Sziasztok!
V5555-ben teljes értékű mini pci-e foglalat van, ahova a 3G modemet szánták? Tehát a második bővítőhely.
Köszi!
Eladó Samsung Monte S5620, egy 25€-t érő max cover Invisible Shield fóliával!

Sziasztok!
V5555-ben teljes értékű mini pci-e foglalat van, ahova a 3G modemet szánták? Tehát a második bővítőhely.
Köszi!
Eladó Samsung Monte S5620, egy 25€-t érő max cover Invisible Shield fóliával!

megkeresem a legközelebbi fát és felhúzom magamat..
Ne add fel! Ha már egyszer jó volt, akkor hardveresen biztosan nincs baja, tehát a probléma szoftveres eredetű... 
Gondolom, most okosabb lettél. 

így marad..

Ha nem kell nagy tárhely akkor az SSD is edetleg szóba jöhetne, az nagyon gyorsan bootol.
Előző életemben biztos hogy huszár voltam, máskülönben meg tele vagyok hibákkal! "Ha megoldottam az időutazás problémáját, akkor a világegyetem másik nagy rejtélyét szeretném megfejteni ...." Ja és elmúltam már 31..32..33..
Köszi a választ, de SSD elég drága, és árához képest kicsi is. Szóval nekem fontos lenne, a nagyobb kapacitás (most egy 120-as WD van benne), illetve a sebesség is. 

1, 1,5 perc alatt így is betölt... nem olyan lassú ez így, amúgy...
Újratelepítés.. és mint a villám!

ja meg hát nem kapcsolom ki sose! csak alvó mód! Fn+F12- és már ott is a rendszer..
)
Igen, én is használom az alvó módot. Betöltés akkor is lassú - nálam.
No, mindegy, egyelőre jegelem a dolgot. Ha valakinek van tapasztalata, hogy mekkora vinyót kezel ez az 5515-ös Esprimo, akkor írja majd meg.
Köszi!

Szia elvileg nincs korlát! 250-st tutira kezeli! sata...
Rendben, ez kiindulásnak jó lesz!
Köszi az infót! Sata-nál amúgy sem szokott gond lenni (asztali PC-k esetében legalábbis).

Nincs mit..

win7 alatt hogy lehet letiltani hogy ne telepítse ez a ba**m automatikusan a drivereket?
ha új eszköz keresése! és amit talál egyből fel is telepíti magának az alap driverét...
Húh, ezt nem tudom. Kérdezd meg itt.

ok! kérdeztem! Köszönöm!

Üdv!
Nekem az lenne a gondom egy V5505-tel hogy a wifi és a bluetooth nem működik. Gyár oldalán egy driver volt, az sem segített, rákerestem a chip drivereire, leszedtem, az sem jó.. Valaki segítség, vagy hogy pontosan mit töltsek le?
Eladó digitális fényképező: http://href.hu/x/hff3
Aktív a wifi? Fn+F1-gyel lehet bekapcsolni, legalábbis az én 5515-ösömön.
Amúgy mi a baj, nem is érzékeli a Windows? Eszközkezelőben mi a helyzet?

Sehogy sem érzékeli, be se lehet kapcsolni sehogy..
Eladó digitális fényképező: http://href.hu/x/hff3
Ha nem látod az eszközkezelőben sem (nincs ott ismeretlen eszközként), akkor még annyit nézz meg, hogy a BIOS-ban engedélyezve van-e a wifi.

Üdv. Van egy Esprimo Mobile v5515 notebookom. Kicseréltem benne a gyári Intel Celeron M530 procit egy Intel Mobile Core 2 Duo T7200-as procira és rögtön újrahúztam a Windowst. Windows 7 Professional x64 van fent SP1 nélküli de volt fent SP1-es és x86-os is. Mitől lehet az hogy rengetegszer random lefagy a gép? Eseménynaplóban semmi hiba... Lefuttattam az Intel Processor Diagnostic Tool-t de az tökéletesnek látja a procit. A procit használtan vettem ha ez számít és 2Gb RAM van a gépben, hűtő is van alatta pluszban tehát melegedés kilőve, 80C°-nál nem megy feljebb... Már vagy 4x telepítettem újra a Windowst de mindegyik verzió fagyott. Annyi volt a különbség hogy az SP1-es alatt eseménynaplóban ez a hibaüzi álltt fagyás után:
Event filter with query "SELECT * FROM __InstanceModificationEvent WITHIN 60 WHERE TargetInstance ISA "Win32_Processor" AND TargetInstance.LoadPercentage > 99" could not be reactivated in namespace "//./root/CIMV2" because of error 0x80041003. Events cannot be delivered through this filter until the problem is corrected.
Viszont a mostani SP1 nélküli semmit nem ír a naplóba...
Ha valaki tud légyszi segítsen. Remélem nem a proci a kuka...
Előre is köszönöm...
Hali!
Nem hinném, hogy a processzor "rossz", mert akkor el sem indult volna a gép. Azt viszont el tudom képzelni, hogy egy BIOS-frissítés megoldhatja a problémát.
Miközben a rendszert telepíted, nem fagy meg? Mikor kezdi a fagyást?

Nem akkor nem csinálta... Nem tudom honnan tudnék BIOS frissítést leszedni? A Fujitsu Support oldalán 1.10 a legújabb és nekem az van fent...
Ha neked is az van fent, ami az oldalon, akkor valószínűleg nincs hozzá újabb BIOS.
Próbaképp' tedd vissza bele a régit, hogy azzal megy-e. Ki kell zárni minden hibalehetőséget...ha azzal megy, akkor a proci környékén van a hiba...
Nekem is van egy ilyen notim. (5515) Én egy T5500-at tettem bele 2x1GB memóval és nálam csak akkor fagy ha (és ezt kikísérleteztem, nem röhögni) egyszerre fut a live messenger 2011 egy megnyitott beszélgetéssel, winamp, és valami olyan játék (pl ostábla), ami használja a videokártyát.
Amúgy most tettem fel a FarCry első részét és megy rajta fagyi nélkül (mondjuk játszhatatlan), csak minden mást be kell zárni
,de akkor nem fagy meg.
Win7 ulti. x64 az oprendszer. Én a trágya SIS Mirage 3-ra gondolok és a csodás SIS chipset memóriakezelési hiányosságaira. V1.10 BIOS van rajta, de az 1.08 is ugyan ezt produkálta. V1.10-nél azt a hibát javították, hogy "néha nem bootol a gép, ha hynix chipes memóriát használsz"
Vicc. Amúgy ha odafigyelek arra, hogy ne fusson sokminden egyszerre, akkor napokig megy gond nélkül.
A vga driverrel is vacakoltam, mert az aero hisztizett arra a driverre, amit a win update kínál fel. Már nem is tudom honnan szedtem le azt, amit most használok... hang meg néha recseg, néha nem, 1-2-szer elindítom a winampot és egyszercsak nem recseg.
Tipikusan "játszós, kertbe, bulibavivős" noti ez. Nem érdemes rá vigyázni. ![;]](/dl/s/v1.gif)
[ Szerkesztve ]
-= live-for-speed.hu =-
Ezzel nem értek egyet. Én teljes mértékben meg vagyok elégedve a v5515-ös FSC notimmal. WinXP-vel használom. Nekem tökéletesen megfelel, és nem cserélném el például egy ACER-re ebben a kategóriában...
XP-vel.. lehet, hogy azt kéne rátennem? 
-= live-for-speed.hu =-
Egy próbát mindenképp' megér. Nálam nem jelentkezett az általad írt probléma sem Vista-n, sem Win7-en, de ennek ellenére én javasolnám az XP-t.
A notira (mármint az 5515-re) gyárilag Vista-t adtad, de szerintem ez egy kicsit azért erős ennek a konfignak. XP sokkal jobban kipörgeti...
ha elegem lesz, mindenképpen megpróbálom az xp-t 
-= live-for-speed.hu =-
Okés! 
vajon a v5515 megeszi a t7300-as procit? 
-= live-for-speed.hu =-
Ebben nem tudok segíteni, mert nem vagyok képbe a procikkal...
bele se megy, mert a t7300 s479-es a v5515 meg s478 
most szereltem szét feleslegesen 
[ Szerkesztve ]
-= live-for-speed.hu =-

Legalább tudjuk ezt is. 

Legalább okosodtunk egy kicsit! 
DA3MON felhasználónak 11 pozitív és 0 negativ értékelése van a fórumon!╭∩╮(° ˛°)╭∩╮

Üdv mindenkinek!
Ma elhoztam egy munkatársam esprimo v5535 laptopját mert kb 5éves vista volt rajta de már szinte nem működött.Gondoltam dobok rá egy win7-t,de a telepítés elején kéri a cd/dvd eszközillesztőjét amit viszont nem találok sehol.A hozzá kapott driver dvd-n sincs,legalábbis nem találja,meg én sem.Honnan tudnék szerezni egyet,mert addig nem megy tovább a telepítő.
A választ előre is köszi!
"A pénz nem boldogit,de jobb egy limuzinban bőgni,mint a villamoson"
Üdv!
Ha a Wintelepítés elején kéri, akkor nem hinném, hogy egy cd vagy dvd lemezzel orvosolható a probléma. Amúgy sem értem, hogyan kérheti a "cd/dvd eszközillesztőjét", amikoris te épp' a dvd-ről telepítesz - szal' hogyhogy nem ismeri?!
Azt próbáld meg, hogy BIOS-ban az IDE eszközöknél átállítod SATA helyett IDE-re az erre vonatkozó opciót (pontosan nem tudom, hogy hívják, és merre van, ezt meg kell keresned), és újra nekifutsz a telepítésnek.

Köszi!
Én sem értem,azt is írja,hogy erre az időre kivehetem a telepítőlemezt.
Megnézem,ha esetleg ezzel sem menne,a recoveryt DVD-t azt hogyan kell használni?

A Fujitsu Siemenset ha lehet nagyon nagyon nagy ívben el kell kerülni. Jelenleg Kb. 250 darab különböző modell vár bontásra. Ezt 6 éves tapasztalatból mondom, mint laptop szervizes. laptop szerviz
http://szamitogep-javitas.eu Laptop és pc hardveres szoftveres javítás
Én maximálisan meg vagyok elégedve a v5515-ös notimmal, pedig eléggé sokat megy, nyüstölöm rendesen.
Nem értek a recovery DVD-s dologhoz. 

köszi!
[ Szerkesztve ]

Sziasztok,
Tudja esetleg valaki, hogy a v5515-ösbe mekkora memóriamodulok mennek be maximálisan (és mekkora az össz. max. méret)?

Perillustris
(#243) csabyka666 válasza Perillustris (#242) üzenetére
Hali!
Ha jól tudom, akkor elvileg 2x1GB memóriát kezel, de az enyémben van 1db 1 gigás, és 1db 2 gigás modul is, tehát összesen 3 giga a memória. Gond nélkül kezeli, igaz, hogy én a legfrissebb BIOS-t tettem rá. Érdemes olyan helyen megvenni a memókat, ahol visszaadják a pénzt, ha esetleg nem működne...

Jó lett a memo csere?
Előző életemben biztos hogy huszár voltam, máskülönben meg tele vagyok hibákkal! "Ha megoldottam az időutazás problémáját, akkor a világegyetem másik nagy rejtélyét szeretném megfejteni ...." Ja és elmúltam már 31..32..33..

érdeklődnék mennyit érhet ez a FUJITSU SIEMENS Esprimo V5535 ? 4 giga ram, 500 vinyo. core 2 duo t5850 .
http://www.vatera.hu/user/rating/rating.php?id=19917031 értékelés

Szia!
Ezt itt tudják neked megmondani pontosan [link] 

rendben van köszönöm!

http://www.vatera.hu/user/rating/rating.php?id=19917031 értékelés

Sziasztok! Vam egy olyan problémám, hogy van egy fujitsu siemens esprimo v5535-ös laptopom és az a gáz vele hogy ha feltelepítem xp-ve akkor se a wifi kártyát se a hangot se a videókarit nem ismeri. Ráadás hiába szedek le bármilyen drivert bárhonnan nem tudja vele telepíteni/frissíteni. win7 en megy minden ott csak a videó karit kell telepíteni, ott engedi. csak ha fel akarok tolni egy játékot indításkor kilép és azt irja h a "játék" működés közben leállt... Egy kis segítség jól jönne hogy mit is okoskodjak ki ilyenkor? Válaszokat előre is köszönöm