Szerintem megérdemli!
Akkor jöhet ide minden ami játékkal kapcsolatos..köridő stb
[ Szerkesztve ]

Szerintem megérdemli!
Akkor jöhet ide minden ami játékkal kapcsolatos..köridő stb
[ Szerkesztve ]

Na, Suzukában téged még csak-csak megelőztelek, de hogy a többiek hogy mennek ennél még egy egész másodperccel jobbat azt nem tudom elképzelni. Nem értem, hol van benne még annyi idő 
"Lehet a Shift 2 már realisztikusabb mint a valóság" by NOD
Most mentem suzuka east-en 56.2xx már nem emlékszem.
Nem akarok nagyzolni, de ez a 63. idő a világon, így meg tudod nézni a visszajátszást, hát ha segít valamit.
Más: Akkor már lehetne teljes a név, és akkor legyen ez a hivatalos forza fórum, és ne a box topikot szemeteljük tele.
[ Szerkesztve ]
Just because I don't care, doesn't mean I don't understand!

Az nagyon nem gyenge idő!
Most reggel sikerült egy 56.6xx-et, ugyanazzal az autóval. Tudom, hol tudnék hozni rajta, de mentem vagy 50 kört, és valahol mindig elrontottam. Volt, h a célegyenesben egyszerűen elfelejtettem váltani. ![;]](/dl/s/v1.gif)
Naggyon jóó! Most már nekem is bekell szerválnom! Nagyon jó lehet!
Üdv: Csabee.

Ne viccelj, ez nem nagyzolás. A világ 100 legjobbjában benne vagy ezzel az idővel, ez nem nagyzolás, hanem tudás kérdése.
Le fogom szedni a szellemautódat és megnézem, hol maradok le.
Amúgy azóta a Mugen Integrával már bevittem én is 57 alá az időt, az az autó felér egy csalással
De még így is, 7 tizedre vagyok tőled, bár ezzel az autóval meg már én is úgy gondolom, hogy lehetne még javítani, főleg a végén az egyenesre ráfordító kanyarnál szoktam kivétel nélkül elszúrni, illetve az egyenes végi kettős kanyar az, ahol talán lehetne fogni egy két tizedet.
Jah és igen, aki szeretné látni a köridőimet, az nyugodtan vegyen fel az alábbi gamertagen:
heihachi78 (nem kell hozzá gold, elég silver is)
[ Szerkesztve ]

Ez a Mugen Integra nagyon jó!
Bementem vele 56 alá 
Te vagy ADAM HUN 14? Hogy a kettévágott életbe csinálod?
Most nagy nehezen 30kör alatt sikerült 56.107-es nyomni, így vagyok most 45.
De az a 55.943 beszarás. 
Az is vicces, hogy az első 50-ben rajtunk kívűl csak tuningverdák vannak
Azért a magyarok odavágnak megint.
[ Szerkesztve ]

Jaja. Hát hajnalban még ABS nélkül körözgettem, aztán most bekapcsoltam.
De rendesen belefájdult a kezem, mire összejött. De hogy lehet tuningolt autókkal menni? Vagy az csak karrier módban működik? Mert láttam 350-es Integrat is a ranglistán.

Tuningoltal úgy mehetsz hogy megveszed karrierben, ott tuningolod a D kat. határain belül, és amikor autót választasz akkor a sajátjaid közül választasz.
Hihetetlen időket mentek. Kontrollerrel vagy kormánnyal sikerül?
XBOX360 Gamertag : zs0cy54
Nekem kontroller, de a kezem kész van

Köszi! Lehet akkor este megpróbálom tuningoltal is.
Én is kontrollerrel játszom. De néha annyira szorítom a bal kezemmel, hogy az szinte begörcsöl. Lehet az izgalom teszi. 

Azt a leborult szivarvégit
Ez igen.
eddie17
Valamiért tényleg nagyon szutyok képeket tudtam csak menteni én is. 
[ Szerkesztve ]
Srácok, kérdésem lenne, nekem 256mb memória kártyám van az xboxomhoz! De mivel ez 2lemezes.. akkor hogy van ez? 1.lemez ugye a játék része.. De akkor a 2.lemez számomra haszontalan? Mert nincs hdd-m?

Sajnos igen. A második lemezen lévő dolgok csak HDD-vel működnek.
HDD kell hozzá, hogy teljesértékűen tudd használni a forzát. 2-es lemezen van a maradék autó és pálya(100 autó és nem tudom mennyi pálya). Szóval mindenképp csak vinyóval múkodj a dolog
Mod: Na erről is lemaradtam 1 perccel
[ Szerkesztve ]
Hm.. akkor szuper!
Nem éri meg megvenni a játékot jóformán..

Állati sok autó van benne alapból is aminek jó ha 10%-val mész, de valóban HDD nélkül nem az igazi.

Én inkább úgy mondanám, hogy ez az a játék, amihez megéri HDD-t venni 

Srácok, valaki megvenné az M5-ös BMW-hez készített festésem? Természetesen visszaadom a creditet ha csinál bármilyen fájlt ugyanannyiért a storefront-jára.
Acsihoz kéne 
"Le fogom szedni a szellemautódat és megnézem, hol maradok le."
Ilyet is lehet?
De komoly!
Ha van egy kis időd, böngészd hirdetéseim, hátha megtetszik valami. :) Privátra hamarabb válaszolok!
Tegnap végre megkaptam a Mustangomat, most már kezdem érezni, hogy az erősebb kocsiknál bizony oda kell figyelni keményen az irányításra. Kontrollerrel játszom és még van mit finomítani az indulásoknál, kanyarodásnál.
A bajom, hogy a stick-em elég érzékeny, így ha egy picit megbillentem már annyit fordul a kocsi, hogy korrigálnom kell a másik irányba, ergo mire egyenesen megyek az 1--2 korrekció után lehetséges. Lehet valahol az érzékenységet állítani?
Rajthoz kérnék tippeket, ugyanis vagy vánszorogva indulok, vagy kipörgök
Egyelőre amúgy automatán játszom, örülök ha a váltásra nem kell még figyelni.
Origin: Ski22o
(#24) Crazyman33 válasza kabalthenbk (#23) üzenetére
Karrier módban a profilodban szerintem lehet állítani. A kontrolleren a féket és a gáz érzékenységet tuti. Ahol állítód a kiosztást ott kell nyomni valamit hogy előjöjjön a speciális beállítás. A rajtot nehéz elkapni. Ezt elbasztak a játékban. Kevés az idő arra hogy belőd a fordulatszámot.
Forza Racing Hungary--- http://crazyman.hu--- Köridő, Drift és sok Online verseny Forza rajongóknak.
Hali!
Hátha itt több sikerrel leszek, beidézem magam ide! 
"Ha offline-ba megyek köröket, és elmentem a memóriakártyára, és mittudomén kikapcsolom a boxot, majd újra be, mert lefagyott, belépek a live-ra, akkor is elküldi az eredményeket?
A memóriakártyáról jut eszembe, mekkora a mentés mérete?"
Előre is köszönöm, hátha valaki megnézné nekem! 
Trolololololol | Steam: thomahu
Nincs lóvéé ilyenekre
Elég lesz nekem az 1.lemezen lévő autó is 

Na erre az érzékenység témára én is kíváncsi lennék, mert amit találtam, ott csak a deadzone-t lehet állítani, amivel sokra nem megyek. Érzékenységet nem találtam, pedig ha lehetne, egy kicsit én is visszább venném.

A verseny befejezésekor tölti fel az időket azonnal. Így ha offline tolod, és aztán fellépsz lájvra, akkor szerintem nem fog nekiállni feltölteni az összes addigi idődet.
Ezért kellene megnézni! 
Mindenesetre köszi a választ!
Trolololololol | Steam: thomahu
Teljes gőzzel rajta vagyunk a köridő versenyen eddie-vel.
Szeretném kérni, hogy legyetek türelemmel még egy két napot.
Tesztelgettük a háttérben a játék adta lehetőségeket. Kiskapukat keresgettünk.
Összedugtuk a fejünket és a versenyszabályzatot összeállítottuk. A fejléctervezés fejbe, most ültem neki hogy monitorra vigyem, elvileg ma éjszaka kész (ha nem szól közbe valami, mint tegnap
).
Szóval KÁMING SZUN!!!
Addig is. Aki majd szeretne részt venni a versenyben, az eddie-t és engem is jelöljön be barátnak lájvon! Bár a szabályzatot még nem olvastátok, de remélem senki nem fog visszalépni.
Mindenki tudja hogy vannak gyengébb, közepes és erős sofőrök. Ez senkit ne tartson vissza a részvételtől! Nem vérre megy az a lényeg hogy megmérkőzünk egymással. Ahogy az élmezőnyben úgy a hátsó sorban is lesznek kemény csaták az idővel!
Addig is mindenkinek jó tapadást!
Gamertag:
Crazyman33 = crazyman04
eddie17 = gsfranz
[ Szerkesztve ]
Forza Racing Hungary--- http://crazyman.hu--- Köridő, Drift és sok Online verseny Forza rajongóknak.
Hú, bakker. Gratula!!! 
eddie!
"Azért a magyarok odavágnak megint."
Hát igen. Csak ilyenkor sajnálom, hogy ilyen fasz voltam mikor gamertagot csináltam.
Úgy kellett volna mint druszámnak, hogy ott a HUN a végén! Lehet ezért fogok mikrofos pontot venni? Azt silvernél is eltudom költeni vagy csak golddal?
Sőt akár egy csapatot is alkothattunk volna ha egyszerűen lehetne nevet változtatni. Ez mennyivel egyszerűbb a PS3-nál. Simán csinálsz egy másik nevet és át viszed a mentést rá.
Kurva jól néz ki némelyik pályánál a GT-ben a sok HUN végződés.
(#32) kabalthenbk válasza Crazyman33 (#31) üzenetére
Vásárolni silverrel is lehet 
"nozsolt" névvel majd felveszlek benneteket
Origin: Ski22o

Mugen Integrát hol találom meg 

A Hondák között ha arra gondolsz.

Kajak nem vettem észre

Ne dőlj hátra
Holnap megleszel 
Most bekapcsoltam a Boxot, hogy leírom pontosan a helyszínt, és meglepődve tapasztaltam, hogy frissiteni akarta magát a Forza3. Nem akartam elindítani nehogy elkéssek a melóból. De kiváncsi vagyok mit frissitettek rajta.
Ad Uram hogy a rajtot és a szélárnyékot javították! 
Valaki frissitett már?

Nem vettem észre semmi változást.

Már nagyon vártam, az előző két rész is nagyon ott volt! 

Frissítettem tegnap, egy adatvesztéses hibát javítottak ki és mostantól be lehet tölteni a tuningbeállításokat az online lobbiban közvetlenül. Csak kis javítások, a szélárnyék és a rajt maradt.
Több info a Forza3 hivatalos oldalán van.
Az is valami! Először nem akartam megvenni a Forza 3-at, de most a demó alapján gondolkodóba estem. 
[ Szerkesztve ]
Ha van egy kis időd, böngészd hirdetéseim, hátha megtetszik valami. :) Privátra hamarabb válaszolok!
Na srácok/lányok!
Akkor itt az idő a versengésre. Ez az első még csak tesztüzem, meglájtuk mit adunk talajon.
ITT TESSÉK BELÉPNI!

Kezdődik!
Megyek is, megnézem lenyomtatok-e már. 

Ha már ott voltam...
55.872
Ti jöttök! 

Jesszusom, és azt milyen géppel nyomtad?

Maradtam az alap Mugen Integranál.