Hirdetés

2012. május 28., hétfő

Útvonal

Fórumok  »  Fáradt gőz  »  Formula-1 2007 - Archívum IV. (téma lezárva)

(#901) rauschie válasza Oliverda (#873) üzenetére

rauschie
(őstag)

nissan beszállhatna.

"The first rule of investing is don't lose money. The second rule is don't forget Rule No. 1."

(#902) Oliverda válasza rauschie (#901) üzenetére

Oliverda
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

A Hyundai is tervezgeti. :)

"Minden negyedik-ötödik magyar fiatal funkcionális analfabéta – derült ki a nemzetközi felmérésekből. Az arány a felnőttek körében sem jobb."

(#903) Motion_Blur

Motion_Blur
(PH! félisten)

Így búcsúztak a Mestertől: [link]

Stavelot 2, easily full throttle into another twenty second top gear flatout section

(#904) b-type

b-type
(PH! nagyúr)

kis móka Liuzzi-val és Hopkins-l:
- [link]

”~Alonso,˙Lewis˙is˙behind˙you ~I˙don’t˙want˙to˙hear˙that”.......http://www.dailymotion.com/b-type

(#905) Motion_Blur válasza b-type (#904) üzenetére

Motion_Blur
(PH! félisten)

[link] :R

Itt a többi kép: [link]

[Szerkesztve]

Stavelot 2, easily full throttle into another twenty second top gear flatout section

(#906) b-type válasza Motion_Blur (#905) üzenetére

b-type
(PH! nagyúr)

ebben óriási képek vannak! :D

Hopkins milyen képeket vág már...:))

”~Alonso,˙Lewis˙is˙behind˙you ~I˙don’t˙want˙to˙hear˙that”.......http://www.dailymotion.com/b-type

(#907) b-type válasza b-type (#906) üzenetére

b-type
(PH! nagyúr)

ez már nem gyenge: [link]
ez viszont már egészen szenzációs, jesszasz :D : [link]
és végül: [link]
:DDD

(#908) Motion_Blur válasza b-type (#907) üzenetére

Motion_Blur
(PH! félisten)

Hopkins feje büntet :DDD

Ferrari Days 2006@Monza képek: [link]

(#909) b-type válasza Motion_Blur (#908) üzenetére

b-type
(PH! nagyúr)

...és akkor még nem volt 'kiengedve' a füle. :D
(nem cink, Hopper-t szeressük így is :) )

(#910) JJanika válasza Viktor77 (#886) üzenetére

JJanika
(lelkes újonc)

Mert az unokatesóm.

Elmentem.

(#911) JJanika válasza TriackFeri (#888) üzenetére

JJanika
(lelkes újonc)

Látta, hogy mennyire kibuktam, és ..... de többet nem engedem meg neki. Becs szó.

Elmentem.

(#912) JJanika

JJanika
(lelkes újonc)

Massa első számú pilóta akar lenn!

http://www.f1hirek.hu/?t=article&id=15709

Bár lehet, hogy mindenki olvasta már, csak én nem, de Massa nem áll félre Kimi utjából, és ő akar lenni, az első számú pilóta. Jah, és ehhez mit szól majd a ferrari? Enged ilyen harcot boxon belül?

Elmentem.

(#913) Jarod1 válasza JJanika (#912) üzenetére

Jarod1
(őstag)
LOGOUT blog

Győttön a jobbik... :D

Nem igérek semmit..... de azt betartom..

(#914) TriackFeri válasza Jarod1 (#913) üzenetére

TriackFeri
(fanatikus tag)

Ha már lehet választani akkor Kimi győzzön. Massát nem bírom.

A vélemény olyan mint a segglyuk, mindenkinek van de senki se kiváncsi a másikéra.

(#915) JJanika

JJanika
(lelkes újonc)

Én egyértelmü Kimi győzelmet remélek. Massának még nem futott el a karrierje, Kiminek viszont most már kéne egy World Champion címet beszerezni.

Elmentem.

(#916) Motion_Blur válasza TriackFeri (#914) üzenetére

Motion_Blur
(PH! félisten)

Itt már régen le lettek osztva a lapok ;) Kimi első számú pilóta lesz, Massa kettes.

(#917) I_Am

I_Am
(MODERÁTOR)
LOGOUT blog

Ezennel mindenkitől elnézést kérek és eleget teszek azon hozzászólásoknak melyek mint moderátort engem bírálnak a hozzászólásaimmal kapcsolatban ebben a totyikban.

Valamint akkor szeretnék minden itt rendszeresen megforduló olvasót és hozzászólót megkérni arra, hogy a következő postjaiban egy Schumi igen illetve Schumi nem -el szavazzon arról, hogy a régi totyik cím visszakerüljön-e vagy sem.

Demokratikus megoldásnak szerintem ez a legegyszerűbb formája és igy talán már én sem leszek vádolható részrehajlással, visszaéléssel és a moderátori jogaim sem csorbulnak majd senki szemében.

A szavazás 3 napig tart, az addig beérkezett szavazatok döntenek a totyik további címének sorsáról.

Ha teszed ami a célod, akkor arra vagy hivatott az életben. http://www.facebook.com/mightybmusic

(#918) Markgx10 válasza I_Am (#917) üzenetére

Markgx10
(őstag)

Schumi igen. :U

The Spartans do not ask how many, but where they are. :)

(#919) Motion_Blur válasza I_Am (#917) üzenetére

Motion_Blur
(PH! félisten)

Schumi igen.

vicc az egész...

(#920) ToBeY

ToBeY
(PH! nagyúr)

Schumi igen ;)

(#921) TriackFeri

TriackFeri
(fanatikus tag)

Schumi nem.

Ne értsétek félre.
Tisztelet előtte!!! :R

Én egy F1-es topicot szeretnék. Így is volt már olyan, aki azt írta hogy ez egy Schumis topic.
Remélem nem ugrik nekem senki miatta :))

A vélemény olyan mint a segglyuk, mindenkinek van de senki se kiváncsi a másikéra.

(#922) Chili7 válasza I_Am (#917) üzenetére

Chili7
(őstag)

Szép volt, jó volt, köszönjük, ennyi. De a topik neve: ''Formula-1 2006''

Tehát: Schumi nem!

[Szerkesztve]

(#923) lacafaca

lacafaca
(őstag)

bocs srácok, engem nem zavart, de sumi nem. ha annyira kell akkor egy új topikot a témának, de az f1 topik ne erről szóljon. a vitákról már nem is beszélve...ne osszuk már ketté evvel is a népet. :(
ha + annyira kell ez a cím nektek és nem akartok +szabadulni tőle mint alternatívaként +nyitjuk az ''f1-2007'' topikot oszt kalap :)

[Szerkesztve]

ISMERŐS ARCOK

(#924) grabber

grabber
(őstag)
LOGOUT blog

Igen :R

A világon minden szép, csak nem mindenki tudja értékelni a szépséget!      Galaxy S JVT Semaphore 1.9.0+Ext4

(#925)

(PH! addikt)

Schumi igen.

mod: eddig 5-3 az igen javára(vagy 6-3 ha I_Am-et is beleszámítjuk)

[Szerkesztve]

''A vélemény olyan, mint a segglyuk, mindenkinek van, de senki sem kíváncsi a másikéra.''-Hal Hickman

(#926) prmcsk

prmcsk
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Igaza van '' lacafaca''-nak, sumi......nem.

Egy hőzöngő "hazafi" apukának mondom, az orvosi egyetem, tandíj, vagy hűség kapcsán: A fiad legújabb és szükségtelen divat mobiljáért aláírsz 2 év hűséget egy cégnek, a hazádért ugyanezt nem teszed meg ? És lett nagy csend...

(#927) Vigneau

Vigneau
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Bár tudjátok - legalábbis nagyon remélem -, hogy MS-t nem szeretők táborának egyik illusztris tagja vagyok.
Azonban meghajlok tudása előtt és én is arra voksolok, hogy kerüljön vissza a nevével fémjelzett alcím. Ennyit igazán megérdemel tőlünk.

A lét határozza meg a tudatot. Ha megiszod a lét, a tudat elmegy...

(#928) b-type

b-type
(PH! nagyúr)

Schumi igen

nem rajongóként.

(#929) róland

róland
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Schumi igen

[Szerkesztve]

http://logout.hu/cikk/mi_is_az_a_htpc/teljes.html; Három emeleten át egy teljes liftrapszódiát játszik!

(#930) Vigneau válasza Vigneau (#927) üzenetére

Vigneau
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Lemaradtam a módosításról. Tehát: Schumi igen.

A lét határozza meg a tudatot. Ha megiszod a lét, a tudat elmegy...

(#931) lacafaca válasza I_Am (#917) üzenetére

lacafaca
(őstag)

egyébként minek kellet most ez? hiszen már mindenki elhallgatott ebben a témában. :F
szerintem ezzel megint csak szítod a feszültséget. úgy is lesz aki ezután a szavazósdi után is hőbörögni fog. kár volt szvsz ..... :(

ISMERŐS ARCOK

(#932) válasza lacafaca (#931) üzenetére

(PH! addikt)

Egyrészt leveszi a válláról a felelősséget, másrészt ha a többség dönti el abba nehezebb belekötni, harmadrészt ha senki sem kezdené újra, akkor nem lenne hőbörgés.

''A vélemény olyan, mint a segglyuk, mindenkinek van, de senki sem kíváncsi a másikéra.''-Hal Hickman

(#933) rauschie

rauschie
(őstag)

schumi igen

"The first rule of investing is don't lose money. The second rule is don't forget Rule No. 1."

(#934) lacafaca válasza (#932) üzenetére

lacafaca
(őstag)

ha már hozok egy döntést és úgy kiállok mellette ahogy tette azt 1 hete akkor én általában már nem visszakozok...dehát ő tudja......

ISMERŐS ARCOK

(#935) I_Am válasza lacafaca (#931) üzenetére

I_Am
(MODERÁTOR)
LOGOUT blog

A jogos moderálásban irtakra reagálva, valamint egy moderátor megkeresése és lelki nyugalma miatt teszem mindezt.

Nyilvánosan megkövettem a döntésem itt a fórumon, másodszorra is elnézést kérek, hogy azt gondoltam, hogy bizonyos emberi dolgok alapvetöek lehetnek még a mai világban.

Gyakorlatilag amiatt alakult ki a vita, hogy milyen alapon döntöm én el egyszemélyben, hogy a számomra helyes emberi döntéseket ráerőszakolom az itt jelen levökre.

Demokratikus döntés, szavazás. Ennyi.

Ha teszed ami a célod, akkor arra vagy hivatott az életben. http://www.facebook.com/mightybmusic

(#936) lacafaca válasza I_Am (#935) üzenetére

lacafaca
(őstag)

te tudod, de sokkal egyszerübb lenne nyitni 1 topikot pl formula-1 2006 előtag nélkül és akkor mindenki happy lenne. ....és az nem is veszítené január 1.-én aktualítását. nem fogja attól még mindenki ajnározni itt sumit ha a topik címe az lesz ami. oda viszont valószínüleg csak az írna aki tényleg így érez sumival kapcsolatban. :U

ISMERŐS ARCOK

(#937) PazsitZ válasza I_Am (#917) üzenetére

PazsitZ
(PH! addikt)

Schumi igen
Ezirányú véleményem itt pl. már 1X kifejtettem:[link]

Valaki tudja hogy fog-e változni a RBR kocsik festése?
Plusz még a Spyker kocsi kinézete érdekelne.
Ha valaki tájékozott ilyen téren.

[Szerkesztve]

|____ "...kis zártkörû PH-s imdb..." :D - http://pazsitz.atw.hu/PH_movies ____|

(#938) Male válasza I_Am (#917) üzenetére

Male
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Schumi igen.

\\\\\\\\\\\\\\\\ ALLEZ AMÉLIE!!! - www.ameliemauresmo.hu //////////////// Videókazetták digitalizálása Xvid és DVD-Video formátumba olcsón, jó minőségben! Ha érdekel dobj privit!

(#939) okos67

okos67
(őstag)

Schumi-igen

s700>w800i>6233>d900i>p1i>i900>i8000

(#940) Loveless válasza I_Am (#917) üzenetére

Loveless
(senior tag)

részemről a topik cime okés volt, csak az első hsz-ben levő ''nyissátok ki a szemeteket..'' rész zavart egy kicsit...
úgyhogy: schumi igen.

i_am, ne szivd mellre a dolgot, minden mod hibázik néha. te legalább elismered a dolgot és ezért riszpekt meg minden...
(van itt olyan mod, aki inkább bannolná az egész f1 topikot, minthogy elnézést kérjen.)

>>> Viva la Anarchia! <<<

(#941) KrenAtesz

KrenAtesz
(MODERÁTOR)
LOGOUT blog

Schumi IGEN!

"Football isn't a contact sport; it's a collision sport. Dancing is a contact sport." // Amíg a Föld kerek, mindig lesznek OPELEK!!!!! // 8v az igazi, nem a V8 -> Kadett 4ever

(#942) róland válasza lacafaca (#936) üzenetére

róland
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Nem is kellene újat nyitni, mert van már rá, csak bezárták a Moderátorok. [link]

http://logout.hu/cikk/mi_is_az_a_htpc/teljes.html; Három emeleten át egy teljes liftrapszódiát játszik!

(#943) PumPi

PumPi
(őstag)
LOGOUT blog

Hát akkor Schumi IGEN!
Szerintem még a 2/3ados többség is összejön.:DDD

Vorsprung durch Technik..

(#944) ToBeY

ToBeY
(PH! nagyúr)

Kéne összesített számadatott is bedobni néha

(#945) PazsitZ válasza róland (#942) üzenetére

PazsitZ
(PH! addikt)

Emlékszem :Y . Ez durva volt :D Bezárták az F1 topicot majd átment a modis meg az OFF topicba a ''fáradt gőz''.
És ezután nyitották ezt abban a reményben, hogy így nem kell veszekedni ha valaki beírja : ''Scumi jó volt...'' , mert ugyis csak Schumi kedvelők olvassák.
Ezt nem találták indokoltnak, majd később lett az F1 topicból az átnevezett és most az ismét átnevezett topic. de eddig ugy tünik visszanevezik...
Húúú ezt még végiggondolkoni is hosszú volt :DDD
De üzenném mindenkinek: Piece&Love ;)

(#944) ToBeY Ha jól számoltam 15vs.4?

[Szerkesztve]

|____ "...kis zártkörû PH-s imdb..." :D - http://pazsitz.atw.hu/PH_movies ____|

(#946) Nowhereman válasza TriackFeri (#888) üzenetére

Nowhereman
(őstag)

És mit szólsz az unoka leghetőséghez? :D

Azért mégis csak részvétel beszéljetek a szerencsétlen kölökkel. Tapasztalatból tudom, hogy nem kellemes egy olyan familia, ahol mindig mindenkit hülyének neveznek. Sajnos túl gyakran érzem othonosan magam itt is az utóbbi időben...

Utánam a kondenzcsik!

(#947) Nowhereman válasza Nowhereman (#946) üzenetére

Nowhereman
(őstag)

ááá! végig kellet volna olvasnom! unokaöcs!

Utánam a kondenzcsik!

(#948) Chili7 válasza PumPi (#943) üzenetére

Chili7
(őstag)

Magamból kiindulva, - néhányan hanyagolhatják a topikot tüntetőleg a cím miatt!
Így nem fogok csodálkozni, hogy csak kevesen írják, hogy ''nem''.
Én is tök véletlenül láttam meg a baloldali ''legfrissebbek'' közt, hogy újra régi a topik név.
Nem gondolom, hogy nélkülem megáll az élet itt a topikban, de ha a név újra a ''respect MS'' lesz, akkor itt többek közt engem sem láttok majd.

(#949) JJanika válasza I_Am (#917) üzenetére

JJanika
(lelkes újonc)

Schumi IGEN, nem is kérdés számomra.

Elmentem.

(#950) DigitXT válasza Chili7 (#948) üzenetére

DigitXT
(PH! kedvence)

néhányan hanyagolhatják a topikot tüntetőleg a cím miatt!
És tényleg ennyire fontos ez?:F Tüntetőleg?:U

Amúgy marhaság ez a szavazás, de legyen: Schumi igen.:R

***** Ha személyi edzőt keresel, tudok ajánlani egy jót: http://rigokati.eu :-) *****

Útvonal

Fórumok  »  Fáradt gőz  »  Formula-1 2007 - Archívum IV. (téma lezárva)
Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.