Hirdetés

2012. május 28., hétfő

Útvonal

Fórumok  »  Fáradt gőz  »  Formula-1 2007 - Archívum VI. (téma lezárva)

(#851) george11

george11
(PH! addikt)

[link]
Ez elvlieg Sumi és Zidane egy Ferrari FXX-el, de az utánna lévő kommenteket olvasva nem vagyok benne tuti. Mindenesetre atom módon tolja neki akár ki is vezet. :R (szerintem Sumi a pilóta, mert a vége felé párszor az utas felé fordul, és látni azt a csúúnya nagy orrát :DDD (nameg, ahogy korrigál 02:43-nál az sem piskóta)

www.polirfelni.hu

(#852) wildrain válasza george11 (#851) üzenetére

wildrain
(PH! kedvence)

Nem tudok róla, hogy máshol is vitte volna Zidane-t, így inkább arra hajlok, hogy nem ő vezet. Schumi hord karláncot a jobb kezén vajon?

(#853) george11 válasza wildrain (#852) üzenetére

george11
(PH! addikt)

Ez örök rejtély marad akkor :D
De azért kezdhetünk hozzászokni a látványhoz, mert, ha jól tévedek, akkor jövőre a kipörgésgátló tiltott cucc lesz . ;]

www.polirfelni.hu

(#854) peterkeT válasza AMD Power (#850) üzenetére

peterkeT
(VIP)
LOGOUT blog

A szerencse hálátlan cafka. Akkor kényeztet, amikor nem is tudsz róla, aztán benyújtja a számlát kamatostul.

Szerencse fiának Sennát szokták hívni, aztán bekapott egy fémdarabot pontosan a sisak egycentis gumitömítésébe, ami megölte.

Az más kérdés, hogy csak a szerencse semmire nem elég, de anélkül semmire nem lehet menni.

p

I talked to that computer at great length and explained my view of the Universe to it and then... it commited suicide.

(#855) wildrain válasza peterkeT (#854) üzenetére

wildrain
(PH! kedvence)

:D
Ez az egész hsz, kábé mint egy kijózanító pofon. :DD

(#856) brownus

brownus
(PH! addikt)

[link] :(((

htc iS - CM7.2rc2 ॐ

(#857) AMD Power válasza peterkeT (#854) üzenetére

AMD Power
(Jómunkásember)

Fontos a szerencse a F1-ben de arra nem lehet fogni a kitűnő eredményeket.

Eladó komplett irodai PC. http://hardverapro.hu/apro/elado_komplett_irodai_pc/friss.html

(#858) -Mike- válasza george11 (#851) üzenetére

-Mike-
(őstag)

ezek nem ők

Complicated human being.

(#859) wildrain válasza -Mike- (#858) üzenetére

wildrain
(PH! kedvence)

indok?

(#860) -Mike- válasza wildrain (#859) üzenetére

-Mike-
(őstag)

ez már majd' 1 éves vid vmi olasz pályán készült de elég indok az h én tudom:D

Complicated human being.

(#861) george11 válasza -Mike- (#860) üzenetére

george11
(PH! addikt)

Szerintem a söfőr az Sumi lehet (elvégre vele fejlesztették ki ezt az autót/is/) :F

www.polirfelni.hu

(#862) -Mike- válasza george11 (#861) üzenetére

-Mike-
(őstag)

jó és akkor más már nem is vezetheti egy pályanapon..lol?

Complicated human being.

(#863) wildrain válasza -Mike- (#860) üzenetére

wildrain
(PH! kedvence)

Ahhoz képest Rijeka van kiírva a videó elején, persze attól még lehet az is rossz.

Az érvelésed meg lenyűgöző, ügyvédként hülyére kereshetnéd magad. :D

(#864) -Mike- válasza wildrain (#863) üzenetére

-Mike-
(őstag)

jaja, rijeka, ezt a szót/nevet kerestem, thx borotvahab:)

meggyőzni meg a franc se akar itt senkit, higyjetek azt amit akartok felőlem, érdekel? ;)

[Szerkesztve]

Complicated human being.

(#865) george11 válasza -Mike- (#862) üzenetére

george11
(PH! addikt)

Ki mondott olyat, hogy más nem vezetheti?
Csak azt írtam, hogy szerintem Sumák a pilóta, már amennyit látni lehet a fejéből. :)

www.polirfelni.hu

(#866) wildrain válasza -Mike- (#864) üzenetére

wildrain
(PH! kedvence)

higyjetek azt amit akartok felőlem, érdekel? ;)

Ez úgy általában igaz arra, amit itt csinálsz, nagyon nem érdekel itt semmi/senki, egyszerűen idejársz másokon röhögni, bökdösődni. :) Ez kábé olyan lehet neked, mint a kisgyereknek a giliszta feldarabolása. Le van szarva, hogy a másiknak kellemetlen, de akkor is tök jó játék. :)

(#867) -Mike- válasza wildrain (#866) üzenetére

-Mike-
(őstag)

jó ezt már hallottam csak bé szavaival, másegyéb?
most meg csak azért sem bökdöstem dzsordzsot csak leirtam mert már nem egy mai vid és tutkó h nem ő, de most ezen álljak le vitázni itt vkivel? ááhhhh
még az utánakeresést sem éri meg nekem h elhitessem vele

[Szerkesztve]

Complicated human being.

(#868) george11 válasza -Mike- (#867) üzenetére

george11
(PH! addikt)

Ejnyemár ne vitatkozzatok ezen :o
Nem Ő volt, és kész ennyi. Számítottam is erre, azért írtam már az linkelés mellé, hogy nem egyértelmű a dolog. :R

[Szerkesztve]

www.polirfelni.hu

(#869) shev7 válasza -Mike- (#867) üzenetére

shev7
(PH! kedvence)

''még az utánakeresést sem éri meg nekem h elhitessem vele''
de egy oldalon keresztul beszelni a temarol azert erdekes volt...

''Gee, Brain, what do you want to do tonight?'' ''The same thing we do every night, Pinky: Try to take over the world!''

(#870) wildrain válasza -Mike- (#867) üzenetére

wildrain
(PH! kedvence)

Tulajdonképpen nekem sincs kedvem vitatkozni, nincs semmi értelme amúgy se.

(#871) george11

george11
(PH! addikt)

Ráleltem egy külföldi fórumon a megoldásra:

''Schumacher's FXX differs from others in that it is the only black FXX without a stripe and comes with red trim on the wheels, matte exhaust tips (regular FXX's have chrome tips), number 30 on the doors and his personal insignia on the seats''

Szóval tuti nem Sumi volt a pilóta, mert ez nem az ő gépe. :(

mod.: Ez az ő autója: [link]

[Szerkesztve]

www.polirfelni.hu

(#872) Motion_Blur

Motion_Blur
(PH! félisten)

Komolyak vagytok nagyon :))

Stavelot 2, easily full throttle into another twenty second top gear flatout section

(#873) ronaldo válasza Motion_Blur (#872) üzenetére

ronaldo
(őstag)
LOGOUT blog

Ez a hozzáértés a komoly (az előbbi videó oldalán volt): ''Kicsit furcsállom, h a kormányváltó nem forog a kormánnyal együtt,''

Ez a gyerek is bmw-n nőtt fel... :(

Lenovo Thinkpad + Samsung 830 SSD

(#874) PazsitZ

PazsitZ
(PH! addikt)

[link] Paranoia a köbön, mondjuk lehet megskalpolná pár ember :) .

Most megy a totalcarban a renault ;)

|____ "...kis zártkörû PH-s imdb..." :D - http://pazsitz.atw.hu/PH_movies ____|

(#875) b-type válasza PazsitZ (#874) üzenetére

b-type
(PH! nagyúr)

Jó műsor volt :)
Nagyon óvatosan küldte, jól ráijesztettek a sok intelemmel :D

”~Alonso,˙Lewis˙is˙behind˙you ~I˙don’t˙want˙to˙hear˙that”.......http://www.dailymotion.com/b-type

(#876) -Mike- válasza b-type (#875) üzenetére

-Mike-
(őstag)

de nem neveztem volna f1nek, ilyen gp2-f1-es klón volt az;)
mindenesetre oan furi volt

Complicated human being.

(#877) wildrain válasza -Mike- (#876) üzenetére

wildrain
(PH! kedvence)

A honlap azt írja, hogy R24 volt, de annak nem függőleges az oldaldoboza, ennek meg az volt. De lehet, hogy kicsit átépítették, hogy tovább tartson. A motor is 700 LE körül volt, azt mondta Karotta, pedig a V10-es azt már jócskán elhagyta 2004-ben.

(#878) wildrain válasza b-type (#875) üzenetére

wildrain
(PH! kedvence)

Figyelted, hogy amikor tartott gázzal ment, hogy berángatott a motorfék? :D Majdnem leesett a feje szegénynek.

(#879) b-type válasza wildrain (#878) üzenetére

b-type
(PH! nagyúr)

jaja..én is vigyorogtam magamban, sztem magasabb fokozatban volt mint kéne..de tök mindegy, amugy is csípem őket. ..és ahogy mondta is, nehéz felülírni az eddig rögzült szériaautós szokásokat,...pláne sok-sok millás értékben.

”~Alonso,˙Lewis˙is˙behind˙you ~I˙don’t˙want˙to˙hear˙that”.......http://www.dailymotion.com/b-type

(#880) kerjani

kerjani
(fanatikus tag)

''Az FIA valószínűleg nem vonja felelősségre a McLarent'' [link] :C :DD
''egyszerűen lehetetlen a szellemi tudás ellopásának tényét bármilyen módon is bebizonyítani''

ez meg a másik dolog: [link]
''a Nemzetközi Automobil Szövetség miért nem kezdett vizsgálatokba a 2003-as Toyota kémbotrány ügyében'' :F :U

A siker 2 alapszabálya: 1. soha ne mondj el mindent, amit tudsz! ...

(#881) AMD Power

AMD Power
(Jómunkásember)

Az FIA valószínűleg nem vonja felelősségre a McLarent!!!

[link]

A csapat az FIA-hoz fordult és kérte, vizsgálja át autóit, ami után egyértelműen kiderül, hogy azokba nem kerültek Ferraritól származó elemek.

Jő lenne hamár ennek az ügynek vége lenne.

Eladó komplett irodai PC. http://hardverapro.hu/apro/elado_komplett_irodai_pc/friss.html

(#882) heihachi

heihachi
(PH! addikt)

Ha valakit érdekelne egy jegy...
[link]

"Lehet a Shift 2 már realisztikusabb mint a valóság" by NOD

(#883) wildrain válasza kerjani (#880) üzenetére

wildrain
(PH! kedvence)

Lehetetlen bizonyítani? Amikor ezt olvasom, felmerül bennem a tavalyi Schumacher-féle monacoi parkolás. Ott sem volt gond, hogy nem tudták bizonyítani a szándékosságot, mégis volt büntetés.
Nem akarom ezzel az indulatokat felkorbácsolni, mert ez az ügy sokkal nagyobb horderejű dolog, csak ez villant be.

(#884) PazsitZ válasza kerjani (#880) üzenetére

PazsitZ
(PH! addikt)

''egyszerűen lehetetlen a szellemi tudás ellopásának tényét bármilyen módon is bebizonyítani''
Wáu! :C Én ezt már 10 napja megmondtam :U [link]

Az igazság az szvsz, hogy konkrétan úgysem fog kiderülni mennyit használtak fel vagy sem. Ha felhasználtak dolgokat nem egy az egyben, valószinűleg úgy nem is működne -csak más konstrukció-. Most meg, hogy hány százalékban hasonlít egyik dolog a másikra? Ránézésre szélcsatorna alapján csinálták avagy a tervekből kisilabizálva? Sose tudják konkrétan eldönteni soha.

[Szerkesztve]

|____ "...kis zártkörû PH-s imdb..." :D - http://pazsitz.atw.hu/PH_movies ____|

(#885) ronaldo válasza wildrain (#883) üzenetére

ronaldo
(őstag)
LOGOUT blog

Te most mércét próbáltál állítani? Vagy következetesen gondolkodni? Felejtsd el! ;)

(#886) kerjani válasza PazsitZ (#884) üzenetére

kerjani
(fanatikus tag)

:C :R

(#887) Male válasza kerjani (#880) üzenetére

Male
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Az is érdekes, hogy akik ítélkezni fognak, már a tárgyalás elött kész vannak a döntésükkel: ''Amit én személy szerint biztosan remélek az az, hogy Ron Dennis csapatát nem dorgálják meg, mivel lehetetlen bármivel is alátámasztani a feltételezéseket.'' Hogy mondhat ilyet a meghallgatás elött???

Bár az is érdekes érvelés, hogy nehéz bizonyítani, ezért aztán ne büntessük meg...

Jah, és az elég, hogy a McLaren belső vizsgálata szerint senki nem tudott az iratokról... a vádlott saját maga végzi a vizsgálatot (amiből természetesen az derül ki, hogy ártatlan :U ), és azt simán elfogadják? Ez elég nevetséges...

Szép színjáték az egész.
Lassan eljutunk oda, hogy még a Ferrarit kell megbüntetni, amiért szegény McLarenre rátukmálta a papírjait...

[Szerkesztve]

\\\\\\\\\\\\\\\\ ALLEZ AMÉLIE!!! - www.ameliemauresmo.hu //////////////// Videókazetták digitalizálása Xvid és DVD-Video formátumba olcsón, jó minőségben! Ha érdekel dobj privit!

(#888) Motion_Blur

Motion_Blur
(PH! félisten)

Várom a sport tisztaságát harciasan védő fórumozókat, hogy mélyésgesen ítéljék el az FIA-t, amiért az ismét nem tudott sportszerű döntést hozni. Lehet ilyeneket írkálni, hogy: ''Az FIA megnyeri a VB-t a McLarennek'', stb... ;)

Stavelot 2, easily full throttle into another twenty second top gear flatout section

(#889) Motion_Blur válasza PazsitZ (#884) üzenetére

Motion_Blur
(PH! félisten)

Ha én ellopok x millió Ft-ot, de nem költöm el, csak megtalálják nálam, akkor nem vagyok büntethető? Ugyanmár...

[Szerkesztve]

(#890) kerjani válasza Male (#887) üzenetére

kerjani
(fanatikus tag)

Nyugi, még nincs eldöntve. ;)
Úgy tudom, hogy a vizsgálat lezártáig az ügy érdekében hírzárlat van. A média meg találgat: ''Az FIA valószínűleg nem vonja felelősségre a McLarent''

(#891) kerjani

kerjani
(fanatikus tag)

Hmm :U
Tudom ám miben mesterkedik a Ferrari!! :DDD
[link]''A bíróság engedélyével a Ferrari betekinthet a McLaren egyik számítógépébe, (amelyet Coughlan az elmúlt két hónapban használt) hogy megállapíthassák, hogy a csapat felhasználta-e az adatokat.''

(#892) Motion_Blur válasza kerjani (#891) üzenetére

Motion_Blur
(PH! félisten)

Természetesen az a számítógép Coughlan nevének felmerülése óta használaton kívül volt, be se kapcsolták...röhejes az egész...

(#893) ronaldo válasza Motion_Blur (#892) üzenetére

ronaldo
(őstag)
LOGOUT blog

Olyan hangnemben beszélsz, mintha te vártál volna valamit az ügytől... :U

(#894) JJános válasza kerjani (#880) üzenetére

JJános
(PH! addikt)

''A wokingi gárda hétfőn határozottan visszautasított minden, a bűnösségükre vonatkozó állítást és félrevezető spekulációnak nevezte korábbi alkalmazottjának szavait is. Mint arról korábban beszámoltunk Mike Coughlan eskü alatt vallotta, hogy többen is tudtak a csapatnál arról, hogy milyen dokumentumok vannak a birtokában.''

Eskű alatt vallotta, hogy többen is tudtak arról a dokumentumokról?

Vissza is utasítottak rögtön minden vádat.

''Vétkesek közt cinkos aki néma''.

VCRC- KTCC!

(#895) JJános válasza kerjani (#891) üzenetére

JJános
(PH! addikt)

Április végén. Nah, ezt is tisztázták.

Jonathan Niele tudott a dologról, mert le akarta beszélni Coughlant a dologról. Ismét egy cinkos.

A végén oda fogunk majd kilyukadni, hogy a legközelebbi Ferrari kémkedést nyugodt szívvel, a nyilvánosság előtt fogják végrehajtani. Nem kell félni semmi következménytől, úgyis a Ferrari lesz a hibás, mert az már nem igaz, hogy mindíg a Ferrarival történnek ilyen dolgok.

Coughlan egy vakmerő, vagy hülye. Dilettáns, az tuti.

Jó lenne, ha hivatalos vége lenne már az ügynek. Az igazságot szeretném hallani.

VCRC- KTCC!

(#896) Male válasza kerjani (#890) üzenetére

Male
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Amit az elején idéztem az nem újságírói találgatás, hanem az egyik ''FIA világtanács'' tag nyilatkozta... aki (tudtommal) résztvesz a döntésben. Márpedig ez alapján a részletek megismerése (meghallgatás) elött már kész van a döntésével...

\\\\\\\\\\\\\\\\ ALLEZ AMÉLIE!!! - www.ameliemauresmo.hu //////////////// Videókazetták digitalizálása Xvid és DVD-Video formátumba olcsón, jó minőségben! Ha érdekel dobj privit!

(#897) kerjani válasza Male (#896) üzenetére

kerjani
(fanatikus tag)

Igen, de ez (még) csak vélemény, a döntést nem egyedül hozza meg.
''Fel kellene menteni a McLarent, mondja egy FIA-tag'' [link] [link]

''Az FIA egyik spanyol delegáltja... '' :U
Egy spanyol FIA tagtól nem is vár(ha)tunk mást.

[Szerkesztve]

(#898) Male válasza kerjani (#897) üzenetére

Male
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Nem egyedül hozza meg a döntést, ez igaz... de ilyen határozott véleménye nem lehet(ne) már előre... Majd ha látta a bizonyítékokat, megvolt a meghallgatás, azután legyen.

Igen, spanyol... azért ha csupa spanyol és angol lesz a bizottságban, akkor azzal sikerülthet tovább növelni a FIA-val szembeni bizalmatlanságot. (Ha így tesznek, akkor nemtom, hogy direkt botrányokat akarnak, hogy emiatt is beszéljenek róluk, vagy szimplán ennyire hülyék.)

(#899) attisx

attisx
(őstag)

[link]
A kis ''homokos''... :DDD

ClearBlack IV (aka ClearBlack Gold): http://bit.ly/HVa9mg   --------------------------------------------------------------------------------------------------------------------      SteelBlack N8 Series: http://bit.ly/yyMyEQ /// VIGYÁZAT HAMISÍTJÁK!!!

(#900) Male válasza attisx (#899) üzenetére

Male
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Azthittem a ''Kimi jobb kézen hordja az órát'' dolgot linkeled :DDD

Elég zavaros... pl valaki belecsempészte a port a zsebébe + ő kiürítette pont ott a szebét... de a port nem vette észre benne??? (vagy más volt a sorrend? Nade akkor is elég hihetetlen, hogy valaki kileste, hogy Stepney a zsebében matat a tanknál, így ez jó alakalom nak ígérkezik... ezért amíg tusolt, belecsempészett a porból a zsebébe.... Ilyet nem lehet előre megtervezni, hiszen honnan tudta volna, hogy a megfelelő napon Stepney pont oda fog menni a tankhoz hogy kiürítse a zsebeit?)

Útvonal

Fórumok  »  Fáradt gőz  »  Formula-1 2007 - Archívum VI. (téma lezárva)
Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.