Hirdetés

2012. május 28., hétfő

Útvonal

Fórumok  »  Fáradt gőz  »  Formula-1 2007 - Archívum V. (téma lezárva)

(#851) attisx válasza bdav (#848) üzenetére

attisx
(őstag)

Egyébként ami még bosszant az időmérő 3. részében, hogy az FIA mostanában folyton a környezetvédelemről, meg alternatív technológiák bevezetéséről papol, közben 10 percen keresztül teljesen értelmetlenül köröztetik az autóka. Mindezt azért, hogy legyen élet a pályán. (Ez ám a környezettudatosság, a példamutatás...)
Szerintem erre jó megoldás lenne a pole pontozása, ez biztosan megmozgatná a legjobbakat. :)

ClearBlack IV (aka ClearBlack Gold): http://bit.ly/HVa9mg   --------------------------------------------------------------------------------------------------------------------      SteelBlack N8 Series: http://bit.ly/yyMyEQ /// VIGYÁZAT HAMISÍTJÁK!!!

(#852) Motion_Blur válasza shev7 (#850) üzenetére

Motion_Blur
(PH! félisten)

Mert a poros íven nem tapad meg úgy az autója, mint a mellőle indulónak, aki előtt tiszta az aszfalt.

Stavelot 2, easily full throttle into another twenty second top gear flatout section

(#853) shev7 válasza Motion_Blur (#852) üzenetére

shev7
(PH! kedvence)

elegge felreertetted a kerdesemet. Arrol erdeklodtem, hogy miert a porosabb oldalra raktak a paratlan sort...

''Gee, Brain, what do you want to do tonight?'' ''The same thing we do every night, Pinky: Try to take over the world!''

(#854) Oliverda

Oliverda
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

[link]

„Bahrein óta rengeteget fejlődtünk, az autó egyensúlya sokkal jobb lett. Fernando és én is a pálya tiszta oldaláról vághatunk neki a holnapi versenynek, és azt már idén többször is láthattuk, hogy ez mekkora előnyt jelent”- fejezte be Hamilton.

"Minden negyedik-ötödik magyar fiatal funkcionális analfabéta – derült ki a nemzetközi felmérésekből. Az arány a felnőttek körében sem jobb."

(#855) -Mike- válasza Oliverda (#854) üzenetére

-Mike-
(őstag)

fenyeget

Complicated human being.

(#856) Motion_Blur válasza shev7 (#853) üzenetére

Motion_Blur
(PH! félisten)

Menj egy kört a pályán ;)

Stavelot 2, easily full throttle into another twenty second top gear flatout section

(#857) shev7 válasza Oliverda (#854) üzenetére

shev7
(PH! kedvence)

szoval itt is a paros oldal a tiszta? ejnye Motion...

''Gee, Brain, what do you want to do tonight?'' ''The same thing we do every night, Pinky: Try to take over the world!''

(#858) -Mike- válasza Motion_Blur (#856) üzenetére

-Mike-
(őstag)

mai gp2-es futamot Senna megnyerte [link]

eu2-n most megy a verseny, nemsokára vége...

Complicated human being.

(#859) Oliverda válasza -Mike- (#858) üzenetére

Oliverda
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

:C

"Minden negyedik-ötödik magyar fiatal funkcionális analfabéta – derült ki a nemzetközi felmérésekből. Az arány a felnőttek körében sem jobb."

(#860) Oliverda

Oliverda
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

1-2 év és ismét lesz Senna és Piquet név is az F1-ben. Mármint a versenyekre gondolok. Jó lesz. :)

(#861) Kraptor

Kraptor
(PH! addikt)

Ma kimondottan tetszett amit Massa csinált, még a végén Ferkának fogok szurkolni. Eddig nem csíptem nagyon a srácot, de a multkori és a mai teljesítménye nagyon szép volt. Ez valamennyire feletteti a többi bénaságát. Azt tudtuk, hogy eddig is gyors volt mikor nem votl senki elötte mostmár csak versenyen kell felhozni azt a tempot/viselkedést/precizitást amit az időmérőkön hoz.

Lonzi és Kimi (tán Kimi egy kicsit jobban) kezd egyre nagyobb csalódás lenni. Lonzi nem hozza azt a keménységet és aggreszivitást amit látni lehetett 2005/2006ban. Kimi az meg eléggé beleszürkült a 4be és állandóan csak panaszkodik.

Hamilton nagyon ügyes csak nekem olyan érzésem van, hogy a Meci nagyon visszafogja Lonzi javára, sokkal jobban mitn Ferka Massat, mondjuk Massanal már nem is érzem a visszafogást annyira. Lehet, hogy a Ferkánál már Massa lett numero uno?

[Szerkesztve]

(#862) Oliverda válasza Kraptor (#861) üzenetére

Oliverda
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

Én nem látom hogy Hamilton-t visszafognák. Most nyilván arra hajtottak hogy Alonso-é legyen a pole és ezért több benzint kapott Hamilton. Viszont ez lehet hogy előnyt jelet neki a holnap versenyen ha jól kapja el a rajtot. :))

(#863) Kraptor válasza Oliverda (#862) üzenetére

Kraptor
(PH! addikt)

Hát ma elég egyértelmű volt mikor Denis bemonta, hogy 3 tizedet hozzon az utolsó körében éppen annyit, hogy Alonzot ne elözze meg:):)

Más...

tavaly óta mi változott a gumikon?

(#864) Oliverda válasza Kraptor (#863) üzenetére

Oliverda
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

Azt nem Dennis mondta be szerintem, de lényegtelen. Öhh...szerintem félreértetted. Na mindegy, majd holnap kiderül. ;)

(#865) Vigneau

Vigneau
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Honnan lehetne majd letölteni a netről a holnapi futamot? Mert valószínüleg nem tudom megnézni. :O

A lét határozza meg a tudatot. Ha megiszod a lét, a tudat elmegy...

(#866) -Mike- válasza Kraptor (#863) üzenetére

-Mike-
(őstag)

vki súg neked vagy egyedül hozod ezeket össze?

Complicated human being.

(#867) T-Nagyon válasza Kraptor (#861) üzenetére

T-Nagyon
(tag)

Ezt az autót még egyáltalán nem Kimire tervezték, hanem Massára. Mikor az autó készült akkor még nem volt Kimi a csapatnál, így nem csoda, hogy nehéz neki, sokkal nehezebb mint Massának.

Fotóim: http://flickr.com/skublics_gergely

(#868) Kraptor válasza -Mike- (#866) üzenetére

Kraptor
(PH! addikt)

Miért most mi volt a baj?:) Valaki tényleg rászolt Hamiltonra és mondták is, hogy 3 tizedet kéne hozni, már nem emlékszem, hogy pontosan mit is mondtak ,eg közbe a magyar kommentár is belekarattyolt ha jól emlékszem.

(#869) -Mike- válasza T-Nagyon (#867) üzenetére

-Mike-
(őstag)

kifogások. ha kimi olyan nagyon jó mint olyan sokan állítják akkor vernie kéne massát. tudtam egyébként hogy ez lesz, mármint h miért nem megy úgy most neki...

[Szerkesztve]

Complicated human being.

(#870) Motion_Blur válasza -Mike- (#869) üzenetére

Motion_Blur
(PH! félisten)

úristen, akkor milyen lehetett Montoya, hogy Kimi ilyen lassú!! :))

(#871) -Mike- válasza Motion_Blur (#870) üzenetére

-Mike-
(őstag)

jó volt (amúgy psszt mingyá jön az avatarja és lekapja a skalpod) csak voltak rossz napjai, ami nemjellemző egy top vagy vb pilótára.

amúgy hol kellene keresni rájkőnen beszürkülését?
új autó? új gumi? legkomolyabb csapattárs? pia? nők? vagy elhatározta magát és leakarja tenni az érettségit és az felemészti minden energiáját? :D

[Szerkesztve]

Complicated human being.

(#872) T-Nagyon válasza Motion_Blur (#870) üzenetére

T-Nagyon
(tag)

Olvastam egy érdekes cikket a májusi F1Racing-ben. Ott Kimi f1 előtti versenymérnöke beszél Kimivel kapcsolatos élményeiről ... Arról számol be, hogy Kimi mindenkit vert, ha normális autót tettek alá...

(#873) -Mike- válasza T-Nagyon (#872) üzenetére

-Mike-
(őstag)

megsúgom, ha a 22 pilóta közül akárkinek jó autót teszel a feneke alá mindenkit verni fog -ja, kivéve Fisi :D

[Szerkesztve]

Complicated human being.

(#874) Motion_Blur válasza T-Nagyon (#872) üzenetére

Motion_Blur
(PH! félisten)

Pont ma olvastam a cikket ;)

''Kimi elég egyértelmű srác. Beül a kocsiba és kitapossa belőle a szart is...amellett hogy csapatvezető voltam, én voltam Kimi mérnöke is. Edzések között, vagy verseny előtt ott aludt az egyik pad alatt, miközben az összes többi pilóta vadul elemezte a telemetriai adatokat...''

:))

(#875) T-Nagyon válasza Motion_Blur (#874) üzenetére

T-Nagyon
(tag)

Pontosan erre gondoltam. ;)

(#876) AMD Power

AMD Power
(Jómunkásember)

Végre Forma1! Szép ez a nap csak egy baj van vele. Nemsokára megyek dolgozni és bent kell ''néznem'' az F1-t! :W

Eladó komplett irodai PC. http://hardverapro.hu/apro/elado_komplett_irodai_pc/friss.html

(#877) Peat;) válasza Kraptor (#861) üzenetére

Peat;)
(PH! addikt)

Kimivel nem tudom mivan, de Alonso egy tök új vezetési stílust vett fel(Kimi is változtatottt biztos). Nem lehet agresszív mert akkor lőttek a gumiknak akkor, pluszba egy agresszívan vezethető, mindenen át reanultból jött, a mclaren meg Kimire volt fejlesztve, aki enyhén más stílust követ. Kubica is nagyon visszaesett, állítása szerint ezért. Ahhoz képest Alonso nem annyira rossz, pl Kiminél tényleg magasabb szintet hoz, de mostmár meg kéne szokniuk mi a helyzet. Hamilton meg lehet hogy új pilóta, de rengeteget tesztelt, talán már Alonso érkezése előtt is tesztelt Mclarent, nem emlékszem, lehet jobban ráérzett valamire. Futam közben mostmár kijönnek a különbségek lassacskán a pilóták között szerintem, várjuk meg azt, csapatsorrendről meg év elején hagy ne mondjam kik gondolkodnak :P , az f1 üzlet, és maguk ellen nem cselekszenek a csapatok...

(#878) Oliverda

Oliverda
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

Én még arra leszek kíváncsi hogy Wurz és Webber fel tud-e majd kapaszkodni a végéről, lesznek-e szép előzések. :))

(#879) -Mike- válasza Oliverda (#878) üzenetére

-Mike-
(őstag)

eu-n most kezdődik a porsche verseny, nézzed azt ráérsz utána kiváncsiskodni;)

gp2-ről lemaradtam, Glock nyerte meg

[Szerkesztve]

Complicated human being.

(#880) Oliverda válasza -Mike- (#879) üzenetére

Oliverda
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

Nézem. A GP2-t is néztem. :))

(#881) Motion_Blur válasza -Mike- (#879) üzenetére

Motion_Blur
(PH! félisten)

Mintha Zampedri helyére Massa ült volna nem? :))

(#882) Motion_Blur

Motion_Blur
(PH! félisten)

Tippek?

Nekem tiszta verseny esetén:

1. Alonso
2. Hamilton
3. Massa
4. Raikkonen

Ilyen magas aszfalthőmérsékleten nem lesznek stabilak a Ferrarik kanyarokban, a mekik meg tapadnak mint a szél (ők nagyobb leszorítóerővel dolgoznak, és kisebb végsebességgel)

Talán Massa megfoghatja a 2 mekit, ha teljesen hibátlan versenyt fut :U

(#883) Gyuri27 válasza Motion_Blur (#882) üzenetére

Gyuri27
(PH! nagyúr)

1 Kimi
2-3 Massa-Hamilton
4 Alonso

Culthard megveri a bömbit? ;]

diablohungary.hu - tiszta erőből diablo :)

(#884) -Mike- válasza Motion_Blur (#882) üzenetére

-Mike-
(őstag)

1.Ralf
2.Fisi
3. Sato

Complicated human being.

(#885) válasza Oliverda (#878) üzenetére

(PH! addikt)

Na és Ralf? ;]

szerk: én azért nem tippelek mert szerintem a rajton fog múlni.

[Szerkesztve]

''A vélemény olyan, mint a segglyuk, mindenkinek van, de senki sem kíváncsi a másikéra.''-Hal Hickman

(#886) Motion_Blur

Motion_Blur
(PH! félisten)

Első etap hossza:

Alonso 19 kör
Massa 21 kör
Hamilton 22 kör
Kimi 23 kör

(#887) -Mike- válasza Motion_Blur (#886) üzenetére

-Mike-
(őstag)

versenyre vitt frissítő ital mennyiség:

Alonso 3 lityi
Massa 3,5 l
Hamilton 4 l
Kimi 5,5 l (kisvegyes)

Complicated human being.

(#888) Chip válasza Gyuri27 (#883) üzenetére

Chip
(fanatikus tag)

Ha az ember reálisan gondolkodik, Coulthard annak is örülne ha egyáltalán befut a célba.

[Szerkesztve]

(#889) Chili7 válasza Motion_Blur (#886) üzenetére

Chili7
(őstag)

+8 kiló üzemanyaggal verte volna Massa Alf-ot tegnap?

(#890) Kraptor válasza Motion_Blur (#882) üzenetére

Kraptor
(PH! addikt)

1. Massa
2-3. Alo<->Hamilton
4. Kimi

(#891) JagdPanther

JagdPanther
(fanatikus tag)

Trullira kiváncsi leszek mit tud alkotni...

6910p

(#892) Motion_Blur válasza -Mike- (#887) üzenetére

Motion_Blur
(PH! félisten)

muhahahahaha

(#893) Oliverda válasza -Mike- (#887) üzenetére

Oliverda
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

:DDD

1. Hamilton
2. Alonso
3. Massa

(#894) AMD Power válasza Oliverda (#893) üzenetére

AMD Power
(Jómunkásember)

Ez már tetszene. De inkább így.

1. Hamilton
2. Alonso
3. Massa
4. Coulthard

;)

Eladó komplett irodai PC. http://hardverapro.hu/apro/elado_komplett_irodai_pc/friss.html

(#895) ToBeY

ToBeY
(PH! nagyúr)

1. Massa
2. Kimi
3. Hamilton

[Szerkesztve]

(#896) venember83 válasza AMD Power (#894) üzenetére

venember83
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

[link]
1-2 Kimi <-> Felipe
3 Hamilton
4 Alonso

Ha birja a motor, akkor Coulthard sima pontszerzo, sot, de azert elso otbe valoszinutlen, h bekerul.

The name on the front of the shirt is more important than the one on the back! 6/10 monacói győzelem (sorozatban 5), az F1 királya. Pedal to the metal, McCrash mindörökké! 600+ mountainriders.ro http://tiny.cc/iQuZP

(#897) bdav

bdav
(őstag)

az első hármat nem tudom de fixen Heidfeld lesz a 4., eddig mindig az volt :D

10 féle ember van a világon. Aki ismeri a kettes számrendszert és aki nem. ''A név nincs hosszabb páncélszekrény''

(#898) T-Nagyon

T-Nagyon
(tag)

Bár ez nem valószínű, hogy így lesz (főleg a második kettő), de nekemígy tetszene a legjobban:
1. Kimi
2. Heidfeld
3. Culthard

[Szerkesztve]

(#899) LOTR válasza -Mike- (#887) üzenetére

LOTR
(PH! addikt)

:D
a kisvegyest kevertnek mondják ;]

1-2. massa-kimi
3-4. alonso-hamilton
5. heidfeld

One Ring to rule them all

(#900) venember83

venember83
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Na ugy, nehogyma' csak ugy megelozhesse Alonso Felipet, inkabb essenek ki mindketten, vegre latom, h hatarozott a gyerek ;] Csak igy tovabb Kimi, szepen kezdodik :C

The name on the front of the shirt is more important than the one on the back! 6/10 monacói győzelem (sorozatban 5), az F1 királya. Pedal to the metal, McCrash mindörökké! 600+ mountainriders.ro http://tiny.cc/iQuZP

Útvonal

Fórumok  »  Fáradt gőz  »  Formula-1 2007 - Archívum V. (téma lezárva)
Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.