Ha jól láttam az egy XP kiadás. Egyebet nem derítettem ki róla, mert nem érdekel különösebben. Sosem vonzottak az ilyen különc kiadások.
Köszi a hasznos tippeket és infókat! Alakul mostmár. A legszembetűnőbb az, ha leveszem a kijelző fényerejét, nagyon sokat jelent.
Amit mutattál képet az energiaszintedről, az nekem is elég szép, csak nem valós! Full fénnyel, wifis nettel, nekem is 3,5 órát mutat, de ha közben böngészgetek, rohamosan csökken. Ez az érték megegyezik az XP által mutatott értékkel, csak a használat gyorsabban csökkenti.
Mindegy, el leszek még egy darbíg mire mindent megtalálok és beállítok. A lényeg, hogy javul a dolog.
Az én Aero felületem ettől nagyon messze áll! A stílus megvan és ezzel véget is ért a hasonlóság. Semmi 3D-térhatás, semmi átlátszó ablakok, semmi extra. Mondjuk nagyon nincs is ilyesmire szükségem.
Szóval mégegyszer köszi a tippeket és a segítséget, mostmár kezdem megismerni ezt a kis rendszert és egyre jobban tetszik!
Más: Nem tudja valaki, hogy az S7010-esben az intel videókártya az alaplapi, vagy esetleg cserélhető? Tudom, hogy ez asztali gépekre jellemző, de láttam már notiban is cserélhető videókártyát... Nem szedem szét fölöslegesen, ezért ha valaki tudja a választ, az szóljon már!
Kösz!