nekem csak akko csinálja ha túlmelegedik
és a táp mennyi?
vagy mennyire huztad a vidit?
[ Szerkesztve ]
BFBC2 nick : Bomi12 | Origin/Battelog : bomi12

nekem csak akko csinálja ha túlmelegedik
és a táp mennyi?
vagy mennyire huztad a vidit?
[ Szerkesztve ]

Ucsó eredmény a kis gtx-emmel ha valakit érdekel [18781]
Szerintem , már tőbb próbálkozás nem lessz , esetleg ha valaki azt mondja hogy valameik driver hoz még 500 pontot akor ne tartsa magába , ki vele ![;]](/dl/s/v1.gif)

Nekem csak a ramok nem tetszenek azon még szerintem lehetne hozni egy kicsit
Szép eredmény 
Inkább legyek Alzheimer kóros, mint Parkinson kóros, mert inkább felejtsem el kifizetni a sört mint, hogy kiborogassam.

Sztem az egyik legjobb 3DMark driver ez:GeForce ForceWare 185.20 XP 32-bit/Vista 32-bit
De én nem merre azt mondani,hogy próbáld ki,mert jó páran mondták,hogy tényleg megdobta a teljesítményt,de vkinél meg hazavágta a rendszert.

[ Szerkesztve ]

nagyon szép eredmény ! Gratula 
rendesen megszorogatod Bagira elsö helyezetét. csak 200-300 pontal maradtál le..
ráadásul a tied egy sima GTX ,az övé pedig "+" és a legjobb gyártótól...

Há én nemtu'om mi van srácok az én karimmal,de én ennyit nem bírok kisajtolni belőle!
Ha a shdert-t 2050re rakom akkor rögtön villodzások "tüzijáték effektek" jelennek +!
2000Mhznél már csak néha-néha villodzik be!
De cod 4nél is vannak olyan pályarészek,ahol feketén villog a fal 1 része!
És úgy,h nincs húzva a kari!!!!!
Ha lerakom az asztalra és vissza,akkor újra jó lessz a kép:
Ime :
http://prohardver.hu/dl/upc/2009-04/182302_iw3mp_2009-04-01_12-02-15-97.jpg
http://prohardver.hu/dl/upc/2009-04/182302_iw3mp_2009-04-01_12-02-17-86.jpg
http://prohardver.hu/dl/upc/2009-04/182302_iw3mp_2009-04-01_12-02-58-28.jpg
Nem sikerült lekapnom,h villodzik,de,ha vkit érdekel,és tud rá módot,h videót,hol töltsek fel(2másodperc),az írjon!
Zte blade és Skate tokok olcsón!

+ olyan kérdésem,is lenne,h nálam tök úgy érzem,h néhány tárgy szélei között hézag van,pl ezen a 3dmark képen:
http://prohardver.hu/dl/upc/2009-04/182302_3dmark06_2009-04-01_11-57-57-33.jpg
Tudom nem látszik na'on,h miről beszélek,de lehet,h csak,én érzem rosszul....? 

Jah és a Chrysisnál is folyamat villognak a karakterek feketén!!!!
Pedig semmi sincs húzva!!!!

Nah végre rájöttem,h tudom +mutatni miről beszélek:
http://data.hu/get/1324973/PIC_0399.AVI.html
http://data.hu/get/1324981/PIC_0400.AVI.html
Hogy nem jutott előbb eszembe!!!?
Bocs a sok üziért!!!!!!
[ Szerkesztve ]

Köszönöm mindenkinek
Zsubi nekem se tetszik a memcsi, egyszerüen elfelejtettem utánna állítani, viszont csak a 4. próbálkozásra sikerült ezt elérnem egyszerüen a vga- nem ment többet,
s amikor észrevettem már nem volt kedvem 6-odjára is végig ülni a tesztet,
gondolom annyit nem hozott volna, hogy Bagirát behozzam
Így is 5 kor keltem kipakoltam a gépet az erkélyre az utólsó próbánál, már kisütött a napocska én meg egy pulcsival hesegettem még a gépfele a levegőt , gondolom aki látta mit csinálok korán reggel az erkélyen az, biztos azon gondolkodott kihívja e a rohamkocsit egy kényszerzubbonyal, mielőtt a hülyegyerek azt hiszi madár s kiugrik az erkélyről 

Én most tettem fel a 182.46 drivert igaz beta de valami kegyetlen jo eddig mindig bajom volt a cod 4 akadozot de ugy látszik ezt a drivert szereti a 9800 gtx em mondjuk ha jol tudom a gts 250 csinálták de nekem nagyon bejöt lenemcserélem egy darabig az tuti 

Na végül meglett a kártya, XFX 9800GT helyett 50-ért egy Gigabyte GTX 260, full referenciakártya.
A hűtője nagyon halk hálisten, ez egy fő szempont volt, még nem teszteltem, ha valakit érdekel írok eredményeket, bár ez már egy másik topikba tartozna 
Más: Tudom hogy alaplapos kérdés, de lehet tudtok segíteni.
Alaplapom: Asus P5N7A VM
Nem tudom húzni a procit. (E5200) Benn a Biosban nem tudom átállítani sehogy az FSB-t, akármit nyomok nem reagál rá. Tudtok rá valami megoldást? 
Válaszokat ismét előre is köszönöm 

Én is ezt a drivert használom,és tényleg nagyon megbízható.Csak azt furcsálom,hogy mért dob ki a Mirrors Edge,ha bekapcsolom a Physix-et,meg a Fifa09-nél is okoz galibát,ha bekapcsolom az AA-t driverből.De ezektől eltekintve tényleg az egyik legjobb béta driver.

Lehet,h olyan physix drivert rak fel ami nem tetszik a mirrors edge-nek??????!!!!!!!!!
[ Szerkesztve ]

182.46 béta driver ezt a Physix-et tartalmazza:PhysX System Software version 9.09.0203.,amit egyébként az első 182.06-os WHQL-es driver telepített(azaz ez a béta nem tartalmaz physix drivert),mert viszont az előtte telepített WHQL-es drivererel,ami 181.22 volt nem volt semmilyen gond vele. 
[ Szerkesztve ]

A Chrysisos videó nem volt túl jó,de ezen jobban látszik,h mi van!:
http://data.hu/get/1325498/PIC_0402.AVI.html

Lehet annyit nem hozott volna hogy beérd Bagirát de egy pár pontot biztos dobott volna
Milyen a Xigmatek hűtőd
Gondolkozok hogy én is veszek egyet
Inkább legyek Alzheimer kóros, mint Parkinson kóros, mert inkább felejtsem el kifizetni a sört mint, hogy kiborogassam.

Szia asszem az alaplap, egy alap lap , így nem sok állítási lehetőség lessz benne
Tessék akkor mostmár venni alaplapot is a 260-mellé.
Gratt a karihoz 
Zsubi
Lehet 3 hét és egy pici eladó lessz, a xigma Nem tudom mennyire jó, nekem a tuningolt procik olyan 65-70 fokig mennek fel vele, persze nem extrém tuningnál,ezért cserélem vízre

igen
de azért megnézem holnapra és lefényképezem
[ Szerkesztve ]

Köxi!
Akkor ezek szerint tök fölöslegesen írtam.... 

Nézegettem a hsz-eid, s nem kötekedés , de nehéz használni a link gombocskát?
Vagy direkt nem használod?

[ Szerkesztve ]

Ha tudnám,h kell +tenném....

[ Szerkesztve ]

Nem kötelező csak nekünk usereknek könnyebb rábökni, mint bemásolni,
legalább is egyszerűbb, mert pl. én az ilyesmit meg sem nézem meert lusta vook, mint állat

XD!
Jó de nem nagyon akarok képeket berakni úgy,mint a zászlós 3dmark-ot,mert sok helyet foglal,és eddig nekem a képfeltöltés abból állt,h iwiwre új képet rakok fel..... 

Nálad nem ilyen a Cod 4????
Mondjuk ritkán csinálja múltkor leraktam az asztalra a játékot,vissza,és azóta jó!
Lehet,h ha drivert cserélek akkor jön elő,vagy nemtu'om!
De biztos vagyok benne,h a Chrisys nálad is ilyen:
http://data.hu/get/1325498/PIC_0402.AVI.html
Crisys-t nem tudom milyen lenne nálam mivel még soha sem játszottam vele.
Grand Theft Auto IV-gyel játszok mostanában,és semmi furcsaságot nem vettem észre a képen.Ráadasul az új procival nagyon jól is megy.
off

Jahja 4 magos procival "enyhén" jobban megy!!!!
Most a dark sectorba is észrevettem villodzásokat!!!

Milyen programmal húzod a karit?

Gainwardossal,de ha nem húzom,akkor is villodzik,csak,ha jobban +húzom akkor már na'on látszik!!!!
Amúgy csak nekem tűnik hibásnak a kari(vagy a 9800gtx),h a 3dmark vantege-nél is fekete a széle stb....?
[ Szerkesztve ]

Próbál húzni ezzel[link],hogy mellette a Gainward progit leszeded.

szerintem csak a monitor szar

Dark: köxi,majd kkipróbálom!
Nem xar a monitorom,és ha még az is lenne,akkor Lacika001-nek is xar????

Lehet gariztatni kéne a kártyát,de előtte azért próbáld ki,amit javasoltam. 
Nem tud valaki olyan programot amivel lehetne állítani a videókártya feszültségén?
Nem tuningolni akarok,hanem éppen ellenkezőleg.
Jelenleg is úgy megy a kártya hogy 2Dben 191/454/350re (GPU/Shader/Mem) veszi vissza magát,de még így is nagyon sokat zabál a gép.(130W)Így egy kis fesz. leszabályzás jót tenne a fogyasztásnak szerintem.
off

Hogy vetted le 2dnél ennyire,engem is érdekelne.....

Azta de jó kis progi felnyomtam a fan 100%ra,és azthittem 1 csónakmotor indul el!5 másodperc aaltt 5 fokott le is nyomot a vga hőmérsékletéből!!!!!XD
amúgy ezzel a progival is hiába húzom ezzel se lehet húzni....
minél jobban húzom a shadert annál több "csillag" jelenik +,és 2100-nál már szinte rögtön kilép!

srácok melyik éri meg jobban gigabyte 9800 gt vagy Evga 8800 gts (g92)
árban ugyan annyi mindkettő.
1440x900-ban játszom.
Gigabyte P35 DS4 rev 1.0. E7200@4100mhz, 4x1 gb Kingston Hyperx 1066,Chieftech 450w,Sapphire 4870 vapor-x toxik oc 512mb,Zalman 9700 cu.

Ne is csodálkozz,ha villódzik,ha 2100Mhz-ig húzod a Shader órajelet.Itt van néhány tuningeredmény 9800GTX+-szal :[link] , [link] , [link].Ezek alapján úgy tünik,nem nagyon szeretik a régi 9800GTX/és plusszok ha Shader órajelét 2000Mhz fölé állítják.Az lenne a legjobb,ha néhány napig full refencia órajelekkel használnád,és ha jelentkezik többször a hiba,vidd vissza a boltba ahol vetted.

Ami videót linkeltem azok alap órajeleken jelentkeztek!A karimat pedig nem nagyon húztam idáig,mert jó ha volt 2 fps javulás,az + minek????
A cod 4 is már régóta ilyen!(hol +javul,hol újra előjön)
Lacika xfx-es karijának a képe(3dmark zászló)is olyan volt mint az enyém,ami,most vagy azt jelenti,h MINDEN 9800gt,vagy NVIDIA képén ilyen,vagy csak mienk ilyen szerencsétlen!
AMÚGY TŐK ÚGY LÁTOM,H MINDENKI X@RIK RÁ,h milyen "hibám" van!
Azért +nyugtatásképp jól jött volna 1 igen nálam is ilyen a kép!Vagy 1 másik 3dmarkos zászlós kép!(másik gyártótól,vagy sima 9800gtvel)
De kevés emberen kívűl(2-3 ember) senki se reagált a dologra!!!!
Pedig biztos van még akinek van fenn Chrysis,és 3d mark!
Azért aki figyelt annak köszönöm!! 
128 shader és 64 textúrázó a 112shader és 56textúrázóval szemben.
Nyilván a 8800gts a jobb választás,kivéve ha használni akarod a Hybrid Powert.
off
6.03as Nvidia System Toolsal lehet levenni ennnyire,azonos körülmények közt így kb 4-5fokkal hűvösebb.
off

Thx 

Nálam tényleg semmilyen grafikai bug nem jelentkezett eddig mostanában,bár a 3DMark szokott furcsaságokat okozni,na meg a Crysis,de ez is csak akkor jelentkezett,mikor a Galaxy tunert használtam a tuningra. 

Ha vistád van linkelsz be te is nekem 1 3dmark zászlós képet???
Thx!

Azt se tudom,h kell...XD