Hirdetés

2012. május 28., hétfő

Útvonal

Fórumok  »  Fáradt gőz  »  Formula-1 2007 - Archívum V. (téma lezárva)

(#451) PazsitZ válasza PazsitZ (#412) üzenetére

PazsitZ
(PH! addikt)

Valaki most már tényleg leszedhetné azt az átkot Webber-ről [link]

|____ "...kis zártkörû PH-s imdb..." :D - http://pazsitz.atw.hu/PH_movies ____|

(#452) Kraptor

Kraptor
(PH! addikt)

Motion ez lehet, hogy érdekel téged:

[link]

Ferka tesztvezetési lehetőség:):)

[Szerkesztve]

(#453) venember83 válasza Kapitány (#449) üzenetére

venember83
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Nem, attol meg, h szereti az angolokat nem kell ott eljen. S attol meg nem utalja a magyarokat. Kulonben ugy gondolta, hogy ha neked nem tetszik, h o angloman, akkor leszivhatod, ennyi. Magyar zaszlorol szo sincs! Nem kell maskepp ertelmezni, kiforditani, politizalni, stb stb. Szerintem. Elnezest a belepofazasert.

P.S. En meg az olaszokat szeretem, ez van :P S nem lakok Olaszorszagban. Egy dolog vmilyen nepet tisztelni, attol meg nem leszel kevesbe magyar.

[Szerkesztve]

The name on the front of the shirt is more important than the one on the back! 6/10 monacói győzelem (sorozatban 5), az F1 királya. Pedal to the metal, McCrash mindörökké! 600+ mountainriders.ro http://tiny.cc/iQuZP

(#454) AMD Power

AMD Power
(Jómunkásember)

Hamilton a McLaren butasága miatt nem nyert Bahreinben

[link]

Eladó komplett irodai PC. http://hardverapro.hu/apro/elado_komplett_irodai_pc/friss.html

(#455) KrenAtesz válasza AMD Power (#454) üzenetére

KrenAtesz
(MODERÁTOR)
LOGOUT blog

Nembaj :P :)

"Football isn't a contact sport; it's a collision sport. Dancing is a contact sport." // Amíg a Föld kerek, mindig lesznek OPELEK!!!!! // 8v az igazi, nem a V8 -> Kadett 4ever

(#456) AMD Power válasza KrenAtesz (#455) üzenetére

AMD Power
(Jómunkásember)

Nyugi majd máskor nyer! ;)

Kapitány: Voltam kint egy ideig de sajnos haza kellett jönnöm! ;)
Ja és igen! Az ég világon senkinek se érdekel a véleménye. Akinek nem tetszik az ne írjon nekem ennyi.

Akkor megérteném ha nap mint nap elmondanám a magyarokat minden szemétnek , és úgy nem tetszik a dolog. De addig míg ilyen butaságokat nem írok addig nekem senki ne magyarázzon!!

[Szerkesztve]

Eladó komplett irodai PC. http://hardverapro.hu/apro/elado_komplett_irodai_pc/friss.html

(#457) bandus válasza AMD Power (#454) üzenetére

bandus
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Hamilton azért nem nyert Bahreinben, mert Massa jobb volt :U

|| Bandusz Oklitusz Egyetemisz Alkeszosz || Eladó Oakley Jupiter Matte Rootbeer/Bronze napszemüveg || Eladó 19k-s utalvány, Bata cipőboltba ||!

(#458) Oliverda válasza bandus (#457) üzenetére

Oliverda
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

A Ferrari jobb volt. :)

"Minden negyedik-ötödik magyar fiatal funkcionális analfabéta – derült ki a nemzetközi felmérésekből. Az arány a felnőttek körében sem jobb."

(#459) AMD Power válasza bandus (#457) üzenetére

AMD Power
(Jómunkásember)

Sajnos igen! Az első kerékcsere után nagyon elment! :(((

(#460) deniro2 válasza LOTR (#435) üzenetére

deniro2
(senior tag)

viszont én Massa-ra fogadnék :U

Gondoltam, ha már fogadnál, akkor én miért ne álljam, de látom mégsem akarod... :)

(#461) madster

madster
(kvázi-tag)

[link] Korrekt, bár nemhiszem, hogy nemzavarta az, hogy Hamilton az egész hétvégén lenyomta. :)

(#462) venember83 válasza madster (#461) üzenetére

venember83
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

na, elobb-utobb kinovi a hisztis korszakat? :Y

The name on the front of the shirt is more important than the one on the back! 6/10 monacói győzelem (sorozatban 5), az F1 királya. Pedal to the metal, McCrash mindörökké! 600+ mountainriders.ro http://tiny.cc/iQuZP

(#463) Kapitány válasza venember83 (#453) üzenetére

Kapitány
(tag)

ÓKÁ! :R
Túlreagáltam, másodsorban pedig ott volt a végén 1-2 smiley is, tehát nem feltétlen kell b@xtatásnak venni. :DD
Nem volt szándékomban vihart kavarni. :(
Nekem is vannak szimpatikus népek, pl én is szeretem az olaszokat is, de ez itt 1 magyar fórum, gondoltam magyarkodok 1 kicsit. :B Ennyi.
No Offense!
Béke!

K

(#464) sekli

sekli
(PH! addikt)

helo nagy f1 rajongok!

Azt szeretnem megtudni, nem tudom emlekeztek-e meg ra, vagy szaz eve volt egy olyan futam, amikor elszamoltak a koroket, es talan (?) a Schumacher es a Hakkinen az utolso korben helyet cserelt, es amikor kiszaltak a kocsikbol, a dobogo mellett ott tanakodtak, hogy akkor most mi is legyen...?, ki a gyoztes...? Melyik futam volt ez...? szivesen olvasnek rola egy picit...:)

[ Szerkesztve ]

(#465) válasza sekli (#464) üzenetére

(PH! addikt)

'98-ban volt a Brit nagydíjon.

Az volt a lényeg, hogy Schumi vezetett Hakkinen előtt de még ki kellett menjen egy Stopandgo büntire, amit az utsó körre hagyott, de elszámolta magát egy körrel és úgy nyerte meg a versenyt, hogy a boxban hajtott át a célvonalon.

Persze a merci megóvta a versenyt, amiért Schumi tulképp a futam leintése után töltötte le a büntetését, de utólag a vizsgálatok kiderítették, hogy a büntetés talán nem is volt jogos, de ha az is volt túl későn közölték a Ferrarival így maradt Schumi a győztes.

''A vélemény olyan, mint a segglyuk, mindenkinek van, de senki sem kíváncsi a másikéra.''-Hal Hickman

(#466) sekli válasza (#465) üzenetére

sekli
(PH! addikt)

koszi szepen...:R

meg errol a a palyarol tud valaki vmi terkepet linkelni, hogy hol volt ez, es hogy nezett ki...? [link]

mod: eleg vicces, hogy a Magyar Nagydij cimu szocikk magyarul pont nincs meg a wikipedian...:)

[Szerkesztve]

[ Szerkesztve ]

(#467) Oliverda válasza sekli (#466) üzenetére

Oliverda
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

Ha jól emlékszem akkor egy haveromnak megvan a pálya vonalvezetése, majd megkérdezem. :)

"Minden negyedik-ötödik magyar fiatal funkcionális analfabéta – derült ki a nemzetközi felmérésekből. Az arány a felnőttek körében sem jobb."

(#468) Motion_Blur válasza Peat;) (#434) üzenetére

Motion_Blur
(PH! félisten)

''A tapadás hiányával küszködtem, mind elöl, mind hátul, tehát nem beállítási problémáról, vagy valami ilyesmiről volt szó. Nem éreztem rá arra a ritmusra, amellyel nyerhettem volna.'' - Alonso

Ez most így jött ki. Egyébként én is félek egy kicsit, hogy Hamiltont elkapja a gépszíj :( Eddíg rendes gyereknek tűnik.

Stavelot 2, easily full throttle into another twenty second top gear flatout section

(#469) Screammm válasza sekli (#466) üzenetére

Screammm
(őstag)
LOGOUT blog

nemtom, hogy nézett ki de ki van írva oda, hogy népligetben volt vhol :)

"Hmm," sed teh lolrus. "Maybe we shud go ask Ceiling Cat?"

(#470) Motion_Blur

Motion_Blur
(PH! félisten)

[link] :R

;]

[Szerkesztve]

Stavelot 2, easily full throttle into another twenty second top gear flatout section

(#471) venember83 válasza Motion_Blur (#470) üzenetére

venember83
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

[link]
Ha nem latogatod a topikot rendesen, akkor lemaradsz! :P

mod:Sose fogy ki a link a magikus kalapodbol???? :U

[Szerkesztve]

(#472) Oliverda válasza Peat;) (#434) üzenetére

Oliverda
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

Reálisan látja a dolgokat, és az eredmények önmagukért beszélnek. Ha most azt nyilatkozná hogy ugyan már ez semmiség, meg hogy csak mákja volt hogy élete első három versenyén a dobogón állt, akkor az milyen hatást keltene? :U

Azért azt ne feledjuk hogy a McLaren egy brit csapat, a legtöbb alkalmazott pedig ennek okán Hamilton honfitársa, és már több mint 10 éve nem volt brit bajnok.

Amúgy ez az egész Alonso - Hamilton sztori egy kicsit hasonló a 96'-os Hill - Villeneuve kapcsolathoz. Na majd meglátjuk mi lesz a vége... :))

(#473) Motion_Blur válasza Oliverda (#472) üzenetére

Motion_Blur
(PH! félisten)

Reméljük Hamilton nem úgy végzi, mint Vili bácsi :))

(#474) -Mike- válasza Oliverda (#472) üzenetére

-Mike-
(őstag)

engem a Senna-Prost kettősre emlékeztetnek. ezt Kimi-Montoya duónál jó előre beharangozták aztán nem lett belőle nagy bumm, csapattárs odavissza verés. ez már tűnik inkább annak, két gyors pilóta akik nem kérdeznek. eddig egészséges rivalizálás van, de ne legyen suzukai uccsó sikán szitu;)

és ne feledjük el - Rosberg jó példa erre - hogy minden újonc a második évében sokkal jobban teljesít mint az elsőben. ilyenkor még az autótörések mennek meg a hajmeresztően rövid féktávok, amik nem jönnek össze. és ha már itt ilyet produkciót látunk a brittől akkor jövőre mi lesz...?

[Szerkesztve]

Complicated human being.

(#475) -Mike- válasza Motion_Blur (#473) üzenetére

-Mike-
(őstag)

mármint? pink haj, borosta, sztk-s szemüveg?;))

Complicated human being.

(#476) -Mike-

-Mike-
(őstag)

ezt így elsőre Martin sem akarta elhinni h DC megcsinálja:D
[link]

Complicated human being.

(#477) SzalaiG válasza -Mike- (#474) üzenetére

SzalaiG
(PH! addikt)

Remélem VB lesz és jó sokszor elveri Alonzit... ;]

"Ne félj, csak higyj" Márk 5.36.

(#478) Yahhher válasza (#465) üzenetére

Yahhher
(tag)

Nem úgy volt, hogy az eső miatt eltolták a rajt/célvonalat, és ebből volt a kavarodás? Mert végülis akkor ment át a célon amikor kijött a boxból?

(#479) b-type válasza sekli (#466) üzenetére

b-type
(PH! nagyúr)

[kép]

”~Alonso,˙Lewis˙is˙behind˙you ~I˙don’t˙want˙to˙hear˙that”.......http://www.dailymotion.com/b-type

(#480) PazsitZ

PazsitZ
(PH! addikt)

Tehát a verseny közben másodszor, amúgy sokadszor nyitvamaradt tanksapka: [link] :W
Le is törte az általa keltett légnyomás a kis szárnyat.

[Szerkesztve]

|____ "...kis zártkörû PH-s imdb..." :D - http://pazsitz.atw.hu/PH_movies ____|

(#481) Oliverda válasza Motion_Blur (#473) üzenetére

Oliverda
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

Végülis Vili bácsi 1 VB címmel a zsebében távozott, ráadásul ezért a címért Májkült verte meg. :P Jó, tudom hogy Vili egy ürrepülővel körözött, MS meg egy szakadt talicskával, de akkor is. :))

Amúgy meg nem úgy fest a helyzet hogy Kubica sokkal jobb lenne nála, sőt. Tavaly JV párszor elkente Tejfeld száját is, most Kubica (egyelőre) erre nem igazán képes. Persze biztos olcsóbb megoldás mint JV volt, nyilván ez is szerepett játszot Tejszín úr döntésében. Sebaj, majd jön Vettel. Azért még rá kíváncsi leszek.

Mike: Igazad van, de én a hasonlat alatt arra gondoltam amikor JV megérkezett újonckét a Williams-hez 96'ban. Tehát az első pár versenyre. A sajtó is hasonlóképpen sztárolta akkor őt mint most Hamilton-t.

(#482) -Mike- válasza Yahhher (#478) üzenetére

-Mike-
(őstag)

az eső miatt mit toltak el? :O ;)))

Complicated human being.

(#483) -Mike- válasza Oliverda (#481) üzenetére

-Mike-
(őstag)

tele van ez a bmw tejesekkel ;) mire jön vettel találj ki rá is vmit ez így hogy, hogy a nevén szólítod ,mennymá' :)

[Szerkesztve]

Complicated human being.

(#484) AMD Power

AMD Power
(Jómunkásember)

Vigyázat! Jön Hamilton!

''A helyettesek az élen Bahreinben.''

[link]

Milyen helyettesek? :U

(#485) Oliverda válasza -Mike- (#483) üzenetére

Oliverda
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

Nick Tejfeld, Roberto Kumisz-a, Mário Tejszín,

Bayerische Milchen Werke - Nem hiába van svájcban a gyár. Arra elég sok tehén van. Milka Hakkinen. :))

[Szerkesztve]

(#486) b-type válasza Oliverda (#485) üzenetére

b-type
(PH! nagyúr)

héjjj haszmegrögtön. :)

”~Alonso,˙Lewis˙is˙behind˙you ~I˙don’t˙want˙to˙hear˙that”.......http://www.dailymotion.com/b-type

(#487) Motion_Blur válasza Oliverda (#481) üzenetére

Motion_Blur
(PH! félisten)

De azt ugye nem kell magyarázni, hogy miért esett vissza Kubica Heidfeldhez (és önmagához) képest?

A reaktív kanyarodási stílus ebben az évben teljesen halálra van ítélve. Alonso sikeres(ebb)en váltott a manipulatív stílusra, de azért nála is biztosan szerepet játszik ez a váltás, ezért is van a viszonylag gyengébb teljesítmény a csapattárshoz képest. A 2 vb címben azért rendesen benne volt az is, hogy a Renault olyan futóművet tett alá, amit lehetett cibálni és a Michelin olyan gumit, amit lehetett kanyarban radírozni szinte kopás nélkül.

(#488) Kraptor válasza Motion_Blur (#487) üzenetére

Kraptor
(PH! addikt)

Hát igen, mondjuk azt nagyon állat volt nézni mikor úgy ment...

(#489) Kraptor válasza Kraptor (#488) üzenetére

Kraptor
(PH! addikt)

Elnézvén a tavalyi futamot a kocsik sokkal-sokkal jobban tapadtak mint az idén, még a Ferkák is nagyon szépen tapadtak.

[link]

(#490) Kraptor

Kraptor
(PH! addikt)

(#491) -Mike-

-Mike-
(őstag)

ehe [link]

Complicated human being.

(#492) Oliverda válasza -Mike- (#491) üzenetére

Oliverda
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

Az még legalább 3-4 teljes idény. Optimista. :)

(#493) -Mike- válasza Oliverda (#492) üzenetére

-Mike-
(őstag)

nem tom mit akar.. a legtöbbet ígérgető pilóta címe már az övé, azt se fogja senki egyhamar megdönteni;)

Complicated human being.

(#494) Kraptor válasza -Mike- (#493) üzenetére

Kraptor
(PH! addikt)

Aszem az esélyeit nem kihasználó pilóta címe is az övé. Ha jól emlékszem Favio még a 2005 idén kezdetén Fisicot favorizálta Alfonzal szemben.

[Szerkesztve]

(#495) Oliverda válasza Kraptor (#494) üzenetére

Oliverda
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

Ez a favorizálás szerintem kb. addig tartott amíg össze nem durrant Webber-el a második versenyen malajziában. :))

(#496) SzalaiG válasza -Mike- (#491) üzenetére

SzalaiG
(PH! addikt)

Remélem nem jön össze neki! Nincs helye a mezőnyben.

"Ne félj, csak higyj" Márk 5.36.

(#497) Loveless

Loveless
(senior tag)

hali mindenki,

a monacoi versenyre normál földi halandó vehet jegyet? ha igen, lehet neten rendelni?

>>> Viva la Anarchia! <<<

(#498) Kraptor válasza Loveless (#497) üzenetére

Kraptor
(PH! addikt)

Tévedtem...ezekszerint lehet:

[link]

[Szerkesztve]

(#499) Loveless válasza Kraptor (#498) üzenetére

Loveless
(senior tag)

itt valami nem klappol...

>>> Viva la Anarchia! <<<

(#500) AMD Power

AMD Power
(Jómunkásember)

A Red Bull ígéri, leszámol a műszaki hibákkal

[link]

Útvonal

Fórumok  »  Fáradt gőz  »  Formula-1 2007 - Archívum V. (téma lezárva)
Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.