Hirdetés

2012. május 28., hétfő

Útvonal

Fórumok  »  Fáradt gőz  »  Formula-1 2007 - Archívum V. (téma lezárva)

(#351) zolynet válasza Retro11 (#341) üzenetére

zolynet
(PH! kedvence)

Nagyon ráfért Massa-ra!
Heidfeld végig nagyon precízen ment, sztem lesznek itt még jobb eredmények is.
Rosberg-et sajnálom kicsit. De legalább a pálya külső részeit is ismeri már. :DDD
Végre ez is egy izgalmas verseny volt. Remélem a többi is ilyen lesz.

xXx ||| Hirdetéseim: http://hardverapro.hu/aprok/keres.php?suser=zolynet&sival=&sctyid=&scmpid=&ssell=

(#352) b-type válasza Peat;) (#330) üzenetére

b-type
(PH! nagyúr)

Hát ha a McLaren van lemaradva akkor miért a Ferka szedje össze magát??
Hamilton nagyon szép volt, Heidfeld és Coulthard detto.
Massa igazán nem sok mindent csinált csak gyorsan ment, így igazán a Ferkák nem sok izgalmat hoztak.

”~Alonso,˙Lewis˙is˙behind˙you ~I˙don’t˙want˙to˙hear˙that”.......http://www.dailymotion.com/b-type

(#353) bandus válasza AMD Power (#348) üzenetére

bandus
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Davidsontényleg nagyon jó volt... :U

|| Bandusz Oklitusz Egyetemisz Alkeszosz || Eladó Oakley Jupiter Matte Rootbeer/Bronze napszemüveg || Eladó 19k-s utalvány, Bata cipőboltba ||!

(#354) prmcsk válasza matyics (#346) üzenetére

prmcsk
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Ne viccelj már. A hülye is látja, hogy minden ''normálisan'' működő csapatnál
ezt játszák, ha egyéniben valamelyikük VB akar lenni. Képzeld el ha szétszórnák
egymás között a pontokat ?
Éppen emiatt csak csapat VB-t hirdetnék.

Ja és megcáfolhatsz. Mikor nyerhetett sumi mellett bárki éles helyzetben, ha a
két ferka egymás mögött volt?

Egy hőzöngő "hazafi" apukának mondom, az orvosi egyetem, tandíj, vagy hűség kapcsán: A fiad legújabb és szükségtelen divat mobiljáért aláírsz 2 év hűséget egy cégnek, a hazádért ugyanezt nem teszed meg ? És lett nagy csend...

(#355) Retro11 válasza prmcsk (#354) üzenetére

Retro11
(senior tag)

Tavaly? :U

:)

(#356) D.Orion

D.Orion
(PH! kedvence)

Kimi megint iszik, pedig(ha jól tom) a Bahrein-i pezsgő az alkoholmentes! Sztem elfelejtette! :DD
Schumi lélekben mindig is a Ferrarival marad! :))

[Szerkesztve]

Ne olyan embert keress, akivel le tudnád élni az életedet, hanem, aki nélkül nem! / "Nem az a fájdalom, amitől könnyes a szem, hanem amit egy életen át hordunk mosolyogva, csendesen."

(#357) AMD Power válasza D.Orion (#356) üzenetére

AMD Power
(Jómunkásember)

Az üveg emelgetés csak egy jó szokás.... :D

Eladó komplett irodai PC. http://hardverapro.hu/apro/elado_komplett_irodai_pc/friss.html

(#358) matyics válasza prmcsk (#354) üzenetére

matyics
(őstag)

Ennyire az elején nem lehet tudni kinek fog jobban menni. Nagy marhaság volna bármelyik csapattól, hogy már most sorrendet állítson fel. Főleg, hogy új emberek vannak a csapatoknál.

Ha Isten azt akarta volna, hogy ne maszturbáljunk, akkor rövidebb kezet csinált volna

(#359) AMD Power válasza matyics (#358) üzenetére

AMD Power
(Jómunkásember)

Ezzel teljes mértékben egyet értek! Főleg akkor mikor 3-n vannak 1x az élen!

Eladó komplett irodai PC. http://hardverapro.hu/apro/elado_komplett_irodai_pc/friss.html

(#360) prmcsk válasza Retro11 (#355) üzenetére

prmcsk
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Tavaly ? Hol, mikor, mi után ?

Egy hőzöngő "hazafi" apukának mondom, az orvosi egyetem, tandíj, vagy hűség kapcsán: A fiad legújabb és szükségtelen divat mobiljáért aláírsz 2 év hűséget egy cégnek, a hazádért ugyanezt nem teszed meg ? És lett nagy csend...

(#361) matyics válasza AMD Power (#359) üzenetére

matyics
(őstag)

Erről van szó. 3 világbajnok lesz az idén! :DD

Ha Isten azt akarta volna, hogy ne maszturbáljunk, akkor rövidebb kezet csinált volna

(#362) Retro11 válasza prmcsk (#360) üzenetére

Retro11
(senior tag)

2006 Turkey Grand Prix...Igaz alfonzó lett a 2.ik de ha visszaemlékszel nem sokkal voltak lemaradva Mass után és ha megakarták volna megtudták volna csinálni hogy Schumi elöbb legyen mint Massa..

[Szerkesztve]

(#363) AMD Power válasza matyics (#361) üzenetére

AMD Power
(Jómunkásember)

Ha valaki azt mondja nekem 3 hónappal ezelött ,hogy az újonc Hamilton ilyen komoly futamokat fog menni akkor azt lehülyéztem volna szerintem.

(#364) Ace Ventura

Ace Ventura
(őstag)

Itt az új világbajnok Massa személyében.Ez a győzelem végre visszaadhatja az önbizalmát.Viszont ez a 3-as holtverseny még nagyon kemény lesz, de igy lesz izgalmas a vb.

Eladó cuccok! Xigmatek Asgard Pro 11K, Enermax Liberty Eco II moduláris táp 13K, Creative T20 II series 11K Minden termék pár napos, garanciális!

(#365) bdav

bdav
(őstag)

Ferrari sikeresen kiölte Kimiből a harciszellemet...
DCnek respect ő volt ma a legjobb. Hamilton is felejtőset ment, de a mercibe ma ennyi volt (Kimit ígyis elpakolta azért)

10 féle ember van a világon. Aki ismeri a kettes számrendszert és aki nem. ''A név nincs hosszabb páncélszekrény''

(#366) AMD Power válasza bdav (#365) üzenetére

AMD Power
(Jómunkásember)

Pontosan! Ma DC volt a legnagyobb!

(#367) matyics válasza AMD Power (#366) üzenetére

matyics
(őstag)

DC a Mclarenbe! :Y

(#368) Retro11 válasza bdav (#365) üzenetére

Retro11
(senior tag)

Na na na,helló.....Miről beszélsz?Nem elhamarkodott kijelentés ez(illetve meggondolatlan)?Szerintem ezt te sem gondolod komolyan..
Raikonnen mclarentöl jött át a Ferrarihoz és a mclarennél volt pár balszerencsés futama szóval ha itt járunk sokkal inkább lehetne kihalt a mclarennél eltöltött idö miatt mint most a Ferrarinál....

Szvsz amint ráérez a kocsi beálltásának mikéntjére menni fog az a bizonyos szekér...

[Szerkesztve]

(#369) bdav válasza Retro11 (#368) üzenetére

bdav
(őstag)

de elhamarkodott, de az első 3 futam alapján ezt érzem rajta. azért ennél még tavaly is többet próbálkozott a gyík mercivel, 2005ben meg végképp pedig akkor minden 2. futamon megpusztult a gép, de aztán megint jött és alázott

#370re: ő (LH) se csinált semmi olyan megmozdulást mint az előző két futamon. nagyon vártam pedig arra h. lerajtolja Massat :)

[Szerkesztve]

10 féle ember van a világon. Aki ismeri a kettes számrendszert és aki nem. ''A név nincs hosszabb páncélszekrény''

(#370) Steve-S válasza bdav (#365) üzenetére

Steve-S
(tag)

Te miket beszélsz? Méghogy LH felejtőset ment, meg hogy Kimiben nincs harciszellem :F :U

Set The World On Fire!!!

(#371) prmcsk válasza Retro11 (#362) üzenetére

prmcsk
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Na akkora F1 fan nem vagyok, hogy mindenre emlékezzek, de lehet ezért látok
''hidegebben'', mint a hívők.

Ennek megitéléséhez tudni kéne nekem, hogy mi volt a sorrend, hány pont volt
a versenyzők között a különbség és hány verseny volt az évadból hátra.

Abban viszont továbbra sem hiszek, hogy éles helyzetben a ferka team, massát
akkor még sumi elé engedi.

(#372) b-type válasza prmcsk (#371) üzenetére

b-type
(PH! nagyúr)

Ez már nagyon régi téma, minden csapat beleszól hogy mi legyen a végső sorrend, ha ezen múlhat a VB cím.
MS is adott oda futamot Irvine-nak, Monty is dolgozott Kimi-nek, Fisicho-ról nem is beszélve Alonso-nak.

”~Alonso,˙Lewis˙is˙behind˙you ~I˙don’t˙want˙to˙hear˙that”.......http://www.dailymotion.com/b-type

(#373) venember83 válasza bdav (#365) üzenetére

venember83
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Szerintem Kimi egyszeruen maskepp vezet, igy nem hajtja szet az autot. Nem ezt a Raikkonent lattuk s kedveltuk meg elobbi par evben. Teny, h nem tul agressziv igy, meglatjuk mire megy, egyelore elso helyen van, szoval taktika bevalik. :))

Retro11: Mar elofordult ez, mikor Hamiltont hamarabb kihivtak tankolni s Alonso megelozte, Ausztraliaban ugye.

[Szerkesztve]

The name on the front of the shirt is more important than the one on the back! 6/10 monacói győzelem (sorozatban 5), az F1 királya. Pedal to the metal, McCrash mindörökké! 600+ mountainriders.ro http://tiny.cc/iQuZP

(#374) Retro11 válasza prmcsk (#371) üzenetére

Retro11
(senior tag)

Prmcsk: rendben van ezt már nem fogjuk megtudni mert Schumi nincs itt,és szvsz idén meg pont nem erről lesz szó.

De amúgy a mclarennél is lehetne idén hasonló helyzet nem?hamilton kárára?Remélem nem lesz ilyen... :U

[Szerkesztve]

(#375) AMD Power válasza b-type (#372) üzenetére

AMD Power
(Jómunkásember)

Ma Webber DC-nek! ;)

(#376) AMD Power

AMD Power
(Jómunkásember)

Hamilton lesz az F1 legújabb szupersztárja

[link]

(#377) mexx0407

mexx0407
(tag)

Jó voltál Massa kirly vagy csak igy tovább! :R

(#378) prmcsk válasza Retro11 (#374) üzenetére

prmcsk
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Erről írok.....# 354hsz-ben és pont az a bajom az F1-el, hogy lassan a boxtaktikát
fogják előzésnek hívni.

(#379) -Mike- válasza b-type (#249) üzenetére

-Mike-
(őstag)

mer' mér'? :))

Complicated human being.

(#380) AMD Power válasza prmcsk (#378) üzenetére

AMD Power
(Jómunkásember)

Coulthard ma előzött egy párszor. Azt bezzeg nem nagyon mutatták....

(#381) LOTR válasza prmcsk (#378) üzenetére

LOTR
(PH! addikt)

ez nem motogp, nincsenek olyan nagy gyorsulások, mára eléggé kiegyenlített lett a mezőny ezzel a 3 élcsapattal

One Ring to rule them all

(#382) zolynet válasza prmcsk (#378) üzenetére

zolynet
(PH! kedvence)

nem teljesen igaz, pl Rosberg szeret pályán kívülről előzni....jól megy neki ;]

xXx ||| Hirdetéseim: http://hardverapro.hu/aprok/keres.php?suser=zolynet&sival=&sctyid=&scmpid=&ssell=

(#383) Nowhereman válasza bdav (#365) üzenetére

Nowhereman
(őstag)

Nincs itt semmi harciszellemvesztés, csak a két muszlim országban nem tudot a verseny elött a szokásos módon relaxálni - látszott is rajta, olyan sápadt volt... Bár az alkoholmentes pezsgő se lehetettt olyan jól motivláló...

Ha meg Nick elé ezek után sem tesznek egy szép összegről szoló szerződést a BMW-nél akkor elég nagy bakot lőnek...

[Szerkesztve]

Utánam a kondenzcsik!

(#384) prmcsk válasza AMD Power (#380) üzenetére

prmcsk
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Persze, láttam, de én az élről beszélek. Ha valaki a végéről mindent egy lapra
téve kápráztatni akar megteheti, de az autó 90%, hogy nem bírja ki. Azért előzött,
mert úgy volt vele: Megmutatom, aztán vagy kibírja az autó, vagy nem. :(
Mérgezett egér efektus.

Tervezzenek olyan pályát, ahol előzni is lehet. Az előzést máshol megoldják
vagy a tervezők, vagy a versenyzők, persze ha ez a cél...

(#385) SzalaiG

SzalaiG
(PH! addikt)

Na ez sem volt az év futama...

Grat a Ferrarinak és Hamiltonnak. Ferrari szurker vagyok, de örültem volna, ha a kis angol megynyeri. :D 3-2-1. Stílszerűen az első hely illet volna ma. ;] Annak kimondottan örülök, h elverte Alonzót. Csak így tovább!
Végre jó volt Red Bull is. Grat DC-nek! :D

Hármas holtverseny három futam után. Alakul a molekula. :DD

"Ne félj, csak higyj" Márk 5.36.

(#386) SzalaiG válasza Nowhereman (#383) üzenetére

SzalaiG
(PH! addikt)

Megdolgozik a szerződésért. Plusz ő hozta fel a BMW-t kijár neki, h győzhessen is vele.

"Ne félj, csak higyj" Márk 5.36.

(#387) Oliverda

Oliverda
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

Szerintem ez kb. olyan verseny volt Massa-nak, mint Fisico-nak a tavalyi maláj vagy a 2005-ös ausztrál.

"Minden negyedik-ötödik magyar fiatal funkcionális analfabéta – derült ki a nemzetközi felmérésekből. Az arány a felnőttek körében sem jobb."

(#388) Peat;) válasza Oliverda (#387) üzenetére

Peat;)
(PH! addikt)

magyarul idén az egyetlen? :))

(#389) Oliverda válasza Peat;) (#388) üzenetére

Oliverda
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

Ha nem is az egyetlen de nem hiszem hogy sok lesz neki. Ez sem volt olyan elsöprő véleményem szerint. Fekszik neki ez a pálya, meg sokat tesztelt itt. Na majd meglátjuk... :))

"Minden negyedik-ötödik magyar fiatal funkcionális analfabéta – derült ki a nemzetközi felmérésekből. Az arány a felnőttek körében sem jobb."

(#390) AMD Power

AMD Power
(Jómunkásember)

Hamilton történelmet írt Bahreinben

[link]

(#391) AMD Power

AMD Power
(Jómunkásember)

Coulthard: az autóm remek volt

''Marc Surer a futam versenyzőjének nevezte a rangidős pilótát.''

[link]

[Szerkesztve]

(#392) Oliverda

Oliverda
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

[link]

(#393) -Mike- válasza Oliverda (#392) üzenetére

-Mike-
(őstag)

és ebben most mi az érdekes hogy megosztottad velünk?

Complicated human being.

(#394) PazsitZ

PazsitZ
(PH! addikt)

Vicces, de mégsem tuok röhögni, hogy ugyanaz történt meg még egyszer Webbernél.
A második kiállás során az üzemanyagtank fedele nyitva maradt, csakúgy, mint Ausztráliában. :W
A fő hiba pedig: a sebességváltó hibája miatt kellett Webbernek idő előtt feladnia a futamot. :(
[link]

|____ "...kis zártkörû PH-s imdb..." :D - http://pazsitz.atw.hu/PH_movies ____|

(#395) venember83 válasza PazsitZ (#394) üzenetére

venember83
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Ezek utan jobban jarnak, ha kezzel nyitjak es csukjak :DDD

The name on the front of the shirt is more important than the one on the back! 6/10 monacói győzelem (sorozatban 5), az F1 királya. Pedal to the metal, McCrash mindörökké! 600+ mountainriders.ro http://tiny.cc/iQuZP

(#396) b-type válasza -Mike- (#379) üzenetére

b-type
(PH! nagyúr)

Hát Mike, ez már leverte nálam a lécet,...megint a lihegés ezerrel, akkor a rossz helyzetfelismerés Rosberg hibájánál, akkor a versenygépjárműzés ami már elsőre sem volt poénos, így századjára meg már idegesítő, és már megint a nem közvetítés...a futam feléig katasztrófális volt sztem, onnan viszonylag bemelegedett és már viszonylag stabilan hozta a már megszokott alacsony színvonalat.
De a rossz poén más kárán, majd sok lihegés közben megpróbál kimászni a rossz poénból..általában a gyulám hátán.
...vmint mostmár elérte sztem azt a szintet hogy már Czollner is hozzáértőbb, és P. Laci(nk) csak a magabiztosságával van felette.
De mindegy, ez csak akkor kijött, már átléptem a dolgon :)

(#397) Nowhereman válasza Peat;) (#388) üzenetére

Nowhereman
(őstag)

Nem hiszem, hogy egyetlen, de atéren szerencséje volt, hogy nem kellet pofozkodnia a verseny alatt, mert ilyen szitukban alulmaradna az igazi nehéz fiúkkal szemben.
Hamilton megérkezett, és már Nickkel is számolni kell lassan. Úgyhogy nem lesz ilyen egyszerű a móka, és akkor Massának pofozkodnia kell, ami nem erőssége. És még az év közepére feljöhetnek a Red Bullok és a Renaultok is, hogy bonyolítják a helyzetet.

Apropó kérdés: Kispika szerinetetek idén még autóba ül, és ha igen, akkor kiébe?/mert ugye Kova rendre nem hozza az eredményeket, Fisico pedig ezen a versenyen kiérdemelte a nadrágszijast/

Utánam a kondenzcsik!

(#398) -Mike- válasza b-type (#396) üzenetére

-Mike-
(őstag)

én szombaton bekapcsoltam euro 2-t, porschék bahraiban. nézem, eltelik egy kör, csak a faja kis boxermotorokat hallom, csattognak, hörögnek, nyikorognak, na mondom de király átállt a csatorna only engine sound-ra :)) erre majd 3perc múlva megszólal a magyar komment is, ja mondom ezt közvetítik? :D mert már akkor ment a verseny mikor bekapcsolódtam 6-7köre.
tod van amikor a verseny színvonala nem súrolja a lécet, vmikor a közvetítésé.
nagy átlagban azt mondanám hogy elmegy. biztos lehetnének jobbak is ott, de nem mi döntünk ebben, ez van.
a maláy direktor vs palik, meg egy két rottenbiller utcás ill. kankalinos történeteken azért van hogy el-elmosolyodom;)

Complicated human being.

(#399) Peat;) válasza Nowhereman (#397) üzenetére

Peat;)
(PH! addikt)

izé azt nem úgy gondoltam...én örülnék ha nem nyerne többet a maszat, számomra egy kis ficsúr srác aki a támogatójának és rokonjának köszönheti a helyét nem a tudásának :) igaz egy körön és egyedül kihozza azt amit tud az autó, de ha kell gondolkodni harcolni bukta :)

(#400) Nowhereman válasza PazsitZ (#394) üzenetére

Nowhereman
(őstag)

Webber helyében én már azon kezdenék gondolkodni, ki átkozhatot el ilyen eredményesen.
A Red Bull sebessége szépen javul, a megbízhatóságra roppant sokat kell gyúrn még..

Utánam a kondenzcsik!

Útvonal

Fórumok  »  Fáradt gőz  »  Formula-1 2007 - Archívum V. (téma lezárva)
Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.