Hirdetés

2012. május 28., hétfő

Útvonal

Fórumok  »  Fáradt gőz  »  Formula-1 2007 - Archívum VI. (téma lezárva)

(#451) JJános válasza Pompi (#440) üzenetére

JJános
(PH! addikt)

Miért kellene tartózkodni? Ahhoz nem kell semmi merészség, hogy semmit ne irjak.

Szerintem Hamit simán beáldozták Lonzi miatt, amúgy sem volt rendben az autója, és utánna meg szerintem nekiállt spórolni a következő futamra. Mások nem irnak olyant, ami nem jön be? A boxkiállásig minden jól ment.

Gratula a Ferrarinak, Kiminek, Massának! :)

Gratula Lonzinak. :F

Gratula a világbajnokság állandó dobogósának, Hamiltonnak! :C

VCRC- KTCC!

(#452) eXodus válasza bdav (#449) üzenetére

eXodus
(őstag)

Massan kemény gumik voltak... Kigyorsításnál esélye sem volt... (ezen múlott)
Alonso meg egy VB vagy mi...

______________ Ingyen póker +50$-os kezdőtőkével! ________________ http://hu.pokerstrategy.com/u7ATCU ((Kérdés/segítség kell hozzá, akkor írj pü-t.))

(#453) marsu

marsu
(PH! kedvence)

A vb élmezőnye kilenc GP után

1. Lewis Hamilton 70 p
2. Fernando Alonso 58 p
3. Kimi Raikkönen 52 p
4. Felipe Massa 51 p
5. Nick Heidfeld 33 p
6. Robert Kubica 22 p
7. Giancarlo Fisichella 17 p
8. Heikki Kovalainen 14 p

Press any key to continue ...

(#454) (Kolombusz) válasza JJános (#451) üzenetére

(Kolombusz)
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Aham szerintem is beáldoznak egy világbajnokságot vezető, pole pozicióban álló embert, hogy egy világbajnoki második, harmadik helyről rajtoló pilóta előtte végezzen.

Te figyi kolléga, mielőtt leirsz egy hozzászólást, legalább olvasd át és légy tisztában vele, hogy milyen hülyeséget írsz le.

(#455) Pompi válasza JJános (#451) üzenetére

Pompi
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

''Miért kellene tartózkodni?''

Mondjuk mert közröhely tárgyává teszed magad. Persze ha ez a cél akkor nem szóltam ;)

--= (Hardver)Apróim: http://pompi.hu/aprok =-.

(#456) JJános válasza bdav (#449) üzenetére

JJános
(PH! addikt)

Igen. Jól látod. És bocsánatot kérek, mert kimaradt. Grat Kubicának! :C

VCRC- KTCC!

(#457) JJános válasza Pompi (#455) üzenetére

JJános
(PH! addikt)

Nem ez a cél, de igazából azok akik ilyenen röhögnek, nem számítanak a szememben egy kicsit sem.

VCRC- KTCC!

(#458) JJános válasza (Kolombusz) (#454) üzenetére

JJános
(PH! addikt)

Jó rendben, nem. Akkor csak én láttam, hogy Hami visszafogta Kimit, ahogy csak birta, hogy Lonzinak helyet csináljon.

Hülyeség?

VCRC- KTCC!

(#459) -Mike-

-Mike-
(őstag)

fülénszáján[link]

Complicated human being.

(#460) -Mike- válasza JJános (#458) üzenetére

-Mike-
(őstag)

teljes mértékben

Complicated human being.

(#461) (Kolombusz) válasza JJános (#458) üzenetére

(Kolombusz)
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Én inkább úgy fogalmaznék, hogy Kimi volt gyorsabb Hamiltonnál.

(#462) Dumb

Dumb
(senior tag)

Hogy kell ''leszélesedni''? :)) :DD

"Egyszerre mind a kettőre!"

(#463) JJános válasza (Kolombusz) (#461) üzenetére

JJános
(PH! addikt)

Kimi egyértelműen gyorsabb volt mindkét McLarennél. Akkor hogy került mégis Lonzi eléje? Mert Lonzi gyorsabb volt. Jó lenne ha gondolkodnátok már egy kicsit.

VCRC- KTCC!

(#464) eXodus

eXodus
(őstag)

Leggyorsabb körök:...................Km/h...........körben
1. Kimi Räikkönen......1:20.638.....229.470........17
2. Felipe Massa ........1:20.858.....228.846 .......17
3. Fernando Alonso....1:21.117.....228.115........35
4. Lewis Hamilton.......1:21.675....226.556.........11
5. Nick Heidfeld..........1:21.991....225.683.........17
6. Robert Kubica.........1:22.105....225.370.........14

Massa a darálóban volt...
Hamilton +1s !!!!!!!! :Y
Kimi meg simán k*rva jól ment. :D
Végig ferrari volt gyorsabb !!!!!!!

[Szerkesztve]

______________ Ingyen póker +50$-os kezdőtőkével! ________________ http://hu.pokerstrategy.com/u7ATCU ((Kérdés/segítség kell hozzá, akkor írj pü-t.))

(#465) aesir válasza JJános (#458) üzenetére

aesir
(PH! kedvence)

Az még neked sem ártana meg, ha kinyitnád a szemed, és ugyanazt a versenyt néznéd, amit mi. Raikkonen sokkal gyorsabb volt Hamiltonnál, mellesleg mindenkinél gyorsabb volt, mindezek mellett Alonso is sokkal gyorsabb volt Hamiltonnál. A PR-lufi kezd kipukkanni, Hamilton lassan megtörik, és ha Massa is végre labdába tud rúgni, akkor dobogón sem lesz. 40 mp, az 40 mp. Lassú volt, és bizonytalan. Most fog szembesülni azzal, hogy nem abból lesz VB, akit a sajtó kikiált annak.

Van saját életem...

(#466) -Mike- válasza aesir (#465) üzenetére

-Mike-
(őstag)

welcome ;))

Complicated human being.

(#467) aesir válasza JJános (#463) üzenetére

aesir
(PH! kedvence)

Raikkonen meg megint visszakerült elé, na vajon hogyan? Úgy, hogy lassabb volt?

Van saját életem...

(#468) aesir válasza -Mike- (#466) üzenetére

aesir
(PH! kedvence)

Horvátul néztem Magny-Courst :D

Van saját életem...

(#469) (Kolombusz) válasza JJános (#463) üzenetére

(Kolombusz)
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Nos kb. úgy került eléje, hogy több benyája volt, így több kört tudott kint maradni és kevesebbet ült a boxban.

Inkább te gondolkozz. Nem tudom, azért, ha rendszeresen több ember köt bele az állításaimba, akkor elgondolkoznék azon, hogy nem-e velem van a probléma.

De veled biztos nincs gond, hisz te látsz mindent, tudsz mindent, bölcs vagy és megfontolt, jövőre Ross Brawn sem megy vissza Ferrarihoz, hanem téged fognak alkalmazni. Ez tuti.

(#470) Pompi válasza JJános (#463) üzenetére

Pompi
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

Kimi egyértelműen gyorsabb volt mindkét McLarennél. Akkor hogy került mégis Lonzi eléje? Mert Lonzi gyorsabb volt. Jó lenne ha gondolkodnátok már egy kicsit.

Te melyik adót nézted? Kimi első boxkiállása 3 másodperccel több volt, mint Alonsoé. Ekkor került elé Lonzi. Viszont ennek a hosszú boxkiállásnak a másodiknál beérett a gyümölcse amikor jópár körrel tovább tudott kintmaradni Kimi és közben ~1 másodperceket vert Alonsora körönként.

(#471) Oliverda válasza aesir (#465) üzenetére

Oliverda
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

Mindenkinek vannak rossz versenyei. Pl. Kimi hol volt Magny Cours és Melbourne között?

Szerintem most kb. azt művelte Hamilton mint Alonso Bahrein-ben.

Amúgy nyilván ez eddigi eredményeit csak a PR-lufinak köszönheti. :))

Pompi: [link] egyiket sem :DDD

[Szerkesztve]

"Minden negyedik-ötödik magyar fiatal funkcionális analfabéta – derült ki a nemzetközi felmérésekből. Az arány a felnőttek körében sem jobb."

(#472) eXodus

eXodus
(őstag)

Mellesleg a rajtra visszatérve:
Megint jobban rajtolt Kimi, nehezebb autóval! (csak rövid votl a célegyenes)

(#473) -Mike- válasza aesir (#468) üzenetére

-Mike-
(őstag)

akkor te legalább élvezted xD
jancsira pedig ne sok energiát pazarolj..

Complicated human being.

(#474) bdav válasza eXodus (#452) üzenetére

bdav
(őstag)

Massa egy Ferrariban ül. Ami mondjuk most a gyorsabb a két kocsi közül.

10 féle ember van a világon. Aki ismeri a kettes számrendszert és aki nem. ''A név nincs hosszabb páncélszekrény''

(#475) shev7 válasza JJános (#463) üzenetére

shev7
(PH! kedvence)

A fenet volt gyorsabb... meg kiemelkedoen gyors kort sem ment kiallas elott, azert ert be ele, mert 2-3 masodperccel kevesebbet toltott Alonos a boxban mint Kimi, ami persze visszautott a vegen...

''Gee, Brain, what do you want to do tonight?'' ''The same thing we do every night, Pinky: Try to take over the world!''

(#476) aesir válasza Oliverda (#471) üzenetére

aesir
(PH! kedvence)

Annak köszönheti, hogy egy csúcsautóban ül, és aránylag el tudja vezetgetni. Villeneuve-ön kívül nem nagyon emlékszem a közelmúltból senkire, aki csúcscsapatnál kezdett volna a F1-ben, rajta kívül. Talán nem ártott volna neki sem, ha előbb mentálisan szerez egy kis tapasztalatot, mert a folyamatos siker is inspirál ugyan, de veszélyes gondolatokat is ébreszt. Úgy gondolom, nem véletlen, hogy pont itt tudta Alonso ennyire elverni Hamiltont, a hazai közönsége előtt.

Van saját életem...

(#477) Oliverda válasza bdav (#474) üzenetére

Oliverda
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

Nem volt semmi extra abban amit Massa csinált, laza előzései voltak a mezőny jelenleg leggyorsabb autójával. Amikor meg jött a kemény dió meg is akadt. Szvsz ha nem cseszi el a rajtot akkor is max. 2. vagy 3. lehetett volna szerintem.

"Minden negyedik-ötödik magyar fiatal funkcionális analfabéta – derült ki a nemzetközi felmérésekből. Az arány a felnőttek körében sem jobb."

(#478) eXodus válasza bdav (#474) üzenetére

eXodus
(őstag)

Alonso viszont jobban ki tudott gyorsítani! Heidfeld mellé tudott menni.
Massa akár hogyan jött ki a kanyarból kubicának semmit nem kellett csinálni csak normál íven tartania a kocsit.

(#479) eXodus válasza aesir (#476) üzenetére

eXodus
(őstag)

Kiváncsi lettem volna meddig bírta volna tartani Kimit Hamilton...

(#480) bubuka71

bubuka71
(fanatikus tag)

hajrá kimi , massa . jók voltak !

(#481) -Mike- válasza eXodus (#479) üzenetére

-Mike-
(őstag)

ha az utolsó etapban lettünk volna akkor semeddig
a 3.szektorban sem Ham-en múlt h ne ütközzenek össze kimivel
attól a ponttól pedig megvárta kr a pitelést

Complicated human being.

(#482) marsu válasza eXodus (#479) üzenetére

marsu
(PH! kedvence)

Klassz kis küzdelem volt ... Szerintem a következő boxkiállásig ment volna a harc.

(#483) Oliverda válasza aesir (#476) üzenetére

Oliverda
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

Pszichológus vagy, vagy netán versenyeztél/versenyzel valami bajnokságban?

Jó helyen van jó időben, és szerencséje (is) van.

Szerintem semmi gond nincs vele mentálisan, mikor már látták hogy nincs reális sansz előrébb jönni, akkor elkezdték spórolni a motort a következő versenyre. Mennyivel lett volna jobb ha csak 5mp-vel lemaradva jön be Alonso mögött a célba? Amúgy az egész hétvégén gyorsabb volt Alonso, és gondolom sejtették mi várható a versenyen, ezért kihozták a dologból a maximumot, meglett a pole, és a harmadik hely, ami szerintem összességében nem rossz egy eredmény. Mégiscsak egy újoncról beszélünk. :)

Amúgy ezek alapján Alonso-nak is szüksége lenne némi mentális tapasztalatra, mivel Barcelona-ban szinte ugyanez volt csak pepitában.

(#484) aesir válasza eXodus (#479) üzenetére

aesir
(PH! kedvence)

Egyszer megpróbálta, nem jött össze. Sajnos igazat kell adnom abban Raikkonennek, hogy nem volt értelme többet erőltetni, hiszen az biztos volt, hogy Hamilton előbb kimegy tankolni. A véleményem az, hogy ha akarta volna, azért nagy nehezen el tudott volna menni Raikkonen, de taktikailag nem lett volna helyes lépés. Aztán persze ki tudja...?

Van saját életem...

(#485) eXodus válasza -Mike- (#481) üzenetére

eXodus
(őstag)

Megnéztem volna h versenyben megelőzi.

''ha az utolsó etapban lettünk volna akkor semeddig''
Szerintem ez első kiállás után már esélye sem lett volna tartani.

Mind1. így is jó volt, agresszív/precíz volt Kimi.

(#484) aesir
Kiváncsi vagyok h ilyenkor mit mondanak Kiminek....
Gondolom őt nem kell nyugtatgatni. :DDD

(#482) marsu
Szerintem nem tudta volna addig tartani. Ezt már soha nem tudjuk meg.

(#486) aesir
Jól pókerezel? ;]

[Szerkesztve]

(#486) aesir válasza Oliverda (#483) üzenetére

aesir
(PH! kedvence)

Testbeszéd. Az mindig árulkodik, mert az alapvető gesztusokat az ember nem képes hatásosan befolyásolni. Megtanulható, és érdemes is megtanulni, mert rengeteget jelent az emberi- és üzleti kapcsolatokban ha tudod elemezni a partnered mozdulatait. És akkor már egyből nem az számít, hogy mit mond, mit akar elhitetni igaznak, vagy Te magad mit akarsz elhinni igaznak.

Mellesleg Hamiltonnal kapcsolatban Scumacher nyilatkozatát, és Alonso versenyvégi nyilatkozatát tartom mérvadónak.

[Szerkesztve]

Van saját életem...

(#487) Oliverda válasza aesir (#486) üzenetére

Oliverda
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

Aha, eddig erről fogalmam sem volt. Köszi. :)

Schumacher nyilatkozata? ''Sokat'' mondó volt...

[Szerkesztve]

(#488) aesir válasza Oliverda (#487) üzenetére

aesir
(PH! kedvence)

Mennem kell, mindjárt kezdődik a WTCC a Eurosporton, bocs:)

Van saját életem...

(#489) AMD Power válasza eXodus (#464) üzenetére

AMD Power
(Jómunkásember)

1 másodperc. Nagyon sok.

Eladó komplett irodai PC. http://hardverapro.hu/apro/elado_komplett_irodai_pc/friss.html

(#490) eXodus válasza AMD Power (#489) üzenetére

eXodus
(őstag)

És ez nem csak a gyors körben mutatkozott meg.

(WTCC-t minek kell ilyen pályán eröltetni?)

[Szerkesztve]

(#491) JJános válasza aesir (#465) üzenetére

JJános
(PH! addikt)

Igenez így mind igaz. Én csak feltettem egy-két kérdést, amit megpróbáltam megválaszolni. Ugyanazt a versenyt néztem, és a Ferrarik tényleg nagyon jók, sokkal jobbak, mint bárki más. Massa egyértelmű, hogy ha elindul a verdája, hogy harcba lett volna az első helyért is.
Hamiltont azért nem kell még leírni, bár ha nem lép a McLaren nincs esélye. Ráadásul még a lágy, kemény gumikkal sem tudtak jól taktikázni.

Kimi, és Massa 6-7 ponttal van lemaradva, ha jól tudom, és ez nem akadály, ha a ferrari ennyire gyors marad.

VCRC- KTCC!

(#492) hm válasza aesir (#486) üzenetére

hm
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

Az lehet, hogy Hamilton az F1-ben újonc, de gyerekkora óta benzingőzben lett nevelve. Mindig ott az apja, a GP2-ben is végig ott volt, és azért Hamilton végignyomta az F1-hez szükséges ranglétrát. Ettől még testbeszélhet, de ''van mire''.

(#493) Oliverda válasza eXodus (#490) üzenetére

Oliverda
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

Hogy hogy minek? :F Amúgy meg: [link]

(#494) marsu válasza aesir (#488) üzenetére

marsu
(PH! kedvence)

Kár, hogy nincs topikja ....

Én is szeretem a WTCC-t.

:D :DDD :C

(#495) eXodus válasza Oliverda (#493) üzenetére

eXodus
(őstag)

Mert ez lett az előzési kísérletből...(utolsó off ezzel kapcsolatban)

(#496) AMD Power

AMD Power
(Jómunkásember)

Nagyon rossz volt itt bent nézni az F1-t. 5 emberől 3 Kimis volt. Szét szedtek!
A maradék egyet meg nem érdekelte az F1. :B

Eladó komplett irodai PC. http://hardverapro.hu/apro/elado_komplett_irodai_pc/friss.html

(#497) Motion_Blur válasza Oliverda (#483) üzenetére

Motion_Blur
(PH! félisten)

Tehát szerinted képes lett volna LH bejönni 5mp-el Alonso mögött. Ok.

Stavelot 2, easily full throttle into another twenty second top gear flatout section

(#498) Pompi válasza JJános (#491) üzenetére

Pompi
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

''Kimi, és Massa 6-7 ponttal van lemaradva, ha jól tudom, és ez nem akadály, ha a ferrari ennyire gyors marad.''

Miért nem nézel utána ilyen tényszerü dolgoknak mielőtt leírsz valamit?! :F
Főleg, hogy marsu ide is írta az előbb...

A VB jelenlegi állása:

1. Hamilton 70
2. Alonso 58
3. Kimi 52
4. Massa 51

(#499) slayer006 válasza JJános (#491) üzenetére

slayer006
(PH! addikt)

18 ill. 19 pont az a lemaradás
70 ; 52 - 51

Ti nevettek rajtam mert más vagyok? Én nevetek rajtatok, mert ti mind egyformák vagytok.

(#500) (Kolombusz) válasza Motion_Blur (#497) üzenetére

(Kolombusz)
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Azt hiszem, beigazolódott, amit mondtál. Végre helyreállt a rend. :)

Útvonal

Fórumok  »  Fáradt gőz  »  Formula-1 2007 - Archívum VI. (téma lezárva)
Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.