Kipróbáltam, nem jó Linux alatt se úgyhogy ezek szerint végleg megadta magát
Gyorskeresés
Legfrissebb anyagok
Szakmai témák
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
Általános témák
GAMEPOD.hu témák
Adok-veszek témák
Hirdetés
MayerApu
(újonc)

cowboy_bebop
(őstag)
Én úgy tudom h. a BIOS qrja el a hálókártyát, régebbiekkel állítólag megy rendben.

Baggio11
(újonc)
Nekem akkor csinált ilyet amikor biost frissítettem. Most a legújabb van fennt(májusi), ezzel semmi gond. Egy próbát megér neked is szerintem.

MayerApu
(újonc)
Május 25-ei Bios Van fent! De semmi változás! Valami nagyon régi Biost nem lehet visszatenni?

Baggio11
(újonc)
De lehet! Nekem le van mentve ami alapból fennt volt 20070720.-ai asszem. De a gigabyte oldalán fennt van az összes.
[ Szerkesztve ]

MayerApu
(újonc)
Csak ezzel egy bajom van
Nincs kislemezmeghajtóm. @BIOS nevű programmal szoktam frissíteni neten keresztül

Baggio11
(újonc)
Én is azzal frissitettem nem kell ahhoz flopy. Letöltöd a biost amelyiket akarod, aztán windowsba ráfrissíted. Simán viszi. Elinditod @BIOS-t aztán update bios from file megadod neki az elérési utat, néhány pillanat múlva fennt is van a bios. Nyomsz 1 restartot és kész! 

MayerApu
(újonc)
Jah. Közbe már rájöttem
De melyik fájlt tallózom be a programba? Mert leszedtem a 2007/06/14-i Bios-t és kitömörítés után egy bat, fb és egy exe fájlt kaptam

Baggio11
(újonc)
Nem próbáltad futtatni az exe fájlt? Lehet nem is kell hozzá a biosos progi hanem felrakja az maga. De sztem az fb fájl lesz az.
[ Szerkesztve ]

MayerApu
(újonc)
Az fb fájlt volt a jó!
Gépresi és újra jó az integrált kártya!!! Ez hihetetlen, kb 2 hónapja szívok vele.
Köszönöm szépen a segítséget!!!

Baggio11
(újonc)
Nincs mit!
Egyébként az új bios nekem is kinlódik, visszaraktam a régit. De csak xp alatt próbáltam. Win7 alatt nem, de gondolom akkor ott se mükszik. 

Vladislav
(újonc)
Sziasztok!
A Gigabyte GA-M57SLI-S4 típusú alaplapban tudom használni a geil pc2-8500 típusú memóriát...
Vlad
Üdv: Vlad

Dieseldr
(lelkes újonc)
Sziasztok találtam 1 korrekt fórumot erről a lapról,mert szerettem volna beledobni 1 x4 940 et de mivel az enyém rev1-es ezért sajnos lemondtam róla
http://www.tomshardware.co.uk/forum/page-258103_10_0.html

Osiris
(senior tag)
Rev akárhányasban is lemondhattál volna a phenom 940-ről, mert egyikbe sem megy bele. 
-------------------------------------- XBOX Live -> danimo77 ----------------------------------------

Dieseldr
(lelkes újonc)
Nem kizárt,de tomshardveren irták páran hogy megy mert a rev.2 eshez más bios kell amit frissitve is van a giga honlapján,sőt AM3 ready http://www.gigabyte.com.tw/Support/Motherboard/CPUSupport_Model.aspx?ProductID=2539

Osiris
(senior tag)
Ott van az oldalon amit linkeltél a listában a 940 melett, hogy N/A (not available). Amúgy volt ilyen lapom (rev2-es) és phenom 940-em is, ki is próbáltam, hátha csak nem írja ki a nevét a procinak de azért megy, de nem indult el vele.
-------------------------------------- XBOX Live -> danimo77 ----------------------------------------

Dieseldr
(lelkes újonc)
Igen igazad
van de megelégedtem volna 1 x4 925 el is amit viszont támogatna elméletileg igy most gianni 7000et adna a lapért ha váltani akarok

iceshark18
(újonc)
hátha valaki benéz ide 
tehát jól értem-e, ha egy FG jelzésű bios frissítést végrehajtanék a lapon akkor egy Phenom X4 9750-et bele tudnék rakni "gond" nélkül?
(Note) If you install AMD AM2+ CPU on AM2 motherbord, the system bus speed will downgrade from HT3.0(5200 MT/s) to HT1.0(2000 MT/s) spec; however, the frequency of AM2+ CPU will not be impacted.
azt értem csak azt nem hogy ez nagy baj-e, gondolom azért igen, kompromisszumokat szülne vagy...?

sandberg
(újonc)
Ha valakit érdekel, van nekem egy eladó 6000+-os procival, mindkettő garis. 
Mehet bele nyugodtan. Azon sokat nem veszel észre, hogy a HT lassabb lesz.

memphis_19
(kvázi-tag)
Szerintetek egy Athlon II X2 240-es proci működne a lapban?
Mert a cpu support list-ben bent van a leújabb biossal mennie is kéne.
Gondoltam lecserélném az 5200+(windsor)-t erre.
Ha valkinek van véleménye irja meg légyszi.
Köszi.

Osiris
(senior tag)
Ha benne van, menni fog. Válthatsz nyugodtan.

pro70
(senior tag)
Hali! Enyémbe x2 5200+@3.0Ghz proci volt és everest memory read=9300Mb/s volt 32bites oprendszerrel 4gb 800as rammal (gyors volt mint az ördög)
beletettem egy phenom II x3 710@3.0Ghz-es procit és most everest memory read=7200Mb/s (lassú mint egy csiga)
Rev 2.0-m van FHK Bios-sal.
5let?
Üdv Paja
[ Szerkesztve ]
Úgy szeretnék meghalni, mint a nagyapám; Álmában, csendesen, gondtalanul... Nem pedig ordítva, sikoltozva, pánikban...mint az utasai :DDD

pro70
(senior tag)
...ami még érdekes hogy mikor x2 volt a gépben, 7,3-ra osztályozta win7 a memóriát. ugyanebben a tesztben phenommal csak 5,5-öt adott 
Úgy szeretnék meghalni, mint a nagyapám; Álmában, csendesen, gondtalanul... Nem pedig ordítva, sikoltozva, pánikban...mint az utasai :DDD

rocco021
(lelkes újonc)
Sziasztok érdeklődni szeretnék abban ha tudtok segiteni nekem hogy ilyen ramot belle tehetek e a lapomba hogy felismeri e Geil 2x1GB DDR2 800MHz CL4 Black Dragon a lapom meg GA-M57SLI-S4 (rev. 2.0)
Szerintem menni fog benne (bár nem próbáltam, csak a Valuet egy nForce 560-as lapban). Ha mégse működne, másnap cseréltesd ki a boltban szvsz.
androbit.org | Ha két lehetőség közt nem tudsz dönteni, csinálj egy harmadikat.

rocco021
(lelkes újonc)
oké köszi

Arni90
(kvázi-tag)
Szerintem menni fog benne. Nekem 2x1gb geil ultra 800mhz cl4 fut benne. Rev 1.1es lapban 
Adok, veszek, üzletelek.

rocco021
(lelkes újonc)
Akkor tuti köszi szépen válszodat

Arni90
(kvázi-tag)
Nincs mit 
Adok, veszek, üzletelek.

pro70
(senior tag)
Eladtam a lapom phenom II-es proccal és a vevőm találgatott hogy miért adhattam ilyen olcsón
Ő úgy gondolta, a proc gyenge a laphoz de az nem igaz
(X3 710) Az igazság, hogy ez a lap már nem mai csirke és max a régi X2-es prociig tud bizonyítani! Legideálisabb bele egy 6400+!!!! Az athlon II és az összes phenom nagyon nagy pazarlás bele, mert játék közben brutálisan belassítja! (Ezt persze csak gyors autós játékoknál vehető észre) Nekem 2db 9800GTX-em ment benne! Ha tudta volna legalább a HT 3.0-át nem adtam volna el, viszont mikor belepróbáltam egy régebbi X2-es procit, akkor meg be-be szaggatott mert pl. a dirt-hez már a proc volt a gyenge!
Paja
[ Szerkesztve ]

nyaki01
(újonc)
hali!
Nekem egy olyan kérdésem lenne a lappal kapcsolatban, hogy a felső PCIEx16 foglalat és a proci között van egy 3db-ból álló borda nélküli stabilizátor, ami melegszik mint a háborodás.
Ez szerintem nem valami egészséges, már csak azért is, mert közvetlenül mellette vannak a kondik. A gyártó honlapján nem látok semmilyen hűtést rajtuk. Erre a hőproblémámra van valamilyen megoldás?, vagy hagyjam a fenébe, mert mindenkinek eddig jól működik a póthűtés nélkül is.
A chipset is fűt, mint egy kályha. Esetleg erre valami megoldás?
Egyébként nekem az FHL BIOS van fent és minden frankó, de én is feltettem a gyár honlapján található legfrissebb verziót rev.2-höz, ami egyébiránt alacsonyabb verzsönnek mutatkozik mint a jelenlegi és eltűnt a hálózatom. Ezért visszatettem a lementettet és helyreálltak a dolgok. Ez azért elég érdekes!
köszi
[ Szerkesztve ]
Az élet nem is bonyolult, csak azzá teszik!

Horney
(lelkes újonc)
Sziasztok!
Csináltam egy jó nagy majomságot, processzor csere miatt nekiálltam BIOS-t frissíteni a címadó lap rev2.0 változatában. A gyár oldala szerint az FHL jelű BIOS-szal elment volna az AMD Athlon II X3 440, felraktam, de nem indult be, a régebbi, AMD Athlon X2 4000+ proci viszont továbbra is elindult vele. Ezután nem adtam fel a próbálkozást, és egy PC szervizes kolléga tanácsára az F15D BIOS-t raktam fel a lapra, amitől ezután egyáltalán nem akart elindulni. Utólag belátom, hogy a rev1.0-hoz tartozó BIOS-t elég nagy butaság volt feltenni, de elkerülte a kolléga figyelmét ez az apróság, én meg hallgattam rá. Nem vagyok nagyon otthon a BIOS témában, mindezt szoftveresen, windows alól végeztem. Az elem ki-be rakodása sem törölte a rossz BIOS-t, de nem szeretném feladni, jó kis lap ez, használtan is megér nyolcezret, nagyon szeretem. Tudnátok segíteni, vagy valamilyen olvasnivalót adni, hogy megleljem a megoldást? Nagyon fontos lenne!
Előre is köszönöm a segítséget!
Üdv,
Horney
Az igaz ember járta ösvényt mindkét oldalról szegélyezi az önző emberek igazságtalansága és a gonoszok zsarnoksága.
Sziasztok, akinek van ilyenje nagyon kifingva az írhatna privit, mert kéne a hátlapja... 
═══════════════════════════════════════════════════════ Magyarított Android alkalmazások: http://www.hunapk.uw.hu/ ═══════════════════════════════════════════════════════
Tárgytalan, megtaláltam. 
═══════════════════════════════════════════════════════ Magyarított Android alkalmazások: http://www.hunapk.uw.hu/ ═══════════════════════════════════════════════════════
hmm?

_PicuR_
(újonc)
Hamarosan lecserélem , me megveszik 10K -ba elviszik Ram-val együtt ( mert GIGA fanboy )....
Azt berendeltem egy ASRock vasat + Athlon x2 250 -et .... erre futja , jön 2GB DDR3 1600MHz bele , VGA marad ami van HD3850 512MB GDDR3 , vinyó is még hibátlan WD 500MB SATA2 ....
AMD Konfig - mert nem észnélkül költekezem ! És igen, a pénz számít - mit kapok a érte !
Rammal 10K? Olcsón adod, nem? Milyen prociról váltasz? Lehet nem lesz nagy előrelépés. 
Én tuti 8GB ramot vennék (de minimum 4GB-ot). Úgyis venni fogsz mellé hamarosan, mert belátod, hogy kevés...
[ Szerkesztve ]

_PicuR_
(újonc)
Egy 2008-as lap 2009-es BIOSszal, még kezdeti PCIE 1-es foglalatú DDR 2 800--as2db 512MB RAM és Athlon64 5200+
[ Szerkesztve ]
AMD Konfig - mert nem észnélkül költekezem ! És igen, a pénz számít - mit kapok a érte !

_PicuR_
(újonc)
Na még annyit , hogy igaz ez új is x2 -es , de sokkal gyorsabb ... ez 2600MHz-es tuningot nem bírja , vagy nem engedi mert akkor leáll tőle a gép .
Jah az ujhoz vettem használtban egy GIGABYTE 460W -os tápot 4000-ért . Lassan meglesz mindenem ...
az uj proci meg 3GHZ-es , amit láttam youtubon 100%stabilan megy 3500MHz -en ... ez nekem bőven elég lesz , láttam egy isminél egy ilyen konfigot , hát nagyon szépen megy minden neki ... 1080p monitorján igaz egy XFX4850 videója van .
Win7 Home -val , szóval XP helyett én is áttérek w7-re az már tuti