Hirdetés

2012. május 27., vasárnap

(#151) HXY

HXY
(őstag)
LOGOUT blog

Sziasztok!

Az lenne a kérdésem, hogy a lifebook E8310-es szériára mindre 3 év gar van?

A garanciáztatáshoz elég a gép sorozatszáma?

A sorozatszám alapján utána lehet nézni valahol, hogy mennyi garancia van?

Ja és világgarancia van ezekre a gépekre?

A Dell Latitude és a Lenovo ThinkPad sorozatnál ezek mind adottak, és mivel a Lifebook egy kategória ezekkel, ezért lennék kíváncsi a fenti kérdésekre.

(#152) hcl válasza sasa311 (#150) üzenetére

hcl
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Az akkut nem tudom hol lehet levenni (Depy fórumtárs tudja), de töltőről biztosan megy úgy hogy nincs rajta az akksi...

Galériám : http://kilatas.webuda.com/ ------ Vennék hibás LCD monitorokat ------ Ha privátot írsz, és én válaszolok, vedd már a fáradtságot, hogy visszaírj...

(#153) MrSummer válasza hcl (#152) üzenetére

MrSummer
(fanatikus tag)

Sziasztok!

Az iránt érdeklődnék, hogy vki tudja-e, hogy Lifebook E-hez hol tudok lehetőleg olcsón 2nd HDD kitet venni.

Ha vki tudja pls segítsen!

Anulu Öhö-ö-ö-ö

(#154) panelproli

panelproli
(újonc)

sziasztok
van egy C1110-em es az a problema vele hogy allandoan kifagy,vagy kikapcsol magatol kb 1 perc alatt utana meg elsem tudom inditani csak sokadjara,ezt halozatrol es aksirol is csinalja,nem tom mi lehet a baj valami hardware talan valaki talalkozott mar ilyen hibaval,vagy otlete elore is koszonom,vagy ha valaki egy megbizhato szerelot tudna budapesten,
udv

(#155) Protekt válasza panelproli (#154) üzenetére

Protekt
(lelkes újonc)

Szia

próbáld meg a ramokat cserélni, esetleg a cpu hűtést megigazítani
( ha be tudsz lépni a biosba ott állítsd át takarékos üzemmódra )

Üdv.

Pro

www.primusz.hu - könyvelés

(#156) sata??

sata??
(senior tag)
LOGOUT blog

Sziasztok! vett a család egy Fujitsu S. Li1720-as laptopot na most szeretnénk használni a wifi-t de nem kapcsol be hiába bűvölöm! már összevissza nyomkodtam a wifi bekapcsoló gombot és nem reagál rá! minden program amit gyárilag adtak hozzá fel van telepítve!

ilyenkor mi a thendő?

válaszotokat előre is köszönöm! :R

Nem kell az új HA. maradjon a régi!!!!

(#157) kopey

kopey
(újonc)

Hello

Van 1 Fujitsu Simens lifebook C1110 gépem és a bekapcsoló gomb melett lévő gombokat nem tudom használni.
Valaki tudja hogy kell beállítani öket?
Aki tudja ide írja meg nekem légyszi
kopey85@citromail.hu

Köszi Peti :R

(#158) marika64

marika64
(újonc)

Szeretném a segítségeteket kérni.Letöltöttem a nero-8.1.1.4-eng-trial exe programot de sajnos a sorozat számot nem tudtam eddig megszerezni .Tudnátok esetleg ebben segítségemre lenni????? :)) :))

(#159) hcl válasza marika64 (#158) üzenetére

hcl
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Na de ez nem Fujitsus téma :)

Meg crackoldalt nem is szabad errefele linkelni...

Galériám : http://kilatas.webuda.com/ ------ Vennék hibás LCD monitorokat ------ Ha privátot írsz, és én válaszolok, vedd már a fáradtságot, hogy visszaírj...

(#160) paramedic

paramedic
(fanatikus tag)

Kezembe akadt egy P4-es noti, jelesül egy FuSI E2010 Lifebook. Nem tudom bekapcsolni a WiFI-t. Ahol a manual szerint a kapcsolónak kellene lennie, ott csak egy vakdugó van. :O

(#161) paramedic válasza paramedic (#160) üzenetére

paramedic
(fanatikus tag)

Driverekkel volt/van gond. Mindegy, asszony kap egy másik notit. Nem csak ezért.

(#162) Prodigy09

Prodigy09
(újonc)

Hali!
Van egy Lifebook e4010d tip laptopom. Minden okés vele csak éppen a hangot nem tudom az FN gomb+F8 vagy F9 vagy a totál némítás F3 gombal. Szal hogy ha valaki tud akkor segítsen pliiiiizzzzz!!!! :O :O

(#163) mrcrnl válasza Prodigy09 (#162) üzenetére

mrcrnl
(kvázi-tag)

Üdv!

Minden más funkció működik, amit az Fn gombbal tudsz használni? Mert ha semmi sem működne, akkor nézd meg a BIOS-ban, nincs-e bekapcsolva az a funkció, hogy felcseréli az Fn gombot a CTRL-lal.
Régen volt dolgom ilyen géppel, most hirtelen ez jutott eszembe.

Kornél

(#164) peter_ho

peter_ho
(újonc)

üdv mindenkinek
Tulajdonomba került 1 lifebook s7010d típusu gép.ugy tünik alaplap hibás mert a proci venti is csak akkor indul el ha megtekerem kicsit a házat...de kép akkor sincsen.
érdemes ezt javittatni az alaplapot vagy cserélni(ebben tud-e valaki segíteni) és hol tudom megnézni pontosan milyen sorozatszámú alaplap kell bele mert angolba nézelődtem de mivel nem tudtam a számát igy semmire nem jutottam.de ha van valakinek bármi terve alaplapja ami jó vagy meg tudja csinálni a gépet akkor irjon
köcce
:O

(#165) peter_ho

peter_ho
(újonc)

kicsit belenéztem...
a memoriák alatt találtam 2 sorszámot ezt megosztanám veletek:
VB 208 A*
CP 2120**-XX
Ez az alaplapra nyomtatva volt.
A másik ram alatt egy cimkére ez volt irva:
RS 52 S16
D1-13

Ennyit tudtam meg remélem tud nekem valaki segiteni hogy olcsóba tudjon ujra müködni vagy bármi....(lehet el is adnám)

(#166) SP!T

SP!T
(őstag)
LOGOUT blog

Hi! Én egy i5-ös A530-as Fujitsu-t tolok és eddig eléggé meg vagyok elégedve! Stram cucc! :R És végre nem made in china... :)

[ Szerkesztve ]

(#167) Chaser válasza SP!T (#166) üzenetére

Chaser
(PH! félisten)
LOGOUT blog

Kicsit bővebben?:)

New world...old thinking...IBM T60;)

(#168) joysefke

joysefke
(senior tag)

Sziasztok!

Van egy Fujitsu Siemens Lifebook E7110 notebookom, melyben ventit kéne cserélnem. A ventit meg is vettem már, de a problémám az, hogy nem tudom szétszedni a notebookot.

Tudna valaki segíteni engem ebben, írásos útmutatással vagy szereléssel?
Tudnám honorálni is az igyekezetet.

üdv
J.

Óvakodjatok az Ofotérttől, különösen a 112-es IV Ker István úti Ofotérttől. Fujitsu Siemens E7110 szereléséhez értő embert keresek (venti csere). PÜ légyszi

(#169) sagvary válasza sasa311 (#150) üzenetére

sagvary
(senior tag)

Az alján van két pöcök, azt kell benyomni és lejön.

Lehet simán csak tápról is használni, én is úgy hajtom.

Nekem is van gondom:Lifebook C1110 kiszámíthatatlan időben kék halál is újraindul. A Sentienel szerint cseréljem ki az adatkábelt.
Honnan lehetne ehhez ma ilyen alkatrészt kapni? Biztos, hogy ez a baja?

[ Szerkesztve ]

Előző életemben biztos hogy huszár voltam, máskülönben meg tele vagyok hibákkal! "Ha megoldottam az időutazás problémáját, akkor a világegyetem másik nagy rejtélyét szeretném megfejteni ...." Ja és elmúltam már 31..32..33..

(#170) sagvary válasza joysefke (#168) üzenetére

sagvary
(senior tag)

Nézd meg eztaz FS C1110-ről, ötletet adhat:
[link]

Előző életemben biztos hogy huszár voltam, máskülönben meg tele vagyok hibákkal! "Ha megoldottam az időutazás problémáját, akkor a világegyetem másik nagy rejtélyét szeretném megfejteni ...." Ja és elmúltam már 31..32..33..

(#171) lacko22

lacko22
(fanatikus tag)

Látom a srácok át is helyezték a topikot. AH530 as lifebookról vélemények?

(#172) [Vazz]

[Vazz]
(kvázi-tag)

Van nálam egy Fujitsu Siemens Lifebook E7110. Törött a kijelző. Minden működik rajta csak ugye nem látszik, ad képet külső monitorra is. Hogy tudom átváltani hogy mindig a külső monitor legyen az elsődleges monitor? Még ha minden bekapcsolás után át is kell váltani úgy is jó csak át tudjam. Nem vagyok egy notiguru. :N

JááááááNINDZSÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ

(#173) alfa156

alfa156
(őstag)
LOGOUT blog

Sziasztok lenne nekem egy pár darab Lifebook E8410 notebookom van róla tapasztalat itta forumon esetleg vélemény?

Üdvözlettel: Miklós Zoltán 06/204662550

(#174) Viperator

Viperator
(fanatikus tag)

Milyen márkájú memóriával érdemes bővíteni /A531/? (Kingston, Kingmax, Geil, ....?)

(#176) GaborGh válasza Viperator (#174) üzenetére

GaborGh
(őstag)
LOGOUT blog

Én most bővítettem 4GB Kingstonnal, élettartam garanciás, iszonyat jó árban van(5k), tökéletesen működik vele a gépem és még a DC is megy...

Szerintem felesleges ennél drágább memória...

(#177) hasznaltnoti

hasznaltnoti
(újonc)

Sziasztok!

Van nálam egy Fujitsu-Siemens Lifebook E8310. Intel WM3945ABG wifit tettem bele, és nem nagyon akar működni. Látja, hogy ott van, de nem lát hálózatot. BIOS-t frissítettem így sem jó. Van egy másik ugyanilyen lifebook, abban is ilyen wifi van, más PN-el és az működik.

Valakinek van ötlete? Vagy találkozott már valaki ilyennel?

Mellékelve a hiba!

30/5929609

(#178) alfa156

alfa156
(őstag)
LOGOUT blog

Sziasztok lenne nekem egy Fujitsu Siemens Lifebook T1010 Tabletem
mi a véleményetek róla?
Képernyő: 13,3" 1280x800, passzív érintőképernyő
Processzor: 2,26 GHz Intel Core 2 Duo P8400 (3 MB L2 cache, 1066 MHz FSB)
Chipkészlet:Intel GM45
GPU:Intel GMA 4500M HD
Memória: 2GB DDR3 1066 MHz
Merevlemez: 160/GB SATA 5400 RPM
DVD író
Wifi: 5300 AGN
Bluetooth: + (2.0)
Kamera: 1.3 megapixeles
Méret: 31,9 x 24,4 x 3,7-3,9 mm
Súly: 2,4 kg
6 Hónap papiros garancia!
Makulátlan Állapot!

Üdvözlettel: Miklós Zoltán 06/204662550

(#179) janee21

janee21
(újonc)

Sziasztok,

Fujitsu Lifebook C1410 laptophoz keresek használható, nem új akkumulátort (fpcbp150).

Köszi a segítséget.

(#180) gg72

gg72
(PH! addikt)

Egy Fujitsu Lifebook A531-hez jó lenne egy ilyen RAM bővítésnek a meglévő 2GB mellé? Illetve ha én teszem bele, ezzel elvész a garancia?
[link]

(#181) lacko22 válasza gg72 (#180) üzenetére

lacko22
(fanatikus tag)

Hello, Jó lesz és nem vész el a garancia.

(#182) gg72 válasza lacko22 (#181) üzenetére

gg72
(PH! addikt)

OK, kösz. És ha egy SSD-t teszek bele?

(#183) lacko22 válasza gg72 (#182) üzenetére

lacko22
(fanatikus tag)

A vinyó és a memória cseréje nem jár garvesztéssel

(#184) gg72 válasza lacko22 (#183) üzenetére

gg72
(PH! addikt)

OK, kösz. ;)

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.