[OFF]Igen, LP házról lenne szó. Ezt az AC hűtőt megnézem... a TT meg szerintem drága ahhoz, hogy találomra vegyem. Mert ha elkezdem hajtogatni aztán mégis sztornó, akkor azt én már nehezen adom el (nem 1300ft-ért persze). 
Írtam az In Win német drisztribútorának a házzal kapcsolatban, remélem tudnak ide is küldeni. Vagy adnak viszonteladói elérhetőségeket... (magyart kétlem, hogy kapnék de még egy osztrák is jó lenne a pkg végett.) Tudom, így is sok lesz a szállítás, de egyszerűen kell az a ház. Beleszerettem...[/OFF]
Hogy on is legyek: a tuning közben (mármint igp, meg nb) jobban melegszenek a dolgok és a gyári borda nem feltétlen elég. Ugye proci tuning csak alapfeszig figyelne be, de a lapot szeretném jobban hajtani. Ventis rásegítésen kívül opció egy új borda? Esetleg beszerezhetőség...
X@b3e: Az általam kinézett ház szerintem kívül 92 mm (vagy a német oldal szerint 95). Belül tehát jó eséllyel (alaplap beszerelése után) 70 mm. Persze ez akkor érvényes, ha a megadott méretek a külső kiterjedéseket jelentik. Bár szerintem ez a logikus.
[ Szerkesztve ]
Lenovo Thinkpad + Samsung 830 SSD