hope - rope - pope...
[link]
htc iS - CM7.2rc2 ॐ
(#2001) brownus válasza !Overdose! (#1987) üzenetére

hope - rope - pope...
[link]
htc iS - CM7.2rc2 ॐ

Csak tudnám minek örül ez a fiú. Talán annak, hogy jövőre mehet túraautót vezetni?
VCRC- KTCC!
(#2003) Kraptor válasza Motion_Blur (#1997) üzenetére

Hát tényleg egy kicsit durci-murcika volt...ha annyival jobb akkor elöbb utobb majd bizonyít és lenyomja Lonzit és nyer futamot.

Háj mindenkinek!!
Képzeljétek el h épp az Earthgoogle-t bujom mivel egy spanom épp azt mondta h a felvételek pont egy futamot is felvettek. Nem tud valaki valami bővebbet erről? azért van pár pálya amit meg kéne még találnom.....
Mit nem fedez fel az ember.Ha valaki tud valamit erről szoljon már egyébként van egy magyarfejlesztésű egoog-os cucc is zerovizko a neve elég mulatságos még a viz minőségét is vágja a területen no de visszatérve aki tud az informálljon már egy kicsit rákattantam most erre...

A formula 1 mindenható ura, Bernie Eclesstone az idén utoljára futamot rendező Magny Cours helyére Párizsba, megintcsak egy utcai pályára szeretne futamot szervezni.''Mindannyian álmodunk valamiről, de én meg is próbálom valóra váltani az álmaimat.'' Mivel ez igencsak bajos lesz, felvetette a Disney Land gondolatát is.
[link]
[Szerkesztve]
[Szerkesztve]

''Mosley: Kudarcot vallott a motor-befagyasztás''
[link]
Szerintem ha ezt előre megkérdezi tőlünk, akkor közöltük volna vele, hogy így lesz!
Eat Sleep JDM
(#2007) Skipp válasza !Overdose! (#2006) üzenetére
Érdekes ember ez a Mózli. Régóta az az érzésem, hogy túljátsza a fejét.
Csak egy bekezdésre reagálnék:
''Az olyan autók, amelyek 100 km-en 75 liter benzint égetnek el, többé nem elfogadhatók. [...] Ezen a bolygón élünk, úgyhogy szembe kell néznünk a realitásokkal.''
Remélem akkor nem akarja, hogy az éjszakai futamok fényszükségletét bármilyen fosszilis (nukleáris) energiahordozóból állítsák elő, szóval szépen kezdje építgetni a szél- és vízerőműveit a pályák környékére...
[Szerkesztve]
Légy pontos! Mérj mikromiliméterben, jelölj krétával, vágj baltával!
(#2008) AMD Power válasza !Overdose! (#2006) üzenetére

Eleve hülyeség szerintem ez sok korlátozás az F1-ben. Főleg a motor. Ez a sebességről és a versenyzésről szól. Ha meg valaki esetleg balesetet szenved akkor meg ennyi. Ez benne van a pakliban. Ennyi pénzért.....
Eladó komplett irodai PC. http://hardverapro.hu/apro/elado_komplett_irodai_pc/friss.html
(#2009) !Overdose! válasza AMD Power (#2008) üzenetére

Az nagyon szép és jó, ha az autók károsanyag-kibocsátását csökkenteni akarják, mert nagyon sok autó lehet a világon! De könyörgöm az a 22 versenyautó, ami hetente kétszer megy pár kört...
Eat Sleep JDM
(#2010) AMD Power válasza !Overdose! (#2009) üzenetére

Persze. A környezet védelem fontos. De ez egy verseny , nem lenne szabad minden féle ''szabállyal'' megfojtani.
Eladó komplett irodai PC. http://hardverapro.hu/apro/elado_komplett_irodai_pc/friss.html
(#2011) V.Stryker válasza !Overdose! (#2009) üzenetére
Persze, verseny ne fojtsuk meg. Ez az én véleményem is.De állításod helytelen. Ugyanis nem 22 autó van. Hanem csapatonként 22
amelyekkel nap mint nap tesztelnek, köröznek. Ne feledd,hogy fejleszteni kell és mi az általad is írt pár körön csak a végterméket látjuk. De addig sok sok autó sok sok kört tesz meg és sok sok üzemanyagot éget el. Természetesen egy Budapest méretű város napi károsanyag kibocsátásának ez a töredéke. Szal ez egy sport,amit imádunk és pörgessék csak a motorokat. 
Riasztók, kamerák, minden ami biztonságtechnika!!! Írj privit ha kéne valami!

''Ugyanis nem 22 autó van. Hanem csapatonként 22 amelyekkel nap mint nap tesztelnek, köröznek.''
Én nem így tudom. De ha több autó is lenne a teszteken mint 2/csapat akkor pilóta nem lenne annyi. (meg gondolom ez is szabályozva van, hány autóval tesztelhetnek). Néha fordult elő hogy 3 autóval teszeltek talán 4-el, toyota talán.
A motorokat meg azért hülyeség visszafogni, mert a teszt oldalról már korlátozták a dolgokat. A károsanyagkibocsájtás így nem növekedhet igazán tovább, van valami fix nap hogy mennyit tesztelhetnek..szval én sem értem mit akarnak
, nem az f1 fogja meghatározni a jövő motorjait, hanem az olajhatalmak és a fogyasztói kereslet (pl elektromos hibrid autó most trendi, főleg amcsiknál, pedig valójában annyira sokat nem ér mint hangoztatják, van hova fejlődni, most inkább vezetésélménynövelésre jók az ilyen motorok, az aranyos nyomatékleadásukkal
)
Ezt nem gondolod komolyan. Szerinted a prototipusokkal, új fejlesztések tesztelésével várnak addig amíg megengedik nekik. A saját tesztpályájukon és a saját tesztpilótáikkal azt csinálnak amit és amennyit akarnak. nem csak azok a pilóták vannak, akiről szó esik a verseny alatt, hanem marha sok, akik a főhadiszálláson nyomatják. Szerinted pl. a Bridgestone a gumikat hogy teszteli? Az nem gyerekjáték, egy kiforratlan, nem agyontesztelt abroncsot a pálya és a verseny közelébe sem vihetnek.
Egy alap 3 milliós személyautót is jó esetben évekig is tesztelnek, hajtanak...hát akkor egy Forma 1.es járgányt, ami 300 fölött repeszt.
[Szerkesztve]

mindjárt kapsz egy ezüstnyilat a szemedközé....;)
Complicated human being.
(#2015) Motion_Blur válasza Peat;) (#1999) üzenetére

Cáfold meg Hamilton egyetlen szavát is! 
Stavelot 2, easily full throttle into another twenty second top gear flatout section
Nem értem a zöld szörnyek megjegyzéseit. nem vagyok én a forma 1 ellen, sőt.Brrrr 

''Gascoyne: A Safety Car segítene a Spykeren Kanadában''
[link]
Nagy az optimizmus, annyi biztos!
Eat Sleep JDM

Persze, nem az f1-es fejlesztések fogják megreformálni a világ autó gyártását, de attól még járhatnának pozitív példával az élén...
ClearBlack IV (aka ClearBlack Gold): http://bit.ly/HVa9mg -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- SteelBlack N8 Series: http://bit.ly/yyMyEQ /// VIGYÁZAT HAMISÍTJÁK!!!
(#2019) Peat;) válasza Motion_Blur (#2015) üzenetére

A ''másodszámú pilóta vagyok'' kifejezést a csapat idén már többször megcáfolta. A most megvizsgált eset is megcáfolta. Ajánlom a görbe tükört a5.hu-n.
(#2020) Motion_Blur válasza Peat;) (#2019) üzenetére

A ''másodszámú pilóta vagyok'' kifejezést a csapat idén eddíg mindíg megcáfolta, de Monacoban elé erős alapot adott a gyanúnak. Sőt! Ron is elismerte, hogy a rajt előtt el volt döntve a győztes személye.
Mondjuk engem nem érdekel annyira a téma, inkább azokat a meki fanokat sajnálom, akiknek eddíg a csapatutasítás vesszőparipaként szolgált a Ferrari szapulásánál 
Stavelot 2, easily full throttle into another twenty second top gear flatout section
(#2021) -Mike- válasza !Overdose! (#2017) üzenetére

jó lenne esne, év elején Adrián lenyilatkozta h esőben naggyon jó és várja h legyenek ilyen versenyek, amit monacoban legörbített az nem sámli volt a narancs-fekete csodával...
Complicated human being.
(#2022) Peat;) válasza Motion_Blur (#2020) üzenetére

''Sőt! Ron is elismerte, hogy a rajt előtt el volt döntve a győztes személye.''
Nem ezt ismerte el. Azt hogy milyen eset esetén ki nyer. A stratégiát ismerte el. 80%-ban Hamiltonnak állt a zászló. www.a5.hu-görbe tükör ha nem követted az eseményeket
''Mondjuk engem nem érdekel annyira a téma, inkább azokat a meki fanokat sajnálom, akiknek eddíg a csapatutasítás vesszőparipaként szolgált a Ferrari szapulásánál ''
Tőled nem is vártam mást, mindenbe belekevered a ferrarit, hogy utána mártírt csinálj a vörösökből és nyalogassák a sebeiket szegények
, a 2 esetnek semmi köze egymáshoz. Ott az elölhaladónak kellett elengedni Schumit ha jól emlékszem. Mindenképp Schumit akarták kihozni Birka elé. Itt a verseny előtt ezzel szemben még nem lehetett tudni ki nyer, kivéve ha Ron Dennis nem tudja lefesteni a jövőt. (pssszt lehet ő sylar!
)
(#2023) Motion_Blur válasza Peat;) (#2022) üzenetére

Azért kevertem bele a Ferrarit, mert most igazolódik be az, hogy minden istállónál van csapatsorrend, nem csak a gonosz vörösöknél ![;]](/dl/s/v1.gif)
A Renault tavaly Kínában bizonyított, a McLaren idén (fog). Értem én, hogy véded a McLarent, meg minden, de fel kéne fogni, hogy a csapatsorrend egy teljesen normális dolog és nem a Ferrari által kitalált démoni, mocskos trükk. Ez a célravezető, ahogy ez ebben az évben is be fog bizonyosodni
[Szerkesztve]
(#2024) Peat;) válasza Motion_Blur (#2023) üzenetére

Igazán megérthetnéd már hogy a mostani esetnél nem csapatsorrend volt, hanem biztonságra játszó taktika
. Dehát Te jobban tudod mint az FIA aki senki sem szokott megbüntetni
, meg ferrari sem panaszkodik mclarenre ;)
Minden istállónál van igen, de nem mind1 milyen helyzetben. Az idény mely szakaszában, mennyi pontokkal rendelkező pilóták között. Attól hogy van én még nem nézem szívesen. Pl év végén a ferrarinal kiminek kéne elengednie massát nem nézném szívesen. De a mostani eset nem a pilóták közötti különbséget prezentálta, hanem a csapat pontokra való éhségét. Csakhát hami gyerek még nem tud nyilatkozni, vagy nagyon is jól tud. További jó ferrari mártír szoborállítást
és ha olyan pimaszul csinálja bármely csapat mint ők anno, beleértve mclarent akkor járjon a bünti
, de azt már ők is megbánták szerintem.
[Szerkesztve]
(#2025) Motion_Blur válasza Peat;) (#2024) üzenetére

Nem állítok szobrot, csak nem szeretem a kettős mércét
Téma lezárva.
(#2026) Motion_Blur válasza !Overdose! (#1987) üzenetére

(#2027) AMD Power válasza Motion_Blur (#2026) üzenetére

Ralfnak repülnie kéne. 

Sok választása nem maradt. Vagy szárnyal, vagy repül. Előbbire nem sok esélyt látok.
VCRC- KTCC!
(#2029) Motion_Blur válasza AMD Power (#2027) üzenetére

Pedig alapvetően nem lehet rossz pilóta. Emlékezzünk csak vissza: 2001-ben és 2003-ban sokszor csapattak teljesen más dimenzióban Michael-el, mint a mezőny többi tagja.
Ettől függetlenül én is azt mondom, hogy menjen, ha találnak jobbat a helyére.
szerk: [link]
[Szerkesztve]

''FORMAbontó - Wéber Gáborral és Farkas Péterrel''
[link]
Eat Sleep JDM
(#2031) JJános válasza Motion_Blur (#2029) üzenetére

Megnéztem, és emlékszem. Igen jó pilóta, és már sokat tapasztalt is, és sokat ''repült'', és voltak idők mikor szárnyalt is. Mi nézők hajlamosak vagyunk arra, ha egy pilóta 2-3 futamon nem mutat semmit, rögtön leirjuk. Nem értem a toyota gyenge szerepléseit. Beletolják a rengeteg pénzt, a motorjuk még ráadásul nem is rossz, és az eredmények meg nem jönnek. Jó rendben, nem irom le RS-t, ahogy KR-t sem. Várok, és kell hogy mutassanak valamit. Szerintem ők is érzik, hogy ezt várják el tőlük.
VCRC- KTCC!

Formabontóból:''BMW Monacóban akár a dobogóra is felállhatott volna.''
Fel hát. Verseny előtt, vagy után.
VCRC- KTCC!
(#2033) !Overdose! válasza JJános (#2032) üzenetére

Na!
A BMW-nek nagyon jó a versenytempója, Kubica meg is futotta a 3. legyorsabb kört, úgyhogy az egész futamon pumpálnia kellett a féket! Ez azért nem rossz teljesítmény!
Ami miatt nem állhattak fel a dobogóra azaz évek óta tartó szörnyű boxtaktika!
SZVSZ Kanadában és az USA-ban fognak még melepetést okozni!
Eat Sleep JDM

''Symonds: Nem fair Hamiltonhoz mérni Kovalainent''
[link]
Eat Sleep JDM
(#2035) JJános válasza !Overdose! (#2033) üzenetére

Természetesen vicceltem. Én is szeretem a bmw-ket. Egy BMW-nél csak egy másik BMW szebb. Szurkolok nekik.
VCRC- KTCC!
B+, legalabb nezz mar utana, ne hajtogasd itt, hogy nem az a szabaly, amikor nem is tudod, hogy mi a szabaly... 2007 F1 Technical Regulations, 3.17 Bodywork flexibility, olvasd el, es majd utana mondjad, hogy nem az...

''Ecclestone és Valencia aláírta a szerződést az új GP-ről''
[link]
Kár a Nürburgringért, de kíváncsian várom az ''új'' pályát!
Eat Sleep JDM
(#2038) stangli válasza Motion_Blur (#2029) üzenetére
hát jah... itt még tudott vezetni... rég volt, szép volt, emlék már... 
A számítógép embertelen: egyrészt tökéletesen programozott és szabályosan működik, ráadásul teljesen őszinte.
(#2039) Pá válasza !Overdose! (#2037) üzenetére

Én csak azt nem értem, hogy miért utcai pálya?
Ha jól tudom a spanyoloknak legalább 3 forma-1 kompatibilis pályájuk van, és mintha épülőfélben lenne egy negyedik. Így sztem tök felesleges eröltetni az utcai pályát, ahol a versenyek általában veszélyesek, viszont unalmasak.
Monaco az ok, de pont elég belőle egy évente.
''A vélemény olyan, mint a segglyuk, mindenkinek van, de senki sem kíváncsi a másikéra.''-Hal Hickman
(#2040) !Overdose! válasza Pá (#2039) üzenetére

Azért, mert BE most éppen ezt találta ki! 
Én azért szívesen várom!
Eat Sleep JDM

Nem tudom mennyire emlékszel Adelaide-re, egy cseppet sem voltak unalmasak azok a versenyek. Talán előbb várjuk meg, hogy milyen lesz az a pálya...
Van saját életem...
Most olvasom... nem tudtam, hogy ez a neten elérhető.
Átolvastam... bocs, igazad volt, tényleg a szabályba tették bele. (elég nagy marhaság ez részükről szerintem)
Tulajdonképpen akkor nem a flexi szárnyak vannak tiltva, hanem csak meghatározott pontokon meghatározott erő hatására a maximális elhajlás van megadva. Ezesetben viszont elég ''érdekes'' dolog ezeket év közben módosítgatni.
[Szerkesztve]
\\\\\\\\\\\\\\\\ ALLEZ AMÉLIE!!! - www.ameliemauresmo.hu //////////////// Videókazetták digitalizálása Xvid és DVD-Video formátumba olcsón, jó minőségben! Ha érdekel dobj privit!

Akkor is pazarlásnak érzem az utcai pályát, amikor lehetne rendesen is.
Szingapúrban úgyis lesz elvileg még egy utcai, ráadásul esti is egyben.
szerk: Adelaidre : akkoriban melyik verseny volt unalmas?
[Szerkesztve]
''A vélemény olyan, mint a segglyuk, mindenkinek van, de senki sem kíváncsi a másikéra.''-Hal Hickman
(#2045) Motion_Blur válasza wildrain (#2044) üzenetére

Igen, Szujó kicsit más kategória volt.
(#2046) b-type válasza Motion_Blur (#2045) üzenetére

Szujó-t nagyon kedveltem (most is).
Kicsit drukkolok is neki majd a Suzuki futamokon. 
Wild: 
”~Alonso,˙Lewis˙is˙behind˙you ~I˙don’t˙want˙to˙hear˙that”.......http://www.dailymotion.com/b-type

sokan nem szeretik Szujót..
Complicated human being.

Én csípem. 
Met megmifélézik érted-e? 
szal aza lényeg, hogy van Eccleston bácsinak egy pár spanja, akik ott fektettek be egy akár több szálodaláncba... így ezeket fel kell futatni.. és hát ebben nyújt segítséget az utcai pályás versenyel... 
A számítógép embertelen: egyrészt tökéletesen programozott és szabályosan működik, ráadásul teljesen őszinte.