Üdvözlet mindenkinek!
Foglalkoztat a gondolat, hogy 3D fotózásba illetve videózásba kezdjek. A címben szereplő gépet találtam alkalmasnak erre a célra, főleg azért is mert már 60E Ft körül beszerezhető. Véleményeket várok a témával kapcsolatban. Valaki használt vagy próbált már ilyen gépet?
Gyorskeresés
Legfrissebb anyagok
Szakmai témák
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
Általános témák
GAMEPOD.hu témák
Hirdetés
tobsa
(kvázi-tag)

tobsa
(kvázi-tag)
Úgy látom senkinek sincs ilyen masinája vagy senkit sem nem érdekel a 3D fotózás. Nekem sikerült vennem a Vaterán 50E Ft-ért egy vadi újat. Remélem a héten megjön. Próba után majd írok róla.

tobsa
(kvázi-tag)
Bocsi, nem jártam erre mostanában. Karácsonykor használtam utoljára a gépet, ma ismét előveszem mert névnapi összejövetelt akarok fotózni. Szóval az eddigi tapasztalat: a Fujifilm gépek által már eddig is készített szép színű korrekt képek, elég jó videó rögzítés /HD/, nagyon látványos kijelző a szemüveg nélküli 3D képek, videók visszanézésére. Számítógépen színes szemüveggel elég látványosak a 3D képek. Stabil gépváz, sajnos a fogása már nem annyira, mert könnyű belenyúlni a lencsébe, most akarok hozzá venni géptartót. Vakuja elég gyenge, szobában egy-két méterre jó. Ha jön a tavasz tesztelem a természetben is. Ötvenezer forintot megér, mert nem egy gagyi masina, de a régebben kért 120E Ft-os árat semmiképpen sem.