Hirdetés

2012. május 28., hétfő

Útvonal

Fórumok  »  Fáradt gőz  »  Formula-1 2007 - Archívum VI. (téma lezárva)

(#501) marsu válasza Pompi (#498) üzenetére

marsu
(PH! kedvence)

[link]#453 ;)

A vb élmezőnye kilenc GP után

1. Lewis Hamilton 70 p
2. Fernando Alonso 58 p
3. Kimi Raikkönen 52 p
4. Felipe Massa 51 p
5. Nick Heidfeld 33 p
6. Robert Kubica 22 p
7. Giancarlo Fisichella 17 p
8. Heikki Kovalainen 14 p

[Szerkesztve]

Press any key to continue ...

(#502) Motion_Blur válasza (Kolombusz) (#500) üzenetére

Motion_Blur
(PH! félisten)

Tudod: Motion_blur vs. reality :))

Stavelot 2, easily full throttle into another twenty second top gear flatout section

(#503) Pompi válasza marsu (#501) üzenetére

Pompi
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

Igen, oda is írtam, csak közben te is postoltál ;)

--= (Hardver)Apróim: http://pompi.hu/aprok =-.

(#504) Oliverda válasza Motion_Blur (#497) üzenetére

Oliverda
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

Írtam én ilyet? :U

Ja, hogy Motion_blur vs. reality. Ok :D

"Minden negyedik-ötödik magyar fiatal funkcionális analfabéta – derült ki a nemzetközi felmérésekből. Az arány a felnőttek körében sem jobb."

(#505) Motion_Blur válasza Oliverda (#504) üzenetére

Motion_Blur
(PH! félisten)

''Mennyivel lett volna jobb ha csak 5mp-vel lemaradva jön be Alonso mögött a célba?''

Stavelot 2, easily full throttle into another twenty second top gear flatout section

(#506) Oliverda válasza Motion_Blur (#505) üzenetére

Oliverda
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

Aha, és ezt te úgy értelmezed hogy én ezzel azt állítottam hogy tudott volna. Jóvan akkor.

Szerintem vedd fel a szemüveget és olvasd el mégegyszer. (...de ne a vöröset)

"Minden negyedik-ötödik magyar fiatal funkcionális analfabéta – derült ki a nemzetközi felmérésekből. Az arány a felnőttek körében sem jobb."

(#507) marsu válasza Pompi (#503) üzenetére

marsu
(PH! kedvence)

Sorry ... :B

Túl gyors volt a reakcióm!

;)

Press any key to continue ...

(#508) ronaldo válasza Oliverda (#341) üzenetére

ronaldo
(őstag)
LOGOUT blog

Jellemző, hogy addig mindig kuss van a részedről, amíg a Ferrarit vagy valamelyik versenyzőjét nem tudod savazni.

Hamilton minden létező vetélytársától rendesen kikapott, taps! Azért egy idő után, mikor 3-4 futam múlva is ez lesz, hogy szanszét verik a riválisok, nem hiszem hogy lehet majd a boxtaktikára hivatkozni. A mai meg múltheti produkcióját még Ralf is megcsinálta volna. Bár ha jobban meggondolom, lehet hogy nem fékezett volna ennyi füstölőset.

Még annyit, hogy ha Hamiltonnal ugyanez mondjuk az év első pár futamán történik, hogy sima fél perc Alfonztól, akkor nem hiszem, hogy ennyire az egekig lenne magasztalva. Csak ''sajnos'' lehet, hogy kibekkeli Alfonz módra az évet. Mert valljuk be, ha minden rendesen alakul, akkor is negyedik helyen mindig be fog érni. De itt egy Massa affér, és máris harmadik. Pedig a kis brazil elkalapálta volna.

Lenovo Thinkpad + Samsung 830 SSD

(#509) Motion_Blur válasza Oliverda (#506) üzenetére

Motion_Blur
(PH! félisten)

Te meg olvasgasd át a magyar nyelvtan szabályait ;) A kérdésben tényként állítottad, hogy be tudott volna jönni 5mp-el Alonso mögött, ugyanis a kérdés nem az 5mp-ről szólt, hanem arról, hogy ez miért lett volna jó LH-nak. Sajnálom, hogy nem érted, amit írsz.

Ja és pont az egyik legnagyobb LH fanatikus vörösszemüvegezik le? Ez szép :C

(#510) ronaldo válasza Oliverda (#506) üzenetére

ronaldo
(őstag)
LOGOUT blog

Ezzel azt akartad állítani, hogy csak puszta bohémságból kapott fél percet alfonztól. Én meg úgy láttam, hogy ennyit tudott. Ugyanolyan autó, ugyanolyan gumi, ugyanannyi benzin.

(#511) Motion_Blur válasza ronaldo (#510) üzenetére

Motion_Blur
(PH! félisten)

LH szépet égett hazai közönség előtt. Talán túl nagyok voltak az elvárások. Ezt most nehéz elfogadni a drukkereknek. Ennyit tudott ma, megkapta szépen a 40mp-et, ezen nincs mit szépíteni, Alonso a földbe döngölte...

[Szerkesztve]

(#512) Oliverda válasza ronaldo (#508) üzenetére

Oliverda
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

:DDD

Hamilton minden létező vetélytársától rendesen kikapott - Aha

Azért egy idő után, mikor 3-4 futam múlva is ez lesz, - Persze, ez így lesz. 110%

Ez a hsz egy rakás HA. Remélem mindjárt jössz egy olyan hozzászólással hogyha MS ott lett volna akkor Hamilton csíkos pizsamában rohangált volna a Hangar egyenesben a verseny alatt.

mod: A VB-t így is kényelmesen vezeti, van még vagy 10 éve hogy nyerjen hazai versenyt. :)

[Szerkesztve]

(#513) AMD Power válasza Motion_Blur (#511) üzenetére

AMD Power
(Jómunkásember)

Ma tényleg jó volt Alonso. Nem lehet mindig 101%-t hozni. Még így is ,hogy nem nyert hozta a dobogót megint. Ez a fontos.

Eladó komplett irodai PC. http://hardverapro.hu/apro/elado_komplett_irodai_pc/friss.html

(#514) Nowhereman válasza aesir (#465) üzenetére

Nowhereman
(őstag)

Hát én nem hiszem, hogy Hamilton össze fog törni. Ettől inkább Lonzinak kellene tartania. Mert ugyebár mindkettő egy patológiai szinten egomán alkat, de míg Hamilton ráfoghatja a vereségre, hogy mert ő újonc, addig Lonzi ezzel nem mosdathatja magát. Lonzi az elöző futamokon rengeteget hibázott, de most össze szedte magát. Lehet hogy Dr. Csernusnál töltötte az elmúlt hetet...
A PR lufi meg csak parasztvakítás. A baj az, hogy a sok szakkommentátor meg nyomja tovább. Ha Hamilton Sutil helyében ülne, akkor csak annyi kenne a neve mellett, hogy gyorsabb Albertsnél. Oda se neki, imponáló amit művel, de egy sereghajtó autóban nem csinálna rekordokat. Hamiltont pedig nem kell temetni. Eddig mind a négy főesélyesnek volt gyenge futama. Sőt még Sumimisinek is volt évente néhány, mégha azt egyesek megpróbálják törölni a közemléketből.
Ellenben van olyan is, akire meg pikkelnek a ''szakértők''. Speedre gondolok. Megállás nélkül lassúzzák, pedig a versenyeken rendre a kompetensebbnek titulált Liuzzi elé keveredik. A mai versenyen is: feltartota Alonsot, meg nekiment Wurznak. Vazze! Lonzi két kanyarral elöte érkezett meg mögé, állatira nagyott lassitott és kihúzodott/lehetett látni, hogy elszökött közben a toyota feneke/, amit Lonzi azzal köszönt meg, hogy még ívet sem hagyott neki(azért nem ártana, ha az élmenők is megértenék, hogy a lekörözöttek is versenyben vannak, ha nem is a világbjnokságért, hanem a jövő évi szerződésért), Wurz meg kihasználta a rést, elqrta, belső kamera állásból pedig ordítva látszódott, hogy Wurz gázolt át az aszfalcsík szélén haladó Speed balelsőjén. De reflexből ki volt a tirpák? Arról meg ne essék szó, hogy addigra mekkora előnyt autózot össze a csapattársával szemben.
A közvetlen kommentálsát én nem veszem súlyosan, azt nem is naggyon lehet normálisabban csinálni, mint ahogy Beavis és Butthead komentálja a klippeket. De a végén már át lehetne gondolni több szemszögböl a dolgokat.

PS: sorolok néhányat akik csúcscsapatban kezdtek: Kovalinen(igaz, most a Renault nem hógyözelemképes, de amikor szerződtették még nem derült ki), Michael Andretti, aki nehezen nőtt fel a feladathaoz, és mire a felnővés jelei jelentkeztek elküldték, valamint Dumfries, Nakajima...

[Szerkesztve]

Utánam a kondenzcsik!

(#515) ronaldo válasza Oliverda (#512) üzenetére

ronaldo
(őstag)
LOGOUT blog

Azért az szép, hogy már előre tudod, hogy mit fogok írni. Irigyellek érte. Nem kellett volna oda MS, elég lett volna Massa ;)

mod-hoz: ezt fricskának szántad? Mert nem igazán hat meg. Mi a biztosíték arra, hogy jövőre is élautó lesz alatta? Buttonról is azthittük, na az új Hondával idén irgum-burgum, aztán hol van? Egy teljesen reális alternatíva, hogy soha többet nem lesz ilyen autó alatta. Szóval nem tudhatjuk, akár élete első és utolsó VB esélye. Biztos emlékszel Villeneuve-re...

(#516) Oliverda válasza ronaldo (#515) üzenetére

Oliverda
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

Villeneuve who?

(#517) (Kolombusz) válasza Oliverda (#516) üzenetére

(Kolombusz)
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Persze, ezt a legegyszerűbb beirni.

(#518) ronaldo válasza Oliverda (#516) üzenetére

ronaldo
(őstag)
LOGOUT blog

Hazudnék, ha azt mondanám, hogy értelmesebb válaszra számítottam.

(#519) -Mike-

-Mike-
(őstag)

19 00kor sportklubon f1 ismétlés (as always)

[Szerkesztve]

Complicated human being.

(#520) Oliverda válasza ronaldo (#515) üzenetére

Oliverda
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

Mi a biztosíték arra hogy Hamilton nem töri ripityára magát a következő futamon, és utána soha többet nem megy F1-es autó közelébe sem? Semmi. Mire van biztosíték az F1-ben áruld már el nekem légyszives. :)

Én speciel nem hittem azt Button-ról hogy majd irgum-burgum, tehát ne úgy állítsd be mintha ennek én lettem volna a főhírnöke, mert még hasonlót sem mondtam soha.

Egy teljesen reális alternatíva, hogy soha többet nem lesz ilyen autó alatta. - Ez most kb. olyan mintha azt mondanám, hogy teljesen reális alternatíva hogy a Ferrari 2007 utána soha többet nem lesz képes majd versenyképes autót építeni. Nem? :)

A McLaren egy erős csapat, erős anyagi hátérrel, és eddig semmi jel nem utal arra hogy Hamilton a közeljövőben eljönne onnan. Ha már az általad különösen kedvelt HA szócskás mondatoknál szeretnék maradni, akkor mi lesz HA most 5 évig ilyen fromában lesz a McLaren? Szóval nem tudhatjuk, akár zsinórban nyerhet 7 VB-t is. Biztos emlékszel Michael Schumacher-re...

Láttad végig azt az évet(ket) amikor Villeneuve debütált majd a következő évben megnyerte a VB-t?

(#521) ronaldo válasza Oliverda (#520) üzenetére

ronaldo
(őstag)
LOGOUT blog

Hmhm, nem állítottam úgy be, hogy Buttonról te állítottad, amit írtam. Olvasd el még párszor :)

Nekem megint csak azért jár a szám, mert újfent böki valami a csőröm. Csupán annyi, hogy mivel ezen a futamon hamilton égett mint fákyla, így kínos csönd lett urrá rajtad, majd Massa-t kezdted el gúnyolni. Mélyebb személyeskedésbe nem megyek bele, így nem minősítem ezt a dolgot, minenesetre zavarta a szemem. Még csak azt sem lehet mondani, hogy MS-t szídtad és azért ''ugrottunk'' neked.

Tovább nem folytatom az alatta olvasható dolgokra reagálva, úgysem szakadva vége soha a párbeszédnek. Ráadásul értelme se sok lenne.(Toyota a világ legnagyobb motorgyártója, erős anyagi háttérrel... ja, hogy pont nem számít?...)

(#522) eXodus válasza ronaldo (#521) üzenetére

eXodus
(őstag)

'' ...Buttonról te állítottad,...''

Ismerős helyzet. (csak toyotával kapcsolatosan)
Válasz erre ez lesz:

''De én beszéltem.''

______________ Ingyen póker +50$-os kezdőtőkével! ________________ http://hu.pokerstrategy.com/u7ATCU ((Kérdés/segítség kell hozzá, akkor írj pü-t.))

(#523) Buldozer99

Buldozer99
(senior tag)

Még még Kimi-s képet :R

Mellnagyobbítás kézrátétellel! Sikertelenség esetén azonnali pénzvisszafizetés!:) | Adidas F50.8 (zöld) focicipő eladó! (42 2/3)

(#524) Oliverda válasza ronaldo (#521) üzenetére

Oliverda
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

Buttonról is azthittük - Kis naivan ebbe magamat is beleértettem, bocs. :B

Igen, valóban égett szépen mint a tiszasportcipő. Elég nagy égés meg kell hagyni, hogy eddig zsinórban megszerezte a 9. dobogóját, és továbbra is vezeti a VB-t. Tudod, szerintem sok pilóta szeretne így égni. :)

Massa-ról leírtam a véleményemet, nem tartom sokra, ennyi. Szerintem nem is lesz VB soha.

újfent böki valami a csőröm - Szerintem neked és még pár embernek az böki itt a csőrét, hogy egy jött-ment színészkedő néger újonc vezeti a VB-t, és már-már a Mesterhez hasonlítják. Kérdem én, hogy merik Michael-i magasságokba emelni ezt a tehetségtelen mázlistát? Pfff... ez felháborító... Ugye egyetértünk?

Hiába, tavaly Alonso volt a főellenség, idén Hamilton az. :)

(#525) AMD Power válasza Oliverda (#524) üzenetére

AMD Power
(Jómunkásember)

Jó nagy égés volt mi? :B

Eladó komplett irodai PC. http://hardverapro.hu/apro/elado_komplett_irodai_pc/friss.html

(#526) Oliverda válasza AMD Power (#525) üzenetére

Oliverda
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

Még most is parázslik. :B

(#527) -Mike- válasza AMD Power (#525) üzenetére

-Mike-
(őstag)

mindenesetre az időmérőt megköszönheti kiminek a versenyt meg massának

és egy pilóta teljesítményét először mindig a csapattársához kell viszonyítani, a 40mp pedig még plusz egy boxolással sem fér bele

[Szerkesztve]

Complicated human being.

(#528) Oliverda válasza -Mike- (#527) üzenetére

Oliverda
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

Mike, ha most elkezdenénk sorolni hogy az elmúlt években melyik versenyen ki kinek a hibájából kifolyólag ért el jobb eredményt (vagy netán VB címet), akkor még szerintem JJancsi és megunná a topikot egy életre.

(#529) Cosmic Gate válasza Oliverda (#524) üzenetére

Cosmic Gate
(senior tag)

ronaldo fórumtárs LH mai versenyén mutatott teljesítményét értékelte, nem a 9 futam alatt elért teljesítményt :) Szövegértés rulz :B

Sokan a pole után egyből biztosra vették a győzelmet. Aztán kapott 40 mp-et, és még így is szerencséje volt, hogy dobogóra állhatott.

sry: Motion_Blur vagyok, meg a haver nick-je :B :D

aesir: úgyúgy:R

[Szerkesztve]

(#530) aesir válasza Oliverda (#528) üzenetére

aesir
(PH! kedvence)

Csak egyet sorolj, ezen a versenyen Alonso kinek a hibájából verte el ennyire kegyetlenül a csapattársát.
Köszi.

Van saját életem...

(#531) Oliverda válasza aesir (#530) üzenetére

Oliverda
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

Nyilván a sajátjából, ez idáig oké is. Szerintem egy újoncnál benne van a pakliban. Jó, oké, nyilván azért örül felettébb ennek most majdnem mindenki, mert egy párszor ez megtörtént már fordítva is. Pl.: Bahrein-ben.

Amúgy én a szombati edzés után egy percig sem gondoltam volna hogy megnyerheti. Még nem is tippeltem rá.

(#532) -Mike- válasza Oliverda (#531) üzenetére

-Mike-
(őstag)

az biztos h nürburgringig most kinem rángatják őt a mclaren szuperszimulátorából

Complicated human being.

(#533) -Mike- válasza aesir (#530) üzenetére

-Mike-
(őstag)

aes, ..testbeszéd (vagyinkább mutogatás;) ) amikor a pódium mögött kimi leszerelkezett és 3an nézték a monitort akkor alonso vmit mutogatott kiminek(nagyon feltűnt nekem h Ham hátamögött) az mi lehetett? (nemz. jelzésekből kiindulva 'csacsogást' utánzott de majd fejtsd ezt már ki vagy most nézzed majd sportklubbon ha elmulasztottad ezt a részt) nagyon jó kép volt, én arra tippeltem h vagy 'kimi most beszélned kell miért nyertél :D' vagy Ham most ezt magyarázhatja....

Complicated human being.

(#534) ronaldo válasza Oliverda (#524) üzenetére

ronaldo
(őstag)
LOGOUT blog

Kérhetsz is bocsánatot, nyugodtan kivonhatod minden ilyen T/1.-es ragozásból magad, mert azért hogy beleértsd magad és aztán beleköss, azért teljesen felesleges.

Ezen a mai futamon szerezte meg zsínórban mind a kilenc dobogóját, vagy a mai teljesítménye miatt vezeti a vb-t? Megint ez egy légbőlkapott szöveg, szót se ejtettem erről.
(#529: Cosmic Gate: - motion - látom, te tudsz olvasni :R )

újfent böki valami a csőröm - Szerintem... Én itt leírtam utána, hogy mi böki a csőröm. Akkor ne költs már utána mesét. Én leírtam amit akartam, nem kiragadtam egy szövegrészletet és utána továbbköltöttem, mint ha te mondtad volna.

Hamiltont meg MS-hez hasonlítani az évszázad vicce :) Még Alonso-t is, pedig ő már 2x megnyerte a vb-t, vagy mi.

[Szerkesztve]

[Szerkesztve]

(#535) Oliverda válasza ronaldo (#534) üzenetére

Oliverda
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

Igen, igazad van, a Mesterhez senki sem hasonlítható! :R Én ezt le is írtam asszem, hol itt a hiba? :D

(#536) b-type válasza ronaldo (#521) üzenetére

b-type
(PH! nagyúr)

Sztem nem égett :)
Egyébként szvsz kutya unalmas futam volt, a levezető körön elaludtam :(

Szal Hamilton szvsz nem égett, nem villogott, de nem is égett.
Gyakorlatilag semmit nem csinált...szvsz ez a helyzet,behozta az autót.

De én meg is lepődtem volna ha megnyeri, igazából sztem ezt a futamot túl kellett élnie.
Nagy volt rajta a nyomás, ez talán vezetés közben nem látszott de a tankolás alatt szvsz annak tudható be a korai indulása.
Nem volt jó a tapadása...sajna nem lehetett látni hogy mennyire nem volt jó, mert miután össze lehetett volna mérni Alonso kemény és az ő puha gumis szakaszát, akkor már nem volt értelme nyomni...25mp-t nem lehet hozni...az túl sok és ahoz képest túl sokat bukhat.
Szal sztem nem müködtek a gumijai,..lehet hogy egyébként is elverték volna, de nem hiszem hogy ennyire....ennél azért ő többet tud akár Alonso-hoz viszonyítva is.

Legalább nem esett ki, a következő versenyeken majd jobban tud ráhangolódni magára a futamra.

Kimi nagyon szépet versenyzett, remélem hozza ezt a formáját.

”~Alonso,˙Lewis˙is˙behind˙you ~I˙don’t˙want˙to˙hear˙that”.......http://www.dailymotion.com/b-type

(#537) Motion_Blur

Motion_Blur
(PH! félisten)

''Felipe versenye rendkívülire sikeredett, de a rajtnál műszaki probléma sújtotta, ami miatt a boxutcából kellett indulnia.'' - Jean Todt

Csak, hogy tiszta legyen mindenkinek.

[Szerkesztve]

(#538) Oliverda válasza Motion_Blur (#537) üzenetére

Oliverda
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

Forrás? Index? :D

„Mindent figyelembe véve elégedett vagyok azzal, amit ma elértem. Világos, hogy nagyon más versenyem lehetett volna, ha nincs problémám a rajtnál, de ilyen a verseny. Néha minden jól alakul, máskor váratlan dolgok törik össze a terveidet és meg kell próbálnod a legtöbbet kihozni a helyzetből. A rajtnál lefulladt a motor, de még nem tudom mi történt.

[link]

(#539) AtiGef

AtiGef
(senior tag)
LOGOUT blog

Ügyes volt KIMI (végre összejön valami)
Hamilton nagyon szimpatikus és rettentő tehetséges :R
Alonso (no comment) :(
Massa egy igazi kis harcos :DDD

Alonso nagyképü! ;]

[Szerkesztve]

MSI K9A2 Platinum, AMD X2 6400+@3,5Ghz, Gigabyte HD5770 1GB SO, 4GB DDR2 Goodram, Segate 1TB+ 2* 250GB WD

(#540) Motion_Blur válasza Oliverda (#538) üzenetére

Motion_Blur
(PH! félisten)

Forrás: a5.hu [link]

AtiGef: mi baj Alonso-val? Az itegetésen kívül szép versenyt futott, kitaposta a McLaren-ből, amit lehetett, és szépen megcsinálta azt, ami a lényeg volt: megverte a csapattársát.

[Szerkesztve]

(#541) ronaldo válasza Oliverda (#538) üzenetére

ronaldo
(őstag)
LOGOUT blog

Forrás ott volt az idézet után: Jean Todt (tényleg megtanulhatnál olvasni)

A rajtnál lefulladt a motor, de még nem tudom mi történt. - Azt nyilván észrevette volna, ha ő miatta történt volna. :U

(#542) Oliverda válasza Motion_Blur (#540) üzenetére

Oliverda
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

Akkor csak jól láttam hogy az ott Sztepni keze volt.

Sorry Felipe! :R

ronaldo: megtanítasz? te nem olyan régen tanultad, biztos jobban benne vagy még :DDD

[Szerkesztve]

(#543) AtiGef válasza Motion_Blur (#540) üzenetére

AtiGef
(senior tag)
LOGOUT blog

Tudod azért nem csak erre a versenyre gondoltam!
Alonso egyszerüen nem csapattárs Hamiltonnal! Akkor érzi jól magát amikor Hamiltont megelőzi :(

MSI K9A2 Platinum, AMD X2 6400+@3,5Ghz, Gigabyte HD5770 1GB SO, 4GB DDR2 Goodram, Segate 1TB+ 2* 250GB WD

(#544) (Kolombusz) válasza AtiGef (#543) üzenetére

(Kolombusz)
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

És ez így normális.
Te boldog lennél, ha valaki rendre jobb lenne nálad egy új környezetben és ezért a korábbi érdemeidet elfeledve temetni kezdenének?
Ja ééértem, még előzékenyen be kellett volna várnia és beengednie maga elé, hogy nesze tesó, mégiscsak itthon vagy.

(#545) oxox válasza b-type (#536) üzenetére

oxox
(őstag)

b-type véleményét osztom teljes mértékben...

égés? milyen égés? égett mint a fáklya? Egy idényt nézünk???? Azt mondom, hogy ha az elkövetkező minden futamon csak harmadik lesz akkor is Ő lesz a világbajnok. A formája a négy versenyző közül a legkiegyensúlyozottabb, 18p-al veri a Kimit, 12p-al Lonzit, nincs azzal semmi baj, ha elkezd biztonságra játszani, az lett volna égés, ha meggondolatlanúl nyomja tapadás nélkül. 8*4=32 ennyit bukhat még, ha ''csak'' harmadik lesz ezek után, és ''ég'' 8 futamon keresztűl. Azt hiszem Kubica összetette volna a kezét, ha kicsit kozmálhatott volna.

Valóban a boxban lehetett látni, hogy most ideges (eddig egyszer nem láttam a vezetésében ami arra utalt volna, hogy izgúl, néha elfékezte magát, de semmi több), de nem csinált hülyeséget. Minden futamon meglehet figyelni, hogy az élcsapatok valamelyikében, valaki nem találja el a beállítást, most Ő volt az, azt hiszem idén elsőre...hát ha így a harmadik hely szerinted égés, akkor remélem füstöl majd még. (és a beállítás mellett nem kis teher lehetett a full house sem számára....)

oxox

számolásra ott a pont (6al számoltam :) )

[Szerkesztve]

Ki gépen száll fölébe.... SC2 nick: oxox character code: 698...dio3: oxox#1525

(#546) (Kolombusz) válasza oxox (#545) üzenetére

(Kolombusz)
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Az elméleted annyit ér, mint amennyi a számolási tudásod kolléga.

(#547) qestion válasza Motion_Blur (#537) üzenetére

qestion
(fanatikus tag)

na mióta megy a szekér kimi alatt annyira szimpatikus lett h betetted aláírásba? :C

a pálya

(#548) Motion_Blur válasza Oliverda (#542) üzenetére

Motion_Blur
(PH! félisten)

A rosszindulatú személyeskedések és értelmetlen kötözködések mellett szerinted teszel valamit hozzá a közösséghez, ami hasznos is? A poénosnak szánt soraid meg egyszerűen förtelmesek, ez már inkább lúzerkedés. Hidd el, magadnak teszed a legnagyobb szivességet, ha leállsz ezzel a stílussal...

qestion: mindíg is szimpatikus volt

[Szerkesztve]

(#549) AtiGef válasza (Kolombusz) (#544) üzenetére

AtiGef
(senior tag)
LOGOUT blog

Nem erre a versenyre gondolok! :O
Azért nézd meg mennyivel kulturáltabb Hamilton! :Y

(#550) Oliverda válasza Motion_Blur (#548) üzenetére

Oliverda
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

Te beszélsz? LOL

Tartsd meg a véleményedet kérlek. Köszi! :R

Útvonal

Fórumok  »  Fáradt gőz  »  Formula-1 2007 - Archívum VI. (téma lezárva)
Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.