Hirdetés

2012. május 28., hétfő

Útvonal

Fórumok  »  Fáradt gőz  »  Formula-1 2007 - Archívum IV. (téma lezárva)

(#751) JJanika válasza Csepy (#733) üzenetére

JJanika
(lelkes újonc)

Ne haragudj, hogy ezt kell mondjam, de az'' itt olyan elvakult hülyegyerekek is vannak'' közül te vagy az eggyik.
És még le mered írni, hogy tanár vagy.
Minek jössz ide? Hogy felnyomd a vérnyomásunk? Vagy csak éppen megy a szád?
Elképesztő, hogy itt egyesek gyalázkodás, köpködés címén mit meg nem engednek maguknak!
Rád egyetlen gyerek tanítását se lehet rábízni, még magyarul sem.
Minden szavad gyülölettel van átitatva.
Jobb lett volna, ha behúznátok a kéziféket, mielőtt bemagyaráznátok nekünk, akiknek ez a totyik nyittatott, hogy a Schumi nem is volt F1-es versenyző, mindent a média csinált.

Elmentem.

(#752) JJanika válasza Oliverda (#726) üzenetére

JJanika
(lelkes újonc)

Remélem ezt a stop-ot magadnak irtad, ideje lenne.

Elmentem.

(#753) JJanika válasza Csepy (#730) üzenetére

JJanika
(lelkes újonc)

Nem vagyunk Schumi imádói. Leirtam, rajongó táborába tartozunk. Schumi nem Isten, csak ember.
Lehet bárkinek drukkolni, nekem is szimpi volt, és lesz a McLaren.
Elismerek minden komoly munkát, elismerek minden értéket.
Nálam egyféle szurkolás létezik: Vagy ez, vagy az, vagy mindkettő, de sosem, és kizárólag nem vagyok hajlandó ellendrukker lenni.
Csak az ilyen emberektől van tartani valónk. Minden rendes valakinek szurkoló jó.

Elmentem.

(#754) Motion_Blur válasza JJanika (#753) üzenetére

Motion_Blur
(PH! félisten)

Gondolj bele, hogy pl: Mark Webber és Williams drukker vagy. Sehol sincsenek, nem igazán szól róluk a média, az év során egyre hátrébb csúsznak...most akik neki drukkolnak, azok vagy elismerik, hogy jobbak voltak az ellenfelek, szarul jött ki ez az év (is), vagy elkezdik izomból lejáratni, köpködni, szapulni az ellenfelet.

Stavelot 2, easily full throttle into another twenty second top gear flatout section

(#755) JJanika válasza Oliverda (#740) üzenetére

JJanika
(lelkes újonc)

Szégyellnivalód igenis van! Mert te nem azért jötél, hogy a véleményed elmond. Te azért jöttél, hogy összeszarozz itt mindent, és mindenkit.
Azért jöttél, hogy valaki ellen megtaláld a létező összes érvet, és ha ez nem elég, gyártassz vádakat. Húzd be a vészféket, és fejezd abba mások felhúzását, mielőtt elfajul a dolog.
Aki itt közülünk elvakult, az te vagy, és amitől elvakultál, azt úgy hívják: gyülölet.
Mert ha nem eszel ebből a levesből, akkor legalább beleköpsz?
Szégyen, és gyalázat!

Elmentem.

(#756) JJanika válasza Motion_Blur (#754) üzenetére

JJanika
(lelkes újonc)

Ez így ebben a formában igaz, de unorító. Ez nem méltó a sport eszméjéhez.
Nem nevezem magam Schumi fannak, hiszen azt sem tudom mi az.
57 éves vagyok, az F1-be több pilótát is figyelek hosszú évek óta, és drukkolok nekik. Ez a totyik nem az F1-ről, hanem Schumiról szól, akivel együtt vettünk évek óta minden kanyart. Együtt előztük meg Barichellót, csak hogy az utolsó versenyről beszéljünk, és együtt álltunk fel a dobogóra, és ha már említve lett, együtt vezényeltük Schumival az olasz himnuszt.
Oldalakat tudnák írni az F1-ről, de kevés ilyen pilóta akadt, amióta van F1.

Elmentem.

(#757) Motion_Blur válasza JJanika (#756) üzenetére

Motion_Blur
(PH! félisten)

Valóban szebb lenne, ha lennének Schumi, Kimi, Alonso fan-ok, mintha lenne egy Schumi és egy anti-Schumi oldal :(

Ettől függetlenül azért nyugi, nem szabad egyből ugrani! :U

Stavelot 2, easily full throttle into another twenty second top gear flatout section

(#758) Oliverda válasza JJanika (#756) üzenetére

Oliverda
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

Ez a totyik nem az F1-ről, hanem Schumiról szól - Ez a totyik NEM csak Schumacher-ről szól hanem az egész F1-ről! Ennyit erről. A többi blődséged megválaszolásához kár tovább az ölemben tartani a billentyűzetet.

"Minden negyedik-ötödik magyar fiatal funkcionális analfabéta – derült ki a nemzetközi felmérésekből. Az arány a felnőttek körében sem jobb."

(#759) venember83 válasza JJanika (#756) üzenetére

venember83
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Ez a téma F1-ről szól, cim csupán meghajlás Schumi előtt. Akinek nem tetszik igy, annak nem kell ide irni. Kb ennyi.

The name on the front of the shirt is more important than the one on the back! 6/10 monacói győzelem (sorozatban 5), az F1 királya. Pedal to the metal, McCrash mindörökké! 600+ mountainriders.ro http://tiny.cc/iQuZP

(#760) Racecam

Racecam
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

Na jó, akkor most álljon meg mindenki, vegyen egy nagy levegőt, és pihenjen egy kicsit!!

JJanika, Te különösen fogd vissza magad (#751)!!

Com'è diverso il mondo visto da qui

(#761) TriackFeri válasza JJanika (#720) üzenetére

TriackFeri
(fanatikus tag)

Én még nem sok leszarozásról olvastam, majd bepótolom.
Ezekszerint ebben a 7 napban mióta regelve vagy nem volt alkalmad visszaolvasni. Nem hiába volt zárva egy időre a topic. Az idei első futamtól kezdve olvass vissza mindent és utána írd le hogy itt mi volt meg mi nem.

A vélemény olyan mint a segglyuk, mindenkinek van de senki se kiváncsi a másikéra.

(#762) TriackFeri válasza Motion_Blur (#757) üzenetére

TriackFeri
(fanatikus tag)

mintha lenne egy Schumi és egy anti-Schumi oldal
A JJanika féle emberek miatt látszik így. A pár hete történt topic zárás is az elvakult Schumi fanok és az utáljunk mindenkit aki nem Schumi fanok miatt volt.
Tisztelet a kivételnek

A vélemény olyan mint a segglyuk, mindenkinek van de senki se kiváncsi a másikéra.

(#763) JJanika válasza Oliverda (#758) üzenetére

JJanika
(lelkes újonc)

A totyik cmíe tiszteletnyilvánítás az előtt a pilóta előtt aki minden létező rekordot megdöntött a forma-1-ben és a Ti kedvenceiteket arra ösztönözte, hogy még több erőbedobáassal és koncentrációval valamint tenni akarással még nagyobbak és jobbak legyenek. Ha ezt nem láttátok eddig akkor nyissátok már végre ki a szemeteket és mozgassátok már meg kicsit az agyatokat, hogy leessen. Ha nem lett volna Schumi, akkor sok pilóta és motorgyártó nem tart most ott ahol jelenleg, és lehet hogy pont az egyikötök kedvence az.

Ez a szöveg a totyik első bejegyzése, attól, aki a totyikot nyitotta.
És akkor még én vagyok blőd? Bár senior tag vagy, naon gyerek vagy az TUTI!

Elmentem.

(#764) ronaldo válasza Oliverda (#745) üzenetére

ronaldo
(őstag)
LOGOUT blog

Ne haragudj de én ilyenre nem emlékszek. Viszont arra igen hogy...

Ezekszerint mégiscsak emlékszel...

Amikor 93' után Prost végleg lelépett akkor sem dőlt össze a világ

Akkor is leugattál mindenkit aki próbált megemlékezni róla? Vagy ez a XXI.-ik század trendi dolga?

Lenovo Thinkpad + Samsung 830 SSD

(#765) JJanika válasza Racecam (#760) üzenetére

JJanika
(lelkes újonc)

Ne haragudj, de nekem kell magam visszafogni?
Én leirtam, bármilyen teljesítményt díjazok!
Meg kellene próbálni másnak is, ugyanezt tenni. Véleménykülönbségek lehetnek, de itt mindenáron való rombolás folyik, építés helyett. Ezt a totyikot sokan olvassák, a fiatalok meg eltanulják a vádolást, ahelyett, hogy eltanulnák a sport szeretetét, és tiszteletét.

Elmentem.

(#766) JJanika válasza Oliverda (#758) üzenetére

JJanika
(lelkes újonc)

Persze, hogy az F1-ről szól. Nekünk legalábbis. És azoknak akik Schumi utálók, azoknak Schumiról.

Elmentem.

(#767) Motion_Blur

Motion_Blur
(PH! félisten)

Carlos Sainz tesztelte a Renault-t:

[link]
[link]
[link]

(#768) válasza Racecam (#760) üzenetére

(PH! addikt)

Én ha modi lennék reggelig zárnám a topicot...

''A vélemény olyan, mint a segglyuk, mindenkinek van, de senki sem kíváncsi a másikéra.''-Hal Hickman

(#769) TriackFeri válasza JJanika (#763) üzenetére

TriackFeri
(fanatikus tag)

A topic címe szól arról és nem a topic. A topic továbbra is F-1-es topic, csak a címében van egy tiszteletnyílvánitás.

(#771) JJanika válasza TriackFeri (#762) üzenetére

JJanika
(lelkes újonc)

Megint leírom: Nem vagyok elvakult Schumi rajongó. Beszélj egy másik pilótáról, elolvasom véleményed, és ha teljesítmény van mögötte, azt fogom írni: igen ez egy jó versenyző.
Nem fogom hagyni, amíg rajtam áll, hogy gyülöletből romboljatok. Vegyétek már észre, nem a gyülölet, hanem a szeretet viszi előre a világot.
Szeretni, rajongani egy jó F1-es pilótáért jó dolog. Gyülölködni mással, mert drukkol valakinek, vagy mert elismer valakit, akit te nem birsz, naon car dolog.

Elmentem.

(#772) Oliverda válasza JJanika (#763) üzenetére

Oliverda
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

Akkor utoljára leírom, hátha most megérted. Engem NEM érdekelnek a rekordok, és a statisztikák. Felőlem MS lehetne 20szoros vb, számomra akkor is ugyanaz a személyiség maradna.

naon gyerek vagy az TUTI! - Viszont legalább írni és olvasni valamennyire megtanultam. ;)

"Minden negyedik-ötödik magyar fiatal funkcionális analfabéta – derült ki a nemzetközi felmérésekből. Az arány a felnőttek körében sem jobb."

(#773) JJanika

JJanika
(lelkes újonc)

Lehet szavakon lovagolni, én csak arra szerettem volna a figyelmet felhívni, hogy nem az a cél, hogy egy versenyzőt, és a drukkereit leseggnyalózzuk, hanem hogy tiszteletet nyilvánítsunk egy teljesítménynek, aki mögött egy ember áll.

Elmentem.

(#774) Oliverda válasza ronaldo (#764) üzenetére

Oliverda
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

Akkor is leugattál mindenkit aki próbált megemlékezni róla? - Most mi van?? MS elhunyt?? Mi ez a megemlékezés szöveg? ''Lerójja kegyeletét'' - Meg ilyen szövegek??

Nem, ez a XX. századi trendi, pont olyan mint a Tisza sport cipő. ;)

(#775) Viktor77

Viktor77
(MODERÁTOR)

Vagy abbahagyjátok az egymással való foglalkozást vagy zárom a topicot egy időre.

Válasszatok Ti.

Bazinga!

(#776) JJanika válasza Oliverda (#772) üzenetére

JJanika
(lelkes újonc)

Megértettem elsőre is, hogy téged nem érdekelnek a rekordok, viszont eszem ágába sem volt, hogy az legyen a célom, hogy veled egyetértsek.
Nem másokat kellene legyerekezni, főleg nem 57 éves embereket.
Te viszont naon gyerekesen gondolkodol.

Elmentem.

(#777) JJanika válasza Viktor77 (#775) üzenetére

JJanika
(lelkes újonc)

igazad van. egyetlen szavadra eltünök a topicból.

Elmentem.

(#778) TriackFeri válasza JJanika (#771) üzenetére

TriackFeri
(fanatikus tag)

Még egyszer leírom hátha megérted.
Nem azzal van gond hogy valaki szeret egy pilótát, hanem azokkal az emberekkel akik ezt túlzásba viszik. Tudod, a túlzott szeretettel is meg lehet folytani a másikat.
És ha nem vetted volna észre egyáltalán nem gyűlölködtem. Én 3éve még Schuminak szurkoltam, és nem azért váltottam mert megutáltam, hanem azért mert nekem Alonso szinpatikusabb.

(#779) Motion_Blur

Motion_Blur
(PH! félisten)

Csomó teszt lesz még az idén: [link]

A legközelebbi 1 hónap múlva. Vajon a csapatok már megépítették a jövő évre szánt hibrid-autókat? :U És ezen a novemberi teszten már a Michelin-es csapatok is Bridgestone gumikkal fognak tesztelni?

Mert ugyebár több Michelin-es csapatnak az év végéig van szerződése, és a gumiszállító biztosította is partnereit, hogy el tudja látni őket. Csak nem tudom, annak mi lenne az értelme :F Futóművet, felfüggesztést úgyis gumira (no meg Alonsora :D) terveznek...

(#780) TriackFeri válasza Motion_Blur (#779) üzenetére

TriackFeri
(fanatikus tag)

Ezeken a teszteken már mindenki az új csapatánál lesz? Év végéig szólnak a szerződések ha jól tudom. Ezt hogy oldják meg :F

(#781) Oliverda válasza Motion_Blur (#779) üzenetére

Oliverda
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

Szerintem a McLaren már Bridgestone-on fog gurulni: [link]. 97-ről 98-ra egész jól sikerült nekik az átállás. :D

(#782) JJanika válasza Motion_Blur (#757) üzenetére

JJanika
(lelkes újonc)

Jó, igazad van, hogy nem szabad egyből ugrani. Bocsi.
Lehet, hogy egyesek direct húzzák mások agyát? Lehet, hogy nem is érdekli a F1?
Vagy annyira elvkultak? Én naon nem ceretnék ilyen lenni.

Elmentem.

(#783) Motion_Blur válasza TriackFeri (#780) üzenetére

Motion_Blur
(PH! félisten)

Nem, elvileg minden szerződés naptári év végéig szól, de ha nagyon akarnak meg tudnak állapodni.

Az biztos, hogy Kimi (hivatalosan :D) jan. 1-ig nem ülhet Ferrariba.

[Szerkesztve]

(#784) JJanika

JJanika
(lelkes újonc)

A francia gumigyártó az év végén már biztosan kiszáll a Forma-1-ből.

Nah most mindenki Bridgestonnal tolja majd?

Elmentem.

(#785) venember83 válasza Motion_Blur (#779) üzenetére

venember83
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Erdekes az a felmeres ami az f1racing.net-en van, 10% mondja, h Schumi visszavonulasa utan nem fogja nezni az F1et, 28%, h kevesbe lesz erdekes az F1 Schumi nelkul, tobbi meg azt, h imadja ezt a sportot, tehat nezni fogja.

[Szerkesztve]

The name on the front of the shirt is more important than the one on the back! 6/10 monacói győzelem (sorozatban 5), az F1 királya. Pedal to the metal, McCrash mindörökké! 600+ mountainriders.ro http://tiny.cc/iQuZP

(#786) Motion_Blur válasza venember83 (#785) üzenetére

Motion_Blur
(PH! félisten)

Ez nem kérdés, én is nézni fogom, mert maga a sportág érdekel elsősorban :U Ugyanúgy megyek Hungaroringre...

Max. az ilyen hajnali kelések lehet, hogy elmaradnak :B

JJanika: igen, egyedüli beszállító lesz a Bridgestone

[Szerkesztve]

(#787) JJanika válasza TriackFeri (#778) üzenetére

JJanika
(lelkes újonc)

Nem azzal van gond hogy valaki szeret egy pilótát, hanem azokkal az emberekkel akik ezt túlzásba viszik-irod.

Eccerü, annak irj, akiről tudod, hogy ilyen. Az meg mindenkinek szíve-joga, hogy túlzásba vigyen valamit. Az hogy ez téged sért? Azt meg az sérti, hogy te ezt nem tudod tolerálni!
Inkább fulladok meg a túlzott szeretetben(bár még nem sokat láttam itt), mind a gyülöletben.

És mégeccer leirom. Mindenki azt cereti akit akar. Engem nem bánt, ha te Alonsóról áradozol. Csinált már egy pár naon jó dolgot. Többekk között 2WC-t is.

És ujra leirom: Minden teljesítményt elismerek! Viszont arra ne kötelezz, hogy megértselek, vagy hogy egyetértsek!

Elmentem.

(#788) Markgx10 válasza Motion_Blur (#786) üzenetére

Markgx10
(őstag)

Monza mintha kimaradt volna :U ;]

[Szerkesztve]

The Spartans do not ask how many, but where they are. :)

(#789) TriackFeri válasza venember83 (#785) üzenetére

TriackFeri
(fanatikus tag)

Szerintem nincs értelme egy ember miatt nézni az F1-et.
Remélem jövőre sok-sok szoros csata lesz. :))

(#790) venember83 válasza Motion_Blur (#786) üzenetére

venember83
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Nem ugy ertettem, csak mindenki mondta, h mennyire nem szamit, h Schumi kilep, most vegre van valamennyire szignifikans adat -ne nyissunk vitat pls kedves forumtarsak h mennyire- h mit is fog jelenteni Schumi visszahuzodasa. Azert ment neked a hsz, mert te linkelted be azt az oldalt :DDD

(#791) Motion_Blur válasza Markgx10 (#788) üzenetére

Motion_Blur
(PH! félisten)

Zajlanak az előkészületek (szállás, utazás...) ;) Ha én oda kijutok, többet haza nem jövök :D

(#792) JJanika válasza Motion_Blur (#786) üzenetére

JJanika
(lelkes újonc)

Köszi! Ez viszont a Bridgestonnal már eddíg is futottaknak kedvez, mivel eddíg hátrányba voltak, most ez megszünik.

Elmentem.

(#793) válasza Motion_Blur (#779) üzenetére

(PH! addikt)

Néhány Michelines csapat kérte a franciákat, hogy idén még lássák el őket gumival.
Vagyis pontosabban a McLaren kérte még régebb, de aztán ők visszavonták, viszont ekkor a Michelin felajnálotta hogy ha valakinek kell, akkor ellátja. A michelinnek ez azért jó mert maradt egy csomó gumi raktáron és így el tudja sózni, a csapatoknak pedig azért mert a gumiváltás előtt össze tudják hasonlítani az idei és a jövő évi csomag teljesítményét.(ugye gumiváltás után ez sokkal nehezebb ha nem lehetetlen lenne)

''A vélemény olyan, mint a segglyuk, mindenkinek van, de senki sem kíváncsi a másikéra.''-Hal Hickman

(#794) venember83 válasza JJanika (#792) üzenetére

venember83
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

esoben, vizes palyan voltak hatranyban, kulonben nem hiszem, de legyen neked igazad...

(#795) Oliverda válasza venember83 (#785) üzenetére

Oliverda
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

A 10%-ből meg 8 mégis azért fogja nézni hogy mégis milyen nélküle az F1, meg megszokásból.

Amikor a Ferrari rogyásig nyerte magát akkor sem esett vissza drasztikusan a nézettség.

''Ali is egy szupersztár volt, akit vagy szerettél vagy utáltál. Miért ültek le milliók késő este a Tv készülékek elé? Azért, mert egy újabb nagy pillanatot szerettek volna látni tőle, vagy egyszerűen csak azt hitték talán veszíthet.''

[link]

(#796) TriackFeri válasza JJanika (#787) üzenetére

TriackFeri
(fanatikus tag)

Reménytelen eset vagy.
Ha már elolvasod amit írok legalább meg is érthetnéd.
Én annak írtam, nem tehetek róla hogy nekemugrottál emiatt.
bár még nem sokat láttam itt - akkor olvasgass vissza.
Én nem áradozok/áradoztam senkiről, és nem is fogok. Csak a barátnőmről, de róla nem itt.

És ezennel kijelentem hogy a te hozzászólásaidra nem fogok reagálni, mert úgyse arra válaszolsz amit írok/írnak.

(#797) JJanika válasza venember83 (#785) üzenetére

JJanika
(lelkes újonc)

Végül is a többség marad nézőnek, és majd azok is visszaszálinkóznak, akik el vannak kenyődve Schumi hiánya miatt. Ugyanezt éreztem, és érezném ha a ferrari tünne el az F1-ből.
Schumi hiányozni fog, és majd jönnek ilyen qualitásu pilóták, és lesz majd akinek szurkoljunk, és reméljük lesznek jó versenyek.

Elmentem.

(#798) JJanika válasza TriackFeri (#796) üzenetére

JJanika
(lelkes újonc)

Hidd el nem velem van a baj!
És ujra leirom: Minden teljesítményt elismerek! Viszont arra ne kötelezz, hogy megértselek, vagy hogy egyetértsek!

Elmentem.

(#799) venember83 válasza JJanika (#797) üzenetére

venember83
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Ferrari nelkul nem erdekel a Forma1, ezt a leheto legkomolyabban mondom! Max ha 1 magyarnak lennenek vilagbajnoki eselyei, akkor neznem, kulonben, nagyon felejtos lenne... De nezd meg alairasom s latod, h elvakult voros vagyok autok szempontjabol:D

(#800) Motion_Blur válasza Oliverda (#795) üzenetére

Motion_Blur
(PH! félisten)

Aztán mégis frankón lelassították a Forma-1-et...

Állítólag a Bridge jövő évi gumijai 2mp-el lesznek lassabbak, mint az ideiek :(

Ezekre a több éves hírekre, cikkere hogyan keresel rá? Google? Vagy neked ezek be vannak tárazva vész esetére a könyvjelzők közé? ;]

Útvonal

Fórumok  »  Fáradt gőz  »  Formula-1 2007 - Archívum IV. (téma lezárva)
Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.