Hirdetés

2012. május 28., hétfő

Útvonal

Fórumok  »  Fáradt gőz  »  Formula-1 2007 - Archívum IV. (téma lezárva)

(#951) adman

adman
(lelkes újonc)

Schumi igen

(#952) Motion_Blur válasza Chili7 (#948) üzenetére

Motion_Blur
(PH! félisten)

Gyerek vagy...

Stavelot 2, easily full throttle into another twenty second top gear flatout section

(#953) Chili7 válasza Motion_Blur (#952) üzenetére

Chili7
(őstag)

Szarok rá! Nem fogok miheálsumaheres topikot olvasni, és abba írni!

(#954) ToBeY válasza Chili7 (#953) üzenetére

ToBeY
(PH! nagyúr)

akkor miért nem írod be hogy NEM?Tudod többség dönt....

(#955) Motion_Blur válasza ToBeY (#954) üzenetére

Motion_Blur
(PH! félisten)

#922 ;)

Stavelot 2, easily full throttle into another twenty second top gear flatout section

(#956) Capslock0 válasza Chili7 (#953) üzenetére

Capslock0
(újonc)

Akkot ne tedd! :)

Capslock

(#958) lacafaca válasza I_Am (#917) üzenetére

lacafaca
(őstag)

tessék kedves I_Am....[link]...egy huszárvágással elintézheted a dolgot.....és nem lesz vita. :R szerintem a legésszerűbb döntés lenne.... ;)

ISMERŐS ARCOK

(#959) b-type válasza Chili7 (#953) üzenetére

b-type
(PH! nagyúr)

Továbbra is F1-s topik lesz és marad.
Úgy gondolom hogy semmi értelme nincs kikérni az emberek véleményét...mintha ha arról kérnénk ki hogy átadjuk-e a helyet az idősebbeknek...még a végén leszavaznák.

Én tök támogatom hogy a moderátor meghatározza ezt a nevet, mert elmenni mellette nem lehet, az meg a társaság cinkje, és a dac répasága lesz ha lesz két topik, az egyikben szerepel az MS neve, a másikban nem...és mégis az egyik sülyedni fog...sejtem melyik.
tök felesleges.
répaság-répaság.
Püff neki ez a neve és kész, a moderátor is egyfajta viselkedést határoz meg a fórumon ahol müködik...nyugodtan rá lehet bízni a topik címét.
széngáz ez a kötélhúzás..

”~Alonso,˙Lewis˙is˙behind˙you ~I˙don’t˙want˙to˙hear˙that”.......http://www.dailymotion.com/b-type

(#960) Motion_Blur

Motion_Blur
(PH! félisten)

Giancarlo Fisichella az idei esztendőben nem tudott harcba szállni a bajnoki címért, mégis sikeresnek ítéli szereplését. ''Húsz százalékkal több pontot szereztem, mint tavaly. Ez Formula-1-es pályafutásom legsikeresebb évada. Egy kicsit csalódott vagyok, hogy nem tudtam megszerezni a harmadik helyet Massa elöl.''

Fisico jövőre bizonyítani szeretne. ''Egy kiváló szezon áll előttem. Nagy kihívás, de ugyanakkor pályafutásom nagy lehetősége is egyben.'' – tette hozzá a Renault versenyzője, aki abban bízik, hogy jövőre sikerül elhódítania a címet Alonsotól.

Csak hogy legyen ok mosolyogni is a topikban :D

(#961) lacafaca válasza Motion_Blur (#960) üzenetére

lacafaca
(őstag)

[kép]

ISMERŐS ARCOK

(#962) rauschie válasza lacafaca (#961) üzenetére

rauschie
(őstag)

legalább ő örül.

megjegyzeném: a mclaren nemtudom mennyire lesz versenylépes jövőre, ferrari ugyszint.

fisichella nem egy nagy pilot, de annyira nem reménytelen.

"The first rule of investing is don't lose money. The second rule is don't forget Rule No. 1."

(#963) TriackFeri

TriackFeri
(fanatikus tag)

Ha benne lenne a topic címében Schumi neve akkor jogosan kérhetnék az emberek hogy legyen mindenféle pilótának külön topicja. A béke kedvéért jobb ha Formula-1 2006 marad a címe.

A vélemény olyan mint a segglyuk, mindenkinek van de senki se kiváncsi a másikéra.

(#964) Motion_Blur válasza TriackFeri (#963) üzenetére

Motion_Blur
(PH! félisten)

Én szeretnék egy Yamamoto topikot :DDD Ugye ezt nem gondoltad komolyan? :U Nem kéne már ezen ennyit lovagolni, nagyon gáz lett a topik...

(#965) TriackFeri válasza Motion_Blur (#964) üzenetére

TriackFeri
(fanatikus tag)

Ezért kéne hogy maradjon minden a régiben, és akkor senki se köthet bele.

[Szerkesztve]

A vélemény olyan mint a segglyuk, mindenkinek van de senki se kiváncsi a másikéra.

(#966) Motion_Blur válasza TriackFeri (#965) üzenetére

Motion_Blur
(PH! félisten)

Én annyit tudok arra mondani, ami itt a topiknyitás óta történt, hogy:

Ez Magyarország, ezek a magyarok! :R

Nekem tökmindegy mi a cím, úgyis Sumák mocskolása marad a téma egy jó ideig...;)

(#967)

(PH! addikt)

Azon gondolkoztam, ha mondjuk Schumi az utolsó versenyen nem visszavonul hanem mondjuk meghalt volna valószínűleg senki nem kötne bele a tisztelgős topiccímbe.
Pedig ugyanazt a ''csaló'' embert és pályafutását tisztelnénk meg vele, hiszen a tisztelgés nem a visszavonulásnak vagy éppen a meghalásnak szól, hanem a pályafutásának. Mégis az egyik esetben teljesen ok a dolog a másikban pedig sokan belekötnek. Pedig a lényeg, vagyis a pályafutás mindkét esetben ugyanaz csupán egy - ebből a szempontból - lényegtelen körülmény változik. Újabb példa az ember unracionális gondolkozására.

Egyébként ezt nem azért írtam be, hogy újabb flametengert indítsak, csak úgy eszembe jutott.

''A vélemény olyan, mint a segglyuk, mindenkinek van, de senki sem kíváncsi a másikéra.''-Hal Hickman

(#968) Motion_Blur

Motion_Blur
(PH! félisten)

-Mike-!

Ha még olvasod a topikot: itt egy kép az idei Ferrari kormányáról: [link] :B

[Szerkesztve]

(#969) Fortissimus

Fortissimus
(őstag)

Schumi nem

''He who controls the spice, controls the universe''.........¡ buenas nochesssssss! Kényes bugyli,komisz kinyírt levágják Boci baja az is itt lett elvág… GIGGITY!

(#970) AMD!4ever

AMD!4ever
(őstag)

Tök hülyeség ez a topiknév-dolog
Én nemfogom olvasni,amig vissza nem nevezik A Schumis cimre :DD
Szeretek hülyéskedni.
De akkor már miért nem lessz a topik cime az hogy:

Forma 1 2006 MocskoljukSumákotmertvisszavonultésmimagyarokvagyunk

Húzzuk a kötelet,ez a jó nekünk! Csodáloknék ha nem igy lenne ebben az országban :(((

Hiszek egy Istenben,Hiszek egy Hazában,Hiszek Magyarország feltámadásában

(#971) JJanika válasza Nowhereman (#947) üzenetére

JJanika
(lelkes újonc)

Miattam rágódhatsz rajta egy darabig. Nem hallottál még olyat, hogy egy router négy lakásba is átköpi a netet?

Schumi igen, bár én már szavaztam.

Elmentem.

(#972) JJanika válasza Motion_Blur (#960) üzenetére

JJanika
(lelkes újonc)

Hát igen, az valóban lehetséges, hogy Fishicellának ez az év volt a legjobb éve, már ha a jövőt is beszámítjuk, lehet hogy így lesz. Hmm 20%?

Elmentem.

(#973) busman

busman
(PH! addikt)

sorry 2x ment el

[Szerkesztve]

¯¯̿̿¯̿̿'̿̿̿̿̿̿̿'̿̿'̿̿̿̿̿'̿̿̿)͇̿̿)̿̿̿̿ '̿̿̿̿̿̿\̵͇̿̿\=(•̪̀●́)=o/̵͇̿̿/'̿̿ ̿ ̿̿

(#974) busman

busman
(PH! addikt)

Schumi-Igen.

¯¯̿̿¯̿̿'̿̿̿̿̿̿̿'̿̿'̿̿̿̿̿'̿̿̿)͇̿̿)̿̿̿̿ '̿̿̿̿̿̿\̵͇̿̿\=(•̪̀●́)=o/̵͇̿̿/'̿̿ ̿ ̿̿

(#975) JJanika válasza Motion_Blur (#968) üzenetére

JJanika
(lelkes újonc)

Ez minimum 20 gomb, plussz még a jobbra-balra funksön. Hála Istennek, hogy én nem lettem F1-es versenyző.
Hajrá FERRARI!

Elmentem.

(#976) ToBeY válasza Motion_Blur (#968) üzenetére

ToBeY
(PH! nagyúr)

N a Nitrot jelöli ugye? :DDD

(#977) JJanika válasza daa-raa (#638) üzenetére

JJanika
(lelkes újonc)

Kedves daa-raa! Néztem a linkjeidet. Az egyik linken csupa jó indulatból? csupa kisbetüvel irta le: michael schumakker. Jah, és főcímnek!
Cáfolhattok itt bármit, amit mondunk, egy biztos, nekünk akkor is a Schumi kell!
nemecsek ernő jutott még ecembe.

Elmentem.

(#978) JJanika válasza ToBeY (#976) üzenetére

JJanika
(lelkes újonc)

hihihahahihi. És tényleg van benne N. Cerintem nem a nitrót jelöli, de sajna nincs ennél jobb, és vidámabb ötletem. Köszi.

Elmentem.

(#979) LOTR válasza I_Am (#917) üzenetére

LOTR
(PH! addikt)

Schumi igen

simán maradhatott volna szavazás nélkül is

One Ring to rule them all

(#980) JJanika

JJanika
(lelkes újonc)

Számolás nélkül is többségben vagyunk!
Hajrá Ferrari!

Elmentem.

(#981) bolondember

bolondember
(MODERÁTOR)
LOGOUT blog

én az utóbbi időben csak olvasó vagyok, de én azt mondom:
Schumi: NEM

Élet? Powered by albikoszt - Zsemlemeghajtás tecsótuninggal... Olyan nők ideálja vagyok, akiknek mindegy...

(#982) werttzui

werttzui
(PH! addikt)

Schumi az örök király és ő is marad a legjobb még világ a világ és pont. :U

CHIHUAHUA

(#983) Finwe válasza I_Am (#917) üzenetére

Finwe
(őstag)
LOGOUT blog

Schumi igen, Ferrari!

Finwe

-{PoH}- Patriots of Hungary (Battlefield3,Crysis2 klán) || Fysiikka || Eladó cuccok: http://href.hu/x/a6uw ||

(#984) DigitXT válasza JJanika (#978) üzenetére

DigitXT
(PH! kedvence)

Cerintem
Természetesen az üresjáratot jelenti (Neutral).:U A stílusod alapján viszont egyre inkább körvonalazódik, hogy vagy 40 évet rálicitáltál a valós korodra, szóval nyugodtan visszafoghatnád picit magad.:( (Mondom ezt úgy, hogy abszolút MS fan vagyok! Ergo nem ezzel van bajom, hanem a stílussal, tömény szlenggel, stb.)

***** Ha személyi edzőt keresel, tudok ajánlani egy jót: http://rigokati.eu :-) *****

(#985) SzalaiG

SzalaiG
(PH! addikt)

Schumi
Ferrari
:)

"Ne félj, csak higyj" Márk 5.36.

(#986) Maxxter válasza Motion_Blur (#966) üzenetére

Maxxter
(senior tag)
LOGOUT blog

Ezt sosem tudom megérteni hogy minek kell szidni a pilotákat? Okés hogy Yamamoto-t meg Satot szidjuk mikor lebontják a fél mezönyt, de Sumit miért is? Lehet hogy voltak unfair dolgai, ez van. Én sem csípem a Massa gyereket de mégsem off-olom mint állat. jo Fisico az más, Ö már néha tul béna és mégis top csapatban van.

Szponzorokat keresek gyorsulási versenyzéshez és gokartozáshoz :)

(#987) JJanika válasza DigitXT (#984) üzenetére

JJanika
(lelkes újonc)

Kedves DigitXT! Természetesen nem hazudtam, én ezt nem tehetem meg, viszont tényleg ilyen a stylusom. És nem haragszom, ha azt irod, hogy tizenéves vagyok. Amúgy kívülről már eléggé öreg vok, de belülről ez nem láccik, és hidd el sok barátom van, akiket felvidítok ezzel a gyerekes stylussal, egyébként meg hogyan is hivhatnának Janikának?
Egyébként a N=Nitró(NO2) gombot nem én vetettem fel, de jót nevettem rajta
És ami még nem láccik, a 20 gomb mellett, még a másik oldalon is vannak gombok cerintem.

Elmentem.

(#988) Maxxter

Maxxter
(senior tag)
LOGOUT blog

Egy kérdés honnan lehet majd az uj merciröl leszedni képeket ha már bemutatták mert szokásuk hogy elöször a hülye sárga festésben tesztelnek. Meg mikor szokta a merci bemutatni az autoit?

(#989) Motion_Blur válasza Maxxter (#988) üzenetére

Motion_Blur
(PH! félisten)

A Vodafone McLaren Mercedes hivatalos bemutatójára az előzetes tervek szerint január 14. és 16. között kerül majd sor a spanyolországi Valenciában.

(#990) rauschie válasza JJanika (#987) üzenetére

rauschie
(őstag)

nitro=N2O, dinitrogén-oxid

NO2=nitrogén-dioxid

előbbit teljesitménynövelés mellett a tejszinhabos palackból való hab kinyomására használják, kellemes kis illata van(másik neve:kéjgáz), utóbbi kibaxottul büdös sárga szar.

bocs, nembirtam ki h ne pofázzak bele :DDD

mod: cseppecskét off:D

[Szerkesztve]

"The first rule of investing is don't lose money. The second rule is don't forget Rule No. 1."

(#991) PazsitZ válasza rauschie (#990) üzenetére

PazsitZ
(PH! addikt)

[OFF]Gonosz ;]
Valaki az itt feltett kérdésre tud választ? :F [link]

Hmm, a narancs az jó!! Emlékszem még a régi Arrowsokra, jól néztek ki! :)

[Szerkesztve]

|____ "...kis zártkörû PH-s imdb..." :D - http://pazsitz.atw.hu/PH_movies ____|

(#992) Motion_Blur válasza PazsitZ (#991) üzenetére

Motion_Blur
(PH! félisten)

Szerintem a RBR lényegében nem változik, a Spyker meg még kialakulóban van, de tuti marad a narancsos alapszín...

(#993) Maxxter válasza Motion_Blur (#989) üzenetére

Maxxter
(senior tag)
LOGOUT blog

köszi! akor még kell böven aludni mig bemutatják, meg várom hogy menyire fog megjeleni rajta a piros a vodafone miatt remélem megmarad a szép kórom szine mint amilyen az idei auto volt

[Szerkesztve]

(#994) JJanika válasza rauschie (#990) üzenetére

JJanika
(lelkes újonc)

Kedves! Köszi a helyreigazítást. Nitrogén dioxid. N2O. Értem.

Elmentem.

(#995) Chili7

Chili7
(őstag)

Alonso nem hagy nyugtot Schumachernek? [link]

(#996) JJanika válasza Chili7 (#995) üzenetére

JJanika
(lelkes újonc)

''A három ház egyébként 16 kilométeres körzeten belül található.''

Cerintem nem oan veszélyes. Én például direkt akarnák Schumival találkozni, akkor is elég sokat cirkálhatnák, míg le tudnám fotózni.

A linket köszi.

Elmentem.

(#997) Motion_Blur

Motion_Blur
(PH! félisten)

Mivel idén nem volt Spa, emlékezzünk meg róla:

[link]
[link]
[link]
[link]
[link]
[link]

Szerintem gyönyörű :R

(#998) DigitXT válasza Motion_Blur (#997) üzenetére

DigitXT
(PH! kedvence)

Tényleg nagyon szép!.:R (Viszont - nem kötözködésképpen:D -: nagyobb színfelbontású verziói nincsenek a képeknek?:B GIF-ben szoktak ilyen ''kiherélést'' csinálni, hogy kisebb legyen, de ez ugye JPG.:DDD)

***** Ha személyi edzőt keresel, tudok ajánlani egy jót: http://rigokati.eu :-) *****

(#999) Maxxter válasza Motion_Blur (#997) üzenetére

Maxxter
(senior tag)
LOGOUT blog

most kellene rendezni egy versenyt kiváncsi lennék ki hogy megy hóban. :DDD de szép a pálya havasan :R

(#1000) SzalaiG válasza Chili7 (#995) üzenetére

SzalaiG
(PH! addikt)

Ez a majom mindenben másolni akarja Schumit. 2VB cím után egy gyengébb, de patinás csapathoz igazol, h megcsinálja a tutit. Most épp ugyanoda költözik.... Szánalmas.

"Ne félj, csak higyj" Márk 5.36.

Útvonal

Fórumok  »  Fáradt gőz  »  Formula-1 2007 - Archívum IV. (téma lezárva)
Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.