akkor csak hamilton pontjait vegyék el 
>>> Viva la Anarchia! <<<

akkor csak hamilton pontjait vegyék el 

Igazad van. A pilóták pontjaihoz ne nyúljon senki!
VCRC- KTCC!

Igen jobban örülnék a Paliknak, ő legalább ''megfűszerezi'' az f1-et. 
(#54) deniro2 válasza -=Sziszi=- (#46) üzenetére

Gyulának ugyan mikor van igaza?
Az egy dolog, hogy nem nézi a komputert, de legalább a képernyőre kiírt információkat megpróbálná feldolgozni nagyjából, nem pedig 6 körrel késöbb csodálkozni, hogy jéé, xy 46 helyet jött föl/8 körrel ezelött esett ki, etc.
Az előző futamon is a hjamat téptem, amikor képtelen volt felfogni Kimi box-os előzését, mikor teljesen egyértelmű volt, hogy, ha az előző kiállásnál 19 mp előnynél 3 mp-et tudott faragni az 5-ből Massán, akkor a második kiállásnál 21 mp-es előnnynél és 2 mp-es hátránynál ez azt jelenti (ha minden ugyanúgy történik persze), hogy 1 mp-cel elé jön ki... Én vágtam, pedig dilettáns vagyok.
És ez már egy full bonyolúlt szitu volt (neki legalábbis
), sokszor ennél 40x egyértelmübb dolgokat sem képes levenni, sajnos.

A cikkben:
''A grandprix.com ezt már péntek reggel megszellőztette, a szakoldal állítja, Stepney négy-öt fős mérnöki csoportot akart a Hondához vinni, azaz valószínűleg vannak még, akik tudtak a szervezkedéséről.''-itt nem tudni melyik csapatban vannak még további érintettek, csak azt hogy vannak.
''Ezt látszik alátámasztani a f1-live.com értesülése, miszerint a szintén mclarenes Jonathan Neale megpróbálta rávenni Coughlant, égesse el a Stepney-től kapott bizalmas dossziékat, még mielőtt az bárkihez eljutna.'' A mclaren oldaláról ez a Coughlan volt az érintett. Jonathan annyiban érintett hogy ellenezte amit csinál a jelenlegi állások szerint.
erre te: ''Azt megvizsgálni, hogy mennyi előnyük lett a McLareneknek nem annyira lehet, mivel relatív. Ilyenkor mindíg kűlső támpontot kell venni. Le lett irva, hogy előnye leginkább abból fakadt a McLarennek, hogy lépéselőnybe került, azáltal hogy a Ferrari szándékait megtudta. A hírszerzés valódi értékei az, hogy tisztába kerülünk a másik szándékával, és kihasználjuk a saját javunkra. Ennek mértékét, még a vizsgálatok sem nagyon fogják megmutatni. A FIA fog majd döntést hozni. A McLarennek most már úgy tudom több embere benne van a dologban.''
Ilyen erővel ha az utcán kirabolnak melletted valakit (mondjuk 5 200 kilós izomember és nem tudsz mit tenni ellene) te is érintett vagy benne és lehet utalgatni hogy benne voltál......az igazságot nem lehet bevenni mert senki nem tudja mi volt. A hazugságot te vetted be, illetve alakítottad ki magadban amit leírtál. Tényként kezeled hogy felhasználták az adatokat és abban több Mclarenes ember érintett, a szövegkörnyezeted alapján negatív értelemben. Kedves mclaren-ferrari rajongó.
Amennyiben meg ez a 2 jómadár tényleg beszélt a Hondával (ez már tény mondjuk) akkor kérdés hogy az adatokat miért adta volna oda a fejlesztésekhez a Mclarennek ha jövőre ellenfél lett volna. Ezt fogja FIA vizsgálgatni és az igazságot úgysem tudjuk meg. Csak azt látjuk hogy ha ezek igazak, akkor logikátlan lett volna a dolog Coughlan részéről, de megtörténhetett hogy utolsó évében be akart vágódni a Mclarennél. Döntse el mindenki melyik a valószínűbb. Mclaren fanok nem fogják bűnösnek ítélni a csapatot, ferrarisok meg igen, ilyen egyszerű...
Ja az kimaradt hogyha Fry nem köp, akkor Mclarentől is lopnak. Vicces lenne, ha a lopó csapattól lopnának, dehát ez is lehet.
[Szerkesztve]

Nah végre rátaláltam erre is! 
Mellnagyobbítás kézrátétellel! Sikertelenség esetén azonnali pénzvisszafizetés!:) | Adidas F50.8 (zöld) focicipő eladó! (42 2/3)

Na azért a Palic sem piskóta
Az is tud akkora baromságokat közölni, hogy leájulok a sámliról, akkor már inkább a Gyuszi. No meg ahogy folyamatosan hülyének néz mindenkit....felháborító, sztem egy kcsg
Black Ops HC DOM szerverünk: 188.165.15.196:3244. Klántagokat keresünk! Privátban ne keress moderációs kéréssel!

A kommentátorok védelmében azért elmondanám, hogy ők nem csak döglenek a tv előtt, hanem egyfolytában dumálniuk kell, az unalmas részeket érdekességekkel kell kitölteniük, stb... Persze ezzel együtt (szakmailag) szégyen amit csinálnak, de engem nem zavar. Valaki előttem írta, hogy ''megfűszerezik'' a dolgot, és ez szerintem így is van rendjén.
Aki nézi az F1-et, és képben van, azt úgysem bírják félrevezetni, a dilettánsoknak meg nem tűnik fel, úgyhogy végül is tökmindegy mit csinálnak 
(#59) -=Sziszi=- válasza deniro2 (#54) üzenetére

Persze nincs mindig igaza hogy is lehetne és amit leirtál az tényleg egyértelmű. De aztán a Palikról ne is beszéljünk mert ő aztán tényleg nem vesz észre semmit csak beszél. Engem az zavar mikor oltja a Gyula fejét mikor ő csak közvetítene és a Palik csak beszél hülyeségeket. Sztem a Wébernek kéne közvetitenie a futamokat ő ért is hozzá, mert ahogy a Palik meg a Gyula közvetít ugy bárki aki nézi egy ideje tudná csinálni, semmi olyat nem tesznek hozzá amit ne tudna egy f1 szerető ember.

''Jonathan Neale megpróbálta rávenni Coughlant''- ezt itt te idézted, és jól.
Jonathan Neale a McLaren technikusa. Nah ha ő tudott a dologról, akkor én a valóságot irtam, te pedig állandó jelleggel hasba akarsz akasztani.
Ha én tudok arról, hogy 5 tagbaszakadt ki akar rabolni valakit, akkor tettestárs vagyok.
Ha az utcán látom ugyanezt, akkor nem tettestárs, hanem szemtanú.
Egyszerű jogi fogalmak.
Azt nem tudom, hogy hol olvastad tőlem, hogy a McLarent elitélem. Azokat ítélem el, akik a tényeket elferdítve a Ferrarira akarják kenni az egész ügyet, és támadtok ész nélkül, gondolkodás nélkül, mégpedig gyerekes logikával, és még mielőtt tisztázódna a helyzet.
Az igazságot baromi nehéz bevenni, mert kemény a nyakatok. A hazugság bevétele simán megy nálatok. 
Légyszi ezzel kapcsolatban nekem már ne irj, nem szeretnék ezen vitatkozni. Inkább ird le a tipped a holnapi győztesről. Köszi. 
VCRC- KTCC!

Jó versenyt várok a mai nap,remélem az is lesz! 
GOGO FERRARI 
Mellnagyobbítás kézrátétellel! Sikertelenség esetén azonnali pénzvisszafizetés!:) | Adidas F50.8 (zöld) focicipő eladó! (42 2/3)
''Azért az nem lenne szép ha pilóták pontjait is elvennék,mert ők aztán tényleg nem érintettek a dologban.''
Miért ne lennének érintettek? A kém botrányban tényleg nem azok. Lehet, hogy nem tudtak semmiről, de akkor is jogtanalul szerzett tudással épített autóban ülnek. Már ha egyáltan szó van ilyesmiről, de hát pont ezen folyik a vizsgálat. Tehát ha bebizonyosodik, hogy igenis fel lett használva valami abból a tudásból ami nem legálisan került a birtokukba akkor szvsz természetes, hogy a pilóták pontjai is veszélyben vannak, így lenne fair a többi pilótával szemben.
--= (Hardver)Apróim: http://pompi.hu/aprok =-.

dennis nagyon magabiztos volt ezzel kapcs-ban, tegnap mondta h 48órán belül olyan plusz infókat fognak elcsepegtetni, amik megmagyaráznak sok mindent és mindenki tisztán fog látni. más kérdés h addig a csapata nagyon lenullázódik sokmindenki szemében(talán még a 3emeletes ultramodern motorhome-ban pöffeszkedők szemében is)
Complicated human being.
(#64) AMD Power válasza Buldozer99 (#61) üzenetére

Jó verseny lesz! Remélem senkit nem fognak kilökni a rajtnál.
Go England! 
Eladó komplett irodai PC. http://hardverapro.hu/apro/elado_komplett_irodai_pc/friss.html

Azért mindig jó nézni egy kis lökdösődést,nem?
Inkább foglalkozz magaddal... ;)

Jó verseny lesz! És Hamilton győzelmet várok! Nem fog megremegni a keze! Bármilyen súly nehezedik rá!
VCRC- KTCC!
Megszólalt Nigel Stepney, a Ferrari kegyvesztettje
[link]
"Minden negyedik-ötödik magyar fiatal funkcionális analfabéta – derült ki a nemzetközi felmérésekből. Az arány a felnőttek körében sem jobb."

akármi lesz az ügy vége a helyében nem nagyon mennék még az olasz határ közelébe se;)
Complicated human being.

AMD Power, nem úgy volt, hogy Silverstone-ban te is ott leszel a lelátón?
Press any key to continue ...
Én valahol azt olvastam hogy most is ott van.
"Minden negyedik-ötödik magyar fiatal funkcionális analfabéta – derült ki a nemzetközi felmérésekből. Az arány a felnőttek körében sem jobb."

Volt régebben az m1-en valami Forma-1 nevű ( vagy hasonló sorozat ),abban volt ipari kémkedés. Nem emlékeztek rá? Még jó pár ( volt az 10 év is ) évvel ezelőtt.

Sajnos nem leszek ott. Talán majd 1x.
JJános: Hajrá LH!! 
Eladó komplett irodai PC. http://hardverapro.hu/apro/elado_komplett_irodai_pc/friss.html
Igen.
Luc Sainclair volt benne az egyik versenyző.
[link]

Igen, az volt az.

Nekem kicsit sok ez a sok kavarás..ott hagytam az asztalomon, igaz nem nyújtottam be, kirabolták a házamat, a Ferrari-tól akárki bemehetett a lakásomra, enm volt kedvem egyedül menni a Honda-hoz, ráraktam az aasztalára de rárakták az asztalomra, Coughlan-nak vhonnan máshonnan lehetnek meg azok a dokumentumok, a Ferka megrettent attól ami a fejemben van...stb.
Küölönösebben nem értem miértrettenne meg a Ferrari a Honda-tól, meg ez az egész kavarás...amennyire olvastam álítólag felvette vmi kamera hogy szöszöl ott ahol nem kellett volna (mondjuk ha mosóport szórtak a kocsiba (mekkora röhej bázz
), akkor abból nem csodálom hogy az otthonában is találtak 
Ezzel együtt akár igaza is lehet(!), de nekem a másik varia életszerűbb.
500oldal anyag az nem pár tervrajz, Coughlan-nek pedig uis meg kell neveznie hogy kitől kapta az anyagot.
Valamit mondania kell, és a pályafutása forog kockán.
Majd meglátjuk..
”~Alonso,˙Lewis˙is˙behind˙you ~I˙don’t˙want˙to˙hear˙that”.......http://www.dailymotion.com/b-type

Már nagyon várom Hamilton sikerét. Ma be fogja bizonyítani mindenkinek, hogy extra a fiú. És ma otthon, hazai autóban. És egy-két tizedet körönként beleordítanak majd a pályáról. Ha annyi ember, aki most Angliában neki szurkol, mind elkezdi fujni Hamit, célba fogják juttatni! Remélem az előzések terén is megmutatja tudását.
VCRC- KTCC!

Elég zűrös. Aztán ha igazat mondana, amit nem hiszek, akkor még mindíg valahogy odakerültek az iratok. A fejében vannak? Persze tizedmilliméterre minden adat! Ha csak úgy nem! 
VCRC- KTCC!

Ha a rajtnál nem előzik meg akkor nyerni fog.

Mosópor... lehet, hogy csak ki akarta mosni a tankot alaposan, erre ráfogják, hogy szabotál...
Micsoda világ! 
Azt egyébként nem nagyon értem, hogy amikor számítógéppel terveznek mindent, miért egyszerűbb az autó terveit papíron kilopni, nem lenne egyszerűbb letölteni egy pendrivera? Jóval könnyebb kezelni és elrejteni is.
[Szerkesztve]

Wild:
Múltkor beszéltünk Glock-ról, hát vazze azóta nullázza a futamokat 
Magny Cours-ban az első futáson összeütközött a csapattársával a rajtnál (elég béna szitu volt akármelyikük is volt a hibás), a másodikon ezért a 21helyről indult, 2-3 kör alatt 14, majd motorhiba. Most tegnap motorhiba, ezért ma megint a végéről indult, 3-4 kör és 13. helyről forgatják ki 
Sajnálattal hallom Várhegyi urat itt is (bár hozza a töle megszokott szvsz elég alacsony színvonalat).
4 nullás verseny 
[Szerkesztve]
”~Alonso,˙Lewis˙is˙behind˙you ~I˙don’t˙want˙to˙hear˙that”.......http://www.dailymotion.com/b-type

feri szerint hozzá sem értek:D
Complicated human being.

És a bajnokságban nagyon lemaradt emiatt, vagy volt előnye?
Legalább szorosabb lesz bajnokság.
Senna szép kis klasszikus előzést hozott össze. 

''És ma otthon, hazai autóban.''
Eddig vendeg autoban ment?
''Gee, Brain, what do you want to do tonight?'' ''The same thing we do every night, Pinky: Try to take over the world!''

Gondolkodtam a rajton. Szerintem nem gond, ha megelőznék. Szerintem nem fogják. És onnantól olyan széles autója lesz, hogy hely nem marad előzésre. Nem fog hibázni. Lonzi fog hibázni. Ő nem tudta eddíg sem elviselni a felelősség súlyát. Haminak nincs felelőssége. Ha nem nyer, akkor is van még ideje bizonyítani.
Mr.Hamiltonnak pedig olyan versenyzői erényei vannak, hogy amikor nagyon kell, akkor nagyon megy.
Gondolok itt arra, hogy most már nem elősször csinált úgy pole-t, hogy addíg, amíg nem volt életbevágó, nem ő volt a leggyorsabb! És Lonzi autója a legkönyebb szerintem, mert abban bíztak, hogy ő fog pole-t szerezni!
Jók az esélyeink!
Tényleg! Tudja valaki az odszokat?
VCRC- KTCC!

Még 3 és fél óra a rajtig ....
Már alig várom!

..
[Szerkesztve]
Complicated human being.

Nem vendég autóban volt, csak épp mivel más országban versenyzett, így nem volt hazai.
Ezt úgy értem, ha Francia futam van, akkor a francia autók az otthoniak.
VCRC- KTCC!

Gsus...
Complicated human being.

Én sem láttam konkrétan, mert nem adták be azt a kamreaállást, de a megpördülésből én kapásból erre következtetnék..esetleg elváltásra. Mert elég hülyén pörgött ki, nem úgy mint aki elsokalja a tempót.
Szvsz megbökték.
Nem kifejezetten ez miatt nem kedvelem Várhegyit, de hogy tök határozottan állít vmit, mert neki úgy tetszik az zavar...leglalább más lehetőséget is megemlítene..
Mivel tényleg nagy tempóban jött fel, mondjuk az is egy dolog hogy nem ismerte fel kiket előz..akkor már Senna-t rég megelőzte és Zaugg-gal, Senna csapattársával vív.
De erre kitalálta hogy túl nagy volt a hév..ehh mindegy.

melléböktem sry;)
Complicated human being.

amikor glock kívülről megelőzte már a másik redbullost akkor kivárt, annyira tudtam h sennát fog mondani, mikor ő már rég mögöttük volt és rontotta az ívet...á én már nem lepődök meg semmin;) és ő tart előadást vhol az ilyen közvetítések kapcs.? igaz ez?
Complicated human being.

Jah ...
Azthittem elmarad a rajt vagy mi ...

hi,
mire kelek ma?? hogy a rajt sorrend az ami... kurva életbe, remélem kimi legyorsulja hamiltont
Today: Partly cloudy this morning. A few showers developing during the afternoon. High 67F. Winds WSW at 5 to 10 mph. Chance of rain 30%. essen csak [link]
a vége ez legyen
kimi, alonso és gombos
stepney tiszta: [link] érdekes... ross hiánya is bekavart, meg, hogy nem akar többet utazni, hmm, és többen is mentek volna, mik vannak.... uccsó bekezdés is fun
htc iS - CM7.2rc2 ॐ

remélem nem 
ezt halálosan komolyan mondom mert sztem katasztrófa, én MotoGp alatt őszülök miatta bőven, a kűzdősportokban viszonylag jó (mármint közvetíteni
).

Egyik kedvencem ez a silverstone-i pálya.
Van néhány PC-s játék, amiben lehet ezen a pályán is versenyezni ...

Az biztos ,hogy egy az egy az egyben elég nehéz lesz meglőzni. Inkább a boxba.

Igen, ez a veszély megvan. Meglátjuk!
Jah, és egy jó hír: -Hamiltoné a legjobb odsz! Második: Kimi!
VCRC- KTCC!
(#100) -=Sziszi=- válasza AMD Power (#98) üzenetére

Sztem a ferrari ugyanaszt bejátsza mint a múlt héten ha kimi gyorsabb is lenne hamiltonnál akkor is a boxkiállásokra mennek mert tudják ez a hami fiú kemény gyerek. Másrészről meg kimi is akkor nyomja durván mikor kell nem erölteti.