Hirdetés

2012. május 28., hétfő

Útvonal

Fórumok  »  Fáradt gőz  »  Formula-1 2007 - Archívum VI. (téma lezárva)

(#4001) Peat;) válasza manutdzoli (#3999) üzenetére

Peat;)
(PH! addikt)

''A Ferrarit tartják tisztességtelennek'' a linkelt anyagban nem volt erről szó, egyik csapatról sem mondta el a véleményét

''De ha a Ferrarinál találtak volna 800 oldalas Mclaren dokumentumot,akkor a ferrarit eltiltottál volna 10évre,pénzbüntetés,mindenki börtönbe stb.!'' priviben a jövő heti lottó számokat pls

Ezekhez köze nem volt a nyilatkozatnak, ne kezdjük el már megint ezt a szarságot mert vki belinkel valamit ami megemlíti az estet de köze nincs a vitához, semmi rosszat nem mondott egyik csapatról sem.

(#4002) manutdzoli válasza Peat;) (#4001) üzenetére

manutdzoli
(senior tag)

Nem volt benne a linkelt anyagban,de ez is hozzátartozik a kémügyhez!

FORZA FERRARI!!Ferrari 2007 World Champion-Kimi Raikkönen.........INTEL-NVIDIA.......

(#4003) Motion_Blur válasza Peat;) (#4001) üzenetére

Motion_Blur
(PH! félisten)

Miért nem ítélte el a McLarent? Miért nem kérdőjelezte meg a McLaren sportszerűségét?

Az a szomorú, hogy nem a kémkedésről beszélnek, hanem arról, hogy ez a téma mennyi árt a sportnak, és inkább a versenyzéssel kellene foglalkozni. Érted? Nem maga a kémkedés árt a sportnak, hanem az, ha erről beszélnek. Ez az őrület!

Nagyon kifordult magából ez a világ, nem az a bűnös, aki ''jogtalanul birtokol'', hanem aki észreveszi, és ezzel szemben az érdekeit próbálja megvédeni.

Stavelot 2, easily full throttle into another twenty second top gear flatout section

(#4004) Drizzt

Drizzt
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Na ez féloff, de mi a legújabb, s jó pc-s forma-1-es játék?

A Gp4 óta volt valami használható?

[Szerkesztve]

(#4005) Motion_Blur válasza Drizzt (#4004) üzenetére

Motion_Blur
(PH! félisten)

Az rFactor [link]

Youtube-on nézz videokat ;) Pl: [link]

vagy: [link]

[Szerkesztve]

Stavelot 2, easily full throttle into another twenty second top gear flatout section

(#4006) Drizzt válasza Motion_Blur (#4005) üzenetére

Drizzt
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Billel lehet irányítani rendesen?

(#4007) Motion_Blur válasza Drizzt (#4006) üzenetére

Motion_Blur
(PH! félisten)

Áhh, ez nem arra való :))

(#4008) Speed(R)

Speed(R)
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Utánozás majomszokás... :) [link]

★ 162+ ★ http://href.hu/x/hjiv ★

(#4009) manutdzoli válasza Motion_Blur (#4005) üzenetére

manutdzoli
(senior tag)

Nagyon kemény játék lehet!Kár hogy nincs meg nekem!Amúgy mivel irányítod?

FORZA FERRARI!!Ferrari 2007 World Champion-Kimi Raikkönen.........INTEL-NVIDIA.......

(#4010) Motion_Blur válasza manutdzoli (#4009) üzenetére

Motion_Blur
(PH! félisten)

[link] :R

(#4011) Male válasza Motion_Blur (#4005) üzenetére

Male
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

A versenyző keze mozdulatlan, és forog benne a kormány :F

\\\\\\\\\\\\\\\\ ALLEZ AMÉLIE!!! - www.ameliemauresmo.hu //////////////// Videókazetták digitalizálása Xvid és DVD-Video formátumba olcsón, jó minőségben! Ha érdekel dobj privit!

(#4012) manutdzoli

manutdzoli
(senior tag)

[link]
Mennyi lenne egy ilyen szimulátorgép?

(#4013) Peat;) válasza Motion_Blur (#4003) üzenetére

Peat;)
(PH! addikt)

Nem látom értelmét komoly reagálásnak, egy mind2 csapatnál versenyzőt megkérdeztek, ő elmondta hogy ez káros a csapatoknak is a sportnak is. Nem foglalt állást ki az áldozat és ki a bűnös. Amennyiben meg még vannak ismerősei a csapatoktól talán ez is a minimum hogy ne mondja ki a McLaren sportszerűségét illető szavakat, miközben nem tudjuk hogy egy csapatra, félre, vagy 50 emberre vagy 10-re kell azt tenni.
Az utolsó mondatod hűen tükrözi a valóságtól való elrugaszkodásodat. A bűnösség kimondása után a média és szakértők egyhangú felháborodása vezetett oda hogy valószínűleg mégis lesz büntetése a mclarennek. Ez ellentétben áll az általad hangoztatott érzelemindukáló mondatokkal. Nem vok moderátor persze és nincs jogom megkérni hogy ilyeneket ne írj, egy véleménynek vedd csak az írásomat, nyugodtan folytasd ha szükségesnek/értelmesnek gondolod.

(#4014) george11

george11
(PH! addikt)

[link]

Ki a túró ez az arc? :F Életemben nem hallottam a nevét :B

www.polirfelni.hu

(#4015) Motion_Blur válasza Peat;) (#4013) üzenetére

Motion_Blur
(PH! félisten)

''Nem foglalt állást ki az áldozat és ki a bűnös''

Jah, hogy ez sem egyértelmű?

''Az utolsó mondatod hűen tükrözi a valóságtól való elrugaszkodásodat.''

Kedves Peat;), kérlek magyarázd el, hogy az utolsó mondatomban mi nem fedi a valóságot ;) Egyébként nem kell félned, nem fogják megbüntetni a csapatodat (max. pénzes bünti lesz, az meg nem ér semmit), Ron ''A Tisztesség Bajnoka'' Dennis majd elintézi :)
Egyébként milyen bütetést adnál a csapatnak? Adnál egyáltalán?

Szomorú, hogy az eddíg a Ferrari - FIA tengelyen lovagló népek, most hallgatnak, mint szar a gazban, vagy fel vannak háborodva, hogy a Ferrari mit képzel magáról :(

george11: jah, az ilyenekre úgy látszik mindíg szükség van...érdekes, hogy vili most nem szólal meg, pedig Ő is szeret másokat ugatni :)

[Szerkesztve]

(#4016) manutdzoli válasza george11 (#4014) üzenetére

manutdzoli
(senior tag)

Stuck?A cikkbe benne van hogy korábbi f1-es versenyző,de még én se hallottam soha a nevét!55 esztendős pilóta - aki összesen 74 nagydíjon indult az F1-ben.Ennyit tudok róla!

(#4017) manutdzoli

manutdzoli
(senior tag)

Speed megy amerikába:
''A következő hetekben az USA-ban új állás után nézek. Biztos vagyok benne, hogy a ChampCarban és a NASCAR-ban is lesz lehetőségem. Nem próbálok a Formula-1-ben maradni, mivel nincs lehetőségem az előrelépésre.''
Sztem jól teszi,amerikában több lehetősége lesz!

(#4018) prmcsk válasza Motion_Blur (#4015) üzenetére

prmcsk
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Nem hallgatunk és lapulunk....... ;]

Jegyezd meg a hsz.-om., mert most leírom: Szerintem nincs vége ennek a dolognak.
Majd meglátjuk kinek jobb a lobbyja a FIA-nál? A tisztán nyerésen kívül, nehogy valamilyen más módon legyen a ferka, vagy (és) sofőrje V. bajnok.

Egy hőzöngő "hazafi" apukának mondom, az orvosi egyetem, tandíj, vagy hűség kapcsán: A fiad legújabb és szükségtelen divat mobiljáért aláírsz 2 év hűséget egy cégnek, a hazádért ugyanezt nem teszed meg ? És lett nagy csend...

(#4019) eXodus válasza prmcsk (#4018) üzenetére

eXodus
(őstag)

'' A tisztán nyerésen kívül, nehogy valamilyen más módon legyen a ferka, vagy (és) sofőrje V. bajnok.''

Ha nem lesz bünti akkor így is megfogalmazhatnád:

''A tisztán nyerésen kívül, nehogy valamilyen más módon legyen a mekláren, vagy (és) sofőrje V. bajnok.''

Ez jobban tükrözi a valóságot.

______________ Ingyen póker +50$-os kezdőtőkével! ________________ http://hu.pokerstrategy.com/u7ATCU ((Kérdés/segítség kell hozzá, akkor írj pü-t.))

(#4020) george11 válasza Motion_Blur (#4015) üzenetére

george11
(PH! addikt)

Azt még megértem(bár rühellem), hogy Lauda kommentel mindent, de egy ilyen kaliberű emberke nemtudom, honnan keveredik elő, ráadásul, még meg is magyarázza, hogy mit kéne tennie RD-nek :((( :F

manutdzoli addig eljutottam én is, de még ezelőtt sosem hallottam felőle, azért kérdeztem, hogy kimaradt-e valami az életemből :DDD

Mod.: találtam róla infót : [link]

[Szerkesztve]

www.polirfelni.hu

(#4021) Motion_Blur válasza prmcsk (#4018) üzenetére

Motion_Blur
(PH! félisten)

Nem kicsit vagy beteg.

(#4022) prmcsk válasza eXodus (#4019) üzenetére

prmcsk
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Szerinted hányszor merült fel a mekik ''tisztátalan'' vb. címe az elmúlt évek
folyamán és hányszor másoké ?

Miért mindig a bagoly akarja bizonyítani, hogy a verébnek nagyobb a feje ?

Egy hőzöngő "hazafi" apukának mondom, az orvosi egyetem, tandíj, vagy hűség kapcsán: A fiad legújabb és szükségtelen divat mobiljáért aláírsz 2 év hűséget egy cégnek, a hazádért ugyanezt nem teszed meg ? És lett nagy csend...

(#4023) eXodus válasza prmcsk (#4022) üzenetére

eXodus
(őstag)

''Szerinted hányszor merült fel a mekik ''tisztátalan'' vb. címe az elmúlt évek
folyamán és hányszor másoké ?''

Kit érdekel? Most loptak!

______________ Ingyen póker +50$-os kezdőtőkével! ________________ http://hu.pokerstrategy.com/u7ATCU ((Kérdés/segítség kell hozzá, akkor írj pü-t.))

(#4024) prmcsk válasza eXodus (#4023) üzenetére

prmcsk
(PH! addikt)
LOGOUT blog

''Kit érdekel? Most loptak''!

Mit ? Első helyeket ? :DDD
De jó ! Én vagy tíz éve loptam úgy 10 millát, tehát már ártatlan vagyok ! ;]
Ha te lopnál most 100k-t személyesen kérném szigorú büntidet. Okos gondolatok...

Te is ilyen ''karpediem'' fiú lehetsz......veled nem vitázom, mert ezzel a felfogással
csak a hasonló gondolkodásúakkal tudsz szót érteni.

(#4025) b-type válasza george11 (#4020) üzenetére

b-type
(PH! nagyúr)

Bímer legenda, és 45 éves versenyzői pályafutás alapján kommentel. :)
Persze ettől még nem szentírás, mint ahogy Lauda gondolatai sem, de azért sokaknál igen számít hogy ő/ők hogyan gondolják.

”~Alonso,˙Lewis˙is˙behind˙you ~I˙don’t˙want˙to˙hear˙that”.......http://www.dailymotion.com/b-type

(#4026) b-type válasza prmcsk (#4024) üzenetére

b-type
(PH! nagyúr)

Miért mi volt 10 éve?
Ha 'bármelyik' csapat akkor lopott..és kiderült, akkor valszeg megbüntették őket.
Itt sincs másról szó.
Vagy azt szeretnéd hogy akkor büntettek, de most ne tegyék?

”~Alonso,˙Lewis˙is˙behind˙you ~I˙don’t˙want˙to˙hear˙that”.......http://www.dailymotion.com/b-type

(#4027) eXodus válasza prmcsk (#4024) üzenetére

eXodus
(őstag)

Szerinted lehet:
-Csalással VB-t nyerni.
Szerinted nem lehet
-Csalás ellen törvényes eszközökhöz folyamodni.

Agondolatmeneted meg beteg!!!!
''De jó ! Én vagy tíz éve loptam úgy 10 millát, tehát már ártatlan vagyok ! ''
Akkor ez már mentesít? Elárulmo h megértsed: NEM

''veled nem vitázom,''
Így is kell ezt csinálni, nem vártam mást.

'' hasonló gondolkodásúakkal tudsz szót érteni.''
Igaz,nem akarok egy szint alá süllyedni.

(#4028) Peat;) válasza Motion_Blur (#4015) üzenetére

Peat;)
(PH! addikt)

Mind2 csapat a munkaadója volt. Amennyiben nem is gyűlölte őket mit mondhatna? Mondtam én hogy nem egyértelmű? Nem, azt mondtam ő nem mondta.

Ezt a büntetés dolgot már többször kérdezted, ne alakíts ki magadról olyan képet bennem hogy nem érted meg a válaszokat...olvass vissza ha nem olvastad el a feltett kérdésedre a váalszomat. De újra: igen kell, én a piótáktól pontot nem vonnék el a csapattól igen, annyit amennyivel vezet a ferrari előtt. Te meg a kizárást tartod jogosnak. Dont meg szíthatod, de emberlieg Todt ugyanaz a kaptafa, nem emberjellemzésnek kéne mennie hanem az érintettek megállapítása. Máig nem tudjuk kik voltak benne. Szerinted a full Mclaren, szerintem nem.

''Szomorú, hogy az eddíg a Ferrari - FIA tengelyen lovagló népek, most hallgatnak, mint szar a gazban, vagy fel vannak háborodva, hogy a Ferrari mit képzel magáról '' főleg az a szomorú hogy minden döntés után egy másik csapat neve van a FIA mellett....főleg az elmúlt 3 évben..reanult-fia, utána gumiszabály eltörölték ferrari-fia, utána h reanult erős volt megint reanult-fia utána meg mcalren fia. Hehe. Ilyen folyamatok mellett nem a csapatokat kéne megnézni, hanem az FIA-t mert én nehezen hiszem el hogy mindig a vezető/él csapat fizeti le.

A mondatod, miszerint a ferrari a bűnős meg bla bla..hát ha komolyan gondolod az a te bajod nem az enyém. Attól még a valóságnak nem felel meg az első ítélet alapján sem nemhogy a másik még meg nem született előtt. Túlzol az irományaidban tények nélkül. Én itt befejeztem, ordít rólad hogy a ferrari helyzete miatt dühös vagy mindenre ami ezzel a dologgal kapcsolatos, túlságosan szereted a csapatodat és minden sérelmet ami azt éri amgadénak vélsz és szinte mindenben sérelmet is látsz amiben a ferrari szó van. Formula.hu-n ezek után elolvastam és még ott sem kritizálták Mansellt a nyilatkozata miatt, senki nem vette ki belőle hogy a Ferrari a ''bűnös'' stb.

(#4029) AMD Power válasza Speed(R) (#4008) üzenetére

AMD Power
(Jómunkásember)

Itt még Coulthard volt a király! :R

Eladó komplett irodai PC. http://hardverapro.hu/apro/elado_komplett_irodai_pc/friss.html

(#4030) manutdzoli

manutdzoli
(senior tag)

Meki szurkolók vagy akárki,mondjátok már nekem meg hogy miért a ferrari a bűnös?Legjobb védekezés a támadás,ugye?A mclaren csapat törvénytelenül birtokolt ferrari dokumentumot!És nem hiszem el hogy csak egy mclarenes ember tudott a dokumentumról!
Mind1,nem akarok vitatkozni!

[Szerkesztve]

(#4031) Kiscsillag02

Kiscsillag02
(újonc)

Szerintem nem volt helyes Alonsotól hogy feltartotta a csapat társát Hemit,de valahol meg is érdemelte mert már nagyon nyeregbe érezte magaát vagy még minig érzi.
Sajnálom szegény Alonsot hogy megbüntették,és nem indul hatott csak a 6 rajt kockáról de nagyon drukollok neki hogy ő legyen a világbajnok,mert ahogy Alonso mondta '' nem lenne helyes ha egy
újonc nyerné meg a világbajnokságot''
Nektek mi a véleményetek erről a botrányról??

[Szerkesztve]

(#4032) Speed(R) válasza Kiscsillag02 (#4031) üzenetére

Speed(R)
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Kicsi csillag, az a helyzet, hogy nem Alonso fogja eldönteni, hogy elég tehetséges-e Hamilton ahhoz, hogy Vb legyen. Szerintem éppen itt az ideje, hogy vki fityiszt mutasson pajesznak, nagyon elszállt vele a paci. És egy újonc csapattársnál nagyobb fityiszt senki nem mutathat ;] Én szurkolok Hamiltonnak :))

★ 162+ ★ http://href.hu/x/hjiv ★

(#4033) proper válasza Speed(R) (#4032) üzenetére

proper
(őstag)

ebben egyetértek

talán törvénykönyvben van leirva hogy ujonc nem nyerhet bajnokságot?
de ez az ujonc megnevezés se tetszik nekem mert nem idén kezdte a pályafutását ;]

(#4034) PazsitZ válasza Kiscsillag02 (#4031) üzenetére

PazsitZ
(PH! addikt)

Nem helyes?? miért nem helyes?
Ez a kijelentés egyszerűen hülyeség.

|____ "...kis zártkörû PH-s imdb..." :D - http://pazsitz.atw.hu/PH_movies ____|

(#4035) EQMontoya válasza Speed(R) (#4032) üzenetére

EQMontoya
(PH! addikt)
LOGOUT blog

sztem Kimi érdemelne már meg nagyon egy cimet... csak valahogy soha nincs jó helyen. :(

Chuck Norris ki tudja nyomni a palacsintából a lekvárt. A kakaósból is. ''a lényeg h tudjon egy olyat h hexameterböl átváltja a számokat decimálisba.'' /By Vamzi/

(#4036) JJános válasza Motion_Blur (#4010) üzenetére

JJános
(PH! addikt)

Király jó játék, király jó irányítóval. Nah megyek, és felrak.com a Gp4-et, hogy egy kicsit körözzek.

VCRC- KTCC!

(#4037) Zull válasza Kiscsillag02 (#4031) üzenetére

Zull
(senior tag)

hat sztem alonsonak elegge nagy az arca szoszerint es atvitt ertelemben is, iden, konyorgom, ne nyerjen! az ember maradjon mar szereny, meg akkoris ha elert valamit, nagyon antipatikus szemelyiseg szamomra.

(#4038) JJános válasza EQMontoya (#4035) üzenetére

JJános
(PH! addikt)

Nem érdem szerint megy, de én is kivánom neki, hogy összejöjjön.
Egyenlőre úgy néz ki, bárhova megy, bárhonnan jön mindig rosszul jön ki a lépés.
Talán jövőre neki áll a zászló.

VCRC- KTCC!

(#4039) JJános válasza Kiscsillag02 (#4031) üzenetére

JJános
(PH! addikt)

Kiscsillagom! Ne figyelj oda, hogy a Lonzi mit mond. Akár helyes, akár nem, a jelen állás szerint Hami nyeri a VB-t.

Lonzi nem nyeregbe érezte magát, hanem már elszaladt vele a ló.
Ez a véleményem, kiscsillag. :)

VCRC- KTCC!

(#4040) JJános válasza Peat;) (#4028) üzenetére

JJános
(PH! addikt)

Ezt megint jól összekutyultad.

Én nem vagyok ferraris, és mégis elitélem. És elitélem azt, hogy mások nem ítélik el. Nem látunk mindenben ferrari gyűlöletet, csak az elvakult drukkerek próbálnak meg mindent összezavarni, nincs itt semmi gond.

A FIA rá fog kényszerülni, hogy a bűnt büntesse. Nigel Mansellt szerettem, és csak az a baj, hogy ő is beleállt a keverésbe. Ahelyett, hogy elitélné a McLarent, arról beszélt, hogy mennyit árt a sportnak, ha erről a témáról beszélnek az emberek.
Nem az a problémája, hogy mit is tettek a McLaren csapat házában.

Mind ahogy ti is (te, és pmrcsik), egyfolytában arról beszéltetek, hogy nem látható a McLaren fejlesztésekben a lopott anyag felhasználása. Miközben ezer módom profitált belőle a McLaren.

Szerintem hagyjuk már, és egy hír kapcsán se kéne újra, és újra elkezdeni. Van joguk felháborodni, tegyék. Mi meg várjuk meg a végét.

[Szerkesztve]

VCRC- KTCC!

(#4041) AMD Power

AMD Power
(Jómunkásember)

Stuck: Alonso nem tud veszíteni

[link]

Mindig van egy jobb.

Eladó komplett irodai PC. http://hardverapro.hu/apro/elado_komplett_irodai_pc/friss.html

(#4042) manutdzoli válasza EQMontoya (#4035) üzenetére

manutdzoli
(senior tag)

Jó lenne ha kimi nyerne!Ha valamelyik mclaren nyer,akkor az hamilton legyen inkább,ne alonso!!

(#4043) Loveless válasza AMD Power (#4041) üzenetére

Loveless
(senior tag)

Mondjuk kíváncsi lettem volna, hogy ha alonsót nem büntetik meg a hungaroringen, ki lett volna a jobb. Hami egy az egyben biztos hogy nem tudta volna megelőzni alonsót, hacsak nem rajtolja le.
Alonso helyében én is kurva ideges lettem volna, hamilton kezdte a görénykedést az időmérőn, mégis alonsót büntették. Nem csoda hogy feszült.
Na mindegy, majd a csokinyuszira is jönnek rossz napok, kíváncsi vagyok hogyan viseli majd (valami azt súgja, rosszul fogja)

[Szerkesztve]

>>> Viva la Anarchia! <<<

(#4044) manutdzoli válasza Kiscsillag02 (#4031) üzenetére

manutdzoli
(senior tag)

Miért ne lenne helyes ha egy újonc nyerné a vb-t?Jól megy,versenyeket nyer,nagyon gyors,ha a végén ő nyer és nem alonso teljesen megérdemli!Alonsonak el kell fogadni hogy egy kicsit lepipálta az újonc! :D

(#4045) manutdzoli válasza Loveless (#4043) üzenetére

manutdzoli
(senior tag)

Így van!Képzeljétek el hogy 2x vb-ok vagytok,és jön egy 22éves újonc és betart az időmérőn neked,megtagadja a csapatutasítást!Azért ez kicsit bosszantó!Én is pipa lennék!

(#4046) SzalaiG válasza Loveless (#4043) üzenetére

SzalaiG
(PH! addikt)

Győzzön a jobb! Csapatutasítással ellenfelek nélkül könnyű VB-nek lenni...
Go Hami! :)

"Ne félj, csak higyj" Márk 5.36.

(#4047) Loveless válasza SzalaiG (#4046) üzenetére

Loveless
(senior tag)

ööö, tudtommal volt egy előre egyeztetett menete az időmérőnek, és azon a ponton haminak el kellett (volna) engednie alonsót. rengeteg olyan időmérő volt, ahol éppen a stratégiának megfelelően alonso engedte el hamit.

amit viszont nem értek, hogy alonso honnan tudta, meddig kell a boxban ''parkolnia'' ahhoz, hogy hami pont ne érjen fel az utolsó mért körre? tudtommal a pilóták nem látják az órát, csak a versenymérnök látja el őket infóval (javítson ki valaki, ha tévedek). van egy olyan gyanúm, hogy alonso mérnöke is benne volt a turpisságban?

szerk: majdnem lemaradt: GOOO KIMI :)

[Szerkesztve]

>>> Viva la Anarchia! <<<

(#4048) Kicker válasza Loveless (#4047) üzenetére

Kicker
(őstag)

én úgy emlékszem, hogy Alonso mikor kiért, zavarta Kimi-t, pont elé ment ki, nem lehet hogy őt akarták megzavarni utolsó gyors körén? :U

Arról ismerik futball körökben, hogy egyik meccsén kettőt bólintott, egy gólt és egy nézőt.... muhaha

(#4049) hunnylander válasza manutdzoli (#4045) üzenetére

hunnylander
(őstag)

Namost ki tartott be kinek az időmérőn? Ki nem tudta lefutni a gyorskörét, mert egy duzzogó barom túl messzire ment? Azt a benzinégetős McLaren-es hülyeséget hagyjuk már ki a dologból. Hamilton a puha gumival és az előzetes körideje alapján lemosta volna a pályáról Alonsót az időmérőn. Hamiltoné lett volna a pole, és akkor is megnyerte volna a Magyar Nagydíjat ha Alonso is az első sorból indul, egyszerűen azért mert gyorsabb volt ezen a pályán (is).

2× VB-ok? És akkor mi van? Verje meg a taknyos csapattársát tisztességesen a pályán. Ne gondolja hogy körülötte forog a világ, és ne várjon el olyan abszurd dolgot, hogy Hamilton csak azért lassabban menjen, hogy a 'király' ne égjen.

[Szerkesztve]

www.HunnyF1.com

(#4050) brownus

brownus
(PH! addikt)

hami & ali: [link] a nagy kibékülés!?:D

monty:[link]:)

htc iS - CM7.2rc2 ॐ

Útvonal

Fórumok  »  Fáradt gőz  »  Formula-1 2007 - Archívum VI. (téma lezárva)
Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.