Nem akarom h csak 30% legyen gyorsabb!
Futnia kéne simán a Crysisnak 1600x1200 maxon! Min kéne egy 60%!
Gyorskeresés
Legfrissebb anyagok
Szakmai témák
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
Általános témák
GAMEPOD.hu témák
Adok-veszek témák
Hirdetés
Jane
(újonc)
majd ha több százezren megvették és fél évvel utána eladják 30-40%-os bukóval, na utána már lesz olyan, ami 60%-kal gyorsabb

Jane
(újonc)
De akkor az meg már a GX2-nél legyen 60%-al gyorsabb!
Az ati meg mé nem produkál már valamit?
Akkor gyorsabb lenne a fejlődés!
középkategóriás VGA-kból sokkal többet adnak el, mint a csúcsból. Amúgy ott is lesz hasonló elborult agyú marhaság, csak 3870X2 a neve.

Jane
(újonc)
Nem szimpatikus nekem ez az X2 ! Ne Sli-be csinálják! Csináljanak egy szimpla kártyát ami odaveri a mezőnyt! Am ez gondolom nem az SLi-s ultránál lesz 30%-al jobb hanem a szimplánál! De akkor az sli-s ultra jobb! 

Jane
(újonc)
Nekem csúcskategóriás kell!

Jane
(újonc)
Valami olyat mutasson majd az ati ami elveri a GX2-t! 
CrossfireX, "csak" a szoftveres támogatás hiányzik még hozzá, hogy kezeljen kettőnél több GPU-t.
Egyelőre nem kizárt, hogy az X2 verni fogja, biztosat csak a megjelenések után tudunk. X2-nél legalább 80%-os sebességfölényt várok a szimplához képest, az pedig ultrahoz képest gondolom megvan 30% legalább.

Jane
(újonc)
Maj meglássuk! Jöhetnének már! 

Achill3uS
(PH! nagyúr)
abból kiindulva, hogy ez mennyi volt amikor megjelent és most mennyi, tuti h nem 
••• OCTeamHungary™ & Team OCX™ OC Godfather 3DMark2001 Addict •••
Kicsit korai volt szvsz így kidekorálni az első hsz-t... majdnem 2 milliárd tranztisztor, ráadásúl 55nm-en kicsit lehetetlennek hangzik...

rolko
(őstag)
Majd lehet még rajta alakítani 
Scitec tápkiegek kaphatóak olcsón! http://bit.ly/oEuUB2

emre33
(PH! addikt)
Kis segítséget kérnék!
Van egy haverom, és meg kellene győzni hogy egy 9800GX2-hoz elég lesz egy 500WATT ENERMAX LIBERTY TÁP.
Azt hiszi kevés lesz. 
Valami 8800GTX SLI fogyasztás teszt, vagy valami hasonló kellene.
Köcce
[ Szerkesztve ]
Valószínűleg elég lesz, inkább 8800Gt sli fogyasztást keress, ha már meg akarod győzni, mert gtx többet fogyaszt.
Persze az is lehet, hogy mégse lesz elég, minek kell valakit meggyőzni egy meg sem jelent termék fogyasztásáról?

P00By
(PH! nagyúr)
Na ki vagyok?
Jöttem kamu hírekkel hopp most nem, akkor csak végigolvasom sry 

nekem a 8800GT SLI vígan ment az 500-as FSB Bluestorm II-vel.

7600GT
(senior tag)
Hát... Szerintem valami beteg ember agyszüleménye ez az egész... 1.8milliárd tranyó??? GDDR5?? 256SP??? 96TMU??? Ez mind-mind annyira irreális... Nah majd kiderül...
Szerk.
ocsánat 384 SP... Ami mondjuk még irreálisabb, legalábbis ha olyan lesz mint a G8x/G9x-ben.
[ Szerkesztve ]
Ha az ember féreggé teszi saját magát, ne csodálkozzon, ha rátaposnak.
Azt birom, hogy valaki még be is veszi ezt a 384SP-t, meg 1,8m tranyót 55nm-em, mikor arról szólnak a hírek, hogy a több magos GPU lesz a jövő az egyre növekvő tranzisztor számok miatt. 1milliárdot se tudnak könnyen csinálni, nem hogy majdnem a dupláját... ráadásúl egy kisebb csíkszélességen... a G100 is valszeg több GPU-s megoldás lesz.

Invisibility
(újonc)
Skacok! ha jól olvastam vissza akkor az ATI hamarabb elkészült a DX 10.1-es kártyával mint az nVIDIA? Ha igen akkor grat az ATI-nak
a nVIDIA-nak még két füles 
Szasztok

rocket
(PH! kedvence)
Kene csinalni egy ATi es egy NV GPU-krol szolo pletykak es talalgatasok topicot es akkor ott minden elferne, vagy akar egy topic is eleg lenne ha flame mentesen lehetne tartani 
Nem ertem a moderatorok miert engedik mostanaban az ilyen topicokat megjelenes elott hetekkel/honapokkal, 8800gs is benne van volt a g92 topic neveben miota atneveztek es par hete meg csak pletyka szinten se volt rola semmi, vagy anno a hd2900 topic neveben is sokaig benne volt az XL aztan nem is volt ilyen kartya.
"Releasing a game in 2011 without AA is completely stupid. If the techniyou're using makes it impossible to use AA then you're using the wrong techniques."

bishopx2
(fanatikus tag)
Újabb információk szivárogtak ki a Geforce család 9-es sorozatáról ezúttal a 9600 GT-nek a technikai adatai!!!!
Az NVIDIA új, D9M kódnevű középkategóriás grafikus magja GeForce 9600 GT néven kerül majd piacra - az előzetes információk alapján megéri várni rá. 650 megahertzes magórajellel és 1625 megahertzes shader órajellel dolgozik majd, mindehhez pedig 256 bites sávszélességű buszon kommunikáló, 900 megahertzes memória kapcsolódik. A stream processzorok pontos számáról egyelőre nincs információ.
Az új GeForce 8-asokban található G92 maghoz hasonlóan a D9M is 65 nanométeres gyártástechnológiával készül majd - a fogyasztás azonban meglepően magasnak ígérkezik, ugyanis az új kártyák mind igénylik majd a 6 csatlakozós kiegészítő tápcsatlakozót - ez pedig legalább 400 wattos, 12 voltos ágon 26 amper áramerősség biztosítására képes tápegységet feltételez.
A 9600 GT DirectX 10.1, Shader Model 4.0, OpenGL 2.1, PCIe 2.0 és HDCP támogatással is rendelkezik majd - sőt, a gyártó ígérete szerint a mag a Quantum Effects fizikai feldolgozót is képes lesz kezelni. Az ár egyelőre ismeretlen, az NVIDIA képviselője azonban dupla teljesítményt ígér a GeForce 8600-hoz képest.
van ilyen..

bishopx2
(fanatikus tag)
Itt van egy kis teszt amibe éppen hogy szerepel a előző két gpu-s kártya
[link]
és ebből kiundulva egy jobb 450W táp elég bármilyen simpla kártyás megoldáshoz
Szerintem még a 9800GX2-hoz is elég lesz egy FSP vagy Chiftec 450W táp
van ilyen..

rocket
(PH! kedvence)
Ez a par napos dailytech-es cikk forditasa.
Dx10.1 es SM4.0, az egyik eliras 
[ Szerkesztve ]
"Releasing a game in 2011 without AA is completely stupid. If the techniyou're using makes it impossible to use AA then you're using the wrong techniques."

rolko
(őstag)
Ez a topic sima geforce 9 -es volt, csak átneveztettem Nvidia GeForce (9800GTS/GTX/GX2) -re 
Elvileg nem is lesz 9800GTS, csak GT
na ezért nem volt értelme... 

P00By
(PH! nagyúr)
Megint pihentetni akarod látom a szemedben 
Áhh... csak van már egy pletyka topic, DX10.1 VGA-k néven vagy mi, azt kéne használni.

rocket
(PH! kedvence)
Sokaig a G92-rol is ott volt szo, aztan mint kiderult off topic volt mert nem is dx10.1 GPU 

rolko
(őstag)
hát ha majd nem lesz akkor megint átneveztetem....
vagy majd valaki nyit neki egy topikot ha kijöttek a karik mert ez ilyen találgatós topik..... 

P00By
(PH! nagyúr)
Igen, mostanság így kezdődik minden 

roedie
(fanatikus tag)
Szerintem én ezt a szériát ,úgy ahogy van kihagyom...minden megy a G92 GTS-emen.Kalap,kabát! 
"kimentek a tankok, bejöttek a bankok!"

warrior28
(fanatikus tag)
Aha, de kérdés, hogy meddig, ugyebár...

JagelloZ
(tag)
Ezek a képek már elég látványosak:
9800GX2
http://www.valcoldesign.hu

roedie
(fanatikus tag)
Hát igen, kiváncsi leszek... 

roedie
(fanatikus tag)
Látványos? 

JagelloZ
(tag)
Látványos: atomdurva, ultrabrutál látvány, ahogy az a két bibliavastagságú videokártya ott csücsül SLI-ben és tudom hogy mindkettő kétmagos...
[ Szerkesztve ]
http://www.valcoldesign.hu

warrior28
(fanatikus tag)
Hát nemtom, engem nem hoz lázba... Inkább 4in1 kéne...
[ Szerkesztve ]

Jah'rakal
(lelkes újonc)
Szerintetek megéri majd ez a 9800GX2?Ha 80-90 körüli áron lehetne kapni szerintem jó választás.
[ Szerkesztve ]
Annyiért jó vétel lesz szerintem is!

PPSH
(őstag)
hoppa,hoppa
a 8800GTX meg jo lesz egy ideig 
Cort Z40(EMG 81+85)+Marshall MA100H+Marshall M412A 300W
Ez a hír semmin sem változtat, csak annyit mond, hogy a G100 név helyett GT200 lesz az új chip neve.
Nyáron vége lesz a G8x/G9x architektúrának, végülis addigra a 8800GTX már másfél évig csúcskártya lesz, így is nagyon sikeres volt, de akkor már nyugdíjba küldik.

PPSH
(őstag)
az uj stuff csak ev vegen jon addig meg van ideje hoditani

Év vége? Sebaj több pénz lesz rá!
Kis GT200+Nehalem-el kezdeni 2009-et pompás lenne! 
(#196) Tuco Ramirez válasza Keldor papa (#195) üzenetére

Tuco Ramirez
(őstag)
És SSD-vel rendszervinyó helyett... 
SC2 ID: Peter 1714
Január 28-a után a Hd3870X2 után nem sokan fogják venni. 
Amúgy a gtx ha jól számolom, már elmúlt 1 éves, s 3 hónapos, nagyon megállt a vga-fejlődés, sose volt ilyen lassú. 
[ Szerkesztve ]
(#198) Keldor papa válasza Tuco Ramirez (#196) üzenetére
No igen, remélem a 32GB-os verziónak hamarosan megfizethető ára lesz... na meg remélem 2008 végére jó áron lesz 2×2GB 2000MHz CL7-es DDR3 is!
(esetleg jobb)

PPSH
(őstag)
minek hajtson az nv?amiota kinnt a GTX nincs ellenfele csak az Ultra
ATI-nak nem tett jot ez a folvasarlas
amugy kivancsi leszek en ezekre a 2GPU-s csodakra
foleg fogyasztasra es hogy esetleg mennyi kul. lesz %-ban a sima 1GPU-s kartyakhoz kepest

Interceptor
(őstag)
De akkor legalább valami baráti áron adhatnák a GX2-öt max 90.
“I got in contact with Paul Sams of Blizzard, and he said, ‘We will not sell the movie rights, not to you…especially not to you,’” Boll revealed.