Igen elég érdekes dolgokat tudnak csinálni...pl. ha megcsúsznak, de mint írtam a kerekek nem voltak blokkolva, és az autó nem csúszott meg (még a pályán!). Ezen kivűl még műszaki hiba fordulhatott volna elő, de erre későb sem utalt semmi és Kimi sem nyilatkozta..
Azt azért ne akard mondani hogy ott az autó kormányozta Kimi-t és nem fordítva.
Egyébként meg a hozszólásod első feléhez...nem müködik. Mivel Rubinho esetében 'sztem is'-t írtam.
A dolog azért tart még ki egyébként, mert az pl. nem jó magyarázat hogy Kimi azért nem maradt a pályán mert akkor nekimegy Trulli-nak, hiszen nekimenni nem muszáj (előzni sem). Ezt MS látványosan elmagyarázta egyszer Sato-nak ebben a kanyarban.
Az sem jó hogy csak egy poziciót szerzett.. és most az sem amit írsz miszerint az autók néha érdekesen viselkednek kanyarodás közben.
Kimi kiment oké, nem vizsgálják...tehát rendben van a manöver. De ettől még lehet kifogásolni....és teszem azt Alsonso Monaco-i kanyarvágását sem büntették, illetve most Rubinho-t sem nézték.
Senki nem ír az FIA-nak (gondolom
).... csak dumálunk. Én pl. szivesebben írnék ALonso esetéről...szóba is hoztam, vagy akár Grosjean-ról is, de hát senkit nem érdekel annyira mint ez valszeg hiszen ez megy..
[ Szerkesztve ]
”~Alonso,˙Lewis˙is˙behind˙you ~I˙don’t˙want˙to˙hear˙that”.......http://www.dailymotion.com/b-type