Hirdetés

2012. május 28., hétfő

Útvonal

Fórumok  »  Fáradt gőz  »  Formula-1 2007 - Archívum V. (téma lezárva)

(#3001) venember83 válasza oxox (#3000) üzenetére

venember83
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Alonsot nem venne fel a Ferrari, nyugi. Erre rateszem nemesebbik szervemet is akar. Inkabb megszerzik Hamiltont, vagy probalkoznak fiatalokkal. Nagyszaju, bekepzelt, vinnyogo es tehetseges (mind a 4 egyben ertendo) ember nem kell oda tobb, van ott eppen eleg :DDD

The name on the front of the shirt is more important than the one on the back! 6/10 monacói győzelem (sorozatban 5), az F1 királya. Pedal to the metal, McCrash mindörökké! 600+ mountainriders.ro http://tiny.cc/iQuZP

(#3002) kerjani válasza oxox (#2999) üzenetére

kerjani
(fanatikus tag)

Engem ez a Hamilton vs Alonso csata a Senna-Prost párharcra emlékeztet. :U
Senna első McLarenes évében legyőzve kétszeres világbajnok csapattársát világbajnok lett.

A siker 2 alapszabálya: 1. soha ne mondj el mindent, amit tudsz! ...

(#3003) oxox válasza venember83 (#3001) üzenetére

oxox
(őstag)

akkor úgy látom teljes mértékben egyetérünk...

Érdekes, mert Alonso kétszeres világbajnok és mégsem ismerek olyat aki neki szúrkólna, pedig vagyunk kollégák is jó páran akik F1 nézők....''lehet azért van, mert az elsőt úgy szerezte, hogy szerencsétlen Kiminek nem volt olyan verdája ami kibírt volna egy versenyt (nemhogy kettőt), a másodikat, meg nagyon nagy szerencsével Schumi ellen (szintén kihullott Schumi alól a kocsi), közben azt mondogatta, hogy mekkora Isten.... ;] ''
nemtom ;] :DDD
szerintem még a Spanyolok is utálják :) , ...szegényt azért sajnálom.

Mindenesetre tényleg érdekes, hogy nem szerzett magának nálunk igazi elismerést (persze biztos vannak néhányan, de közel sem annyian, mint amennyit a 2vb cím másnak hozott)

oxox

Ki gépen száll fölébe.... SC2 nick: oxox character code: 698...dio3: oxox#1525

(#3004) Oliverda

Oliverda
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

''...ilyen talán utoljára 94'-ben történt Silverstone-ban....'' [link] :))

"Minden negyedik-ötödik magyar fiatal funkcionális analfabéta – derült ki a nemzetközi felmérésekből. Az arány a felnőttek körében sem jobb."

(#3005) kerjani válasza oxox (#3003) üzenetére

kerjani
(fanatikus tag)

Miből gondolod, hogy utálják a spanyolok? :F Miért volt akkor teltház Barcelonában?

(#3006) Motion_Blur válasza oxox (#3000) üzenetére

Motion_Blur
(PH! félisten)

Kicsit olvass után Senna és a Ferrari kapcsolatának ;)

Stavelot 2, easily full throttle into another twenty second top gear flatout section

(#3007) Dumb válasza Oliverda (#3004) üzenetére

Dumb
(senior tag)

:)) Milyen hangja volt Czollnernak? Mintha Montoya Meleg Menedzserét hallanám :DD

"Egyszerre mind a kettőre!"

(#3008) rlazol válasza oxox (#3003) üzenetére

rlazol
(őstag)
LOGOUT blog

a spanyolok istenítik. Legalábbis azok, akiket én ismerek.

Az orvosom szerint elmebajban szenvedek. Ez butaság. Minden percét élvezem!

(#3009) Oliverda válasza Dumb (#3007) üzenetére

Oliverda
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

Ja, két évre rá nem jutott eszébe ennek a két madárnak az eset, pedig együtt közvetítették.:D

Amúgy Gyúszinak tényleg baromi jó hangja van. :DDD :))

Na mégegy fekete, akit érdekel [link]

A Ferrari & Alonso témáról meg ennyit: [link] , majd 2 évre rá [link]

Nyakamat rá hogy Alonso fog mér Ferrari-ban ülni. :))

"Minden negyedik-ötödik magyar fiatal funkcionális analfabéta – derült ki a nemzetközi felmérésekből. Az arány a felnőttek körében sem jobb."

(#3010) Motion_Blur

Motion_Blur
(PH! félisten)

Uhhh...most olvasom Alonso állítólagos nyilatkozatát. Ha ez szóról szóra igaz, akkor egy kicsit megtorpant az Alonsoról folyamatosan pozitív irányba fejlődő véleményem. Ez színtiszta hiszti.

Stavelot 2, easily full throttle into another twenty second top gear flatout section

(#3011) venember83 válasza Motion_Blur (#3010) üzenetére

venember83
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

nope, ez szintiszta Alonso :DDD Asszem neki szerencsesebb lenne, ha csak siman vezetne s nem nyilatkozna. :U

re #3009: Valamelyikunk, akkor nagyon rosszul fog jarni, kerdes, h ki :DDD Nemesebbik szervem kontra nyakad

[Szerkesztve]

The name on the front of the shirt is more important than the one on the back! 6/10 monacói győzelem (sorozatban 5), az F1 királya. Pedal to the metal, McCrash mindörökké! 600+ mountainriders.ro http://tiny.cc/iQuZP

(#3012) AMD Power válasza Oliverda (#2993) üzenetére

AMD Power
(Jómunkásember)

A Johnny Walker is.... :B

Eladó komplett irodai PC. http://hardverapro.hu/apro/elado_komplett_irodai_pc/friss.html

(#3013) Oliverda

Oliverda
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

Gumi keverékek a Török GP-ig bezárólag [link]

(#3014) -Mike- válasza Oliverda (#3013) üzenetére

-Mike-
(őstag)

de izgi ;))

azt mond meg inkább ki nyer indyben

[Szerkesztve]

Complicated human being.

(#3015) madster válasza Oliverda (#3013) üzenetére

madster
(kvázi-tag)

A legkeményebb keverék volt már bevetve valahol?

(#3016) stangli

stangli
(senior tag)
LOGOUT blog

ilyen kijelentések után tudok a falnak :W menni... főleg ha igaza is van az illetőnek :O
[link]

A számítógép embertelen: egyrészt tökéletesen programozott és szabályosan működik, ráadásul teljesen őszinte.

(#3017) stangli

stangli
(senior tag)
LOGOUT blog

éééééés mennyire politikusak... de mennyire???? hájjáj :F :((( [link]

[Szerkesztve]

A számítógép embertelen: egyrészt tökéletesen programozott és szabályosan működik, ráadásul teljesen őszinte.

(#3018) Oliverda válasza madster (#3015) üzenetére

Oliverda
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

Még nem. Viszont szerintem a Ferrari-k jobbak puhán mint a McLaren. Na majd kiderül.

Mike: Sato, ki más?!

(#3019) TriackFeri válasza oxox (#3003) üzenetére

TriackFeri
(fanatikus tag)

(szintén kihullott Schumi alól a kocsi),
alonso alól is kihullott...

A vélemény olyan mint a segglyuk, mindenkinek van de senki se kiváncsi a másikéra.

(#3020) Motion_Blur válasza Oliverda (#3018) üzenetére

Motion_Blur
(PH! félisten)

Keményet akartál írni nem? Ebben az esetben egyetértek ;)

(#3021) Thrawn válasza Motion_Blur (#3020) üzenetére

Thrawn
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Én Sato-val értek egyet :R

Different songs for different moods.

(#3022) Chili7

Chili7
(őstag)

Sato 1 kört ment a szuperlággyal? Azt is SC mögött? Hmm... Ügyes?
[link]
Egyébként ennek mi értelme, hogy mindenképpen használni kell egy szett szar gumit?

(#3023) PumPi válasza stangli (#3016) üzenetére

PumPi
(őstag)
LOGOUT blog

Én ugyanezt látom, de szerintem a Reanult se más mint Alonso távozása viselte meg, éppen ezért én Alonsoban látom az olyan pilótát aki képes egy csapatot motiválni és jobb eredményre sarkalni. Direkt nem mondtam Schumachert.:) Alonso is hasonló mint a német, Kimit bármennyire istenítik, nem ilyen, hamilton meg fiatal, másnak a gyümölcsét szüreteli nagyon ügyesen, pár év és eldől milyen pilóta ha neki kell egyedül csapatot építeni.

Vorsprung durch Technik..

(#3024) -Mike- válasza Motion_Blur (#3020) üzenetére

-Mike-
(őstag)

onboardból láttad h a verseny vége felé h jobbra húzott Ham kocsija? egyenesben kicsit balra eltekert kormánnyal ment;)

Complicated human being.

(#3025) Motion_Blur

Motion_Blur
(PH! félisten)

Kubica balesete egy néző szemszögéből: [link] így még brutálisabb...

Pár kép: [link] [link]

Egyébként sorba szedik le youtube-ról ezeket a videokat: ''This video is no longer available due to a copyright claim by Formula One Management''

szerk:

ezekett nézzétek!:

[link]
[link]
[link]
[link] :Y

[Szerkesztve]

(#3026) Motion_Blur válasza -Mike- (#3024) üzenetére

Motion_Blur
(PH! félisten)

Még nem húztam le, hosszú volt előtte a sor: 125, 250, 800, reteklubbos verzió :))

(#3027) Oliverda válasza Motion_Blur (#3020) üzenetére

Oliverda
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

Szerintem szuperlágyon a McLaren jobb, lágyon meg a Ferrari.

#3025: hát nem csodálkozok hogy Speed bekakált

(#3028) -Mike- válasza Oliverda (#3027) üzenetére

-Mike-
(őstag)

de az is látszik h nem a kövön ült az ütközés pillanatában ahogy azt gyorsan lehozták a lapok, pont előtte ült le, Motion linkelt videóján kivehető (képeken is látható)

[Szerkesztve]

Complicated human being.

(#3029) !Overdose!

!Overdose!
(senior tag)

Arról tudtok valamit, hogy Vettel helyettesíti-e Kubicát?

Eat Sleep JDM

(#3030) Oliverda válasza !Overdose! (#3029) üzenetére

Oliverda
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

Nem, de remélem hogy lehetőséget kap. Majd végül megnyeri a versenyt. :DDD (mondjuk a mostani BMW-val még éppen lenne is rá sansz, na meg ha kipotyog pár autó)

mod: csütörtök este derül ki ha jól tudom

[Szerkesztve]

(#3031) -Mike- válasza Motion_Blur (#3026) üzenetére

-Mike-
(őstag)

ez még a monacói nősténye briatórénak? [link] ha igen akkor biztos nem fogaz ha elvitte kanadába is;))

Complicated human being.

(#3032) !Overdose! válasza Oliverda (#3030) üzenetére

!Overdose!
(senior tag)

Én úgy emlékszem tavalyról, hogy Vettel nagyon jól ment a szabadedzéseken, kíváncsi vagyok mit tud egy versenyhétvége alatt!

Eat Sleep JDM

(#3033) Motion_Blur válasza Oliverda (#3027) üzenetére

Motion_Blur
(PH! félisten)

Szerintem az általad említett mindkét kerevréken jobb a McLaren, a Ferrari szerintem a közepes és kemény keverékű gumikkal lesz előnyben (kevésbé hátrányban:F). Ha jól emlékszem Ausztráliában is közepes keveréket használtak :U

(#3034) Oliverda válasza Motion_Blur (#3033) üzenetére

Oliverda
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

Én úgy tudom hogy Monaco-ig csak puha és közepes gumikat használtak, és ezért gondolom azt hogy a Ferrari jobb lehet a sima puhán. Addig jöttek a pole-ok...

(#3035) Nowhereman válasza Oliverda (#3034) üzenetére

Nowhereman
(őstag)

Nem, közepes+lágyat vitt az elsőkre a az elmúlt két futamon volt lágy+extarlágy. A jelenlegi gumiszabály tényleg úgy x@r ahogy van. Kiváncs leszek, hogy mikor lesz az, hogy valaki a használhatatlanabbal csak a felvezetőkörét tenné meg.

Utánam a kondenzcsik!

(#3036) stangli válasza Nowhereman (#3035) üzenetére

stangli
(senior tag)
LOGOUT blog

de ott az a bibi, hogy az első köt útán ki kell jönni kereket cserélni... :)

(#3037) Oliverda válasza Nowhereman (#3035) üzenetére

Oliverda
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

Tehát ugyebár van szuper lágy, puha, közepes és kemény. Monaco-ig bezárólag puha és közepes gumikat használtak a hétvégéken. Én ezt ítam. ;)

(#3038) Jadro válasza Motion_Blur (#3025) üzenetére

Jadro
(PH! addikt)

A fal mögött a manus mekkorát ugrik. :) Gondolom én a gatyámba is eresztenék, ha váratlanul elrepülne előttem egy f1 autó 250+ sebességgel.

Samsung Galaxy S2 - 4.0.4 CyanogenMod 9 - Nightly build

(#3039) Chip

Chip
(fanatikus tag)

Szombaton közvetíti az RTL-KLUB az időmérő edzést!
A PORT.HU-n is ez van meg most láttam a bemutatóját.
Szerintem ez egy kissebb csoda, hogy ezt is élőben adják.

(#3040) stangli válasza Jadro (#3038) üzenetére

stangli
(senior tag)
LOGOUT blog

és mit csinálnál ha te repülnél 250el? ;]

(#3041) sh4d0w

sh4d0w
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Alonso olyan szánalmas: [link] .

Ha valódi a verseny a csapaton belül, akkor neki már nem ízlik a dolog. Rendicsek, el lehet szerződni a Spykerhez... Érdekes módon, amikor ő kapott meg Fisico-val és Trulli-val szemben minden támogatást, nem sírt a szája...

http://takedown.blogolj.net - Takedown The Core

(#3042) szabozeee

szabozeee
(fanatikus tag)

Helló mindenkinek!

Érdeklődnék hogy valakinek megvan teljes egészében a futam?
Mert eddig mindegyiket felvettem, de ahogy az lenni szokott pont a ''legjobb'' futamot nem tudtam felvenni.
Akár fizetek is érte. :)

Előre is kösz. Zeee

(#3043) kerjani

kerjani
(fanatikus tag)

Sid Watkins kockázatosnak tartja Kubica indulását: [link]

A BMW Glock-ot is Indianapolisba rendelte: [link]

Egyre valószínűtlenebbnek tűnik Kubica indulása.

(#3044) b-type válasza kerjani (#3043) üzenetére

b-type
(PH! nagyúr)

Nem egyszerű helyzet, Glock is tudja, és Kubica is tudja mi jelenthet ez a számára.
Amennyiben Glock indul Indianapolis-ban, ott ki kell csapnia mindent az aszfaltra.
..bármilyen taktikával bármilyen körülmények között minimum Heidfeld-t el kell vernie.

Én kerekbe megmondom, hogy a csapatvezető helyében Glock-t ültetném a bímerbe, egyfelől Kubica sérült lesz, másfelől benne van a baleset..és Indianapolis-ban 330-l döngetni kell.
Másfelől kell egy kis para mindkét pilótának...törjenek felfelé...nem az van hoy mi vagyünk az élcsoport és a középmezőny között..
Heidfeld mostani tempója nagyon jó volt, nyomni kell.
Én Glock-t raknám, ha nem jön ben, sok minden nem veszett, ha pedig bejön az majd elvállik.
A bímer jól jön ki a dologból.

”~Alonso,˙Lewis˙is˙behind˙you ~I˙don’t˙want˙to˙hear˙that”.......http://www.dailymotion.com/b-type

(#3045) Oliverda válasza b-type (#3044) üzenetére

Oliverda
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

Azért Vettel-t sem temetném. Biztos nem lesz könnyű döntést ha úgy alakul. Mondjuk az tény hogy Glock már indult versenyen.

(#3046) Oliverda

Oliverda
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

Most jutott eszembe hogy 2004-ben Kanadában pont Heidfeld mellé ültették be egy futamra Glock-ot, és akkor a kizárások után a 7. helyen ért célba.

7 19 Timo Glock Jordan-Ford 68 +2 Laps 16

8 18 Nick Heidfeld Jordan-Ford 68 +2 Laps 15

(#3047) wildrain válasza Oliverda (#3046) üzenetére

wildrain
(PH! kedvence)

Nem is értettem, hogy miért nem kellett senkinek azóta se, mert elég jól ment újonchoz képest egy elég rossz autóval. Valószínűleg nincs nagy lóvé a háta mögött.

Érdekes fejek: [link]

[Szerkesztve]

(#3048) oxox válasza Motion_Blur (#3006) üzenetére

oxox
(őstag)

ha arra gondolsz, hogy a Ferrari tárgyalt Senna-val arról tudok, csak azt írtam amit Alonso nyilatkozott korábban (Ő hasonlította magát Sennahoz, hogy 3 VB cím után befejezné, és mint Senna, Ő sem szerződne a Ferrarihoz....tehát inkább neki kéne utánna olvasni)....bár az, hogy valaki tárgyal az még nagyon kevés.

oxox

Ki gépen száll fölébe.... SC2 nick: oxox character code: 698...dio3: oxox#1525

(#3049) c.zsolti válasza wildrain (#3047) üzenetére

c.zsolti
(őstag)

nem is a szépségükért szerződtették őket... :DDD

...

(#3050) venember83 válasza wildrain (#3047) üzenetére

venember83
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Nemet csapattol mit vartal? ;]

Útvonal

Fórumok  »  Fáradt gőz  »  Formula-1 2007 - Archívum V. (téma lezárva)
Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.