Hirdetés

2012. május 28., hétfő

Útvonal

Fórumok  »  Fáradt gőz  »  Formula-1 2007 - Archívum IV. (téma lezárva)

(#551) BMW001 válasza Nowhereman (#550) üzenetére

BMW001
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Hát pedig még mindig ő a legjobb! Nem mindig volt neki gyors és megbízható autója. 1998 -ban a szar Ferrarival az utólsó pillanatig életben tartotta a bajnoki esélyeit.
Vagy ott a Benettonos éra... A mezőnybe biztos nincs hozzá hasonló pilóta. A régi versenyzők ( Senna, Mansell ), de főleg Senna talán még jobb is volt nála. De a mostani mezőnyben még ennyi idősen is ő a legjobb!

[Szerkesztve]

MPower // BVB Borussia Dortmund ist Deutscher Meister 2012!!!

(#552) TriackFeri válasza BMW001 (#549) üzenetére

TriackFeri
(fanatikus tag)

Ilyen ügyben a Ferrárit is fel lehet hozni. Amikor Barichellónak kellett a cél előtt elengednie.
És ezt lehetne folytatni a végtelenségig különböző csapatokkal...

A vélemény olyan mint a segglyuk, mindenkinek van de senki se kiváncsi a másikéra.

(#553) BMW001 válasza TriackFeri (#552) üzenetére

BMW001
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Igen, de az is csapat utasítás volt...
Ezt nem a pilóták döntik el!

(#554) TriackFeri válasza BMW001 (#553) üzenetére

TriackFeri
(fanatikus tag)

Kicsit eltértél az eredeti témától.

A vélemény olyan mint a segglyuk, mindenkinek van de senki se kiváncsi a másikéra.

(#555) BMW001 válasza TriackFeri (#554) üzenetére

BMW001
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Akkor a téma: Respect Michael Schumacher :R :C

(#556) Vigneau válasza Motion_Blur (#547) üzenetére

Vigneau
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Hiába, ez a siker ára.

A lét határozza meg a tudatot. Ha megiszod a lét, a tudat elmegy...

(#557) Motion_Blur válasza BMW001 (#549) üzenetére

Motion_Blur
(PH! félisten)

És Massa teljesen nyíltan volt 2. számú pilóta, akinek az volt a feladata, hogy segítse Schumit és persze csapatban a Ferrarit.

Ez minden csapatnál így van, de mivel elég kevés csapat kerül a vb cím közelébe, ezért a legtöbb csapat fent tudja tartani az azonos esélyek álcáját. De amint szorul a hurok, egyből fény derül az igazságra (pl: Renault, Kína)

Szerintem ez nem elítélendő, ha csapatvezető lennék, valszeg én is a tehetségesebb, szorgalmasabb pilótámat támogatnám mindenben ;)

[Szerkesztve]

Stavelot 2, easily full throttle into another twenty second top gear flatout section

(#558) BMW001 válasza Motion_Blur (#557) üzenetére

BMW001
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

No de azért itt nem a tehetség volt a döntő szerep. :) Azért Schuminak volt nagyobb esélye megszerezni a VB címet. Talán ez a döntő, természetesen a Renaultnál is.
Ez így helyes!

[Szerkesztve]

(#559) Oliverda válasza BMW001 (#555) üzenetére

Oliverda
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

Ez nem MS topic, ez egy F1-topic. ;)

"Minden negyedik-ötödik magyar fiatal funkcionális analfabéta – derült ki a nemzetközi felmérésekből. Az arány a felnőttek körében sem jobb."

(#560) BMW001 válasza Oliverda (#559) üzenetére

BMW001
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Én csak a véleményemet írtam le! ;) És most a topic neve után is ez virít, vagy nem??? Pillanatnyi tiszteletadás, mert mégis csak ő a legeredményesebb versenyző! :R :C

(#561) TriackFeri válasza Oliverda (#559) üzenetére

TriackFeri
(fanatikus tag)

Csak szeretnénk ha F1 topic lenne :(

(#562) Motion_Blur

Motion_Blur
(PH! félisten)

[link]
[link]

:DDD

Stavelot 2, easily full throttle into another twenty second top gear flatout section

(#563) TriackFeri válasza BMW001 (#560) üzenetére

TriackFeri
(fanatikus tag)

Én megadom neki a tiszteletet azzal hogy elismerem az eredményeit, és nem fikázom. Pedig nem a szivem csücske.
A topic neve után azért virít az mert a mod aki nyitotta MS fan.

(#564) LOTR válasza Nowhereman (#535) üzenetére

LOTR
(PH! addikt)

olvasd el a pár hozzászólásal korábben linkelt a5-ös cikket, ott (is) leírják, hogy Schumi olyan Ferrarihoz igazolt a Benettontól, ami még össze sem hasonlítható egy Renault ==> McLaren váltással (azért nem ugyan ezekkel a szavakkal van leírva)
és mit csináltak a Ferrariból..... igen, ezzel elérte, hogy feltétlenül imádják, és mindent megtegyenek érte

mod:
gondoltam, hogy ezt valaki (Motion_Blur) idézni fogja :o

[Szerkesztve]

One Ring to rule them all

(#565) TriackFeri válasza LOTR (#564) üzenetére

TriackFeri
(fanatikus tag)

Ez nem egyedül Schumi érdeme. Sok ember kellett ehez.
Nem attól lett jó a csapat hogy Schumi odament.

(#566) LOTR válasza TriackFeri (#565) üzenetére

LOTR
(PH! addikt)

ezek szerint mégis jó a mondatszerkesztésem:
''... mit csináltak a Ferrariból...'' :U

különben ezzel a többesszámmal általában mindig arra a háromra gondolok ;) - Wili bá'-ra nem, mert ő ''csak'' menedzser :D
mert igaz, hogy jó mérnökök, meg jó szakemberek is kellenek, de azokból szerintem sok van, ezek zsenik - a maguk módján

[Szerkesztve]

One Ring to rule them all

(#567) b-type válasza TriackFeri (#563) üzenetére

b-type
(PH! nagyúr)

Ezt sztem itt kellene abbahagyni, vagy olvasni. Nem MS fan.
pusztán Ms a legnagyobb alakja az F1-nek, aztán hogy ez ki hogy akarja mégis megmagyarázni, az már egyini probléma. Ez egy tiszteletnyilvánítás.
Biztos voltak Fangio idejében akik azt is másképpen látták...ez nem probléma, lehet megvitatni sok szakújságíróval, F1 elemzővel.
De nem kell és szvsz szabad azt hinni hogy csak is az adott egyén látásmódja az egy igaz szentírás a dologban, mert nincs ott, nem élt benne...azt tudja amit lát, illetve olvas..ami nem kevés persze sok esetben.
de nekünk, nem kell és lehet ezt eldönteni.
Az eredményei alapján ő a legeredményesebb, és sajnos, az utolsó futam után pláne sajnos, visszavonul.
Mondom ezt azért mert ereje és tudása alapján egyáltalán nem indokolt.

”~Alonso,˙Lewis˙is˙behind˙you ~I˙don’t˙want˙to˙hear˙that”.......http://www.dailymotion.com/b-type

(#568) Jim Tonic válasza TriackFeri (#563) üzenetére

Jim Tonic
(PH! kedvence)

LOL.

de mindegy, van különbség az átlag fészbuk user meg a terrorista között... az utóbbival lehet tárgyalni... (C) bambano

(#569) Fortissimus

Fortissimus
(őstag)

A BMW nem tudott nemet mondani Zanardinak[link]

cool, megérdemli :R

''He who controls the spice, controls the universe''.........¡ buenas nochesssssss! Kényes bugyli,komisz kinyírt levágják Boci baja az is itt lett elvág… GIGGITY!

(#570) BMW001 válasza Fortissimus (#569) üzenetére

BMW001
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Szegény ember... :( Ez nagyon szép gesztus volt a BMW -től. :R

(#571) Maxxter

Maxxter
(senior tag)
LOGOUT blog

Én teljesen Alonso fan vagyok de azt el kell ismerni hogy Sumi elég sokat letett az asztalra lehet miért szeretni, aki meg nem szeretni az nem tudja mért. A Ferrarit is Ö hozta fel ha tetszik hanem ez az igazság. Mi volt addig a Ferrari mig Berger meg Alesi meg mások voltak ott? Semmi. Sumit a csapat is támogatta, szerette. Ez van Sumi az F1 egyénisége volt. :R

Szponzorokat keresek gyorsulási versenyzéshez és gokartozáshoz :)

(#572) AMD!4ever

AMD!4ever
(őstag)

Azért tegyük hozzá,hogy Schumi mellé kellet egy Jean Todt és egy Ross brawn is :)
És még az egész csapat.,

Nekem kicsit gázul hangzik hogy most szinte az mindenki elmegy a ferkától igy vagy ugy.
Azért nehogy ez legyen Kimi veszte,mert akkor kiérdemelheti a világ legpechesebb versenyzője cimet (ujra és végérvényesen :( )

ui: Go go go!! csöpp Massa :R

Hiszek egy Istenben,Hiszek egy Hazában,Hiszek Magyarország feltámadásában

(#573) Dumb válasza Fortissimus (#569) üzenetére

Dumb
(senior tag)

BMW és Theissen :R :R

"Egyszerre mind a kettőre!"

(#574) Oliverda válasza Dumb (#511) üzenetére

Oliverda
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

Te csak tudod. :P

"Minden negyedik-ötödik magyar fiatal funkcionális analfabéta – derült ki a nemzetközi felmérésekből. Az arány a felnőttek körében sem jobb."

(#575) BMW001 válasza Maxxter (#571) üzenetére

BMW001
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

:R :R :R :R :R :R

(#576) _thomas_

_thomas_
(fanatikus tag)

Sziasztok!

Felvette valaki a braziliai futamot? Szeretnem ujra megnezni :)

Elore is koszonom!
Udv
_thomas_

www.ironic-software.com

(#577) BMW001 válasza _thomas_ (#576) üzenetére

BMW001
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Nézz vissza a topicban, mert valaki asszem tegnap pont mondta, hogy megvan neki! ;)

(#578) lenox válasza Nowhereman (#529) üzenetére

lenox
(őstag)
LOGOUT blog

Olyan ertelemben szimpla, hogy nem volt szandekos. De bena volt, es a masodik elozesnel is bena volt, mert o bena. Ennyi a gond ezzel...

(#579) Motion_Blur

Motion_Blur
(PH! félisten)

Interlagos-i FORMAbontó: [link]

''Nem vagyok Räikkönen drukker, de Massának nem sok jót jósolok jövőre. Lehet, hogy övé a csapat szíve, de Kimi be fogja darálni. Csúnyán. Pont, mint a Senna-Berger korszakban, amikor Ayrton hazautazott két hónapot pihenni, majd az évadkezdés előtt néhány héttel megérkezett, és egyből porrá zúzta az egész télen tesztelő Bergert. Azzal minden évben el is dőlt az erősorrend, mielőtt Gerhard nagyon beleélte volna magát a favorit szerepébe. Valahogy így látom Massát is - addig örüljön, amíg 2006-ot mutat a naptár.''

(#580) _thomas_ válasza BMW001 (#577) üzenetére

_thomas_
(fanatikus tag)

koszi! meg is talaltam, most remenykedem hogy Dumb kollega mielobb elolvassa az emailjeit :)

[Szerkesztve]

www.ironic-software.com

(#581) lenox válasza Motion_Blur (#579) üzenetére

lenox
(őstag)
LOGOUT blog

Szerintem meg sokat fejlodott Massa, nem kell egybol temetni. Nemelyik versenyen egesz jo volt. Amugy is jovore jobb eselye van 3. lenni ev vegen, az meg azert nem olyan rossz.

(#582) venember83 válasza Motion_Blur (#579) üzenetére

venember83
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

cikkre: Alonso tul higgadt, tulsagosan kiszamit mindent, igy felo, h 30 eves korara siman elalszik az F1es auto volanja mogott. Ha sikerul Kimi segge ala viszonylag gyors es nagyon megbizhato autot rakni, akkor lassan lehet huteni a pezsgoket :DDD

The name on the front of the shirt is more important than the one on the back! 6/10 monacói győzelem (sorozatban 5), az F1 királya. Pedal to the metal, McCrash mindörökké! 600+ mountainriders.ro http://tiny.cc/iQuZP

(#583) PumPi válasza Motion_Blur (#579) üzenetére

PumPi
(őstag)
LOGOUT blog

Szerintem ez baromság, szerintem meg pont az ellenkezője fog történni Massa nagyon jól tudja hogy neki ez élete lehetősége, akár világbajnok is lehet, ilyen szemlélettel fog hozzáállni a dologhoz egész télen, én azt mondom felkötheti Kimi a nacit.:D
Belegondoltok abba hogy Massa 80pontot gyűjtött, ami nem semmi, úgy hogy versenyt papíron nem nyerhetet, viszont amikor kellett mindíg ottvolt.Amikor lehetősége volt, nem hibázott mgnyerte kíméletlenül a versenyt. Időmérőn meg nem egyszer volt Schumi előtt, de mindíg ottvolt a környékén. Érdekes lesz a kövév.:)

Vorsprung durch Technik..

(#584) Motion_Blur válasza PumPi (#583) üzenetére

Motion_Blur
(PH! félisten)

''viszont amikor kellett mindíg ottvolt''

Ehh, azért ez nem igaz! Az idény első felére meg aztán főleg nem.

Eredményei:

BAH - 9.
MAL - 5.
AUS - DNF
SMA - 4.
EUR - 3.
SPA - 4.
MON - 9.
GBR - 5.
CAN - 5.
USA - 2.
FRA - 3.
GER - 2.
HUN - 7.
TUR - 1.
ITA - 9.
CHI - DNF
JAP - 2.
BRA - 1.

(#585) ALI_G válasza Motion_Blur (#584) üzenetére

ALI_G
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

én pumpinak adok igazat.

(#586) ALI_G

ALI_G
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

kicsit félreértettem. igazat adok, de...raikonnen is ott lesz majd elég keményen. alonso temetve. kubica?

(#587) Motion_Blur válasza ALI_G (#586) üzenetére

Motion_Blur
(PH! félisten)

Alonso temetve? 2 VB cím után? :D

(#588) Maxxter válasza ALI_G (#586) üzenetére

Maxxter
(senior tag)
LOGOUT blog

Alonsot nem temetném mert nem csak jo autoval tud gyors lenni. Pl.: minardi már akkor is többet kihozott az autobol mint amenyit tudott. Meg mikor betiltották az aktiv lengéscsillapítot akkor sem tünt el Alonso az elsök közül és mindeki tudja hogy az nem 1-2 tizedet rontott az autojukon. Ha a Merci jövöre megbízhato lesz látunk majd Raikonen Alonso Massa vagy akár Kovaleinen csatát is.

Szponzorokat keresek gyorsulási versenyzéshez és gokartozáshoz :)

(#589) Vigneau válasza Motion_Blur (#587) üzenetére

Vigneau
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Lehet, úgy jár, mint MS. Az első év mindenképp tanuló lesz neki a McLarennél.

(#590) Motion_Blur válasza Maxxter (#588) üzenetére

Motion_Blur
(PH! félisten)

Az ellensúlyos lengéscsillapító max! 1-2 tizedet rontott a köridőkön pályától függően persze.

Alonso meg annyira eltűnt az elsők közül, hogy Kanada óta nem tudott erőből futamot nyerni ;) De talán a hockenheim-i szenvedése volt a legemlékezetesebb.

(#591) Vigneau válasza Motion_Blur (#584) üzenetére

Vigneau
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Szoknia kellett az autót versenykörülmények között. A végére ráérzett a dolog ízére.

(#592) Motion_Blur

Motion_Blur
(PH! félisten)

Régi pontszámítási rendszer szerint ez lett volna a vége:

Alonso: 118
MS: 104
Massa: 58

(#593) Vigneau válasza Motion_Blur (#592) üzenetére

Vigneau
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Ez melyik szerinti? A 10-6-4-3-2-1, 9-6-4-3-2-1 vagy az, amikor a legjobb 10 (?) eredmény számított?

Bár utóbbit erősen kétlem a számok alapján... :B

[Szerkesztve]

(#594) Motion_Blur válasza Vigneau (#593) üzenetére

Motion_Blur
(PH! félisten)

10-6-4-3-2-1 ;)

(#595) Motion_Blur válasza Vigneau (#593) üzenetére

Motion_Blur
(PH! félisten)

Legjobb 10 eredmény:

Alonso: 94
MS: 94

(#596) Vigneau válasza Motion_Blur (#595) üzenetére

Vigneau
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Egyre jobb... Anno az összes eredmény beszámításának bevezetése Sennának kedvezett a legjobban. Hiába, szorgosan gyűjtögetett ő is. :C

(#597) Petya25

Petya25
(őstag)

Én meg épp azt számolgattam hogy az utolsó 7 futamon ki hány pontot szerzett.
Azért pont 7 futam mert én a Honda és Button szemszögéből nézem, sorry.

MS 42
JB 40 :C
FA 38
FM 38
GF 26
KR 22

Bármilyen végtelen ciklus lefut egész gyorsan, csak egy jó gép kell hozzá... Senna/Button - McRae/Loeb - Rossi - Favre/GB - PhilTaylor - SteveDavis

(#598) Motion_Blur válasza Petya25 (#597) üzenetére

Motion_Blur
(PH! félisten)

Szegény Kimi nagyon visszaesett a végére :(

Illetve a McLaren visszaesett, a Ferrari pedig egyértelműen diminált az évad utolsó harmadában ;) Ha a jövőjére gondol, akkor ennek csak örülhet :R

(#599) JagdPanther válasza Motion_Blur (#598) üzenetére

JagdPanther
(fanatikus tag)

de mi köze van az év végi eredményeknek a jövő éviekhez? lsd. 2002-2003 ill. 2004-2005...

6910p

(#600) Motion_Blur válasza JagdPanther (#599) üzenetére

Motion_Blur
(PH! félisten)

Mivel most nem lesznek olyan kemény szabálymódosítások, ezért szerintem most elég sok köze van/lesz :P

Motorfagyi miatt is elég hártányos helyzetben van a McLaren...

Útvonal

Fórumok  »  Fáradt gőz  »  Formula-1 2007 - Archívum IV. (téma lezárva)
Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.