Sziasztok!
Keresem azon fórumtársakat akiket a fent nevezett illető megkárosított!
Nickjei:
swenn 2009-09-29 00:05
dave122 2009-09-22 22:26
smokiii 2009-09-21 11:05
Aviszti 2009-09-20 20:51
dave12 2009-09-20 19:37
fanzi 2009-09-19 13:43
Tintás Bárns
Ő úgy gondolja megússza felelősségrevonás nélkül a stiklijeit, én meg úgy gondolom nem! Mivel egységben az erő kollektív feljelentést szándékozok tenni, ehhez kérem a károsultakat csatlakozzanak hozzám. Már beszéltem más károsultakkal is, tőlük jött az ötlet is hogy nyíssunk ennek a jómadárnak egy topicot.
Szeretném megtenni a feljelentés mihamarabb, ezért kérem akit becsapott itt vagy a privimen keressen meg!
Tudom, hogy macerás lesz az ügy, de ne engedjük, hogy megússza, és másokat is megkárosítson!!
Füge

![;]](/dl/s/v1.gif)

Hanem a Fiumei 27 vagy 28-ban, ezt még pontosítania kell valakinek, ennyit tudtam meg egyelőre 
Vagy ha mégis, akkor nézz utána rendesen, van erre két megfelelő topic is
Én senior tag és minimum 20 pirospont (és emellett 0 fekete) esetén lennék hajlandó az előreutalás lehetőségén elgondolozni.

) amikor a vga átvételi helye iránt érdeklődtem :

Hány embert károsított meg ez a srác? 
És a legtutibb az, hogy még mikor kiderült, hogy Ferike rossz útra tért, felhívtam az akkor még működő t-com-os telefonszámot, és a tesója vette fel, természetesen azt is tagadta, hogy látta akkoriban, és érdekes módon, nem 1 embert hívott akkoriban még arról a telefonszámról, akkor vált világossá számomra, hogy Ő is benne van, legalábbis akkor még csak arra gondoltam, hogy falaz neki, de ezek szerint, hogy az Ő számlájára is ment pénz, bűntársként szerepel már a történetben