Én is most irok neked utoljára, és ebbe a totyikba is utoljára irok. Nem csak tőled idéztem, hanem azokra a levelekre, amik nekem lettek címezve.
Ezek az idézetek a MS-re, és a MS híveire való köpködésrél szólnak. Ti jogot formáltok arra, hogy minden jó érzésü embert leseggnyalózzatok?
Eggyáltalán nem érdekel, hogy teccik-é a stylusom, vagy nem. És nem is volt ilyen kérdésem hozzád, ha jól tudom.
Ti csak úgy magatoktól veszitek a bátorságot, hogy belerondítsatok más emberek életébe?
Amíg nem voltam itt, a fórumban nem sokan, de érthetően próbálták elmondani nektek, az MS és tábora gyülölőinek, hogy ehhez nem sok jogotok van erre, vagy azt hogy nincs igazatok. Én lehet, hogy nem kellett volna, próbáltam felnagyítani szemétségeiteket MS, és tábora iránt. Gondoltam, talán mégis valaki valahol észreveszi, hogy azért ezt ebben a formában nem kellene csinálni.
Remélem az élet nektek mindazt visszafizeti hétszeresen, amit ti tesztek másokkal, és remélem akkor majd erre a levélre fogtok gondolni, és akkor remélem megértitek saját aljasságodat, ocsmányságaitokat.
Én most elmegyek, és végleg, és már nem kell a PH-ból sem, köszönöm szépen! Még a netet is kikapcsoltatom.
És ne is irjatok nekem, mert még olvasónak sem jövök ide vissza! Ennyi.
Elmentem.