Hirdetés

2012. május 28., hétfő

Útvonal

Fórumok  »  Fáradt gőz  »  Formula-1 2007 - Archívum IV. (téma lezárva)

(#651) Motion_Blur válasza Dzsekó (#650) üzenetére

Motion_Blur
(PH! félisten)

Deakkorisasumakker!!! :DDD

Stavelot 2, easily full throttle into another twenty second top gear flatout section

(#652) Maxxter válasza daa-raa (#638) üzenetére

Maxxter
(senior tag)
LOGOUT blog

szerintem nálad valami nem kóser barátom!
Suminak is vannak olyan dolgai mint bármelyik versenyzönek lehet. Megelözték és akkor mivan? Kicsuszott? Végre hajtja a csapatutasítást? És???
Volt olyan dolgai is amit tényleg nem kellett volna pl.: Frenztent leszorítania a pályárol Kanadában. De mikor ausztráliában Hillel összeütközött az egy verseny baleset, Hill mért nem tudott várni még egy kanyart hogy tisztán megelözze Sumit? Szerintem nem kellene szidni ha szimpi neked ha nem. Ha te élnél azok között akiknek adott 1.000.000 dolcsit akor biztos nem igy vélekednél rola.

Szponzorokat keresek gyorsulási versenyzéshez és gokartozáshoz :)

(#653) AMD!4ever válasza TriackFeri (#624) üzenetére

AMD!4ever
(őstag)

seggnyaló?

mert első évében (schumi utolsójában) megmondta hogy segiteni fogja schumit ezért seggnyaló??
ez hülyeség. Mivel a jövöjére gondolt,hogy igy maradhat a ferkánál. Hidd el Kimi seggét nemfogja nyalni.

Amugy bárki a világon aki Schumi mellé kerül az utolsó évben,nyalta volna a seggét :) Hacsak nem egy másik Schumi az....
erröl ennyit

Hiszek egy Istenben,Hiszek egy Hazában,Hiszek Magyarország feltámadásában

(#654) DigitXT válasza Motion_Blur (#642) üzenetére

DigitXT
(PH! kedvence)

Ez az újabb HSZ során bennem is felmerült.:DDD
Amúgy itt egy kép csak daa-raa-nak...:))
[kép]
(Vitatkozni meg nem fogunk, nincs értelme.:R)

***** Ha személyi edzőt keresel, tudok ajánlani egy jót: http://rigokati.eu :-) *****

(#655) Motion_Blur

Motion_Blur
(PH! félisten)

Mi történik, ha kihelyezik egy svájci benzinkúthoz Michael Schumachert, néhány szerelőjét - no meg egy rejtett kamerát?

[link]
[link]

:DDD

Stavelot 2, easily full throttle into another twenty second top gear flatout section

(#656) Maxxter válasza Motion_Blur (#655) üzenetére

Maxxter
(senior tag)
LOGOUT blog

:C :C LOL

és diesel-es volt kocsi :DDD, de a kocsi hangja ott volt mikor elment :DDD ez nagyon jo, én lettem volna a srác helyében mikor a feraris gokartba akarunk tankolni. Szerintem a szerelök is lestek volna vadul

(#657) venember83 válasza Motion_Blur (#655) üzenetére

venember83
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

02-es hol van??? :DDD

The name on the front of the shirt is more important than the one on the back! 6/10 monacói győzelem (sorozatban 5), az F1 királya. Pedal to the metal, McCrash mindörökké! 600+ mountainriders.ro http://tiny.cc/iQuZP

(#658) rauschie válasza daa-raa (#638) üzenetére

rauschie
(őstag)

sztem ennek akko lesz értelme ha pl alonso v akárki mögött 15 év alatt nem áll ennyi baki.

"The first rule of investing is don't lose money. The second rule is don't forget Rule No. 1."

(#659) Maxxter válasza rauschie (#658) üzenetére

Maxxter
(senior tag)
LOGOUT blog

körbelül de az lehetetlen dolog hogy ne hibázzon valaki vagy ne elözzék meg de ezt nem tudja fel fogni

(#660) TriackFeri válasza AMD!4ever (#653) üzenetére

TriackFeri
(fanatikus tag)

Amikor odakerült nem tudta hogy az utolsó éve lesz (bár az is lehet h ők már tudtálk).
Ha Kimi verni fogja akkor vagy neki is elkezd nyalni vagy megy másik csapathoz.
Azzal nincs gond hogy segít neki, csak azzal ahogy csinálja.

Majd jövőre minden kiderül. :R

A vélemény olyan mint a segglyuk, mindenkinek van de senki se kiváncsi a másikéra.

(#661) apóka

apóka
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

Most találtam rá az átnevezett totyikra.......
Nagy kedvencem volt Sumi, Senna halála után már neki szurkoltam. Haragudtam rá mikor nem volt sportszerű, ideges lettem mikor kiesett, de az ember a kedvencnek sok mindent megbocsájt.
Igazából az utóbbi 1-2 évben volt élvezet néznem mikor a dobogóra állt. Úgy tudott örülni a győzelemnek, ami irigylésre méltó volt.
Igaz, hogy a fiatalok már sorakoznak a helyére, és neki ideje már menni. Nekem már az F-1-ről először ő fog az eszembe jutni. Sosem lesznek olyan izgalmasak a versenyek, mint mikor neki szurkoltam.
N1 Michael Schumacher :R
De azért várom az új szezont, és a jó versenyeket.

[Szerkesztve]

HNS-Szakáll / Ha sürgős valami, írjál privit vagy a hirdetésben lévő számon hívjál .....mail ritkán nézem! Piros pontot sikeres üzlet esetén adok, de én nem kérek, köszönöm a megértésed!

(#662) Motion_Blur

Motion_Blur
(PH! félisten)

Már lehet long-term fogadásokat kötni a 2007-es vb-ra :))

2007 Constructors' Championship

Ferrari 2.00x
McLaren-Mercedes 2.60x
Renault 6.00x
Honda 16.00x
Toyota 16.00x
BMW Sauber 50.00x
Red Bull 70.00x
WilliamsF1 80.00x

Versenyzők 2007-es világbajnoksága

Fernando Alonso (ESP/McLaren) 2.40x
Kimi Raikkonen (FIN/Ferrari) 3.00x
Felipe Massa (BRA/Ferrari) 6.00x
Heikki Kovalainen (FIN/Renault) 18.00x
Giancarlo Fisichella (ITA/Renault) 20.00x
Jenson Button (GBR/Honda) 20.00x
Rubens Barrichello (BRA/Honda) 25.00x
Nick Heidfeld (GER/BMW-Sauber) 50.00x
Robert Kubica (POL/BMW-Sauber) 50.00
Jarno Trulli (ITA/Toyota) 50.00x
Ralf Schumacher (GER/Toyota) 50.00x
David Coulthard (GBR/Red Bull) 80.00x
Mark Webber (AUS/Red Bull) 80.00x
Alexander Wurz (AUT/Williams) 100.00x
Nico Rosberg (GER/Williams) 100.00x

(#663) deniro2 válasza Motion_Blur (#662) üzenetére

deniro2
(senior tag)

Érdekes, hogy az idei világbajnok csapat hatszoros pénzt fizet, míg a McLaren csak 2,6x-ost, ennyit számíta Alonso?

(#664) -Mike- válasza Motion_Blur (#662) üzenetére

-Mike-
(őstag)

szuperaguri, szpájker fasorba sincs...

Complicated human being.

(#665) DigitXT válasza deniro2 (#663) üzenetére

DigitXT
(PH! kedvence)

Inkább ennyire kevésre tartják Fisico-t és - az újonc - Kovalainent.:)

***** Ha személyi edzőt keresel, tudok ajánlani egy jót: http://rigokati.eu :-) *****

(#666) Motion_Blur válasza deniro2 (#663) üzenetére

Motion_Blur
(PH! félisten)

Egyéniben még jobban leírják a Renault pilótákat.

(#667) AMD!4ever válasza TriackFeri (#660) üzenetére

AMD!4ever
(őstag)

Ha Kimi verni fogja...
Azért ezt nemmerném kijelenteni,Kiminek egyelöre csak a neve a nagy,és a ferka csak a neve alapján nemfogja elsőszámú pilótává tenni.
De lássuk a medvét,én szurkolok mind a kettöjüknek :R

Amugy meg ha nem Schumi marad,akkor massa utolsó éve lett volna...Kár amugy hogy nem jött létre a Schumi-Kimi csapat,azért az odaverne ;]

(#668) AMD!4ever válasza Motion_Blur (#662) üzenetére

AMD!4ever
(őstag)

fizikót kevesbbre tartják mint Kovalainent! :DDD áhh ez durva azért :)

(#669) Musztáng válasza AMD!4ever (#667) üzenetére

Musztáng
(tag)

Kár amugy hogy nem jött létre a Schumi-Kimi csapat,azért az odaverne
Szerintem, ha Schumi maradt volna, akkor Kimi nem ment volna a Ferrarihoz.;)

“The success is not a matter of luck it’s a matter of choice!” A coach

(#670) AMD!4ever válasza Musztáng (#669) üzenetére

AMD!4ever
(őstag)

Most már kár ezen rágódni :)
Aztán nehogy Schumi visszajöjjön a ferkához ;] Akkor micsinálna Kimi? Elmenne :DDD ?

(#671) Oliverda válasza AMD!4ever (#670) üzenetére

Oliverda
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

Nem fog visszamenni, szerencsére. ;] :DD

"Minden negyedik-ötödik magyar fiatal funkcionális analfabéta – derült ki a nemzetközi felmérésekből. Az arány a felnőttek körében sem jobb."

(#672) Dumb válasza Motion_Blur (#655) üzenetére

Dumb
(senior tag)

ez nagyaon jó! Jöhetne hozzánk is :R :D

"Egyszerre mind a kettőre!"

(#673) rauschie

rauschie
(őstag)

rosbergről mi a véleményetek?

sztem abból a gyerekből még lesz valaki.

"The first rule of investing is don't lose money. The second rule is don't forget Rule No. 1."

(#674) Motion_Blur válasza rauschie (#673) üzenetére

Motion_Blur
(PH! félisten)

A bahrein-i villanáson kívül nem nagyon emlékszek rá...ez persze elsősorban a Williams hibája.

(#675) ToBeY válasza Oliverda (#671) üzenetére

ToBeY
(PH! nagyúr)

Én nem vennék rá mérget ;]

(#676) TriackFeri válasza ToBeY (#675) üzenetére

TriackFeri
(fanatikus tag)

Szerintem nem lenne jó ha visszatérne. Pár év kihagyás sokat számitana.

A vélemény olyan mint a segglyuk, mindenkinek van de senki se kiváncsi a másikéra.

(#677) Maestrohun válasza Integra (#21) üzenetére

Maestrohun
(senior tag)
LOGOUT blog

azért mielőtt mindenki leborulna és felnyalná az aszfaltról sumi gumi maradékát is, tegyük nyugodtan hozzá, hogy szekeres csürhén keresztül menni űrhajóval nem akkora kunszt, pláne nem csutkáig feltekert motorral, hiszen vesztenivalója nem volt, ez a speed trap adatoknál meg is látszott, messze ő volt a leggyorsabb 318 kmh-val.
senki nem vitatja, hogy mai napig az egyik legjobb az ''öreg'', de nem kéne túlmisztifikálni a dolgot a kelleténél jobban..

De szánalmas vagy. Egy sportolót nem egy verseny határoz meg. Ennyit az emberismeretről. Inkább ne íjál be semmit. Ráadásul ökörség is amit írtál, mert egyáltalán nem igaz, hogy a többeikne rossz gépük van, kivéve az utolsó egy-néhány csapatot.
NO COMMENT Monotoyarol meg ne is beszéljünk, míg nem hallotad egy-két évvel ezelőtti nyilatkozatait más pilótákkal kapcsolatban.

UP

A géped teljesítményét nem a processzorod határozza meg, hanem a pénzed. :-) "Utálom a kétszínűeket! Színvak vagyok!" :) TERMELŐI MÉZet tudsz rajtam keresztül venni nagyon jó áron: http://href.hu/x/fni8

(#678) ToBeY válasza TriackFeri (#676) üzenetére

ToBeY
(PH! nagyúr)

Nem biztos hogy az F1-be de valamilyen motorsportban tuti indulni fog szerintem
Van erre bőven példa Lauda,Hakkinen stb...

(#679) TriackFeri válasza ToBeY (#678) üzenetére

TriackFeri
(fanatikus tag)

Így már más. A DTM-ben én is eltudom képzelni.

(#680) Motion_Blur válasza TriackFeri (#679) üzenetére

Motion_Blur
(PH! félisten)

Én az ő helyében most a fiammal gokartoznék nagyon sokat, tanítanám mindenre, amit csak tudok :)

Hátha lesz még egy M.Schumacher a Forma-1-ben :P

[Szerkesztve]

(#681) X Factor válasza Motion_Blur (#680) üzenetére

X Factor
(PH! addikt)

Akin majd felnöhetnek a mi gyerekeink is:D

(L) Atiradeonika (L)

(#682) TriackFeri válasza Motion_Blur (#680) üzenetére

TriackFeri
(fanatikus tag)

Az ő helyében én is a családdal foglalkoznék. :U
Épp eleget volt távol tőlük.

[Szerkesztve]

(#683) venember83 válasza Motion_Blur (#680) üzenetére

venember83
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

En meg nem gokartoznek a fiammal, max ha akarja! Venni neki 1 gokartot s csaladi birtokon menjen vele, amikor es ahogy akar. Szuksege nem lesz a penzre, hadd tegye azt amit szeretne! Ertekrendre neveles persze kell, de gyerekeinek dolgozni -ha okosak kicsit is- nem fog kelleni, szvsz.

The name on the front of the shirt is more important than the one on the back! 6/10 monacói győzelem (sorozatban 5), az F1 királya. Pedal to the metal, McCrash mindörökké! 600+ mountainriders.ro http://tiny.cc/iQuZP

(#684) TriackFeri válasza venember83 (#683) üzenetére

TriackFeri
(fanatikus tag)

Én ha szarásig lennék pénzel akkor is dolgoznék valamit. A semmittevés meg a pénzköltés nem élet.

(#685) JJanika válasza Motion_Blur (#662) üzenetére

JJanika
(lelkes újonc)

Azt nem tudom hogy hogyan lehet fogadni, és mi a tét, de lefogadom, hogy Kimi R. a Ferrarival megnyeri a 2007-es F1 WC-t. A Roseberg gyerek igenis fog még mutatni vmit, az apja biztos megtanított neki egy-két dolgot. keke pedig nem akármilyen versenyző volt.
Azért olyan világklasszis, mint Schumi, nem igazán van most.
Vannak nagyon jók, és lehetnek még a fiatalokból, idővel. Michaelen az eldő versenyen látszott, és az utolsón is, hogy naon tud. Massa még maga sem hiszi el, hogy győzhet. Kiminek az autóval volt gondja. Az a columbiai versenyző ugyanezzel az autóval idegroncs lett, akit nagy tehetségnek kiáltotak ki.
Naon curkoltam a Toyotának, hogy megszerezze a Misit, nem bántam volna ha a toyotáék is felzárkóznak.

Elmentem.

(#686) Oliverda válasza Maestrohun (#677) üzenetére

Oliverda
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

De szánalmas vagy... - Mielőtt leírsz ilyeneket nézz tükörbe, és tanuld meg értelmezni az olvasott szöveget. ;)

"Minden negyedik-ötödik magyar fiatal funkcionális analfabéta – derült ki a nemzetközi felmérésekből. Az arány a felnőttek körében sem jobb."

(#687) venember83 válasza TriackFeri (#684) üzenetére

venember83
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Igy van, de nem kell rajuk kenyszeriteni semmit. Legyen meg bennuk az egeszseges nemet mentalitas s azon kivul meg csinaljak azt amit tenyleg szeretnek! Ha peldaul kezilabdazni akar, akkor nem kell a gokartot eroltetni.

(#688) JJanika válasza AMD!4ever (#667) üzenetére

JJanika
(lelkes újonc)

Kedves AND forever! Vagy amd bocs!(szándékos volt)
A Fischikella bár jó autó van a feneke alatt, mégsem tudott naot alakítani. Ezért az odsz igenis jó. A Massa odsza túlzott, neki még kell egy év Kimi mellett, és ha jövőre is benne van az első háromban, akkor jó. Láthatjuk, hogy az a Baricheló aki ferrarival egész jó volt, most milyen versenyeket vív.( Versenybe vagy Rubinnyó-á-má nem)
A lengyel Kubicza szerintem továbbra is jól fog menni, és a most Renault vajon meddíg lesz toppon, vagy eltünik egy kicsit?

Elmentem.

(#689) JJanika válasza Integra (#21) üzenetére

JJanika
(lelkes újonc)

azért mielőtt mindenki leborulna és felnyalná az aszfaltról sumi gumi maradékát is, tegyük nyugodtan hozzá, hogy szekeres csürhén keresztül menni űrhajóval nem akkora kunszt, pláne nem csutkáig feltekert motorral, hiszen vesztenivalója nem volt, ez a speed trap adatoknál meg is látszott, messze ő volt a leggyorsabb 318 kmh-val.

Nem kellene elfelejteni, hogy az a Benetton amivel Schumi világbajnok lett, a következő pilóták sehol nem voltak, és az a ferrari, aki nem tudott egy dobogós helyet összerakni, azt a Schumi, mindannyiunk örömére felhozta. Hol lenne most a ferrari? Mi lenne a ferrari nélkül a cirkusszal?(ugynevezett).
Mindeggyik kérdésre car lenne a válasz!

Elmentem.

(#690) SzalaiG válasza Motion_Blur (#680) üzenetére

SzalaiG
(PH! addikt)

Az nagyon ász lenne. :D 20év múlva megint lenne egy sikerkorszak a Ferrinál.

"Ne félj, csak higyj" Márk 5.36.

(#691) Oliverda válasza JJanika (#689) üzenetére

Oliverda
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

Nyilván azt nem tudod hogy MS a Benetton-tól anno vitt magával a zsákjában pár ''jelentéktelen'' egyént is. Pl.: Ross Brawn, Rory Byrne. Talán ennek is köszönhető hogy a következő pilóták már sehol nem voltak.

''...és az a ferrari, aki nem tudott egy dobogós helyet összerakni, azt a Schumi, mindannyiunk örömére felhozta. - Pl. 95'ben Berger és Alesi összesen 11szer áltak a dobogón a Ferrari-val. ;)

Egyébként nyilván csak és kizárólag Schuminak köszönheti a Ferrari az elért fejlődést. :U

Szerintem tájékozódj kicsit mielőtt hülyeségeket írsz. ;)

[Szerkesztve]

(#692) ronaldo válasza Oliverda (#691) üzenetére

ronaldo
(őstag)
LOGOUT blog

JJanikát félreértetted. Természetesen azt akarta mondani, hogy ha egy plüssmaci ül az autóban '96tól kezdve, akkor nem fostos 5, hanem 10 vb vímet nyer a Ferrari.

Komolyan néha nevetségesek vagytok :) Mindegyikőtök minden fronton azt akarja kihozni, hogy Schumi a modernkori Formula1 legjelentéktelenebb frátere, és csak a ''zsákja'' csinálta az egész dolgot, amit Ferrari egyeduralomként neveznek. Biztos reagál valamelyikőtök előbb utóbb, hogy ez hülyeség, mert ti elismeritek Schumacher képességeit, de... elismeritek, de nem ismeritek el. Ha ennyire unszimpatikus, akkor ne írj róla. Vagy mazoista vagy?

Kínai GP, Fisichella megelőzése (az esős kaotikus verseny hajrája) [link]

[Szerkesztve]

Lenovo Thinkpad + Samsung 830 SSD

(#693) TriackFeri válasza ronaldo (#692) üzenetére

TriackFeri
(fanatikus tag)

Ha jobban olvagatnád a topikot akkor látnád hogy itt 80%-ban Schumather fanok vannak...

A hideg gumival mindenki csúszkált az első körben.

[Szerkesztve]

(#694) JJanika válasza Oliverda (#691) üzenetére

JJanika
(lelkes újonc)

Hát sajna az egyik érv se volt meggyőző.
Áh Berger, Alesi 11szer álltak a dobogóra?
Ez egy idényben történt, vagy összesen? Nem valami sok egy idényben sem, és ráadásul mit összeizzadtak érte!
Ha a Benettont ez a két szakember tette padlóra, az naon comorú lett volna.
Pótolhatatlan ember a pálya szélén nincs, csak a pályán.
Vannak még a Ross Brawn-on kívül is ügyes emberek a F1-ben.

És még én irok hülyeségeket?

Ne haragudj, ez egy kicsit sok.
Vitatkozhatunk dolgokról, de én nyilván így értettem. Ross Brrawnnal, 11 dobogóval, csak ezek Sumihoz képest jelentéktelenek.
Mer adnánk csak egy jó autót, Ross Brawnt, egy akárkinek, vajon mit kezdene vele?

Elmentem.

(#695) JJanika válasza ronaldo (#692) üzenetére

JJanika
(lelkes újonc)

Köszi Ronaldo!
Hát igen így értettem!
Schumi, az Schumi. Egy, és oszthatatlan, már az első versenyén az F1-ben felfigyeltem rá. Elképesztő volt látni, ahogy az utsón is. Ezért érdemes leülni néha a tv elé! Különben ne szoktam.
Még a kezdetben: vizes pályán mindenki csúszkált, és ő meg nem. Csak nehogy most meg valaki leírja, hogy neki valaki felszárította a pályát!
Egyébként nekem nem kell Shumit megvédenem! Az ő pályafutása önmagáért beszél, és igen, én fanatikus rajongója vagyok, voltam, lennék.

Elmentem.

(#696) ronaldo válasza TriackFeri (#693) üzenetére

ronaldo
(őstag)
LOGOUT blog

Jól olvasgatom a topicot. A hozzászólokat is ''ismerem''. Az a 80% nem feltétlen igaz, de abban igazat adok hogy több a Schumi és Ferrari fan. Viszont az gyanús, hogy a maradék 20% teletaknyolja a topicot. Kezdődött a topiccím-históriával. Akkortájt nem is nagyon szóltam hozzá, óvodás szintre nem volt kedvem lesüllyedni.

Lenovo Thinkpad + Samsung 830 SSD

(#697) LOTR

LOTR
(PH! addikt)

retekklubon volt a Shell + Ferrari csapat autó tankolása :D

One Ring to rule them all

(#698) kd

kd
(fanatikus tag)

van humor az öregnél :D :C :R

JAJA DE MI HAJCSA

(#699) JJanika válasza ronaldo (#696) üzenetére

JJanika
(lelkes újonc)

Jah, igaz.
Azér nyálaznak ezek össze itt mindent, mer azt hiszik attól majd kisebb lesz a Schumi?
Ami létező rekord volt a F1-ben, azt most a Schumi tartja, és mindeggy, hogy melyik autóval, és kivel, de azzal is feljutott volna a csúcsra. Ugyan kedves ellentábor hány versenyt nyertek a ferrarival Schumi nélkül a 90-es évetől? Én nem tudom, csak azt, hogy ferrari nélkül nem is F1 az F1!
Mondj még egy autót, ami nélkül nem tudod elképzelni az F1-et!
Williams? Renault? BMW? háááát, FERRARI!

Elmentem.

(#700) TriackFeri válasza JJanika (#699) üzenetére

TriackFeri
(fanatikus tag)

Minden nem Schumisnak az a baja veletek hogy túlnyálazzátok Schumi seggét.
Mióta ismét gyári csapat a Renault, Alonsó érkezése előtt nem volt futamgyőzelmük.

Útvonal

Fórumok  »  Fáradt gőz  »  Formula-1 2007 - Archívum IV. (téma lezárva)
Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.