Nekem 4xaa-val 13600 pontot adott,igaz a kari kicsit húzva volt,de viszont volt rajta 4x aa....
Nem is olyan rossz ez a karim
Zte blade és Skate tokok olcsón!

Nekem 4xaa-val 13600 pontot adott,igaz a kari kicsit húzva volt,de viszont volt rajta 4x aa....
Nem is olyan rossz ez a karim

Vki tudja,h xfx kártyák táján lehet gar.megtartással bioszt frissíteni?

Bios flash garvesztéssel jár a VGA-k nál, XFX-nél is
Amugymeg ha nemannyira vágod a témát, akkor ne annyira flashelgesd a VGA-t, mert én is most nyirtam ki egy 9800GX2-öt pedig rendelkezem már némi rutinnal ilyen téren. 
COD4 :<<A.S.E>> Hardcore Feje'r megye (Tilos GL,MD,LS,KEMP!!!)| ip: 87.229.77.165:28974 Web: http://aseteam.info Minden játékost szeretettel várunk, a szerverünkön. BF3: odorgg

Hogy érted azt hogy nem ír semmit? 
Ezen a két fülön mit látsz?![]()
![]()
Ez a két kép az én XFX-em biosáról készült. Jól látszik, hogy semmiféle energiagazdálkodás nincs a kártya biosában.
Folyamatosan 3D Extrában teker.
Csak azt nem értem, hogy ha sosem vált le 2D-be akkor minek van megadva 2D-s feszültségnek 1v?
Nézd meg, hogy nálad mit mutatat a voltages fül alatt.
ༀམཎིཔདྨེཧཱུྃ། ___"Big dogs don't need to bark"___ ༀམཎིཔདྨེཧཱུྃ།

Van nálad energiagazdálkodás?
Ez elég hihetetlenűl hangzik mert a biosodban semmilyen energiatakrékos freki vagy fesz nincsen.
Futtas egy Evga Precisiont, vagy MSI Afterburnert vagy Rivatunert, és monitorozd le az órajeleket idle, hogy lássuk valóban váltogatja-e.
Valahogy így.![]()
Esetleg indíts el egy furmarkot vagy valami gpu izzasztó programot mellé, majd állítsd le, hogy látszódjon a grafikonon ahogy levált 2D-be.

Az órajelek stimmelnek,régen evga-m volt.
És én aztmondtam,neked legalább van vmi 2dben állítva nekem semmi.
Esetleg,h megnyugodjak,vki lökjön 1 nibitoros képet,akinek ilyen karija van....

Hi.
Lehet nem jó helyre írok, sorry.
Van egy gigabyte gts250 1gb kártyám.Meddig lehet alaphűtéssel húzni, hudlite programmal, gpu , shared , memoryt hova állítsam, hány fokon mehet max?köszi előre is.

De jó helyen jársz
Hát 80 foknál ne melegedjen jobban,h meddig húzhatod azt neked kell kitesztelni,h bírja a kari...

Aha értem köszi, már ez is valami, de mégis melyiket állítsam inkább a gpu, shared vagy memoryt?

GPU és a sahder orajelek linkelve vannak. Ha húzod a GPU-t emeled a shader órajeleket is. Hagy így linkelve és úgy keresd meg az optimális beállításokat.
Javaslom hogy húzásra használd az EVGA Precision progit.

Értem.
Akkor memoryhoz ne is nyúljak?
A test gombra nem tudok rámenni, jó ha gta4-el tesztelem?
Lehet off kérdés, játék közben lehet állítani??
[ Szerkesztve ]

Húzzad a memóriát is! 
Én úgy szoktam, hogy furmarkal tesztelem a húzott órajeleket. Ha hibázik vagy artifact-ol, akkor csökkentem 10Mhz-el az órajelet és úgy is tesztelem. Ha már jónak néz ki akkor mehetnek a játékok. Ha 4-6 órás folyamatos játék alatt sem fagy vagy dob hibát akkor már jónak nevezhető. Célszerű külön megkeresni az optimális órajeleket, elöszőr a GPU/SHADER, majd memoriánál.

Ok azt is húzom:
Te meddig szoktad testelni furmarkal?
És miután állítok a gpu-n pl, egyből lehet testelni vagy újra kell indítani a gépet.
Mert feltoltam én 1000 nem tom meddig a gput és gtaztam egy jó darabig, de miután kikapcsoltam a gépet, majd amikor megint be akkor windowsba meghalt:S

Ajaj!
Látom alapoktól kell nálad kezdeni.
1000Mhz-es GPU órajelekkel te biztosan nem GTA-ztál!
Egy GTS 250 kb 780-830Mhz körül bír GPU-n.
Furmarkal addig szoktam tesztelni egy adott órajelet míg be nem áll egy fix hőmérsékletre. 10perc alatt furmarkal kijön ha nem stabil egy adott órajel.
Precision-ben beállítasz egy órajelet, utánna APPLY-t nyomsz és már tesztelhetsz is. Nem kell újraindítani a gépet.![]()
Nekem ezek a kártya alap órajelei. Én igy használom. Elég trágya hűtő van a kártyámon így inkább nem is tuningolom. Pedig a GPU gond nélkül vinné a 830Mhz-et csak a rossz minőségű hűtő nem tudja rendesen elvezetni a keletkezett hőt és ezért egy idő után fagy.
Egy AC Twin Turbo kéne rá és rögtön lenne értelme tuningolni is.

Azt nem probáltad hogy a kártyádat szét szeded és kitakarítod ? Játék közbe indul újra ?
Hy all!
Egy kérdés... Jelenleg van egy 9800GTX+ 1GB DDR3 és gondolkozok hogy lecserélem egy GTX260 -ra. A kérdés pedig hogy erősebb amire cserélni szeretném mert nézegetek utána csak annyira nem tudom eldönteni. Vagyis van sejtésem hogy minimálisan az de megéri cserélni?!
Mindannyiunkban lapul egy közülünk...

Alapvetően nem, bár a megéri-e kérdés ebben a műfajban nem igazán célszerű.
Itt leginkább két dolog számít: akarod-e, és ki tudod-e fizetni. A harmadik dolog lehet, hogy jobb-e annyival, amennyivel többe kerül? Ezt most 9800GTX+/GTS250 vs. GTX260 tekintetében csak nagy felbontás használata, és kevés árkülönbözet esetén érdemes kijelenteni. Ősszel jönnek a kisebb teljesítményű és olcsóbb DX11 NV kártyák, és lehet, hogy az ATI kártyák termékpalettája is bővülni fog, így a jelenleg még elég drága DX10 VGA-k nem jó befektetés lesz, és hosszabb távon sem lesznek tartósak.

Nem akarom szétszedni,még garis.
És nem játék alatt van gond.
Amúgy néha ki szoktam fújatni belőle a port.

HALI. A raibow six vegas ban az1280×960 felbontástól tönkre mehet e a monitorom (17" 1280×1024 nativ) ? A vga elvinné ,de 1280×1024 nem lehet beálitani a játékban . Bocs ha rossz helyre írok de nem találtam 17" topikot .

hello mindenkinek
nemrég kaptam egy MSI 9800GTX plus t2d512-es kártyát
lefuttattam a FurMark-on a stabilítás tesztet,és 76 fok felett el kezdett "szálkás"-odni a kép
az mire utal?
előre is köszönöm
[ Szerkesztve ]

Nekem akkor fordul elő ilyen ha húzom a kártyát,gondolom vmi olyasmi,vagy az,h nem kap elég feszt!

nincs húzva,csak gyárilag mert plus

Nem mondod...
Talán nekem is olyan van 

Csak az olcsó DX11-es vga semmit nem ér ki is fekszik az uj gamek alatt. 

akkor feszt emeljek,vagy órajelet vegyem vissza?
Köszi szépen!
Mindannyiunkban lapul egy közülünk...

Majd 10 fokkal feljebb szokott "szálkásodni", ami anomália 
Mivel méred a hőmérsékletet?
.::www.megadanceradio.hu::.

Órajel visszavételt ki lehet próbálni,de mondjuk még lehet,h nincs benn a pci-e slotban noráélisan,esetleg tápcsati nincs rajta jól,monitorkábel nem passzsol rendesen rá.

Devid_81: maga a FurMark mutatja,vagy EVGA precision
GAbre: oké meg próbálom,mennyire rakjam vissza?aapból:
GPU: 760Mhz
VRAM: 1150Mhz
Shader: 1890Mhz

Ez saját tapasztalat? 

Mit tuém én.
Gondolom próbáld ki tök minimumon mindent,és ha jó,akkor addig rakd,amég jó a kép.
Logikusan sztem így megy.

oké rendben

egyenlőre tesztelem,és le húztam mindent
GPu-t eddig ahogy néztem alap feszen 730-ig bírja normálisan

Melyik a piacon kapható legjobb vidikártya?
Csak kiváncsi vok

Barátikör tapasztalat

Ati 5970 illetve Nvidia GTX 480

Hellóó!!
Nekem van egy inno3d 9800GT ami alapon 63 fok terhelve (játék alatt) 73 max .ez normális vagy nem .?? jelenleg 67 .előbb gameltem .aki ismeri használja ezt a típust ,az lécci ossza meg tudását !!!

köszönöm !!
[ Szerkesztve ]

Nagyjából normális ez a hőfok,főleg ha nincs semmi hibajelenség

semmi nincsen normálisan fut minden játék nincs fagyás nem szemetel .

akkor jó ,nincs semmi gond azzal a VGA-val4

szép is lenne
nem rég vettem .

[ Szerkesztve ]

hát igen az elég csúnya lenne

Játék közben is vannak anomáliák? 
Vagy csak Furmark alatt?

igen játék közben is
de kicsit visszahúztam ezekre az órajelekre ,és így megy:
CPU: 760@725
RAM: 1150@1100
Shader: 1850@ 1802

Garis még a cucc?

igen,nem rég kaptam
meg próbáljam kicsit feszelni hogy a gyári órajeleken menyjen?

Elméletileg tudnia kellene alapból azokat az értékeket...hacsak nem lett elpiszkálva a biosa.
Boltból vetted teljesen újként, vagy "valakitől" jött?

"valakitől" jött garanciáztatásból
[ Szerkesztve ]
Előfordul, hogy a gyárilag túlhajtott kártyák hibáznak, volt nekem is Atival is nV-vel is. Rá kell tenni egy referencia biost és jó lesz. 738/1836/1100
[ Szerkesztve ]
Gigabyte 880GM-D2H, AMD PH2 955 BE, VTX3D HD6850 PCS+, 2x4 giga Kingmax Nano Gaming 1600 CL9, Samsung F3 500giga, Samsung F1 500giga, Raidmax O2, Hipro 480, FuSi L22W