Hirdetés

2012. május 28., hétfő

Útvonal

Fórumok  »  Fáradt gőz  »  Formula-1 2007 - Archívum V. (téma lezárva)

(#951) KrenAtesz

KrenAtesz
(MODERÁTOR)
LOGOUT blog

Massa hogy örül :):)

"Football isn't a contact sport; it's a collision sport. Dancing is a contact sport." // Amíg a Föld kerek, mindig lesznek OPELEK!!!!! // 8v az igazi, nem a V8 -> Kadett 4ever

(#952) T-Nagyon

T-Nagyon
(tag)

MIt tettek Kimi autójával a Ferrarisok!? :O :( :W

Fotóim: http://flickr.com/skublics_gergely

(#953) Oliverda válasza T-Nagyon (#952) üzenetére

Oliverda
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

Lehet hogy kísérleteztek valamivel, ami nem jött be. Úgy mint anno Barrichello autójával jópárszor.

Ha ez így folytatódik remélem lelép a Ferrari-tól, különben beszürkül a picsba. Egyszerűen nem illik bele csapatba szerintem.

"Minden negyedik-ötödik magyar fiatal funkcionális analfabéta – derült ki a nemzetközi felmérésekből. Az arány a felnőttek körében sem jobb."

(#954) T-Nagyon válasza Oliverda (#953) üzenetére

T-Nagyon
(tag)

Hááááát..... Nem tudom mennyire teheti meg... :( Bár lehet, hogy valamikor észheztérnek a Ferrarinál, és rájönnek, hogy ha így folytatják akkor tényleg elmegy. Hiába nagy a fizetés, ha nem tesznek alá neki tetsző autót.

(#955) attisx

attisx
(őstag)

Banyek Hamilton vezeti a VB-t!!! :R :C Már csak a futamgyőzelem hiányzik... :DDD
szerk.: Lonzi nem túl boldog :D

[Szerkesztve]

ClearBlack IV (aka ClearBlack Gold): http://bit.ly/HVa9mg   --------------------------------------------------------------------------------------------------------------------      SteelBlack N8 Series: http://bit.ly/yyMyEQ /// VIGYÁZAT HAMISÍTJÁK!!!

(#956) eXodus

eXodus
(őstag)

ilyen fejeket vágnak: :) :D :U

______________ Ingyen póker +50$-os kezdőtőkével! ________________ http://hu.pokerstrategy.com/u7ATCU ((Kérdés/segítség kell hozzá, akkor írj pü-t.))

(#957) T-Nagyon válasza eXodus (#956) üzenetére

T-Nagyon
(tag)

Alonsonak nem hiszem, hogy könnyű... :P :D

Már megint 2 hetet kell várni... :((( :O

[Szerkesztve]

(#958) b-type válasza T-Nagyon (#954) üzenetére

b-type
(PH! nagyúr)

Hát az elég logikátlan lenne, ha miután lefizetik neki a nagy pénzt, nem raknak alá megfelelő autót..
Természetes hogy teszik a dolgukat a csapatban hiszen profi csapat a Ferrari már évek óta.
Vmi nem stimmel be.

”~Alonso,˙Lewis˙is˙behind˙you ~I˙don’t˙want˙to˙hear˙that”.......http://www.dailymotion.com/b-type

(#959) KMan

KMan
(őstag)

Sato rulz ;] David is jot ment. :R

Csak a balekok alszanak „Mindennek, aminek nekifogunk, célja a VÁLTS_ – és mindent, amin VÁLToztatunk_, jobbá és a Nissanra jellemzőbbé teszünk” – Carlos Ghosn [SAS]

(#960) bocX válasza T-Nagyon (#954) üzenetére

bocX
(tag)

Azért Iceman sem veszi 'túl komolyan' a dolgokat, és pont egy Ferrari csapatnál ne tennének meg mindent, sztem Kiminek is van vaj a füle mögött ilyen szempontból, év elején olyanok mentek hogy elkésik a megbeszélésekről és nem nagyon kommentálja a dolgokat....

szerk.: bár lehet azóta változott valami, bár állítólag Iceman szereti kinyomni a gép szemét, szal alá kell tervezni rendesen.
mondjuk pont Barcelonában tettek fel upgrade-t a kocsira a Ferrarinal, azt Kiminél nem passzolt annyira

[Szerkesztve]

sok munka és ugyanannyi lazaság

(#961) bdav

bdav
(őstag)

Coulthardnak max respect :R Monacoban büntetni fog ha nem áll meg alatta a vas (és marad is a Redbull ilyen jó)

Massához meg annyit h. idén ez volt az egyetlen értékelhető megmozdulása (ez a mai rajt), szóval szummában megérdemelten nyert (baromira nem örülök neki de ez van :()

Hamilton ownz, megint lerajtolta a népeket :DDD

Kimit sajnálom, ha már muszáj h. pirosak nyerjenek akkor inkább ő mint Massa, de amugy se megy jól mostanság...

[Szerkesztve]

10 féle ember van a világon. Aki ismeri a kettes számrendszert és aki nem. ''A név nincs hosszabb páncélszekrény''

(#962) ftc válasza Oliverda (#953) üzenetére

ftc
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

elég egy kis figyelmetlenség és vége...elég egy pici hiba...itt nagy gondot okozhat...

(#963) T-Nagyon

T-Nagyon
(tag)

És szegény Heidfeld!!! Szerintem ő van most a legjobban kibukva (amit nem csodálok). Mindent megtett a jó helyezésért, erre eltolta neki a csapat....
A toyoták pedig de ''jól'' mentek. ;]

(#964) czappa

czappa
(fanatikus tag)

Csak nekem tűnt fel Alonso ''durcás kisgyerek'' modora?
1) ''Leszorítottak az útról.''
2) ''Az ilyen esetek 99%-ában mindkét kocsi befejezi a versenyét.''
(Egyik idézet sem pontos.)

Szerintem Massa csak agresszív volt, nem felelőtlen. Szerintetek?

[Szerkesztve]

(#965) proper válasza czappa (#964) üzenetére

proper
(őstag)

elöjött az a mentalitás amikor a renaultos csappatárs nem akarta elengedni és hisztiben tört ki
meg az év végi nem támogat a csapat nyilatkozata
ezért unszimpatikus számomra
meg persze piszkálja a csörét az is hogy hamilton gyerek jobb nála :R

amugy david vagyok és nagyképü ;]

(#966) T-Nagyon válasza proper (#965) üzenetére

T-Nagyon
(tag)

Szerintem azért is fogja elveszteni az idei VB-t, mert sokat fog hisztizni, és ettől ő rossz döntéseket fog hozni (pályán kívül és belül), és a csapat sem fogja csípni a hisztit...

(#967) Male válasza czappa (#964) üzenetére

Male
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Nekem is ez tűnt fel...bár a fene tudja ebből mennyi köszönhető a magyar ''szinkronnak''.

Viszont azt is mondta, hogy Kimivel is ütközött kicsit... valaki látta ezt a jelenetet? Hogy értek össze?

''Gyulám'' és Palik észrevehetné már, hogy ez a műsor nem róluk szól... :(((

\\\\\\\\\\\\\\\\ ALLEZ AMÉLIE!!! - www.ameliemauresmo.hu //////////////// Videókazetták digitalizálása Xvid és DVD-Video formátumba olcsón, jó minőségben! Ha érdekel dobj privit!

(#968) T-Nagyon válasza Male (#967) üzenetére

T-Nagyon
(tag)

Lehet, hogy ez is benne volt Kimi kiesésésben? Mert ha rosszul értek össze, akkor én el tudom képzelni...

(#969) venember83 válasza Male (#967) üzenetére

venember83
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Azokbol amit hallottam angolul nem a magyar szinkron forditottt felre. Csodalkoztam, h ennyire viszonylag higgadt maradt, azt vartam, h sirogorcsben tor ki ;] Massa nem fekezett, mert nyerni akart. Igen, tifosi vagyok, szoval velemenyem nem mervado :DDD

The name on the front of the shirt is more important than the one on the back! 6/10 monacói győzelem (sorozatban 5), az F1 királya. Pedal to the metal, McCrash mindörökké! 600+ mountainriders.ro http://tiny.cc/iQuZP

(#970) Chip

Chip
(fanatikus tag)

Amikor Kimi belassult bekapcsolták a kocsi oldalán lévő kamerát.
Nekem akkor úgy tünt mintha vmi eltört volna ott a kocsi jobb elején.
Lehet én nem értek hozzá, ezért kérdezem meg. Az normális a kocsi kormányművével összefüggő dolog lehetett vagy tényleg történt ott valami?

(#971) Motion_Blur válasza Oliverda (#953) üzenetére

Motion_Blur
(PH! félisten)

''Ha ez így folytatódik remélem lelép a Ferrari-tól, különben beszürkül a picsba. Egyszerűen nem illik bele csapatba szerintem.''

Ezt úgy írod, mintha a Ferrari hibája lenne, hogy lassabb, mint Massa. Én sem gondoltam volna, sajnos ezt így kell elfogadni. Hülye lenne lelépni, a mezőny leggyorsabb autója van alatta.

Stavelot 2, easily full throttle into another twenty second top gear flatout section

(#972) Kraptor

Kraptor
(PH! addikt)

Massa szépen ment. Alfonz bengázott, Hamilton szokásosna jól ment de a kocsi még mindig lassabb mint a Ferka. Kimi...no comment.

(#973) Motion_Blur válasza czappa (#964) üzenetére

Motion_Blur
(PH! félisten)

+ ráfogta a kocsira, hogy megsérült. Nagyon magyarázkodott Alonso, pedig ha össze is értek, akkor tényleg csak épphogy, és a kavicsba is azért került, mert a pálya koszos íven próbált kanyarodni túl nagy tempóban és egyszerűen megindult alatta a vas, lecsúszott a pályáról.

mod: egyébként dög unalom volt a futam, Kimi kiesése után inkább csak úgy félszemmel néztem az egészet...

pozitívum: a Ferrari még mindíg gyorsabb (nem is kevéssel), mint a McLaren...ejj, ha Mester még mindíg itt lenne... ;]

[Szerkesztve]

Stavelot 2, easily full throttle into another twenty second top gear flatout section

(#974) -Mike- válasza Chip (#970) üzenetére

-Mike-
(őstag)

dinamó :D [link]

Complicated human being.

(#975) T-Nagyon válasza Chip (#970) üzenetére

T-Nagyon
(tag)

Talán Kimi nyilatkozatából megtudunk valamit, mert ha azért esett ki, mert összeértek, akkor Alonso autójában is keletkezhetett akkora kár...
Amúgy a kormánymű, felfüggesztés hasonló kiálló dolgok, igen sérülékenyek...

[Szerkesztve]

(#976) Oliverda válasza Motion_Blur (#971) üzenetére

Oliverda
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

Nem hiba, de lehet hogy az van/lesz hogy már Massa-ra fognak fejleszteni mindent, Kimi meg alacsonyabb priorításra kerül(t). Ha ez neki jó akkor maradjon ahol van.

Mike: [link] :D

[Szerkesztve]

"Minden negyedik-ötödik magyar fiatal funkcionális analfabéta – derült ki a nemzetközi felmérésekből. Az arány a felnőttek körében sem jobb."

(#977) lenox válasza czappa (#964) üzenetére

lenox
(őstag)
LOGOUT blog

Mindig ez van. Alonso eleg jol megy, neha be is vallal huzos dolgokat, csak az a kulonbseg kozte es a nagyok kozott, hogy masok szamolnak azzal is, hogy esetleg nem jon be, szerinte viszont csak az lehet az ilyen huzas kimenetele, hogy az ellenfel leborul a bajnok elott. Meg kell tanulni kuzdeni, vagy lehet hazamenni.

Hajra Massa!

(#978) Motion_Blur válasza Oliverda (#976) üzenetére

Motion_Blur
(PH! félisten)

Van fantáziád rendesen.

(#979) -Mike-

-Mike-
(őstag)

[kép]

Complicated human being.

(#980) venember83 válasza -Mike- (#979) üzenetére

venember83
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Imadja a Matrixot, mar az is baj? ;]

#982: Ja, biztos igent mondana, lasd Webber + Renault eddigi szereplese...
Valamiert nem megy Kiminek, ha erre rajonnek Maranelloban, akkor biztos fog maradni s meglesznek a vb-cimek is; ha nem, akkor is vegig kell versenyezni a szezont. Szerintem azonban kell Massa melle 1 komoly pilota, vetelytars, aki osztonozze, szoval Kimi helyett nem tudom ki johetne, mar persze Fisichella-n es Ralfon kivul, of course ;]

[Szerkesztve]

The name on the front of the shirt is more important than the one on the back! 6/10 monacói győzelem (sorozatban 5), az F1 királya. Pedal to the metal, McCrash mindörökké! 600+ mountainriders.ro http://tiny.cc/iQuZP

(#981) PumPi válasza bdav (#961) üzenetére

PumPi
(őstag)
LOGOUT blog

Szerintem Kimi egyenlőre ennyit se mutatott, kb semmit, nem mindíg nyerő ez a mentalitás hogy ''amíg a többiek a telemetriát böngészték ő aludt békésen'' hát nem tudom...
Ettől ő lehet nagy arc, de hogy nem alázatos munkás az biztos, márpedig itt az csak egy dolog hogy gyors valaki, alázatosnak is kell lenni... én Kimiben ezt nem látom, azt hiszi abból tud élni hogy ő gyorsnak van elkönyvelve, nagyon nagy tévedés, szerintem erre ő is rájön előbb utóbb, lehet csak utóbb.

Vorsprung durch Technik..

(#982) Oliverda válasza Motion_Blur (#978) üzenetére

Oliverda
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

Ezt nem én találtam ki, talán Todt nyiltakozta még Melbourne-ben (előtt), hogy majd lesz első számú versenyző, de csak később kerül kiválasztásra.

A Ferrari-n túl is van/lesz élet. Pl. Kimi-t simán el tudnám képzelni a Red Bull-nál, esetleg a Renault-nál.

[Szerkesztve]

(#983) Kraptor válasza Oliverda (#982) üzenetére

Kraptor
(PH! addikt)

Mondjuk azért még elég sok van hátra...szerintem még nagyon korai bárkit is temetni.

(#984) -Mike- válasza venember83 (#980) üzenetére

-Mike-
(őstag)

Ralfot a ferrariba! majd a bátyja megmutatja neki h kinek az ölébe kell bólogatnia ahhoz h fröccsöntsenek neki egy ferkaülést :)

[Szerkesztve]

Complicated human being.

(#985) Kraptor válasza venember83 (#980) üzenetére

Kraptor
(PH! addikt)

Hamilton:):)

(#986) Oliverda válasza -Mike- (#984) üzenetére

Oliverda
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

:DDD

(#987) venember83 válasza Kraptor (#985) üzenetére

venember83
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

O nem hagyna ott a McLarent s Ron Dennist, ha csak nem turja ki ot a tehetseges es tobszoros vilagbajnok spanyol. De utobbi fog hamarabb tavozni onnan, szerintem, csak mivel Ferrarinal nem fogadjak szivesen, nagyon kerdes, h hova is. :U

Asszem inkabb a focis topikban kene az atigazolasokkal foglalkozni, szoval inkabb reszemrol lezarom az egesz gondolatmenetet s atvonulok oda elmeleteket gyartani. :DD

-Mike-: Lehet utálni embereket, te esetedben csaladokat, de ennyire azert nem kene lesullyedni, szerintem.

[Szerkesztve]

(#988) Kraptor

Kraptor
(PH! addikt)

Fernando Alonso: (3) ''Győzelmi esélyeim az első kanyarban történt incidens pillanatában elszálltak. Jól rugaszkodtam el a rajtrácsról, sikerült kihasználnom Felipe (Massa) szélárnyékát, megtámadtam őt az első kanyarban, és már fél autóhosszal előrébb voltam, de összeütköztünk, és a kavicságyba kellett hajtanom, hogy elkerüljem a balesetet. Mindketten szerencsések voltunk, hogy egyáltalán célba értünk. A végeredmény az volt, hogy a második kanyarban a negyedik helyen találtam magam. Az autóm is megsérült kissé, ami tönkretette a balanszomat a verseny hátralevő részére. A második etapban még több időt vesztettem, mivel nem muzsikáltak megfelelően a gumijaim, jóllehet, szerintem akkor is így jártam volna, ha a lágyabb abroncsokat használom.''

[link]

Szerintem elég korrekt nyilatkozat, semmi leszórítósdi meg ilyesmi.

[Szerkesztve]

(#989) joshua7

joshua7
(PH! kedvence)

Végre egy tűrhető hétvége a Williams-től. Rosberg szépen ment, akárcsak DC és Sato. :R

Semper Fi

(#990) -Mike-

-Mike-
(őstag)

[link]

Complicated human being.

(#991) ronaldo

ronaldo
(őstag)
LOGOUT blog

Palikot (meg persze gyulámat is) tovább dícséri, hogy amikor a futam elején bevágtak egy képet (a Ferrari boxból) és Sergio Ramos volt a képen kikúrt nagy kínos csönd(fogalma nem volt egyiknek se, hogy ki az meg minek mutatják) , aztán egy nagy sóhaj amikor Roberto Carlost mutatta a kép. Na őt aztán ismerték, még a csapat nevét is tudták. :R

Lenovo Thinkpad + Samsung 830 SSD

(#992) czappa válasza -Mike- (#990) üzenetére

czappa
(fanatikus tag)

De hová tünt Kimi Raikkonen? :)
Biztos bánatában inni ment.

[Szerkesztve]

(#993) Oliverda válasza -Mike- (#990) üzenetére

Oliverda
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

...és hol van RAI?

[Szerkesztve]

(#994) Kraptor válasza czappa (#964) üzenetére

Kraptor
(PH! addikt)

Ja fordításrol csak annyit, hogy semmi ilyesmi nem hangzott el...

Q: Describe that first corner incident from your point of view?
FA: Well, it was very tight. I think the start was very similar between the two cars but then obviously I put myself behind Felipe and thanks to the slipstream I was a little bit quicker. I went on the outside, I braked later and I think I was much in front of him in the first corner, but unfortunately he didn’t think so and we touched each other. We were lucky to both finish the race because in 99 percent of these type of incidents, both cars will finish (their race) at the first corner. Sometimes I think this type of thing is very dangerous.

Q: And your car was damaged too, a bargeboard was flapping around towards the end of the race.
FA: Yeah, of course, I think the car was damaged all through the race and unfortunately it was a little bit more difficult to drive. We also took the gamble when we took the prime tyre in the first stop, just to see if there was some advantage there because we needed a miracle after being third, a little bit too far behind the first two people on lap 15 or lap 16, so we took the gamble and it was not fantastic. So we went back to the option tyre at the end, and the car became a little bit quicker. After the first corner, you need to risk too many things and it’s difficult that everything goes well after that.

1) Ilyen nem hangzott el:):)
2) Abbol kimaradt, hogy 99%ban mindkét kocsi befejezi a versenyt még az első kanyarban:):)

(#995) czappa válasza Kraptor (#994) üzenetére

czappa
(fanatikus tag)

1) A magyar fordításban ez még az általad bemásolt előtt hangzott el.:):)
2) Nem értem a különbséget.
''We were lucky to both finish the race because in 99 percent of these type of incidents, both cars will finish (their race) at the first corner. ''
Szerencsések vagyunk, hogy mindketten befejeztük a versenyt, mert az ilyen esetek 99%-ában mindkét autó befejezi a versenyét az első kanyarban.
Kb. ezt mondtam az előbb is.:):)

mod a 2)-höz: Az előbb írtam, hogy nem szó szerint idézek.

mod2.: Egyszerűbb lenne ha linket dobdtál volna, hogy az egészet elolvashassuk.

mod3.: Egyébként megy az ismétlés a sport klubbon.

[Szerkesztve]

(#996) Kraptor válasza czappa (#995) üzenetére

Kraptor
(PH! addikt)

Nem elötte hangzott el, mert ez az...a hivatalos sajtótájékoztató mikor beültek, stb.

Különben itt van:[link]

Ezzel a 99%al csak azt akarta mondani, hogy általában mikor ilyen meleg helyzet van akkor az nem végződik ilyen szerencsésen és nem tudja mindkét auto befejezni a versenyt.

(#997) Oliverda

Oliverda
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

[link] :Y :C

esse rossz: [link]

[Szerkesztve]

(#998) czappa válasza Kraptor (#996) üzenetére

czappa
(fanatikus tag)

Köszi a linket. Ez az útleszorítósdi tényleg érdekes. Most ezért nézzem megint végig a futamot.? :D
Mondjuk most már érdekel, hogy én hallottam félre, vagy a fordítás furcsa.

A 99%-ról már korábban elmondtam a véleményem, ami azóta nem változott.

#997: Egyébként nem lepődtem volna meg, ha a tábortűz miatt megsérül a gumi.

[Szerkesztve]

(#999) KrenAtesz válasza Oliverda (#997) üzenetére

KrenAtesz
(MODERÁTOR)
LOGOUT blog

Köszi :R :)

"Football isn't a contact sport; it's a collision sport. Dancing is a contact sport." // Amíg a Föld kerek, mindig lesznek OPELEK!!!!! // 8v az igazi, nem a V8 -> Kadett 4ever

(#1000) Kraptor válasza czappa (#998) üzenetére

Kraptor
(PH! addikt)

Tényleg úgy mondta amagyar tolmács. A 99%ra nem igazán értem, hogy mit mondtál. Ha végigolvasod az egészet se Alfonz se Massa nem igazán hibáztatja egymást. Alfonz egyedül annyit mond, hogy szerinte ő előrébb volt mint Massa de Massa nem úgy gondolta de szerencsére nem esett ki egyikük se és mindketten befejezték a versenyt (erre mondta azt a 99%os dumát), ja és összértek ezt mindegyikük mondja.

Különben ha valamibe bele lehetne kötni az akkor ez: :):)

Q: (Carlos Miguel – Diario AS) Fernando, which driver stayed on the correct side for the second corner? And do you think the stewards should investigate the incident?
FA: I don’t know. I think the stewards are a little bit up and down. They investigated me last year in Monza when I was half a kilometre in front of the other car and maybe this year they don’t investigate too much these things. I think the incident is one for which everyone can have his own opinion. If you look at my car, at my side-pod and the rear side of the car, it is completely touched. I think that shows everybody who arrived first into the corner. I was more than half a car in front. The other question, I don’t know.

[Szerkesztve]

Útvonal

Fórumok  »  Fáradt gőz  »  Formula-1 2007 - Archívum V. (téma lezárva)
Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.