Hirdetés

2012. május 27., vasárnap

(#4801) Tonyk válasza Imy (#4800) üzenetére

Tonyk
(őstag)
LOGOUT blog

M, A, vagy P módban csinálja ezt?

Nincs tökéletes ember. Például belőlem is hiányzik a hiba!

(#4802) Topka

Topka
(újonc)

Sziasztok!

Lett egy finepix_s6500fd gépem. Magyar nyelvű menüt lehet rá tölteni, vagy magyar használati útmutatót hol lehet beszerezni? Köszi.

(#4803) MY2K válasza Topka (#4802) üzenetére

MY2K
(fanatikus tag)

Hello! Tudomásom szerint nincs hozzá magyar nyelv. De van magyar használati útmutató.

Navigáció javítás, PC-Szerviz, Webdesign.

(#4804) PumPi

PumPi
(őstag)
LOGOUT blog

Eladó egy ilyen masina. A gép megvan 4éve de jóformán csak nyaralásokon meg pár kiránduláson lett használva az akksijait kb. 10 nél többször biztos nem töltöttem, összesen szerintem 3-4000képnél többet nem lőttem vele. Azért írom ezt így mert ebből nagyjából követekeztetni lehet az állapotára, nem kopott, nem karcos, tényleg szép újszerű állapotban van.

Amit adok hozzá:

- Doboza az összes dokumentációval
- 2,5giga XD kártya (512+2024)
- 4 2500as Varta akksi töltővel, alig használt
- táskáját Marco Polo (Saturn 4k)

Érdekel valakit?

Képet tudok küldeni.

38k a legalja, ennyiért szerintem ajándék ez a motyó.

Vorsprung durch Technik..

(#4805) Real_Gabe

Real_Gabe
(kvázi-tag)

Sziasztok!

Nekem is van egy ilyen masinám eladó!

[link]

Nézzétek meg!

Köszi!

sáríála

(#4806) gergo.79 válasza Szoles (#4792) üzenetére

gergo.79
(újonc)

Én most vettem egy ilyen gépet, mert kategóriájában ennek van a legszebb, legtermészetesebb képe, szerintem. Volt már nálam 9600-os, meg HS10-es, hát mindegyiknek rosszabb képe van... :N
Nekem is feltűnt, hogy elemcsere után újra be kell állítani mindent. Odáig jutottam, hogy ha 10mp-en belül megcsinálom az elemcserét, akkor megtartja a beállításokat. :))

(#4807) gergo.79 válasza Mz/ts250@300 (#4760) üzenetére

gergo.79
(újonc)

Én is elkövettem azt a hibát, hogy valamikor próbáltam a napot fotózni. Utána nálam is pixelesebb, zajosabb lett a kép, össze is hasonlítottam régi képekkel. De a legfeltűnőbb az, ha sötétet fotóztam (objektív védősapka feltéve) fehér pixelek lettek a fekete képen itt-ott. Ja ez egy 5600-os gép volt.

(#4808) gergo.79 válasza MY2K (#4798) üzenetére

gergo.79
(újonc)

"Ez a masina még mindig nagyon jól teljesít. Nem rég voltam egy esküvőn ahol én fotóztam. Igaz nem egy tükrös gép de a képminősége még mindig nagyon jó."

...ha nem a legjobb. Jópár gép volt nálam kipróbáláson és nem találtam jobb képminőségű gépet ebben a kategóriában. A legújabb Fuji gépeknek pedig botrányos a képminősége. Az s1600-on mintha egy barna szűrő lenne, nem is elég éles. A HS10-es pedig botrányos, a Pixinfo-s tesztképeken lehet látni, hogy zajosak még iso 100-on is. :W

(#4809) MY2K válasza gergo.79 (#4808) üzenetére

MY2K
(fanatikus tag)

Hála az okosoknak, hogy ebbe még normális méretű képérzékelőt raktak.

(#4810) edi999

edi999
(újonc)

Sziasztok!

Láttam már régebben kért itt segítséget valaki Fuji Finepix S6500FD magyar nyelvű kézikönyv témában. Én most jutottam hozzá egy ilyen géphez és szükségem lenne egy használati utasításra.

köszi előre is...

(#4811) Ettyke válasza edi999 (#4810) üzenetére

Ettyke
(újonc)

itt angol nyelven megtalálod:
http://digital-camcorder.hu.diplotop.com/review/FUJIFILM/FINEPIX%20S6500%20FD
(tudom, nem magyar, azt keresem mert valahol megvan...)

gergo.79: tényleg működik a 10 másodperces elemcsere-trükk, köszkösz
:))

[ Szerkesztve ]

(#4812) tuctuc

tuctuc
(fanatikus tag)

Sziasztok!
Bocs, hogy ide írok, de nem találtam általános Fujfilmi topicot. Egy alapkategóriás J27-em van, aminél szombaton lemerült az akksi fényképezés közben. Tegnap fel akartam tölteni, de nem tölt a gép, a ledek sem gyulladnak fel. Hálózatról a gép működik. Érdemes akksit vennem, vagy lehet, hogy a gép adta meg magát? Budapesten - lehetőleg a belvárosban - tudtok normális boltot mondani, ahol meg tudják mondani, hogy a gép vagy az akku a rossz?
tuctuc

Ha valamit olcsón árulok, annak nem az az oka, hogy valami baja van, hanem az, hogy eladni akarom, nem hirdetni.

(#4813) MY2K válasza tuctuc (#4812) üzenetére

MY2K
(fanatikus tag)

Fényképezőgép szerviz

Fotó Paradicsom
1148 Budapest
Nagy Lajos király útja 20.
www.foto-paradicsom.hu

Nyitvatartás: Hétfő-Kedd-Szerda : 10.00 - 18.00
Csütörtök-Péntek: 08.30 - 16.30
Telefonszám: (36 1) 363 3777

(#4814) hipuma

hipuma
(újonc)

Sziasztok!

Eladóvá vált egy ilyen, kiváló állapotban lévő fényképezőgép. 4 éves és kb. 9500 expo készült vele.

A csomag tartalma a gépen kívül:
saját doboza az összes dokumentációval együtt,
2 x 1 GB Fuji xD kártya,
gyári tartozékok (napellenző, USB és A/V kábel),
4 db VARTA akkumulátor
Soligor cirk. polárszűrő (58mm)

A csomag kikiáltási ára 36.000 Ft.
Érdeklődéseket priviben várom!

(#4815) _seth_ válasza hipuma (#4814) üzenetére

_seth_
(PH! kedvence)

Enyémet 32-ért 3 szűrővel, elemekkel, elemtöltővel, összes gyári cuccával, táskával, tisztító cuccaival sem viszik, még csak érdeklődő sincs :S

|| Opel Vectra B tulajdonosok baráti köre - OpelVectraB.gportal.hu ||

(#4816) MY2K válasza _seth_ (#4815) üzenetére

MY2K
(fanatikus tag)

Hasonló összeállítást 30-ért vettem tavaly. Jó vétel volt és igazán megkímélt darab.

(#4817) _seth_ válasza MY2K (#4816) üzenetére

_seth_
(PH! kedvence)

30? Akkor lehet én is csökkentek még az árból :) Bár még csak érdeklődő sincs aki legalább alkudozna :)

(#4818) MY2K válasza _seth_ (#4817) üzenetére

MY2K
(fanatikus tag)

Vatera, Expressz - próbáltad már? Én az Expresszről vettem.

(#4819) _seth_ válasza MY2K (#4818) üzenetére

_seth_
(PH! kedvence)

Elkelt végül :) Jó gép volt, szerettem de már nem használtam... bosszantott, hogy hiába jó mégsem tudok tükörreflexes szintű képeket gyártani ami persze egyértelmű... majd valami canon eos 1100D körüli utódot veszek még nyár előtt :)

(#4820) Kvardlipot válasza _seth_ (#4819) üzenetére

Kvardlipot
(fanatikus tag)

Látom, sokan túladnak rajta. Nagyon jó kis gép, de igazad van, a képminősége messze elmarad egy dslr-től. Ha elérné azt a szintet, akkor más hibája talán nem is lenne. :)

(#4821) gallnorbika

gallnorbika
(újonc)

Ha valakinek van ilyen gépe eladó az légyszi írjon nekem

email:gallnorbika0318@gmail.comFontos

(#4822) _seth_ válasza gallnorbika (#4821) üzenetére

_seth_
(PH! kedvence)

Na tessék, mire túladok rajta jönne a jelentkező :)

(#4823) gergo.79 válasza Kvardlipot (#4820) üzenetére

gergo.79
(újonc)

Persze, hogy gyengébb a minősége, de kompromisszumot lehet kötni vele. Egy tükröshöz vehetsz 3 különböző objektívet (makró, széles, tele), ami ebben benne van, én rühelleném állandóan cserélgetni, meg nem is adnék rá ki annyit.
Nálam egy hiba van, nálatok is előfordul? :
200mm felett többszőr eltéveszti a fókuszt. Pittyeg, hogy befókuszált, de visszanézve nem lesz éles a kép. :(

(#4824) pancsicsmm

pancsicsmm
(újonc)

Üdv! Eladó egy ilyen típusú gép, keveset használt. Dobozával, 2Gb memóriakártyával, és case logic tartó táskával. Szinte újszerű állapot karcolások nincsenek, a festés van megkopva egy ikonnál a beállító tárcsán. Sürgősen eladó!!! Ár: 35000 Ft (alkuképes, csere nem érdekel)

(#4825) Kvardlipot válasza gergo.79 (#4823) üzenetére

Kvardlipot
(fanatikus tag)

Nem mindegy, hogy mire fókuszálsz (például az égre is nehezebben lehet). Próbálj olyankor játszani a fókuszmódokkal, és olyan dologra irányítani, amit könnyebb befogni.
Fókuszrögzítéssel próbálkoztál-e már? Sokszor segíthet. :)

[ Szerkesztve ]

(#4826) gergo.79 válasza Kvardlipot (#4825) üzenetére

gergo.79
(újonc)

Köszi a tippet, sok mindennel próbálkoztam, nem vagyok már kezdő. Szerintem a gépem hibája lehet. Még használtan vettem 5 évesen. 200mm alatt nem csinálja. kb ez a határ. Felette pl. ha készítek 3 képet ugyanarra a pontra 3-szor fókuszálva., akkor 1 biztos nem lesz éles. Van hogy az első, van hogy a második kép.

(#4827) Kvardlipot válasza gergo.79 (#4826) üzenetére

Kvardlipot
(fanatikus tag)

Manuális fókuszmódban és a fókuszmódválasztó tárcsa közepén lévő gomb használatával sem jó?

(#4828) gergo.79 válasza Kvardlipot (#4827) üzenetére

gergo.79
(újonc)

Köszi a tippet, de így is megpróbáltam most, és így is téveszt kb, minden 3. képet. Jelzi, hogy befókuszált, éles is az előkép, visszanézve pc-n már látszik a különbség, de ne gondolj olyan drasztikus életlenségre.
Több fórumon olvastam, hogy ez a gép típushibája (téveszti a fókuszt). Hiába, semmi nem tökéletes. Előtte egy S5600-osom volt, azzal minden képem tökéletesen éles volt (300ból 300 kép), valahogy jobb volt annak a fókusza, gyorsabb is volt, viszont ez minőségben felülmúlja azt.

(#4829) Kvardlipot válasza gergo.79 (#4828) üzenetére

Kvardlipot
(fanatikus tag)

Szerencsére ilyennel még nem találkoztam (a könnyen fókuszálható dolgokkal nem szokott gond lenni). Úgy már jártam párszor, hogy fotózás közben átváltottam az egyszeres manuális fókuszra, és elfelejtettem visszaváltani. :) De az ilyeneket azért gyorsan észre lehet venni.

(#4830) MY2K

MY2K
(fanatikus tag)

Eladó egy Fuji FinePix S6500fd. Érdeklődni pü-be!

(#4831) KNikk

KNikk
(újonc)

Eladó egy kiváló állapotú Fuji Finepix s6500fd. Minden tartozékával + 1db LumiQuest soft screen vakulágyító. A gép mellé 1db 1Gb-os és 1db 2Gb-os memóriakártyát adok. A gép jelenleg tartalék gépként szolgál. Ár: 35.000 Ft.

(#4832) KNikk válasza KNikk (#4831) üzenetére

KNikk
(újonc)

A gép elkelt minden tartozékával együtt 35.000Ft-ért.

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.