Éljen sumi 
Gyorskeresés
Legfrissebb anyagok
Szakmai témák
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
Általános témák
GAMEPOD.hu témák
Hirdetés
-Mike-
(őstag)
melyííík?
Complicated human being.
Rálf, há' melyik másik? XD
"Minden negyedik-ötödik magyar fiatal funkcionális analfabéta – derült ki a nemzetközi felmérésekből. Az arány a felnőttek körében sem jobb."
(#204) Nowhereman válasza Oliverda (#200) üzenetére
- Privát
- 2007-04-15 08:55:10

Nowhereman
(őstag)
Szerintem egyszerűen csak a fizetési csekkét nézte...
Különben meg:
Lonzi egy mákgyár, Kimi akinek csak egy kicsi szerencse hiányzik, Webber meg az akinek semmi sem jön össze. Szerintem képességből kb. egy szinten vannak, és hogy mi sikert zsákolhattak eddig - hát elégé szerencsefüggő...
/hja - még egy katasztrófa motion számára/ ![;]](/dl/s/v1.gif)
Az első versenyeken Birka hátrébbról autózta le gombost - most mi lesz?
Ralf meg ha így folytatja, jövőre még ingyért sem kell majd senkinek. Amúgy a jövöre nem kap autót esélyeseinek listáját magasan vezeti nálam. Erre nálam még erre esélyesek Alberts, Kova, Kocka/akinek szerintem a tehetsége megvan, a motivációban van hiány - a 2000-es légibaleset utáni hónapokban nem kölcsöntehetségből verte Mikát és Sumákot/, Liuzzi...
[Szerkesztve]
Utánam a kondenzcsik!

AMD Power
(Jómunkásember)
Fisichella: elúszott a bajnoki hajó
[link]
Eladó komplett irodai PC. http://hardverapro.hu/apro/elado_komplett_irodai_pc/friss.html
(#206) venember83 válasza AMD Power (#205) üzenetére
- Privát
- 2007-04-15 10:21:56
''Csalódott vagyok, mert eleinte bíztam benne, hogy harcba szállhatok a bajnoki címért.''
Ertem en, h magabiztos emberek, de ennyire???
The name on the front of the shirt is more important than the one on the back! 6/10 monacói győzelem (sorozatban 5), az F1 királya. Pedal to the metal, McCrash mindörökké! 600+ mountainriders.ro http://tiny.cc/iQuZP

-Mike-
(őstag)
nagyon jó nyilatkozat [link] főleg az MS-es rész...
Complicated human being.

Peat;)
(PH! addikt)
[link]
Érdekes
, lesz itt csata. Haug meg lenyilatkozta hogy Hamilton nagyon elégedett az autóval, míg Alonsonak nem sikerült beállítani most a cuccost. De a taktikája hozhat valamit..magyarul Hamilton és Alonso más taktikán van, szerintem Alonsonak több benyája van, de inkább a bmw-s srácokkal fog most küzdeni szerintem.
Tipp: Kimi
Massa
Hamilton
Heidfeld
ALonso
Kubica
Szurkólóként: Kimi Alonso Hamilton Massa Heidfeld Kubica
ferrarik nemhiszem hogy itt kikapnak, de ha mégis kezdhetnek aggódni ![;]](/dl/s/v1.gif)
[Szerkesztve]

-Mike-
(őstag)
én most Hamiltonra fogadnék, ha sikerülne megint neki egy jó rajt Alonso meg a két ferrai között vagy mögött lenne az lenne az ideális számára, na meg a motor kibírja.
vhogy most őt érzem a legerősebbnek
Complicated human being.
Szerintem most Massa lépi át a célvonalat elsőként. Miből gondolom? Az előző verseny után tuti hogy bizonyítani akar...
A számítógép embertelen: egyrészt tökéletesen programozott és szabályosan működik, ráadásul teljesen őszinte.

Chili7
(őstag)
Ebbe nem kellett különösebben belelátni, mert a Renault hivatalosan is kinyilvánította, hogy újabb pénzek invesztálásával már nem nő olyan mértékben a márka hírneve. Tisztában voltak vele már tavaly év felénél, hogy a 2 vb-címnél, (akkor még csak 1) nincs nagyobb reklámértéke a harmadiknak.

Chili7
(őstag)
Lásd be ez nem egészen ezen múlik, hogy ki mit akar....
, hanem , hogy Ki(mi) mit tud.
[Szerkesztve]
Akkor mivel magyarázod az első rajtkockát? malájzia után Jean Todt kétszer nyakonvágta a szerződését elégette oszt vissza küldte versenyezi báhreinbe hogy bizonyitson 
A számítógép embertelen: egyrészt tökéletesen programozott és szabályosan működik, ráadásul teljesen őszinte.
Akkor mivel magyarázod az első rajtkockát? - Kevesebb nafta.
"Minden negyedik-ötödik magyar fiatal funkcionális analfabéta – derült ki a nemzetközi felmérésekből. Az arány a felnőttek körében sem jobb."
Peeeersze Malájziában is egy-két körön belül szippantottak magukba a naftát 
Kimi-hez képest kevesebb. 

Chili7
(őstag)
Próbáld a ''válasz'' gombot! Legalább tudnám, hogy engem kérdeztél-e.
Majd a verseny eldőnti hogy miféle nafta is van Massa paripájában 

AMD Power
(Jómunkásember)
Hamilton: ''Tudom, hogy egyszer én leszek a legjobb''
[link]
Nagyon jó ez a cikk! Érdemes elolvasni.
[Szerkesztve]
Eladó komplett irodai PC. http://hardverapro.hu/apro/elado_komplett_irodai_pc/friss.html
Kb. 10 hsz.-el ezelőtt linkelte be Mike. 
- Privát
- 2007-04-15 12:25:26

Ace Ventura
(őstag)
Én ma nagyon Massának szurkolok.Ha ma sem lesz jobb, mint Kimi, akkor lassan eldől ki lesz az első számú pilóta a Ferrarinál.
Eladó cuccok! Xigmatek Asgard Pro 11K, Enermax Liberty Eco II moduláris táp 13K, Creative T20 II series 11K Minden termék pár napos, garanciális!
(#222) Nowhereman válasza Ace Ventura (#221) üzenetére
- Privát
- 2007-04-15 12:51:39

Nowhereman
(őstag)
Az már rég eldőlt, csak Massa és a naivak hiszik, hogy azért adtak Kimiért egy raklap pénzt, hogy másodpilóta legyen. Tisztába voltak a ferrari főnökök azzal, hogy Massa mennyit ér és hogy nem fogja megverni Kimit, csak motuiválásként mondták neki, hogy nincs előre leírt első.
Utánam a kondenzcsik!

Steve-S
(tag)
Az én tippem: Hamilton, Kimi, Massa, Alonso
De szívem szerint annak örülnék ha Kimi szarrá verne megint mindenkit.
Hamilton ha legyűri megint Massát simán nyerni fog sztem. 
Set The World On Fire!!!
(#224) b-type válasza Nowhereman (#222) üzenetére
- Privát
- 2007-04-15 13:06:06

b-type
(PH! nagyúr)
Azért szvsz nem annyira nagy gáz.
Most még nem szólnak rá Massa-ra hogy engedje..vagy védje Kimi-t ill. annak pozicíóját.
az hogy sok pénzért idehozták az csak egy dolog...ennyi az ára.
Kellett vki Massa mellé, és tök mindegy mennyibe volt Kimi, ha nem olyan jó mint Massa akkor elvérzik.
Mert nem csak az dönt hogy kiért mennyi pénzt adtak.
Egy pilótát sok esetben még mindig jobb megvásárolni, mint hagyni hogy az ellenfélnek dolgozzon, vmint Kimi meglehetősen jó versenyző és rengetegen drukkolnak neki.
a Ferka megvette, mert minden szempontból jobb volt megvenni, mint nem megvenni.
De ez az évnek ezen szakaszában még nem számít.
[Szerkesztve]
”~Alonso,˙Lewis˙is˙behind˙you ~I˙don’t˙want˙to˙hear˙that”.......http://www.dailymotion.com/b-type
Ha Hamilton ismét elveri Massát akkor Én megyek oda és ordítom le a fejét hogy ''tükör mi a faxnak van? nem azé hogy bele is nézünk? ha nem szereljétek mán le talán pár grammal kevesebb és ááááerodinamikailag is jobb lesz met nem ütközik a szél oszt suhanj a célig _azge....'' 
- Privát
- 2007-04-15 13:20:28
''te is szakertonek szamitasz...''
bazzeg, itt mar mindenki ert a Forma 1hez is, nem csak a focihoz???
The name on the front of the shirt is more important than the one on the back! 6/10 monacói győzelem (sorozatban 5), az F1 királya. Pedal to the metal, McCrash mindörökké! 600+ mountainriders.ro http://tiny.cc/iQuZP

D.Orion
(PH! kedvence)
Egészen eddig hírzárat volt itthon! Most néztem meg a tegnapi ídőmérőt, hát aszentségit! Massa jól elgyakta a mezőnyt, csak a rajtot el ne rontsa!
Picsba Palik megint itt van!

[Szerkesztve]
Ne olyan embert keress, akivel le tudnád élni az életedet, hanem, aki nélkül nem! / "Nem az a fájdalom, amitől könnyes a szem, hanem amit egy életen át hordunk mosolyogva, csendesen."
- Privát
- 2007-04-15 13:31:42
KEZDODIK!!!!!

PazsitZ
(PH! addikt)
Tegnap ferrari és BMW ütközésről álmodtam

Szerencsére nem jött be. 
[Szerkesztve]
|____ "...kis zártkörû PH-s imdb..." :D - http://pazsitz.atw.hu/PH_movies ____|
(#231) D.Orion válasza venember83 (#229) üzenetére
- Privát
- 2007-04-15 13:35:18

D.Orion
(PH! kedvence)
Masa milyen jól csinálta! Olyan lassan fordult, hogy Kimi kivülről el tudott majdnem menni a két merci mellett. Oh, hogy az az SC!
[Szerkesztve]
Ne olyan embert keress, akivel le tudnád élni az életedet, hanem, aki nélkül nem! / "Nem az a fájdalom, amitől könnyes a szem, hanem amit egy életen át hordunk mosolyogva, csendesen."

Retro11
(senior tag)
Jol kezdődik szegény Button pedig ment volna mint állat
!!
:)

Integra
(Jómunkásember)
na hurrá
legalább hamar kész leszünk a csomagolással, úgyse termett volna sok babér
Bírnám ha Massa ugyanazt eljátszaná, amit Alfonzó játszott el tavaly a szejfti cár kiállásánál...

D.Orion
(PH! kedvence)
Massa ezt eddig nagyon jól csinálta! 
Szép ez az első 4es!
zolynet: Nah majd figyeld csak a srácot, sztem mutat ő még a versenyen pár leggyorsabb kört... Ezt az sc-t tényleg bebukta.
Az az érzésem, hogy Massa tartja a két mercit, hogy Kimi rájuk érjen

Alonso meg lassú!
[Szerkesztve]
majdnem sikerült 

zolynet
(PH! kedvence)
Raikonnen hogy mennyire nem figyelt...a bendzsa, beauldt lehet,
ha mai olyan indiszponált lesz mint egy hete.....
[Szerkesztve]
xXx ||| Hirdetéseim: http://hardverapro.hu/aprok/keres.php?suser=zolynet&sival=&sctyid=&scmpid=&ssell=

Steve-S
(tag)
Mikor Palik megszólalt aszittem lehányom a monitort. Elviselhetetlen a stílusa ahogy beszél!

Set The World On Fire!!!
Jó ez az első 4es. 

D.Orion
(PH! kedvence)
Én is reménykedtem benne, hogy nincs itt, hisz a felvezetőben sem szólalt meg. De aztán derült égből a villám 

LOTR
(PH! addikt)
annak meg mi értelme lenne?
most tudja autózni a saját tempóját, és szerintm azt is teszi
One Ring to rule them all

Retro11
(senior tag)
Trulli vs Wurz vs Rosberg trio sem rossz hátha csinálják a fesztivált nekünk

SzalaiG
(PH! addikt)
Go Kimi! Go Ferrari! 
"Ne félj, csak higyj" Márk 5.36.
Rájkönnen remélem legyilkolja Alfonzót ![;]](/dl/s/v1.gif)

SzalaiG
(PH! addikt)
Nézőpont kérdése. Én birom.
Nélküle mégrosszabb. 

Integra
(Jómunkásember)
mekkora szar ez a futam (is)
meg ez a faszgyökér homokozólapátós palik is...
keresztbe kéne neki feldugni

Retro11
(senior tag)
Hamilton megint gyorskört ment...No de wurzék boldogítanak
Integra: Igazad van azmost nagyon nem volt jó hsz paliktól
!!! 
[Szerkesztve]

SzalaiG
(PH! addikt)
Remélem Hamilton nyer, aztán a két Ferrari és Alnonzi esetleg kilencedik... ![;]](/dl/s/v1.gif)

b-type
(PH! nagyúr)
10rugóm van arra a célra hogy Palik L. ne közvetítsen többé.
”~Alonso,˙Lewis˙is˙behind˙you ~I˙don’t˙want˙to˙hear˙that”.......http://www.dailymotion.com/b-type