Hirdetés

2012. május 28., hétfő

Útvonal

Fórumok  »  Fáradt gőz  »  Formula-1 2007 - Archívum VI. (téma lezárva)

(#551) Motion_Blur válasza AtiGef (#543) üzenetére

Motion_Blur
(PH! félisten)

''Akkor érzi jól magát amikor Hamiltont megelőzi''

Hát még jó baszki! :DDD

ettől lesz érdemes a VB címre, nem attól, hogy jó csapatjátékos, és bekíséri a csapattársát

[Szerkesztve]

Stavelot 2, easily full throttle into another twenty second top gear flatout section

(#552) AtiGef válasza Motion_Blur (#551) üzenetére

AtiGef
(senior tag)
LOGOUT blog

Nem azt mondtam, hogy kísérje be! Alonso egy igazi Montoya feeling :(((

Alonso alatt nagyon elszállt a ló!

[Szerkesztve]

MSI K9A2 Platinum, AMD X2 6400+@3,5Ghz, Gigabyte HD5770 1GB SO, 4GB DDR2 Goodram, Segate 1TB+ 2* 250GB WD

(#553) (Kolombusz) válasza AtiGef (#552) üzenetére

(Kolombusz)
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Montoya jó arc volt.

Elszállt-e? Támaszd alá érvekkel, videókkal, megtörtént eseményekkel.

(#554) Oliverda válasza Motion_Blur (#548) üzenetére

Oliverda
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

Én is olyan közösségi ember akarok lenni mint amilyen TE vagy. Kérlek segíts ebben.

[link]

"Minden negyedik-ötödik magyar fiatal funkcionális analfabéta – derült ki a nemzetközi felmérésekből. Az arány a felnőttek körében sem jobb."

(#555) AtiGef válasza (Kolombusz) (#553) üzenetére

AtiGef
(senior tag)
LOGOUT blog

Ha alá kell támasztanom te nem figyeled rendesen a formula 1-et :DDD
Montoya aztán marha nagy arc volt! :((
(hozzá ér a Ferrarit filmező kamera aztán ott sírt, hogy mit megy neki)őff :O

De ez csak az én véleményem a sok közűl.

[Szerkesztve]

MSI K9A2 Platinum, AMD X2 6400+@3,5Ghz, Gigabyte HD5770 1GB SO, 4GB DDR2 Goodram, Segate 1TB+ 2* 250GB WD

(#556) Motion_Blur válasza Oliverda (#554) üzenetére

Motion_Blur
(PH! félisten)

Ennek mi köze van a Formula-1 topikhoz? :))

De egyébként aranyos, ahogy keresgélsz :DD

szerk: a közösségi ember pl. belinkel, bemásol olyan infokat, ami nem található meg formula.hu szintű odalakon, és nem csak savazza a többi topiklakót

[Szerkesztve]

Stavelot 2, easily full throttle into another twenty second top gear flatout section

(#557) Viktor77

Viktor77
(MODERÁTOR)

Na, egymással való foglalkozás OFF!

Bazinga!

(#558) EQMontoya válasza AtiGef (#555) üzenetére

EQMontoya
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Montoya élete 2. versenyén úgy autózta körbe Schumachert, h öröm volt nézni. Ezt alá tom támasztani videóval :D

Amúgy pedig: szép volt Kimi :R :R :R

Chuck Norris ki tudja nyomni a palacsintából a lekvárt. A kakaósból is. ''a lényeg h tudjon egy olyat h hexameterböl átváltja a számokat decimálisba.'' /By Vamzi/

(#559) b-type válasza AtiGef (#552) üzenetére

b-type
(PH! nagyúr)

hát még vili hogy megpróbálja megverni :)
Hamilton kúzdjön csak meg a VB címért, ez az első éve.
Nehogy már lefeküdjön neki Alonso, vagy a mezőny...ha VB akar lenni mindjárt az első évében akkor csak kaparja ki, egyáltalán nem megszokott hogy vki bezsebelje a tanulóévében a VB címet.
Ha kikaparja magának akkor rendben van, én ezt kívánom neki...de versenyben!.
Nála még azt sem mondanám, hogy ha Alonso nagyon nagy ponthátrányba kerülne, akkor segítse.
Nagyon csípem Hamilton vezetési stílusát, de azért szvsz ő csak kűzdjön ebben a mezőnyben.

”~Alonso,˙Lewis˙is˙behind˙you ~I˙don’t˙want˙to˙hear˙that”.......http://www.dailymotion.com/b-type

(#560) AtiGef válasza EQMontoya (#558) üzenetére

AtiGef
(senior tag)
LOGOUT blog

Csak tudod Sumi hétszeres világbajnok ő meg sehol sem volt ;)

(#561) Motion_Blur válasza Viktor77 (#557) üzenetére

Motion_Blur
(PH! félisten)

Legyen már az is OFF, hogy pár topiklakó módszeresen b@szogat, kiröhög másokat, mert ebben leli örömét, így boldog a kis lelkivilága.

Részemről befejeztem.

(#562) oxox válasza Motion_Blur (#556) üzenetére

oxox
(őstag)

Nekem szimpatikus a Lonzihoz való hozzászólás!!!!!

Szerintem ennél közösségibb hozzászólást nem találhatott volna...én is hasonló mértékben voltam boldog tavaly, és nagyon szimpatikus hozzászólás (bár a nyomdafesték elég erőssen fogott)...Oliverda, most rátapintottál a lényegre, ez szerintem full néphez szóló megnyílvánulás, jó pár millióan éreztek hasonló képpen (föleg néhány 100km-re ny-ra)

Oliverda mint valami 3/3-as, mindenkiről van egy akta :) (csak csipkelődök)

:R

oxox

[Szerkesztve]

Ki gépen száll fölébe.... SC2 nick: oxox character code: 698...dio3: oxox#1525

(#563) (Kolombusz) válasza AtiGef (#560) üzenetére

(Kolombusz)
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Na ha már itt tartunk, akkor versenyzői képességei alapján ő is szerezhetett volna nem egy vb címet (ahogy sokan mások is), de valahogy nem került alá olyan autó, amivel folyamatosan versenyképes tudott volna lenni.

Továbbra is várom, hogy az Alonsoról tett kijelentésedet támaszd alá.

(#564) Viktor77 válasza Motion_Blur (#561) üzenetére

Viktor77
(MODERÁTOR)

Ez akkor jön el, amikor kifogy az észérvekből. Őt minősíti. Ennyi. Nem kell vele foglalkozni vagy meg kell állni, hogy úgy reagálj ahogy Ő.

Bazinga!

(#565) Kraptor válasza EQMontoya (#558) üzenetére

Kraptor
(PH! addikt)

Engem érdekelne a video, csak kíváncsiságbol:):)

(#566) AtiGef válasza (Kolombusz) (#563) üzenetére

AtiGef
(senior tag)
LOGOUT blog

Nem kerűlt alá olyan autó? :DDD (de rossz)
Talán, mert nem tudott egy ütöset összerakatni!
Tudod a ferrari sokat köszönhet Shuminak, hogy nem csak a vezetni tudott :P

(#567) Oliverda válasza Kraptor (#565) üzenetére

Oliverda
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

[link] :R

"Minden negyedik-ötödik magyar fiatal funkcionális analfabéta – derült ki a nemzetközi felmérésekből. Az arány a felnőttek körében sem jobb."

(#568) EQMontoya válasza AtiGef (#560) üzenetére

EQMontoya
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Schumi hétszeres világbajnok. Igen. De azért valamit nézzünk meg. Ne érts félre, én nem mondom, hogy Schumacher nem tudott vezetni, mert nagyon tudott. De ha megnézed a '90es évek elején összeszedett 2 bajnokságát, senki nem volt a mezőnyben rajta kivül hasonló képességekkel. Nah ez a nagy mák. Gondolj bele, meghalt Senna, elment Prost, elment Mansell, elment Piquet... egyedül Schumacher maradt a mezőnyben, aki igazán tehetséges volt. És ez valljuk be, nagy szerencse. Se Häkkinen, se Hill nem volt a közelében sem. Amikor megjött Raikönnen, Montoya, Alonso, akkor mindjárt szorosabbá is vállt a küzdelem, csak Schumi addit összeszedett 5 bajnoki cimet. Ami valóban komoly dolog, de egyszerüen nem volt méltó ellenfele. a 2003-as bajnoki cime megy el LOL volt, az az év egy vicc volt. No comment rovat.

Montoya pedig nem lett F1 bajnok, amiben azért segitett Williams úr, azzal, h Ralf volt a sztár, meg a FIA, pl az Indianapolisi ok nélküli kizárással meg Schumacher visszatolásával. De a cart bajnoki cim meg az Indy500 győzelem azért megvolt. És szerintem a '90es évek cartja torony magasan jobb volt, mint a forma1. Ha valakitől el tudod kérni pl a '98as fontana 500-at, azt a futamot érdemes megnézni. 400 fölötti csúcssebességek, 500 mérföld, a végén fél autóhosszal nyertek. Nah, az autóverseny volt.

Oliverda: thx

[Szerkesztve]

Chuck Norris ki tudja nyomni a palacsintából a lekvárt. A kakaósból is. ''a lényeg h tudjon egy olyat h hexameterböl átváltja a számokat decimálisba.'' /By Vamzi/

(#569) (Kolombusz) válasza AtiGef (#566) üzenetére

(Kolombusz)
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Aham, csak azt ne mondd, hogy egyedül megtervezett és összerakott egy egész autót. Tudom, nagyon jó tesztpilóta is volt. :R

De te kitérsz a kérdéseim elől. Látom nem megy ez az Alonsos állitás alátámasztás. Evvan... Hagyd is inkább, ne fáraszd magad.

(#570) AtiGef válasza Oliverda (#567) üzenetére

AtiGef
(senior tag)
LOGOUT blog

Ez nem körbe autozás az aztán tuti. :(

Miért támasszam alá amikor te annyira nézed a formula 1-et.
Mind1 mindenkinek van kedvence és nem kedvence :R

[Szerkesztve]

(#571) EQMontoya válasza AtiGef (#570) üzenetére

EQMontoya
(PH! addikt)
LOGOUT blog

hát, másfélszer annyi benzinnel azért nemszar. ;)

(#572) oxox válasza EQMontoya (#568) üzenetére

oxox
(őstag)

ezeken a vizeken már eveztünk korábban (még az előző topicban)...csak akkor Senna Vs Sumi volt a dolog (ill. inkább Senna, csak, hogy Sumi társak nélkül maradt)

Továbbra is azt mondom, hogy nem lehet külöböző korok pilóáit összehasonlítani. A mi lett volna ha, nem működik....lehet Sumi 10vb-t szerez 10 évvel korábban, lehet Fangio lemosta volna az összeset....ha anyámnak f@rka lett volna, Ő lett volna az apám.....Ki tudja Prost a mai mezőnyben hol lenne, vagy Senna...lehet egyik sem tudná felvenni a mai ''kinevelt'' (ez fontos!) gyerekekkel felvenni a versenyt....elmúlt nincs ha.
oxox

Ki gépen száll fölébe.... SC2 nick: oxox character code: 698...dio3: oxox#1525

(#573) Motion_Blur válasza AtiGef (#570) üzenetére

Motion_Blur
(PH! félisten)

Ez inkább az: [link] :B

Ez meg egy próbálkozás: [link] :D

(#574) EQMontoya válasza oxox (#572) üzenetére

EQMontoya
(PH! addikt)
LOGOUT blog

nem érted az okfejtést. nem mi lett volna ha, hanem nem volt egy Schumacher képességü sem. Érted? Anno, 90 körül volt a mezőnyben kb 4 kiemelkedően tehetséges emberke, akik körbeverték egymást. Schumachernek az volt a szerencséje, hogy nem nagyon volt senki, aki vele azonos szinten tudott volna vezetni, csak 2000 után. Egyedül Villeneuve volt, de Ő meg elbaszta azzal, h elment a BAR-hoz.

Motion: nah igen, a 2. az LOL. :DDD

[Szerkesztve]

(#575) -=Sziszi=- válasza EQMontoya (#558) üzenetére

-=Sziszi=-
(fanatikus tag)

Engem is érdekelne a videó.
Schumialázó videót a népnek :DDD (Ez csak jópofa beszólás akart kenni, nehogymá azok akik vérszívásért járnak a topikba elkazdjenek kötekedni)
Hopp egy kicsit elkéstem már meg is van a link.
Kicsit szélesre vette Schumi és befért mellé Monty de kicsit agresszívabb volt a kelleténél. Már megvolt neki Schumi és mégis majdnem letolta a pályáról.

[Szerkesztve]

(#576) Oliverda válasza EQMontoya (#568) üzenetére

Oliverda
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

Bizony nagy kár hogy már nincs az F1-ben, sajnos egy igazi egyéniséget vesztett ezzel a sport.

(#577) EQMontoya válasza -=Sziszi=- (#575) üzenetére

EQMontoya
(PH! addikt)
LOGOUT blog

[link]
[link]

Enjoy

#576: még Eclestone is azt nyilatkozta, h kár h elment, mert szinesebbé tette az F1-et.

[Szerkesztve]

(#578) Markgx10 válasza Oliverda (#554) üzenetére

Markgx10
(őstag)

Igaz ritkán írok ide, de rendszeresen olvasom a topikot és bátran kijelenthetem, hogy nálad ellenszenvesebb valakit még nem láttam a ph-n, úgy mindentől függetlenül (remélem kölcsönös az ellenszenv). Mit szólsz hozzá, vicceske? :U

The Spartans do not ask how many, but where they are. :)

(#579) Motion_Blur válasza EQMontoya (#574) üzenetére

Motion_Blur
(PH! félisten)

''Schumachernek az volt a szerencséje, hogy nem nagyon volt senki, aki vele azonos szinten tudott volna vezetni, csak 2000 után.''

Akkor nézzük csak 2001-től. Eredmény: 4 VB cím :U És Hakkinen nagyon nagy ellenfél volt bármit is írsz, iszonyat jókat csatáztak 98-ban, 2000-ben :R Szóval volt aki fingatta akkor is rendesen.

(#580) Oliverda válasza Markgx10 (#578) üzenetére

Oliverda
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

Köszönöm az őszinte véleményt! :R

(#581) (Kolombusz)

(Kolombusz)
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Nemár, most minden olyan videót rakjunk be, ahol Schumachert megelőzik? :D

(#582) (Kolombusz) válasza Motion_Blur (#579) üzenetére

(Kolombusz)
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Így van, aztán a Mercedes elfogyott szép lassan. :(

(#583) AtiGef

AtiGef
(senior tag)
LOGOUT blog

Rakhatunk olyat is ahol Sumi előz :DDD
Kevés lesz a hely az biztos :R

[Szerkesztve]

(#584) EQMontoya válasza Motion_Blur (#579) üzenetére

EQMontoya
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Hakkinen nem volt nagy pilóta, csak az autója volt jó. Szvsz.

(#585) AtiGef válasza EQMontoya (#584) üzenetére

AtiGef
(senior tag)
LOGOUT blog

Istenem! Neked csak Montoyának volt rossz autója :(((

Elhiszed örűlnél ha tudnál fele olyan jól vezetni mint Hakkinen :DDD

[Szerkesztve]

(#586) EQMontoya

EQMontoya
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Ez viszont mindenkinek ajánlom, mind2 oldalról szép megmozdulások vannak benne: [link]

AtiGef: Nem. De Hill és Hakkinen is csak az autója miatt verte meg Schumachert. Vágod?

a modra: igen, el. De Ő nem tudott úgy, mint Schumi.

#587: LOL

mod: 5. módositás... :D

[Szerkesztve]

(#587) Oliverda válasza AtiGef (#583) üzenetére

Oliverda
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

Ez pl. egy olyan: [link] :DDD

(#588) AtiGef válasza Oliverda (#587) üzenetére

AtiGef
(senior tag)
LOGOUT blog

Szép kis előziés :R

[Szerkesztve]

(#589) -=Sziszi=-

-=Sziszi=-
(fanatikus tag)

Tudja valaki Youtube-on fenn van az mikor hakkinen az uccsó körben esett ki az első helyről és Coulthard a kocsiján vitte vissza a boxba? Én nem találtam.Az nagyon emlékezetes volt.

(#590) Dumb

Dumb
(senior tag)

Palik azt hitte egyszer Massara, hogy Barrichello? :DD 2 éve nem ott megy lassan. :))

"Egyszerre mind a kettőre!"

(#591) Oliverda válasza -=Sziszi=- (#589) üzenetére

Oliverda
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

[link] Itt nem volt szerencséje MS-nek. :)

Szerintem itt döntött úgy Mika hogy inkább visszavonul. Megértem. :(

[Szerkesztve]

(#592) (Kolombusz) válasza EQMontoya (#586) üzenetére

(Kolombusz)
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Hmm, nagy ember volt mind a kettő.
Kár, hogy kiszálltak.

(#593) EQMontoya

EQMontoya
(PH! addikt)
LOGOUT blog

ez is kurvajó: [link]

(#594) -=Sziszi=- válasza Oliverda (#591) üzenetére

-=Sziszi=-
(fanatikus tag)

Thx ez az csak kár hogy nincs rajta ahogy hakkinen couthard autóján csücsül.

(#595) Motion_Blur

Motion_Blur
(PH! félisten)

Race Lap Analysis: [link]

Egyéb nyalánkságok: [link]

(#596) Gyusz

Gyusz
(őstag)
LOGOUT blog

Az utolsó 10-12 kört már nem láttam, és csak most értem haza, de örülök, hogy a kedvenc pilótám győzött. Remélem, hogy Kimi és a Ferrari megtartja az év végéig a formáját, jó lenne már egy világbajnoki cím.

(#597) mexx0407

mexx0407
(tag)

Jó voltál KIMI!!!!!!!!!!!!!! :R :C

(#598) ronaldo

ronaldo
(őstag)
LOGOUT blog

Ha már videók :)
[link]

Lenovo Thinkpad + Samsung 830 SSD

(#599) (Kolombusz) válasza ronaldo (#598) üzenetére

(Kolombusz)
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Nem jó a link.

(#600) Motion_Blur válasza (Kolombusz) (#599) üzenetére

Motion_Blur
(PH! félisten)

[link] :R

Útvonal

Fórumok  »  Fáradt gőz  »  Formula-1 2007 - Archívum VI. (téma lezárva)
Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.