Hirdetés

2012. május 28., hétfő

Útvonal

Fórumok  »  Fáradt gőz  »  Formula-1 2012 - idén már az MTV-n! (kiemelt téma)

(#51) hunnylander válasza krómX (#47) üzenetére

hunnylander
(őstag)

Q3-ban már vétettek is taktikai hibát. Nem lőtték vissza Fisico utolső mért körét, mint feleslegeset. Nem elég figyelmesen lesték az LT-t, pedig Spa egy bazi hosszú pálya, elpazaroltak egy jó adag benyát.

www.HunnyF1.com

(#52) Motion_Blur

Motion_Blur
(PH! félisten)

01 McLaren Mercedes Lewis Hamilton 693.5*
02 McLaren Mercedes Heikki Kovalainen 697.0*
03 Ferrari Luca Badoer 691.5*
04 Ferrari Kimi Räikkönen 655.0
05 BMW Sauber Robert Kubica 649.0
06 BMW Sauber Nick Heidfeld 655.0
07 Renault Fernando Alonso 684.4*
08 Renault Romain Grosjean 704.7*
09 Toyota Jarno Trulli 656.5
10 Toyota Timo Glock 648.5
11 STR Ferrari Jaime Alguersuari 704.5*
12 STR Ferrari Sébastien Buemi 685.0*
14 RBR Renault Mark Webber 658.0
15 RBR Renault Sebastian Vettel 662.5
16 Williams Toyota Nico Rosberg 670.0
17 Williams Toyota Kazuki Nakajima 706.1*
20 Force India Mercedes Adrian Sutil 678.5*
21 Force India Mercedes Giancarlo Fisichella 648.0
22 Brawn Mercedes Jenson Button 694.2*
23 Brawn Mercedes Rubens Barrichello 644.5

Stavelot 2, easily full throttle into another twenty second top gear flatout section

(#53) krómX válasza hunnylander (#51) üzenetére

krómX
(őstag)
LOGOUT blog

meg egy set gumi sem új már, ha ujat kapott de egy köttel több van benne ha használt volt

uristen a badoer majdnem 700kg :D meg a többi ilyen kaliberü pilota is, nem értem miért jo a ferkonak hogy az utolso helyen van az egyik autojuk, mikor jön visza a Massa?

visznont a bari könnyebb a fisiconál

[ Szerkesztve ]

"Dehát én a nyomkereső vagyok nem a batman"

(#54) hunnylander

hunnylander
(őstag)

megelőztek

(#52) Motion_Blur:
Még mielőtt valaki lekönnyűzné Fisicot showpole-t kiáltva, ne felejtsük el, hogy 2 környit elpazarolt abból, amivel pole-időt ment, amit kb. 653 kg-mal teljesített.

[ Szerkesztve ]

www.HunnyF1.com

(#55) Flashcash válasza (#46) üzenetére

Flashcash
(PH! addikt)

Szerintem egyáltalán nem rossz a versenytempója a Force Indiáknak. Elég jól szoktak ők csapatni a mezőnyben, jöttek már fel 9. meg hasonló helyekre a hátsó mezőnyből, csak nem volt szerencséjük. Nem azt mondom hogy győznek, de remélem a stabil pontszerző hely összejön nekik.

hunny azt én is sajnáltam, hogy nem hívták be Fisit az utolsó gyors körről. Q3 tapasztalat hiánya. :))

[ Szerkesztve ]

F1 videók : http://tamas13.ultraweb.hu

(#56) Lauda válasza krómX (#53) üzenetére

Lauda
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

neki teljesen mindegy hany kilo, a palyan se tud elmenni nem pontot szerezni. :D

(#57) krómX válasza Lauda (#56) üzenetére

krómX
(őstag)
LOGOUT blog

ja állítólag most is összetörte az autot? nem láttam az elejét :(

(#58) hunnylander válasza Flashcash (#55) üzenetére

hunnylander
(őstag)

Pedig ilyeneken futamgyőzelem is múlhat. :D

www.HunnyF1.com

(#59) puttputt válasza krómX (#47) üzenetére

puttputt
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Biztos totálba nyomta neki Fisico, le sem lépett a gázpedálról... :D

:LKBK-Inventor / * Mindig más nő mellett ébredek ... a buszon. // http://logout.hu/bejegyzes/puttputt/bakay_gergely_zeneszerzo_2/friss.html

(#60) gézu

gézu
(őstag)

Mi a bánat van a Button-nal? :F

“Commutare necesse est!”

(#61) hunnylander válasza gézu (#60) üzenetére

hunnylander
(őstag)

Barrichello már nem adogatja neki a beállításait, ami amúgy se az ő stílusához való.

www.HunnyF1.com

(#62) !Overdose! válasza hunnylander (#61) üzenetére

!Overdose!
(senior tag)

Kemény keveréken nem volt nagy különbség köztük, lágyon Button szenvedett. Ez van.

Eat Sleep JDM

(#63) Fortissimus válasza Flashcash (#55) üzenetére

Fortissimus
(őstag)

jol sikerult a legutobbi csomagjuk, mar mult heten is latszott

''He who controls the spice, controls the universe''.........¡ buenas nochesssssss! Kényes bugyli,komisz kinyírt levágják Boci baja az is itt lett elvág… GIGGITY!

(#64) [CS]Blade2

[CS]Blade2
(őstag)

Kiszámolta múltkor , hogy versenyenként 5pontot hoznak rajta, akkor nemsokára nem ő fog vezetni. Most ezt betartja.

(#65) Dízeles válasza puttputt (#59) üzenetére

Dízeles
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

Upsz..Lemaradtam az időmérőről .Ki ez a első három :B .Esetleg újoncok :N

Ha a szüleidnek nincs gyereke, nagy valószínűséggel neked sem lesz.

(#66) hossszú válasza Dízeles (#65) üzenetére

hossszú
(őstag)

Meglepi

„A kutya az egyetlen a világon, aki jobban szeret téged saját magánál.” Darwin

(#67) pH érték

pH érték
(tag)

Jó kis felvétel:
[link]

(#68) Dízeles válasza hossszú (#66) üzenetére

Dízeles
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

Tudom tudom ,csak jó új arcokat látni.Futam ebéd után .Remélem ők hárman nem lesznek olyan tunyák mint én.

(#69) Motion_Blur

Motion_Blur
(PH! félisten)

Ha lenne Buttonnak egy komoly, kiegyensúlyozott ellenfele, már régen nem ő vezetné a pontversenyt. Szerintem pár futam múlva már köze sem lesz a VB címhez...

Stavelot 2, easily full throttle into another twenty second top gear flatout section

(#70) krómX válasza Motion_Blur (#69) üzenetére

krómX
(őstag)
LOGOUT blog

de nincs :) viszont már nem sokáig tart ki az előnye bár ki tudja mit produkál bari, holnap ha jo helyen ér be vészesen közel kerülhet buttonhoz a redbullok viszont messze vannak még

(#71) P00By

P00By
(PH! nagyúr)

Szép időmérő volt :D

(#72) hossszú

hossszú
(őstag)

Hihetetlen, hogy ennyi pénzzel lehetséges
Miért van az, hogy minden versenyző a Ferrarival szeretne versenyezni?

„A kutya az egyetlen a világon, aki jobban szeret téged saját magánál.” Darwin

(#73) hunnylander válasza Motion_Blur (#69) üzenetére

hunnylander
(őstag)

Az autók teljesítménye ehhez nem elég kiegyensúlyozott. Az autók pálya- és időjárásspecifikusan viselkednek és fluktuálódik az erőviszony.

Kimi vagy Lewis esélyesek lehettek volna a feladatra, csakhogy az első félidőben nem léptek pályára érdemben.

Ez a McLaren már elég jó lett volna szezont kezdeni, még ha van is néhány pálya ami nagyon nem fekszik neki.

www.HunnyF1.com

(#74) Motion_Blur válasza hunnylander (#73) üzenetére

Motion_Blur
(PH! félisten)

Ha holnap Kimi a rajtnál hoz legalább 2 helyet, akkor szerintem esélyes lehet a futamgyőzelemre. Ez az ő pályája, tavaly se mutatott semmit edzéseken, versenyen meg végig vezetett, amíg le nem esett az eső. Bízom benne ;)

Ő is bizakodik :R

[ Szerkesztve ]

(#75) b-type válasza Motion_Blur (#74) üzenetére

b-type
(PH! nagyúr)

Igen Kimi akár sanszos is lehet....valóban megvan benne a győzelem.
A Force India-nak holnap kiderül milyen a versenytempója a győzelemhez viszonyítva....mert szvsz Giancarlo behúzhatja Spa-t..
Hamilton is fel fog jönni sztem, de ha száraz marad a pálya akkor nehéz dolga lesz.

”~Alonso,˙Lewis˙is˙behind˙you ~I˙don’t˙want˙to˙hear˙that”.......http://www.dailymotion.com/b-type

(#76) Sanya595 válasza Motion_Blur (#74) üzenetére

Sanya595
(senior tag)

Szerintem is meg lehet Kimi-nek.
Az elsö 6-ból 2-en is könnyebbek és ugyanúgy várok töle 2 helyett a rajtnál,mint Valenciában.

(#77) hunnylander válasza b-type (#75) üzenetére

hunnylander
(őstag)

Ő most tankert játszik holnap (1 kiállás). Így nehéz lesz előzgetni, mert akik előtte vannak könnyűek és neki meg a gumikat is óvnia kell, hogy kitartsanak. Ezzel csak a boxban lehet leginkább előzni.

[ Szerkesztve ]

www.HunnyF1.com

(#78) Lauda válasza pH érték (#67) üzenetére

Lauda
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Ez is: [link] :D

(#79) Motion_Blur válasza hunnylander (#77) üzenetére

Motion_Blur
(PH! félisten)

De előzni biztos nem fogják, mert mögötte a mezőny második fele is 1 kiálláson lesz :))
Sutil kérdéses, de szerintem Ő is.

[link]

mod: 44 körös a verseny

[ Szerkesztve ]

(#80) Lauda

Lauda
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

(#81) Csabee.

Csabee.
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

meglepődve látom hogy Fisichella nem olyan könnyű annyira mint sejtettem.. tényleg szép volt tőle a mai mutatvány. régen még a benettonban kedvenceim közé tartozott.

Üdv: Csabee.

(#82) Misi 007

Misi 007
(senior tag)

Tényleg extra ami az F1-el történt!
Azért azt sose gondoltam volna hogy a Force India akár egyszer is jó lesz a polera! :DD
A BMW is fura számomra amíg nem jelentették be hogy lelépnek addig egy nulla volt a csapat most meg láthatóan feljavultak...

(#83) blazsey2

blazsey2
(őstag)

Kimi a rajtnál már két autót biztos megfog,az Ou Rouge végénél még kettőt.Ezt a versenyt megfogja nyerni :K ,csak ne legyen rajtbaleset.

GO KIMI!THE BEST!!!

(#84) Sanya595 válasza blazsey2 (#83) üzenetére

Sanya595
(senior tag)

Én is valami hasonlot várok.
Trulli és Bari nem a rajtról hires,álltalában rosszul rajtolnak.
A 2 bmw-ben nincs kers és az egyik olyan nehéz,mint Kimi.
Szóval ha mined rendben lesz,akkor ezt be fogja húzni.

[ Szerkesztve ]

(#85) laci666 válasza blazsey2 (#83) üzenetére

laci666
(senior tag)

Így legyen így legyen :C
Kimi biztos parádézni fog, szereti ezt a pályát nagyon. :)

Gigabyte MA790GP-UD4H-PhenomIIX2550(@3mag)-SapphireRadeonHD5850-Mushkinddr285002x2GB-AcerP223W-NZXTTEMPEST.

(#86) 7Heads Drago

7Heads Drago
(őstag)
LOGOUT blog

Ezt hallottátok már: Badoer került kínos helyzetbe vele: a parc fermébe leparkolva nekicsúszott a Force Indiának. "Amikor felengedtem féket, az autóm egy picit előrébb gurult" - magyarázta bakiját az olasz versenyző, aki szerint ez az incidens említést sem érdemelt. :C
Remélem a következő versenyre már nem ő jön.

[ Szerkesztve ]

Olyan kevés vagy, hogy téged még bruttósítani sem érdemes.

(#87) hunnylander

hunnylander
(őstag)

The provisional 2010 calendar is as follows:

March 14 - Bahrain (Sakhir)
March 28 - Australia (Melbourne)
April 4 - Malaysia (Sepang)
April 25 - Turkey (Istanbul)
May 9 - Spain (Barcelona)
May 23 - Monaco (Monte-Carlo)
June 6 - Canada (Montreal)
June 27 - Europe/Mediterranean (Valencia)
July 11 - Great Britain (Donington Park) or Europe (Silverstone)
July 25 - Germany (Hockenheim)
August 1 - Hungary (Budapest)
August 22 - Belgium (Spa-Francorchamps)
September 5 - Italy (Monza)
September 19 - China (Shanghai)
September 26 - Singapore (Singapore)
October 10 - Japan (Suzuka)
October 24 - Brazil (Interlagos)
November 7 - Abu Dhabi (Yas Marina)

[ Szerkesztve ]

www.HunnyF1.com

(#88) venember83 válasza hunnylander (#87) üzenetére

venember83
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Imola? :U Kezd unalmas lenni a két spanyol nagydíj a nulla előzésekkel.

The name on the front of the shirt is more important than the one on the back! 6/10 monacói győzelem (sorozatban 5), az F1 királya. Pedal to the metal, McCrash mindörökké! 600+ mountainriders.ro http://tiny.cc/iQuZP

(#89) [CS]Blade2

[CS]Blade2
(őstag)

Heidfeld: "Szerintem az eddigitől teljesen eltérő rajtrácsnak egyszerűen az az oka, hogy idén itt használnak először közepes leszorítóerőt a csapatok."

Briatore: Briatorénak gyanús a nem mindennapi időmérős végeredmény

(#90) hunnylander válasza venember83 (#88) üzenetére

hunnylander
(őstag)

Több okból el lehet 'felejtve'. 1. Ecclestone túl sokat kér a rendezőktől, ami előteremthetetlen és nagyon veszteségessé tenné a futamot a rendezők szemszögéből. Persze a FOM/CVC kaszálna rendesen. 2. Nehogy már az olaszoknak túl jó legyen. :D Egyébként nekem Senna (és mások) halála miatt már nem olyan szimpatikus a pálya. Rossz érzéseket kelt. Tudom, hogy más pályákhoz is kötődnek halálesetek és egyéb szomorú dolgok, de Senna az első nagy kedvencem volt és gyerekfejjel éltem meg a halálát.

Szerencsére a Magyar Nagydíj, immár, mint az egyik legtradicionálisabb, benne van a tradicionális lecsóban; Donington/Silverstone, Hockenheim, ..., Spa, Monza.

Vigasztaljon ez és Montreal. :)

[ Szerkesztve ]

www.HunnyF1.com

(#91) D@ni88

D@ni88
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Kimi sztem a nagy esélyese a futamnak :) csak hát box, eső, sc, és rajtbaleset húzhatja keresztbe a számításokat :(

(#92) gV válasza venember83 (#88) üzenetére

gV
(őstag)

az a két spanyol biztos maradni fog még jó ideig, de a török helyett igazán lehetne Imola ahol legálabb nemcsak pár autó lenne a pályán hanem nézők is a lelátokon :U

(#93) 7Heads Drago válasza D@ni88 (#91) üzenetére

7Heads Drago
(őstag)
LOGOUT blog

Trullit és Vettelt azért még ne ejtsd ki az első 3-ból. (és persze Kimi is ott lehet)

Olyan kevés vagy, hogy téged még bruttósítani sem érdemes.

(#94) Motion_Blur válasza D@ni88 (#91) üzenetére

Motion_Blur
(PH! félisten)

Az a baj, hogy az első kanyarig nem igazán jelent előnyt a KERS. Valszeg nem is használja majd Kimi, mert ott akkora lesz a tülekedés, hogy nincs értelme + hamar jön a féktáv. Orúzsig vezető részen viszont tolhatja, hogy a kanyart elhagyva tapadhasson a szélárnyékra. Csak két olyan előzés kell, mint amit tavaly csinált az első 2 körben :R

(#95) Bermi

Bermi
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

De várom a futamot. Kimi és Fisi is remélem dobogós és bízom benne, hogy Webber és Barika hoz pontokat Buttonon.

A csapatok Monzában vitatják meg a harmadik autó ötletét
Esélytelen, de ötletnek nem lenne rossz, harmadiknak Scumit berakni. :K

F1.....

(#96) Ricardo válasza [CS]Blade2 (#89) üzenetére

Ricardo
(PH! nagyúr)

Briatore bácsinak nagyon savanyú az a bizonyos szőlő :U

(#97) Csabee. válasza Bermi (#95) üzenetére

Csabee.
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

szerintem Schumi már nem fog jönni a F1-be... egyszer eljátszotta már ezt a lehetőségét :)
Button szerintem ma nem fog pontot szerezni, mert nagyon szoros az eleje és sokan formába jöttek erre a futamra!

Üdv: Csabee.

(#98) D@ni88 válasza Csabee. (#97) üzenetére

D@ni88
(PH! addikt)
LOGOUT blog

hát igen, főleg hogy hideg van. akkor sose megy jól button :D ;]

De mind1, ő a világ valaha legjobb pilótája, ő megmondta ;] (ezt nyilatkozta)
lehet rossz lett a súlyelosztása a nagy arcától. Most idén ezzel a mezőny fölé nőtt sztem. Hamilton meg Alonso mostanra azért visszavett az arcukból :R

[ Szerkesztve ]

(#99) Dízeles válasza 7Heads Drago (#86) üzenetére

Dízeles
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

Minden tiszteletem mellet és tudatva nem vagyok híve a központosított hatalomnak ,de a szövetségnek és a Ferrarinak lépnie kellene Badoer -rel kapcsolatban.Elvégre az autósport csúcsát jelentő versenysorozatról beszélek .Badoer teljesítménye kínos és nem méltó *
az F 1-hez
Még 185 perc...

(#100) b-type válasza Bermi (#95) üzenetére

b-type
(PH! nagyúr)

Azért belefilózva az új csapatok helyzetébe, csak nyakon vágnám a helyükben Mosley-t....
Mert egyfelől minek ígér olyasmit amit nem tart az ellenörzése alatt.
Másfelől ha már ígéri ezeket, miért támaszt papíron lefektetett elvárásokat a puszta íéretéért cserébe.

Harmadrészt jól példázza a FOTA félelmét az 'elöszőr aláírunk aztán megbeszéljük' Mosley álláspontról.
..egyébként elég érdekes előnyöket ígért..
-
"Amikor neveztünk, és bemutattuk a rendelkezésünkre álló pénzt és erőforrásokat, a 40 millió fontos költségvetési plafonnak megfelelően készültünk, amiért cserébe nagyobb műszaki szabadságot kaptunk volna. Ezek közé tartozott a 20 ezres maximális fordulatszámú motor, a szezon során történő tetszőleges számú motor használata, a korlátlan tesztlehetőség, valamint néhány aerodinamikai elem. Ezek mind eltűntek, az egyetlen, ami maradt, a rendelkezésünkre álló költségvetés. Nem vagyunk képesek a többiek szintjére lépni, úgyhogy 40 millió fonttal és 120-130 emberrel rendkívül kemény feladat lesz a következő év"- folytatta panaszosan a korábban a Super Agurinál dolgozó szakember.

"El kell mondanom, hogy egy ponton a befektetők a kivonuláson, és a projekt leállításán gondolkodtak. Emiatt nekem, de különösen Adriannak (Campos) nem volt könnyű meggyőzni őket, hogy maradjanak, mivel már nem igérhettük nekik a csillagokat. Már a jogászaikkal is egyeztettek a helyzetről."

A szabályváltozások okozta visszaesés ellenére Audetto bizakodó, és reméli, hogy a csapat hosszú időre képes lesz stabilizálni helyét a Forma-1-ben. Az szponzorok bemutatására az elkövetkező hetekben kerül sor, az autó pedig 2010 januárjában gördül először pályára: "A következő hónaptól a gyakorlat kerül előtérbe, teljes kapacitású működésünk október 1-én kezdődik, az első tesztre pedig január közepén kerül sor. Kis költségvetésből fogunk építkezni, és ha meg tudjuk mutatni, hogy profik vagyunk, és jól bánunk a rendelkezésünkre álló pénzzel, azt hiszem több szponzort és befektetőt sikerül megnyerni magunknak."

Milyen szép lesz majd a rájuk sózott Cosworth motorokkal, kb. 40 millával a béka s'ggéről indulni az esetlegesen 3 autós csapatok ellen...
Gyakorlatilag a feltételek nem lettek sokkal egyszerűbbek mint 2 éve, csak most legalább az érdeklődöknek el is kellett kötelezniük magukat amiért érdeklődtek.

”~Alonso,˙Lewis˙is˙behind˙you ~I˙don’t˙want˙to˙hear˙that”.......http://www.dailymotion.com/b-type

Útvonal

Fórumok  »  Fáradt gőz  »  Formula-1 2012 - idén már az MTV-n! (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.