Hali,
nektek megjegyzi a Brightness beállítást?
Mert nekem érdekes módon felbontásváltáskor, illetve ki-bekapcsoláskor visszarakja alap 50-re, persze a menü 10-et ír..
Ha átállítom 1-el feljebb (v. lejjebb) akkor beáll a ''jó'' értékre, ezzel azt akarom mondani h nem a 10-est veszi ''alapnak''.
Gyorskeresés
Legfrissebb anyagok
Szakmai témák
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
Általános témák
GAMEPOD.hu témák
Hirdetés
Dantor
(lelkes újonc)
Nem mennek ettől tönkre. Úgy méretezzük őket, hogy teszőleges ismétlődésű és időtartamú ki-be kapcsolgatást elviseljenek. Remélem, hogy más gyártók is így gondolkodnak.
► A pisztácia kifogyott, csokoládé nem is volt‼ ◄
Ööö, csak vicc akart lenni. 
''Méretezzük''? 
Com'è diverso il mondo visto da qui
Igen, egy cégnek gyártok többek között tápegységeket.

engusz
(PH! nagyúr)
Szuper a kép az integrált GeForce 6100-za', D-SUB-on! 

Matt-OPT
(fanatikus tag)
Hol tudok venni ilyen monitort (Auchant kivéve) korrekt áron Bp.-en ahol ki lehet próbálni megvétel előtt?
HP ProBook 4520s (Intel i5 460M, 3 GB RAM, Ati HD 4350)

Kriza
(őstag)
Az attól függ, hogy hol veszed.
De a madaras teszkóban ki lehet próbálni.
Panasonic N2QAYB000078 teljesen új, gyári távirányító eladó http://hardverapro.hu/apro/panasonic_n2qayb000078_teljesen_uj_gyari_taviranyi/hsz_1-200.html
(#258) Sh@dowMAN007 válasza Sh@dowMAN007 (#161) üzenetére

Sh@dowMAN007
(kvázi-tag)
Na srácok.
Kisérletezés hegyek voltak.
Mind a két cuccom (moncsi és GPU) tökéletesen jól működik, csak nem 1mással!!!
Frankó inkompatibilitás van.
Olvastam több külföldi és a FS és az ATI support oldalán is a problémáról.
Sajnos ez van, hogy még 2006-ban is meg kell élnünk az inkompatibilitást!!! 
Analogban természetesen megy.
HTC Wildfire S_-_2.3.5 oc 806Mhz :)

Guerilla
(lelkes újonc)
tehát arra akarsz kilyukadni hogy az ati és az FS dvi-n nem igazán szereti egymást....
lol akkor vegyek nvidiát és fasza lessz? 

Sh@dowMAN007
(kvázi-tag)
Az nVidiaval is vannak gondok(6200, 6600).

Matt-OPT
(fanatikus tag)
Bp.-en hol vannak üzletek ahol lehet kapni? Nem találtam sehol...

Kriza
(őstag)
Auchan üzletekre gondolsz???
Elég veszett ügy, mert már hétfőn is alig volt. Esetleg a szigetszentmiklósi üzletet próbáld meg, eléggé kieső helyen van, ott még lehet esély, ha a héten kaptak még.
Panasonic N2QAYB000078 teljesen új, gyári távirányító eladó http://hardverapro.hu/apro/panasonic_n2qayb000078_teljesen_uj_gyari_taviranyi/hsz_1-200.html

engusz
(PH! nagyúr)
Teszkó is beszállt a buliba, ott is vannak 17''-os, wide-os TFT-k. Igaz, valami nevenincs márka... Ha jól emlékszem 10 Ft-tal olcsóbb, mint az ósönben volt. 

_cirmos_
(őstag)
shit, most láttam a katalógust. szentendrei úton sincs már? mondjuk deicide 55k környékén vesztegeti a gnr 19'' wide tft-jét, nem hinném hogy nagy különbség lenne. de mégiscsak a fusi egy ötössel olcsóbban... ha valaki talál még akkor írjon!

engusz
(PH! nagyúr)
Nem tudom, hogy van-e még ilyen monitor. Mikor én vettem, kb. 1 hete, akkor még volt pár darab kint. Aztán ki tudja, hogy mennyi van raktáron. Vagy mennyit tartanak vissza, stb...

_cirmos_
(őstag)
mit mondasz, ha van még akkor megéri az árát? 50-60k között már elég sok wide 19'' tft van, de ez mégiscsak a lélektani határ alatt van tíz forinttal, és a tesztek szerint nem olyan rossz moncsi...

engusz
(PH! nagyúr)
Láttam nagykerben is 50-60k között 19''-os widescreen-es TFT-t. Pl. Acer-t.

Geryson
(őstag)
Nekem 6600 GT-m van, de minden fullosan működik (1-ig DVI, a másik a hagyományosról)...
"Szamárháton érkeztem a városba. Na nebasszamár..."

bere
(lelkes újonc)
A solymári Auchanban tegnap vettem egyet, még volt jó pár db. Aki venni akar, siessen.
Ki lehetett próbálni, a srác nagyon segítőkész volt. 1 év gari van rá, az ügyfélszolgálaton nem árt odafigyelni, hogy töltsék ki az adatlapot rendesen (gyáriszám).
Az Acer ugyanabban a kategóriában egy 20-assal drágább.
Otthon beüzemeltem, hibátlan, szerintem tuti vétel, filmnézésben, játékban teljesen újszerű élmény. A DVI-t nem néztem még, de ATI kártyám van, úgyhogy a fentiek alapján nem fűzök hozzá sok reményt.

xerdi
(újonc)
Vettem egy ilyet pénteken (09.08), az óbudai auchanban. (még volt néhány). Találtam benne kábelt, működik minden, de eza dvi-izé nem hagy nyugodni, uis ez a kábel engem a hagyományos VGA csatlakozóra emlékeztet, sőt a hagyományos VGA csatlakozóra cuppan rá a videokártyán. A monitoron két bemenet van, mindkettőnél analog felirat díszeleg. Mire véljem ezt az egészet? Sajnos nem értek ehhez.

_cirmos_
(őstag)
elmentem az óbudai madaras teszkóba, de nem volt már nekik
. azt mondta az arc, hogy a héten még valószínűleg jön, de nem biztos hogy még akciós áron fogják adni. (nem akartam vitatkozni, hogy muszáj lesz, mert a szórólap 15-ig érvényes, ergo a benne szereplő árak is)
A leírás szerint: Video input 1 x D-SUB, 1x DVI-D [link]

Hmmz
(fanatikus tag)
Szereztem egyet kölcsön pár napra íme a vélemény:
Plussz:
- 50k volt 3 év garral, számlával,nem rossz egy 19'' 8ms tft-től.
- Hasznos programozóknak, .xls-hez és mindekinek akinek térre van szüksége a monitoron.
-Nagyon elegáns, gyönyörűen harmonizál a fekete asztalommal 
-
Minusz:
- A régi moncsim( TFT 17''hitachi) mellett a szinek határozottan fakóak hiába állitgatom, a fekete meg izé, lehetne feketébb is..
- Nem mindig jó ez a 1440*900 felbontás, Játékhoz pl nem találtam ezt a ''keep aspect ratio'' dolgot, igy eléggé nyujtott lett, persze lehet csak én vagyok béna.
- Nem is olyan egyszerü beállitani hogy nem legyen halvény-csikos egy homogén háttér, vagy hogy szerencsétlen esetben a native felbontását sem.
- Hiányzik az a Tűéles-kép feeling ami nekem nagyon bejön..
Szumma: Nekem TV-be sem jön be a 16:9 képarány itt sem nyügözött le, ha majd nagyobb moncsit veszek az nem widescreen lesz és tudni fogja az 1600*1200-at.
Viszont ócsó és mégicsak 19''
[Szerkesztve]
Ha kiírnád a telszámot, az árat, meg a várost, akkor már rég megvettem volna...

Sh@dowMAN007
(kvázi-tag)
Nem is a GT-re vonatkozott. 
[Szerkesztve]

Matt-OPT
(fanatikus tag)
Ha valakinek nem jött be a monitor és pixelhibamentes, megvenném tőle mert Auchan-on kívül esélytelennek tűnik a beszerzése.

xerdi
(újonc)
Hát igen a leírás... Viszont az Auchanban nem W19-1 típust adtak ennyiért, hanem L19 - 1W-t, bár Wxxx sorozatra is ezt az L19stb-t adja ki. Van egyáltalán különbség?
[link]
De ebben is van DVI a leírás szerint.

_cirmos_
(őstag)
detto, én is átvennék egyet.
xerdi:
a reklámujságban W19-1 van ,tehát azt is kell adniuk.

Dantor
(lelkes újonc)
Öhm.. Igen, láttam ott olyat (L-19) is, azonban az nem AZ a változat amiről mi itt beszélünk.
Nekem a Savoya-parki auchanban rendes w19-et adtak, és nagyon meg vagyok elégedve vele.
Nagyon pöpec így cs-zni, hogy oldara jóval többet látok 
Azt is adtak, de lehet, hogy kifogytak belőle.
Ebből meg még volt, gondolták a parasztnak ez is jó lesz, úgysem veszi észre a különbséget. 

_cirmos_
(őstag)
nagyon remélem, hogy a héten még kapnak néhány darabot. apropó, milyen progit vigyek magammal (pixelhibák keresése) usb-n ha netántán mégis lesz pár darab? ha viszek notit azt mennyire szeretik?
A hardverpiacról térjünk vissza a topikba!
Mindenképpen vigyél, nem tudom, hogy szeretik-e, de mi kifogásuk lehet ellene? 
Van itt oldal azon van egy pár progi: [link], a TFTtest 1.52-t javaslom, nem kell telepíteni, így akár USB kulcson is elviheted.

_cirmos_
(őstag)
köszi! jó kis progi. kérdés hogy mit szól majd az s3 unichrome az 1440*900-hoz.

X Factor
(PH! addikt)
Akinek gondja van a színek fakóságával, az nv kari esetén állítson be egy magasabb értéket a digital vibranc-nak és láss csodát
Ati kártyáknál nem tudom h. van-e ilyen, mert nem használtam tft-vel soha ati-t.
(L) Atiradeonika (L)

Tas
(kvázi-tag)
A digi vib tenyleg sokat dob rajta. En meg igy 1 het utan sem tudtam ugy beallitani, hogy mindenre jo legyen. Ha egyszer sikerul eltalalni a dolgokat nagyon megeri a penzet a kicsike.
Gyors felbontas valtas, digit csatlik, maszatolast eddig meg nem lattam es persze a szelesvaszon nagy feeling 
Sztem a legjobb ar/ertek aranyu cucc.

Adjunktus
(újonc)
Sziasztok.
TFT monitor vásárlását tervezem, és a W19-1 csak úgy szembejött egy hirdetésben, azóta valahogy szélesvászonra vágyom. Már eleve meglepő, miért volt ilyen olcsó ez a monitor, de ami még meglepőbb, hogy gyorsan el is tűnt.
Lehet még kapni valahol? (neten egy helyen találtam, 75k, de másfélszer annyiba kerülne, mint 2 hónapja?!)
Valamint ugyan végigolvastam (párszor), de mivel kevés teszt van, próbálok ilyen kérdéseket
- Mennyire fekete a fekete? (engem nagyon tud zavarni, ha túl világos) Egy hasonló árkategóriájú LCDhez képest milyenek a színek?
Egyszerűen beállítható a video képe, hogy ne húzza szét? (úgy avi, mint tuner esetében) Mennyire szabvány ez a felbontás, tehát játékok támogatják? Valószínűleg gyenge a gépem ilyen felbontásban játszani, vannak hasonló képarányú, de kisebb szabvány felbontások is, amiket elfogadhatóan jelenít meg a monitor? Vagy, pl. 1024*768 hogy néz ki rajta? Széthúzza a képet, vagy középre teszi? Utóbbi esetben nem tűnik túl kicsinek a kép? (17es CRTm van, bocs a sok kezdő kérdésért, PH-t azért olvasok úgy fél évtizede, de most nagyon nem tudom, érdemes-e widescreen monitort vennem. LCD kell, mert napi 16-18 órákat ülök gép előtt... Tehát nem játékra kell, de azért érdekel a téma)
(Viszont filmet azért sűrűn nézek gépen
[Szerkesztve]

Fex
(tag)
Sziasztok!
Van egy ilyen monitorom, de a vga-val van egy kis problémám!
A VGA egy integrált intel 82865G tipusú vga, viszont ezen nem beállítható az 1440*900-as
felbontás. Hogy tudom rábírni, hogy működjön ilyen felbontásban? (elvileg tudja az 1600*1200-at is, tehát nem lehet gond ez)
Fex

Fex
(tag)
292-re senki nem tud megoldást?
Fex

Kriza
(őstag)
Régen a powerstrip nevű progiban be lehetett állítani egy csomó egyéni felbontást meg frissítési értéket.
Nem tudom, manapság a powerstrip-et fejlesztik-e egyáltalán, de biztos vannak progik, amik hasonló képességekkel bírnak.

Fex
(tag)
Köszi a választ!
Sajnos nem sikerült a powerstrippel a felbontást beállítani. Azt meg tudtam adni neki, hogy a monitor tudja az 1440X900-at, de a vga-t sehogy sem tudtam rábírni erre a felbontásra. Pedig 1600X1200-at is tudna elvileg.
Vagy lehet, hogy valamit rosszul csináltam?
Vagy nem csináltam?

ShadowLord
(senior tag)
Valakit érdekel egy ilyen eladó monitor?Gari 2év tökéletes karcmentes álapot MM gari
Aki kételkedne megbizhatóságomban http://prohardver.hu/tema/kivel_erdemes_uzletelni_topic/keres.php?sfor_all=ShadowLord

cofe0530
(újonc)
Mennyiért adod? Az Auchanban most 50k, de ha jó árat mondasz...
Üdv.
[Szerkesztve]