Igazából annyira nem drága. Biztos nem fizetnék ki érte annyit, de átszámolva 115K.
A két kártya kb. 80K-t ér, és 35K rá a két blokk + a radi. Ez így nem sok, ha tényleg jó.
Gyorskeresés
Legfrissebb anyagok
Szakmai témák
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
Általános témák
GAMEPOD.hu témák
Adok-veszek témák
Hirdetés
nygma
(PH! kedvence)
Ez így nem sok, ha tényleg jó.
Ezen van a hangsúly.
Előbb-utóbb csak megtudjuk ezt is... 
Igazából tökmind1, mert itthon úgyse lehet kapni majd, ha meg megrendeled kintről, akkor már nem lesz rentabilis az ár.

nygma
(PH! kedvence)
Akkor mind1. 

biggamer
(PH! kedvence)

B-L-A-C-K
(PH! kedvence)
Na kezd összeálni a gépem!
Riva tunnerel nem engedi húzni a gtx-et vagyis nincs is olyan opció, 8800GTS-t lehetett azzal ti mivel szoktátok?
...
nekem a 9800gx2-t engedi a rivatuner..
When one person suffers from a delusion it is called insanity. When many people suffer from a delusion it is called religion.

B-L-A-C-K
(PH! kedvence)
Milyen rivát használsz? Linkeld már be légyszi ahonnan leszedted...
...
Milyen eredménynek számít ez?
Ahogy neten néztem elégé közepes,mit bírhat tuningban ez a kari?750?800?
Vantage
Xbox360 250GB Kinect | HTC Desire HD | Beats by Dre Studio & Tour | Philips 40" LEDTV | XBL: DavzoneHD
When one person suffers from a delusion it is called insanity. When many people suffer from a delusion it is called religion.

B-L-A-C-K
(PH! kedvence)

...
800-at biztos megy,nekem 820 környékén van a vége gyári hűtővel.
B-L-A-C-K:nekem is megy a 2.09-es riva-val.

B-L-A-C-K
(PH! kedvence)
Nekem 2.04-em volt ezzel az ujjal már faja...
...
Szerintetek megéri 1360*768-as használathoz 9800 GTX a 8800GTX után? Mert ugye ekkora felbontásban a 256 bit nem hátrány, viszont tesztekben vegyes eredményeket produkál a 88gtx-hez képest (már amennyire hitelesnek tekinthető a legtöbb...). Csak azért váltanék, mert alig kéne ráfizetnem, és sztem megérné. Húzni mennyire lehet ezeket?
[ Szerkesztve ]
A múlt században a tudomány egyik legfőbb kérdése az volt, létezik-e értelmes élet a Földön kívül. Ez az új évezredben kicsit módosulni látszik, így most a kérdés az lesz, létezik-e ilyen itt, a Földön.
Különbséget nem biztos,hogy észrevennél a 2 kari között.De ha nem kerül sokkal többe lehet megérné mert sokkal kevésbé melegszik és a hűtője is halkabb a 98gtx-nek.Legalábbis nekem ezek a tapasztalataim vele és nálam ez elég lényeges mert nem fűti annyira az egész gépet,meg nincs akkora zaj sem(nálam ez is szempont).Amúgy 820/2500 körül mennek.

nygma
(PH! kedvence)
8800 GTX-et Én nem cserélném le 9800 GTX-re az biztos!
9800 GTX: Elég jól lehet őket tuningolni.
Attól függ mennyit kell ráfizetned

Hy! A 98 gtx hez milyen drivert ajánlotok? Olyan kellene amiben a legtöbb az fps a gamekben
Ha van Moneybrookers-ed, akkor irj rám, légyszives.

nygma
(PH! kedvence)
175.16 ha jól tudom... 
Tulajdonképpen csak jól járnék vele, konzolt adok érte, + nekem fizetnek ofkorsz
A múlt században a tudomány egyik legfőbb kérdése az volt, létezik-e értelmes élet a Földön kívül. Ez az új évezredben kicsit módosulni látszik, így most a kérdés az lesz, létezik-e ilyen itt, a Földön.
Ez a 820/2500 nem rossz, sztem megy majd akkor a csere
Hy! A Gal. 9800GTX nek Riva 2.09 ben mekkora Core Clock mehet és mekkora Memory clock amit stabilan kibír??
Kipróbálod aztán meglátod.Mivel minden kártya más ezt szerintem senki nem tudja neked megmondani,hogy a tiéd mennyit fog mennyi.
Nálam 820/2500 körül vége van.Ezektől az órajelektől kicsit alacsonyabbon próbáld és emeled lassan,közben teszt és meglátod meddig stabil.
HY! az 177.66 XP 32Bit miben tér el az 175.16 tol??
[ Szerkesztve ]
Sziasztok !
Lenne egy nagyon fontos kérdésem :
Ebbe a házba : http://gabatech.hu/?id=227 befér egy 9800GTX ?
Tényleg fontos lenne, és a E8400 kihajtja a kártyát ?
[ Szerkesztve ]
Normal people buy a car if they want to see something up close. Dedicated photographers buy a bigger lens...
Ja... és játékra inkább a Q6600 vagy az E8400 ? GIGABYTE P45 alatt fog menni
Normal people buy a car if they want to see something up close. Dedicated photographers buy a bigger lens...
Ígértem még napokkal ezelőtt, hogy felrakok képeket a 9800GTX-ről ahogy az M40-esben kucorog! 
Itt lapít:
Kinyitva:
Az elmaradhatatlan csicsás ledes ventik: 
Aminek persze semmi értelme, mert nem ablakos a ház! 
Megtévesző piros szín, nVidia kártyás rendszert rejt!
Féláron eladó egy i5-2430M notebook processzor.
És így most miért jobb, mint egy szép kis álló asztali gépházban? 

B-L-A-C-K
(PH! kedvence)
Alig kap levegőt szerencsétlen... 
...
Mert ez kompakt, és ez kihívás!
Nem kevés molyolás volt belepaszírozni! 
Nem tudom;
IDLE:
nyitott háznál 55 fokos a GPU
becsukva 49 fokos
LOAD pont egy tizessel több! Van ott cúg rendesen
Kapja a 9800GTX a pofájába direktbe egy 12cm-es Sharkoon-tól 
Egy hét alatt poros lesz a kártya éle
!
Ami viszon aggaszt az a passzív NB, az tud lenni néha 55 fokos is
Szerintem gyárilag egy hulladék a hűtése, mert mások is panaszkodtak rá.
[ Szerkesztve ]

B-L-A-C-K
(PH! kedvence)
Nekem is alap 50 terhelve max 70 fokos volt de ugy hogy semmi + nem hüti...
...
Én egyszer erősen gondolkodtam abban, hogy kipakolom a gépet a párkányra télen, de aztán eszembe jutott az eső... 

B-L-A-C-K
(PH! kedvence)
Na meg a páralecsapódás is tud kelemetlenséget okozni.... 
...
De Te nem kapod a hónod alá a monitorral együtt!
Hacsak nem vagy orángután 
Én télen a géppel fűtök. Ki van kapcsolva a konvektor, és olyan 16-18 fokos meleget csinál a kis szobában mikor még nincsenek mínuszok.
Idén már rá kell segíteni, mert eladtam az SLI-s konfigot 
Az bekapott olyan 240-260W-os alapon
Ez meg 115W-ot fogyaszt terheletlenül 
Húúú, amikor Vapochill házam volt mennyit szívtam a kondenzációval!
Erre a fűtés dologra nem is gondoltam.Ha elöbb eszembe jut nem adom el a 88gtx-et,az fűtött szépen,10 fokkal megemelte az egész gép hőmérsékletét. 
Hát mégha Ultrád lett volna! Én is elgondolkodtam egy GX2 beszerzésén, mert ma 14 fok volt 

ashot
(tag)
Sziasztok,
Erdeklodni szeretnek, hogy a GX2 hoy melleklnek alapbol tapcsati konvertert, vagy kulon kell venni, illetve eleg lesz e neki az en 550wattos Chieftec tápom.

B-L-A-C-K
(PH! kedvence)
-Mellékelnek tápcsatot!
-Elég lesz a táp!
-28CM hossuú!
...

biggamer
(PH! kedvence)
Újabb béta GeForce meghajtó, ezúttal valamennyi Windowsra [link]
Ha az életben minden fontos dolgot szemmel el lehetne intézni, akkor az utcákon csak halottak, és terhes nők lennének.

B-L-A-C-K
(PH! kedvence)
Vettem ma egy E8500-ost holnap szerelem be kiváncsi vagyok mit tud egy 9800GTX-el... 
...

biggamer
(PH! kedvence)
ASUS EN9800GTX TOP Graphics Card [link]
Ha az életben minden fontos dolgot szemmel el lehetne intézni, akkor az utcákon csak halottak, és terhes nők lennének.
Hy! Pls vki írja le és képekkel is ábrázolja,hogy mien kábelek,tartozékok vannak egy 9800GTX hez.

Hát szerintem minden gyártó mást csomagol a kártyái mellé.Jó lenne tudni milyen márkára gondoltál.Nekem a Bfg mellé pl. csak 1 tápcsatit adtak,pedig eleve 2 kéne hozzá.
MSI-hez: 2 tápcsatit adnak,DVI átalakitó,HDMI átalalkitó,SPDIF kábel,SVIDEO kábel,HDTV kábel.Drivercd,1 fullosjáték,1 14napos demo.
Xbox360 250GB Kinect | HTC Desire HD | Beats by Dre Studio & Tour | Philips 40" LEDTV | XBL: DavzoneHD
Hy! Galaxy
Csak azért kérdezem,mert el akarom cserélni és lehet h postán kell feladnom. cd-t meg játékot nem találtam benne.
Játék nem biztos,hogy jár hozzá az enyémhez sincs.De telepítő cd minden esetben kell,hogy legyen,minden gyártónál.Egyszer volt galaxy kártyám,de még 88gtx,ahhoz volt cd,dvi átalaító,2 tápcsati,meg valami tv-hez való kütyük de arra nem emlékszem mert ki sem bontottam őket.