) pabadam

pabadam
(fanatikus tag)

Szóval akkor úgy néz ki, hogy a 9800 GTX március végén jön.

"...I'll never stop looking..."

(#700) Anthony28 válasza gbors (#697) üzenetére

Anthony28
(őstag)
LOGOUT blog

2db G92 GTS-ből lesz összerakva, ami azért jobb mint a GT SLI. ;) Külfödi fórumokon 17K körüli 3d06 eredményt láttam az enyémnél gyengébb konfiggal.Szóval az én X2-esem 18,3K eredménye kb ott lesz ahol a GX2.Minimális különbség lesz a 2 kártya között nem tudom ki fogja a képzeletbeli tavaszi koronát elhódítani de nagyon kétesélyes.Ez pedig nekünk csak jó, mert az árakon meg fog látszani, ami jelenleg a legfontosabb, és az hogy ki fog győzni csak presztizs kérdés...alapjában véve lényegtelen.MSI GTX OC volt az X2 előtt, szóval annyira vagyok Ati-s amennyire nVidia-s de számomra tök mindegy ki nyeri a csatát egyik táborba sem tartozom mint fanatikus.Inkább érdeklődve figyelem mit is hoz a jövő.Őszig, télig tuti maradni fog az X2 nálam, esetleg utána jöhet egy még ütősebb kártya, mert anyagilag ezt nem lehet győzni hogy 5 havonta VGA csere.:DDD Az is tény hogy a GX2 megjelenése után kizárt hogy 100K legyen itt nálunk.15-20k-ra saccolom a különbséget a 2 csúcs kártya között, illetve annyira is fog beállni nyár elejéig.A 9800 GTX az árakat nem fogja lenyomni tavasszal, mert horrorisztikus ára lesz minden bizonnyal, amit 160k-ra saccolok.Gondoljunk csak az 1gb GDDR 5-re. :C Esetleg az Ati 4xxx szériája nyomhatja le kissé nyár elején, de az új GTX biztos nagyot fog durrani megjelenését követően.Aztán jön a nyár amikor is 1 ft-os se fog esni a VGA-k ára, majd jön a mozgalmas hajrá, a 3. negyed év vége, és az utsó negyed év...

pabadam: Március végén? Ezt honnan veszed? Március eleje-közepén jön a GX2...gondolod hogy ennyire hülye az nV?Meg aztán nem is hiszem hogy foglalkoznának most a GTX-el amikor ekkora gondok vannak a hűtéssel és tolódik a GX2 megjelenési határideje.Ami nem sok jót sejtet.Az Ati nem kapkodott sunyin besiklott a piacra az X2-vel.Profin csinálta. :K Az nVidia pedig óbágat össze vissza...február közepe.Majd ebből lett március közepe.Azért is baljós dolgok ezek mert nem nyugodtságban fogják a hibákat orvosolni hanem kapkodva.Aminek a kártya és a felhasználók láthatják a kárát, gondolok itt arra hogy szvsz. kurvára fog fűteni a GX2, hűtő csere ide vagy oda. :F

[ Szerkesztve ]

Call Of Juarez teszt ATI 3870 X2-vel ! Irány a logout-om... :-)

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.