Hirdetés

2012. május 28., hétfő

(#1) znagyznagy2

znagyznagy2
(lelkes újonc)

Körülnéztem sok helyen, a processzoroknál is, de nem találtam a témába vágó topikot. Sem egy-egy kósza, hasznos hosszászólást. Ugyancsak kevés, gyakorlatilag 0 a Garmin által közzétett információ, hogy milyen procik dolgoznak az egyes kütyükben.

(#2) znagyznagy2 válasza znagyznagy2 (#1) üzenetére

znagyznagy2
(lelkes újonc)

Az én konkrét projektem a következő lenne. GPSMAP 60csx firmware-jének módosítása.

Ehhez egyelőre csak annyit tudok, hogy valamelyik ARM proci típus dolgozik benne, hogy melyik az nem derült ki, az arm.com-on egy Garmin készüléknek, egy nüvi-nek van fent csak a processszortípusa.

Emellett más tanácsára beszereztem az IDA nevű disassembler-t, ami támogatja az ARM processzorokon futó progikat, de azzal nem tudom beolvasni úgy a 60csx-nek a garmin.com oldalról bárki által letölthető firmware-jét, hogy assembly utasításokra "lefordítódjon", így felteszem, hogy a Garmin készülékből érdemes volna kiolvasni valahogy a firmware-t, de sajnos ebben meg egyáltalán nincs tapasztalatom.

Szóval, itt állok: nagy elhivatottsággal, s egy elvégzett kezdőrúgással, ami után a stadion engem is beleértve megfeszülve figyeli, hogy mi következik. :(((

(#3) konfar.dani

konfar.dani
(fanatikus tag)

Sziasztok!

Nem tudtam, hova írjak, hát ide írok.
Van egy Garmin Dakota 20 túra GPS-em, de nem tudom hogy tudom róla lementeni a magasságszintet.
Aki tud, léci segítsen!

Köszönöm előre is. :R

Los ángeles nunca mueren

(#4) mukibuci

mukibuci
(PH! addikt)

Esetleg itt nézzetek szét, nagyobb eséllyel segítenek :K

Nem vagyok hős, egész nap internetezek.

(#5) daa-raa

daa-raa
(MODERÁTOR)

A kérdések elférnek a linkelt topicban.

Zártam.

Si vis pacem, para bellum.

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.