Hirdetés

2012. május 28., hétfő

Útvonal

Fórumok  »  Fáradt gőz  »  Formula-1 2007 - Archívum VI. (téma lezárva)

(#901) attisx válasza Male (#900) üzenetére

attisx
(őstag)

Vazzeee, én is jobb kézen hordom... ;] :DDD

Ja, ez már összeesküvés elmélet a javából... Egy másik cikk szerint meg találkozót kért a Ferrari vezetésétől, hogy átadja nekik a valódi szabotőrök névsorát: [link]
Szóval egyre csak keverik azt a bizonyost...

ClearBlack IV (aka ClearBlack Gold): http://bit.ly/HVa9mg   --------------------------------------------------------------------------------------------------------------------      SteelBlack N8 Series: http://bit.ly/yyMyEQ /// VIGYÁZAT HAMISÍTJÁK!!!

(#902) Male válasza attisx (#901) üzenetére

Male
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Sokáig én is... de aztán váltottam bal kézre... jobb a biztonság :)

Jah, olvastam... kevéssé valószínű, hogy a Ferrarinál hinni fognak neki...

\\\\\\\\\\\\\\\\ ALLEZ AMÉLIE!!! - www.ameliemauresmo.hu //////////////// Videókazetták digitalizálása Xvid és DVD-Video formátumba olcsón, jó minőségben! Ha érdekel dobj privit!

(#903) brownus

brownus
(PH! addikt)

idén főszponzor nélkül marad hunring: [link]

htc iS - CM7.2rc2 ॐ

(#904) Armando_19 válasza brownus (#903) üzenetére

Armando_19
(PH! addikt)

Hát igen... Szabállyozzák a cigi reklámokat már mindenhol, pedig azok fektettek be a legnagyobb szponzorpénzeket... Nem is igazán értem ezt, aki cigizni akar az fog is, aki nem az meg nem... Na mind1, remélem azért a közönségnek szolgáltatott szinvonal ettől nem lesz kisebb.

(#905) Male válasza Armando_19 (#904) üzenetére

Male
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Bizonyára igazad van, és a dohánycégek csak szórták a pénzt az F1-ben... :U

\\\\\\\\\\\\\\\\ ALLEZ AMÉLIE!!! - www.ameliemauresmo.hu //////////////// Videókazetták digitalizálása Xvid és DVD-Video formátumba olcsón, jó minőségben! Ha érdekel dobj privit!

(#906) PazsitZ

PazsitZ
(PH! addikt)

[link]
A Red Bull bizakodik, úgy tünik, bár régóta igérgetik, hogy megoldják az állandó technikai bakikat és eddig nem sok sikerrel. :(
A Red Bull ''sokkal jobb'', mint amilyennek tűnik jobb, de hogy mennyivel?
Viszont tényleg nem érnek semmit ha a futamok felén meghal a kocsi... :(((
A leggyakoribb a váltóhiba volt, ami minkét versenyző került olyan helyzetbe, hogy pontszerző helyről kelljen feladnia a versenyt. De volt már gond a hidraulikával, a féltengellyel és a fékpedállal is.

Július 23-án érkezik meg a tavaly még a Honda alkalmazásában álló Geoff Willis, aki Mark Smith-től veszi át a technikai igazgatói posztot, Smith pedig egy másik szerepkört tölt majd be a csapatvezetésben.

[Szerkesztve]

|____ "...kis zártkörû PH-s imdb..." :D - http://pazsitz.atw.hu/PH_movies ____|

(#907) Armando_19 válasza Male (#905) üzenetére

Armando_19
(PH! addikt)

Nézd meg pl a ferrarinál ott volt régen a marlboro is, A brittish america tobacco a mclarennél azthiszem. Tolták a lóvét rendesen szerintem.
De mind1, már nincs ilyen:D

(#908) Motion_Blur válasza Armando_19 (#907) üzenetére

Motion_Blur
(PH! félisten)

A Ferrarinál még mindíg ott van a Marlboro (ami most még drágább lett:W), ők birtokolják a reklámfelület döntő többségét.

Stavelot 2, easily full throttle into another twenty second top gear flatout section

(#909) Male válasza Armando_19 (#907) üzenetére

Male
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Értelmezd kicsit, amit írtam, a te hozzászólásod felhasználásával... ;)

(azt írod, hogy minek tiltották be, hiszen ''aki cigizni akar az fog is, aki nem az meg nem'', utána meg hogy mennyit költöttek erre a dohánycégek...)

(A Marlboro most is a Ferrarinál van, a BAT pedig a BAR-nál volt... nem véletlen volt ez a neve ;) ... a McLaren West-es volt)

(#910) JJános válasza brownus (#903) üzenetére

JJános
(PH! addikt)

Michael Schumacher miatt kismértékben csökken az érdeklődés, ez a várható előrejelzés. Igen ez így van, bár sokaknak van már új kedvencük, és ez így jó. Szerintem az idegenforgalmon nagyon fog érződni Sumi hiánya, de inkább a németek részéről marad el majd az érdeklődés.

VCRC- KTCC!

(#911) JJános válasza Male (#900) üzenetére

JJános
(PH! addikt)

A por problémára szerintem a leg kézenfekvőbb, hogy figyelték Stepneyt egy idő óta, valami miatt. Gondolom működött a belső elhárítás, és gyanúba keveredett az ürge. Amennyiben Stepney szállította az iratokat, miért kellett volna még belekeverni más dolgokba. Reméljük még ez is tisztázódik. Majd vádalkut köt vele a Ferrari, ha eldúdolja a teljes igazságot. Stepneynek megérné, hogy ne kelljen Olasz honba mennie.

VCRC- KTCC!

(#912) kerjani

kerjani
(fanatikus tag)

A valenciai utcai pálya tervezett útvonala: [link] [link]

Ahogy elnézem elég sok gyors rész van benne (Monacohoz képest) :U

[Szerkesztve]

A siker 2 alapszabálya: 1. soha ne mondj el mindent, amit tudsz! ...

(#913) JJános válasza kerjani (#912) üzenetére

JJános
(PH! addikt)

Nekem nagyon tetszik. Köszi!

VCRC- KTCC!

(#914) b-type válasza kerjani (#912) üzenetére

b-type
(PH! nagyúr)

jónak néz ki...már amennyiben az óramutatóval megegyezően indulnak rajta, ha ellenkezőleg akkor nem tetszik :)

”~Alonso,˙Lewis˙is˙behind˙you ~I˙don’t˙want˙to˙hear˙that”.......http://www.dailymotion.com/b-type

(#915) kerjani

kerjani
(fanatikus tag)

Hamilton influenzás?! [link] :Y
Jobbulást neki!

(#916) Motion_Blur

Motion_Blur
(PH! félisten)

Úgy néz ki, hogy a hétvégén hűvös, napos idő lesz a pálya közelében. Hogy aztán ez most kinek kedvez...

Stavelot 2, easily full throttle into another twenty second top gear flatout section

(#917) AMD Power válasza PazsitZ (#906) üzenetére

AMD Power
(Jómunkásember)

Én már nagyon unom a RB szenvedését. :O

Eladó komplett irodai PC. http://hardverapro.hu/apro/elado_komplett_irodai_pc/friss.html

(#918) Motion_Blur

Motion_Blur
(PH! félisten)

Hivatalos: Barrichello – Button páros a Hondánál 2008-ban [link]

R.I.P.

(#919) kerjani

kerjani
(fanatikus tag)

''A McLaren-Mercedes mégis tudott mindenről?'' [link] :Y

Most akkor mivan? :F :U
A média tényleg ennyire unatkozik? Túl sok már a találgatás! :(
Inkább várjuk meg a FIA döntését!

(#920) Male válasza kerjani (#919) üzenetére

Male
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Talán verseny van az újságírók között, hogy ki tud még több verziót kitalálni :)

( bár ez elég valószínű szerintem... mármint hogy jópáran tudtak az anyagról + a fenéklemezt én is írtam még korábban )

(#921) eXodus válasza kerjani (#919) üzenetére

eXodus
(őstag)

''Inkább várjuk meg a FIA döntését!''

Mit vársz te azon???
Az FIA már nem hivatalosan ártatlannnak mondt ki a mclarent.......

Mellesleg ebben a ''találgatás''ban van logika!

______________ Ingyen póker +50$-os kezdőtőkével! ________________ http://hu.pokerstrategy.com/u7ATCU ((Kérdés/segítség kell hozzá, akkor írj pü-t.))

(#922) Male válasza eXodus (#921) üzenetére

Male
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

A találgatások lényege, hogy legyen bennük logika :P

Persze, mert idén a McLarennek kell nyernie.... mégpedig Hamiltonak, mert ezzel lehet a legjobban növelni a népszerűségét az F1-nek... Amúgy is őt húzták ki Bernie kalapjából az MS pótló sorsoláson ;] Cserébe a jövő év Kimié. Na ezt majd 2008 végén visszanézem ;)

(#923) kerjani

kerjani
(fanatikus tag)

Egy újabb ''találgatás'': ''Stepney hívta fel a McLaren figyelmét a Ferrari fenéklemezére'' [link] :U

Hamilton: ''Őszintén azt hiszem, hogy mi vagyunk a legbecsületesebbek'' [link] :B
Nomeg a legszerényebbek :P

(#924) PazsitZ válasza kerjani (#923) üzenetére

PazsitZ
(PH! addikt)

Tehát megvan a hivatalos válasz is az első kérdésemre [link] :U
Akkor úgy tünik nem ''gyártottam'' elméletet

[Szerkesztve]

(#925) PazsitZ

PazsitZ
(PH! addikt)

Ahogy fent is említették, nyilvánosságra hozták a valenciai pálya adatait [link] [link]
[kép] [link]

[Szerkesztve]

(#926) AMD Power válasza Motion_Blur (#918) üzenetére

AMD Power
(Jómunkásember)

Jó ez szegény Buttonnak? :U

Eladó komplett irodai PC. http://hardverapro.hu/apro/elado_komplett_irodai_pc/friss.html

(#927) Motion_Blur

Motion_Blur
(PH! félisten)

Kimi Raikkönen: Meg kell törni az átkot [link]

Úgy látszik az olasz piáktól egyre jobban megered a nyelve :R

(#928) wildrain válasza Motion_Blur (#927) üzenetére

wildrain
(PH! kedvence)

Azért most egy nagy hullámvölgyből, sok munkával (szerintem) sikerült végre sikert elérnie, és az ilyen győzelem mindig édesebb, mint a könnyen megszerzett. Talán ezért ilyen felszabadult mostanában. Nagyon remélem, hogy szárnyra kap mostantól. Nürburgring is fekszik neki, ahogy Silverstone, és az angol nagydíj előtt is győzelemre számítottam. Habár az autón is múlik a dolog, de remélem, nehéz helyzetben is tud hozzárakni annyit, hogy első helyen intik le.

(#929) Oliverda

Oliverda
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

A Nürburgringen egyelőre Hamilton az úr :R

[link]

Eddig F3-ban és GP2-ben is nyert már itt pár versenyt. :))

[kép]

"Minden negyedik-ötödik magyar fiatal funkcionális analfabéta – derült ki a nemzetközi felmérésekből. Az arány a felnőttek körében sem jobb."

(#930) Diablo. válasza Oliverda (#929) üzenetére

Diablo.
(újonc)

Igaz :DD

[Szerkesztve]

''A nagy erő nagy felelőséggel jár.''

(#931) Motion_Blur válasza wildrain (#928) üzenetére

Motion_Blur
(PH! félisten)

Most már az a lényeg, hogy folyamatosan verje Massa-t és a lehető legtöbb győzelmet megszerezze :R A VB cím szerintem elment Barcelona és USA között, de így is futhat egy szép szezont ;)

(#932) JJános válasza b-type (#914) üzenetére

JJános
(PH! addikt)

Óramutató járásával egyezik. 14 jobb, és 11 bal kanyar.
Nekem tetszik.

VCRC- KTCC!

(#933) attisx válasza Oliverda (#929) üzenetére

attisx
(őstag)

Remélem, vasárnap is ebben a sorrendben érnek célba... :)

ClearBlack IV (aka ClearBlack Gold): http://bit.ly/HVa9mg   --------------------------------------------------------------------------------------------------------------------      SteelBlack N8 Series: http://bit.ly/yyMyEQ /// VIGYÁZAT HAMISÍTJÁK!!!

(#934) JJános válasza Motion_Blur (#931) üzenetére

JJános
(PH! addikt)

Kimi VB cím vesztésére, azért még nem innák hidegvizet. Egyre javuló formában halad előre. Kezd összeszokni az új helyzettel, autóval. Várjunk még, ne temessük el a WC-t.

VCRC- KTCC!

(#935) AMD Power

AMD Power
(Jómunkásember)

Ez egy jó kör volt. Told neki LH!! :R

(#936) Motion_Blur válasza JJános (#934) üzenetére

Motion_Blur
(PH! félisten)

Az elmúlt 2 év tapasztalata az, hogy aki a szezon feléig összegyűjt egy jókora pontelőnyt (20-25 pont), annak megmarad az év végéig. És ne felejtsük el, hogy most Kimi és Massa elvileg keresztbeverhetik egymást, ez nehezíti a helyzetet. Akkor van esélyünk, ha a hátralévő futamokon Hami 1-el többször esik ki, mint Kimi, és Kimi szinte mindíg Massa és Alonso előtt végez. Ennek meg kevés az esélye :(

(#937) qestion válasza Motion_Blur (#936) üzenetére

qestion
(fanatikus tag)

Alonso ennyire le van írva Hamilton-nal szemben? :)

a pálya

(#938) Motion_Blur

Motion_Blur
(PH! félisten)

[kép]

Európa Nagydíj 2. szabadedzés

1. Kimi Räikkönen Ferrari 1:33.339
2. Lewis Hamilton McLaren-Mercedes 1:33.478
3. Felipe Massa Ferrari 1:33.590
4. Fernando Alonso McLaren-Mercedes 1:33.637
5. Ralf Schumacher Toyota 1:33.668
6. Jarno Trulli Toyota 1:33.746
7. Nico Rosberg WilliamsF1 1:33.845
8. Jenson Button Honda Racing 1:33.880
9. Nick Heidfeld BMW-Sauber 1:34.146
10. Robert Kubica BMW-Sauber 1:34.221
11. Mark Webber Red Bull Racing 1:34.235
12. Alexander Wurz WilliamsF1 1:34.264
13. Takuma Szato Super Aguri 1:34.357
14. Rubens Barrichello Honda Racing 1:34.411
15. Giancarlo Fisichella Renault F1 1:34.431
16. Heikki Kovalainen Renault F1 1:34.446
17. David Coulthard Red Bull Racing 1:34.504
18. Anthony Davidson Super Aguri 1:34.554
19. Scott Speed Scuderia Toro Rosso 1:35.320
20. Vitantonio Liuzzi Scuderia Toro Rosso 1:35.653
21. Adrian Sutil Spyker 1:36.527
22. Markus Winkelhock Spyker 1:37.319

[Szerkesztve]

(#939) wildrain válasza Motion_Blur (#936) üzenetére

wildrain
(PH! kedvence)

A McLarennél nagyon érik már egy kiesés, mert túl sokáig voltak jelentős meghibásodás nélkül. Nem hiszem, hogy év végéig kibírják. A nagy számok törvénye szerint pedig Hamiltonnak is lesz még pár rossz versenye. Legalábbis minél későbbre tolódik ez, annál nagyobb az esélye.
Persze ezek csak elméletek, de Schumacher is bebizonyította már, hogy amíg van matematikai esély, addig nem nagyon szabad feladni. És ha csak azt nézed, hogy versenyenként 2 ponttal kell többet szereznie, mint Hamiltonnak (akit valószínűleg még Alonso is elkalapál párszor), akkor egyáltalán nem áll rosszul. Az időmérők és rajtok jöjjenek össze legalább úgy, mint az utóbbi két versenyen, és akkor menni fog.

(#940) -Mike-

-Mike-
(őstag)

csak jelezném h ralf 5.

Complicated human being.

(#941) qestion válasza -Mike- (#940) üzenetére

qestion
(fanatikus tag)

Trulli meg 6.
ez 'csak' szabadedzés
német pálya
jeleztem :)

a pálya

(#942) EQMontoya válasza Motion_Blur (#938) üzenetére

EQMontoya
(PH! addikt)
LOGOUT blog

a renault 15-16 több, mint ciki.

Chuck Norris ki tudja nyomni a palacsintából a lekvárt. A kakaósból is. ''a lényeg h tudjon egy olyat h hexameterböl átváltja a számokat decimálisba.'' /By Vamzi/

(#943) attisx válasza wildrain (#939) üzenetére

attisx
(őstag)

Az elmúlt években volt már elég megbízhatatlan gépe a McLarennek, hogy most végre legyen egy megbízható is. Láttunk már olyat, hogy egy autó gyors és elnyűhetetlen is egyben. Legalábbis egy bizonyos pilóta alatt az volt... ;]

(#944) AMD Power válasza qestion (#941) üzenetére

AMD Power
(Jómunkásember)

Majd a holnap dél előtti idők már mérvadók lesznek. ;)

(#945) Integra válasza Motion_Blur (#938) üzenetére

Integra
(Jómunkásember)

hahaha, mi ez a gombos 8ik hely?
holnap helyre áll a rend és lesz belőle 14:))

(#946) marsu

marsu
(PH! kedvence)

Nah, itt vagyok!

A Német Nagydíj ....

Kiváncsi leszek hogy alakul a futam.

Ott is ekkora kánikula van, mint Magyarországon?

Press any key to continue ...

(#947) Oliverda válasza wildrain (#939) üzenetére

Oliverda
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

Nagy számok törvénye, túl sokáig voltak jelentős meghibásodás nélkül

Hát, pl. asszem MS mester a 2001es német nagydíj és a 2003as brazil gp között nem esett ki egyszer sem, nagy számok ide vagy oda. A brazil gp-n sem az autó hibájából hanem inkább a sajátjából volt kénytelen feladni. Amúgy nem is tudom hogy meddig bírta technikai meghibásodás nélkül az említett 2001es német nagydíjtól számítva.... valaki segítsen!! :))

talán 2005ig? :U

"Minden negyedik-ötödik magyar fiatal funkcionális analfabéta – derült ki a nemzetközi felmérésekből. Az arány a felnőttek körében sem jobb."

(#948) wildrain válasza attisx (#943) üzenetére

wildrain
(PH! kedvence)

Ez is igaz, de ahogy céloztál rá, a másik pilótának azért volt vele gondja, pl. kerékleszakadás féktávon... ;]

Oliverda: jó, vannak kirívó esetek, de azért ez nem megszokott dolog, főleg kiélezett versenyben. Schumacher Ferrariját alig kellett erőltetni használat közben, mert anélkül is elég gyors volt vele MSC. Ennélfogva a gyártás után is kétszer annyi terhelés tesztet végezhettek az új elemeken, mint a többiek a saját cuccaikon.

[Szerkesztve]

(#949) Oliverda válasza wildrain (#948) üzenetére

Oliverda
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

Jó, oké, de azért pl. 2003ban már kiélezett volt a verseny, és abban az évben sem volt technikai megibásodása versenyen (ha jól emlékszem). Mondjuk dekeft volt, de az megint más, illetve defekt miatt nem is esett ki abban az évben.

mod: honnan tudod hogy most éppen nem egy kirívó esetet látunk? :D

[Szerkesztve]

(#950) Firestormhun válasza Oliverda (#947) üzenetére

Firestormhun
(fanatikus tag)

Igen, 2005 Bahrain.

...

Útvonal

Fórumok  »  Fáradt gőz  »  Formula-1 2007 - Archívum VI. (téma lezárva)
Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.