erről jut eszembe, a német rtl-en mennek az interjúk, erre lemegy massa meg pajesz, jönne gomgos, erre elkapcsolnak a büdös taplók....
és már folyt is a csapból sumahert... 
ja, egyébként meg pont a németek emelték ki, hogy sato azzal a talicskával kegyetlen nagyot autózott.. ami a maga nemében sokkal nagyobb riszpektet érdemel, mint sumi ahogy a trabantok között szlalomozott a ferrarival, de mindegy... 
[Szerkesztve]
Gyorskeresés
Legfrissebb anyagok
Szakmai témák
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
Általános témák
GAMEPOD.hu témák
Hirdetés
Integra
(Jómunkásember)
(#52) Integra válasza Motion_Blur (#43) üzenetére
- Privát
- 2006-10-23 11:37:56

Integra
(Jómunkásember)
nyissál egy szeretlek michael topicot én maximálisan támogatom!!! 
szívesebben írnék egy tisztább sumimentes topicba, még ha kevesebben is beszélgetünk benne, mint hogy 50 hsz-ből 45 sumaher az isten, meg a fair play király,mert mennyit előzött meg milyen gyors volt.. 
[Szerkesztve]
(#53) matteo_szg válasza Integra (#51) üzenetére
- Privát
- 2006-10-23 11:38:20

matteo_szg
(fanatikus tag)
Engem a Stand up for the Champion dal borított ki egy kicsit. 
De jó volt látni egy-két vicces jelenetet az elmúlt évekből.
jupiiii

Peat;)
(PH! addikt)
Németnél még érthető talán, ha a mi zsoltink is 7 vb után vonult volna vissza talán a retekklubb is megtette volna ezt, persze egy vodafone és jhonny walker reklám után 
(#55) Motion_Blur válasza Peat;) (#50) üzenetére
- Privát
- 2006-10-23 11:38:39

Motion_Blur
(PH! félisten)
Ha nem ez lenne a topik címe, a többség egy ideig akkor is Schumacher-ről írna 
Szerintem nem befolyásolja a tartalmat ez a kis ''mementó''
Peace!
Stavelot 2, easily full throttle into another twenty second top gear flatout section

titan5
(tag)
Szerintem erről a No 2 dologról ne nagyon beszéljünk mert értelmetlen.Egyrészt mert ez minden vezető csapatnál fenn áll csak túlságosan jól árnyékolják.Másrészt meg így van rendjén.Hiszen nézd meg Summi mellett akár Irvine-nak akár Barichello-nak ténylegesen
volt esélye? Alonso mellett Trulli-nak vagy Fishicella-nak volt esélye?Szerintem nem.
Ezért ők egyértelmű másodhegedűsök voltak és ez így volt rendjén így kellene elfogadni!
Ha az ár OK megegyezünk ha nem kritika nélkül méltósággal hagyd el a helyszínt! Köszi!!!

X Factor
(PH! addikt)
Hát nem hiszem el h. nem értitek, persze igazad van, de ez nem fan klub. Most elég morbid példám lesz, de mintha vki vmi tragikus baleste folytán elhuynt volna és megemlékeznének róla a topik nevében, attól az még nem fan klub.
(L) Atiradeonika (L)
(#58) Motion_Blur válasza Integra (#52) üzenetére
- Privát
- 2006-10-23 11:39:59

Motion_Blur
(PH! félisten)
nem én nyitottam ezt a topikot, szal ezt nem lehet rámkenni 
de offoljatok csak tovább, hátha zárják majd...
szatocs: LOL 
[Szerkesztve]
Stavelot 2, easily full throttle into another twenty second top gear flatout section
Az egész évben alig volt valami meghibásodás, most meg jött neki egy ilyen lehetőség, hogy azt csinálhatott, amit akart. Ha nem tekeri fel, akkor úgyis csak a 8-9 helyre elég, de lehet még oda sem, mert ki tudja, hogy hogyan engedték volna el egy gyengébb autóval. Mivel sztem egy méltó befejezést akart, ezért kénytelen volt mindent felekerni, minden mindegy alapon.
=== Szatocs ===

Kraptor
(PH! addikt)
Nos amikor lett volna esélyük azt is elvették töllük és most itt nem arrol beszélek, hogy mikor hjszálra volt kihegyezve a bajnokság azt még megértem, hanem mikor pl MS elég szépen vezetett a bajnokságban de a biztosnág kedvéért azér Birkának átkellett engedni a győzelmet MSnek.

Integra
(Jómunkásember)
nem, egyszerűen olyan topic névre sincsen szükség.
ennyi.

X Factor
(PH! addikt)
Szerintem meg nagyon megakarta nyerni a futamot, és a 10.ik helyről való indulása valszeg még nem is akadályozta volna meg ebben, viszont a defekt igen, de ott akart lenni a a dobogón és ilyen helyzetből másfél órán át küzdött és majdnem meglett neki.
(L) Atiradeonika (L)
Ez nem túlmisztifikálás, azért ne említsd már egy lapon Az Agurit meg a Midlandet a Ferrarival, úgy indult neki a futamnak hogy nyernie kell és akar is. Erre kap plusszba egy defektet és mehet hátra és zárkózhat fel, ez úgy gondolom nem túlmisztifikálás, esélye sem volt semmire, és mégis így végigment, szerintem rohadtul becsülendő!
Vorsprung durch Technik..

Integra
(Jómunkásember)
hát igen, ausztria...
a fair play bajnoka 

Peat;)
(PH! addikt)
Járd ki az általános sulit erre nemtok mit mondani, a cím alapján ez fan club ennek eredményeképpen ahogy más is írta ahogy meglátja egy ferrari drukker beír vmi szépet, amivel nincs baj. De akkor az általános témák el fognak veszni, de én itt leállítom magam, ezen nem veszünk össze, felőlem maradjon.
[Szerkesztve]

userZ
(fanatikus tag)
Ez a totyik cím így elég komolytalan és felesleges, hisz sztem mindenki elismeri MS teljesítményét alapból, mert az vitathatatlan. Ennyi erővel oda lehetne írni több más pilóta nevét is, mert ők is megérdemelnék 
Stop the Earth, I want to get off!

b-type
(PH! nagyúr)
Ennyire nem akarod látni? 
Szted az az autó ragasztva van az aszfaltra, hogy ha mindent felteker akkor se legyen nagyobb sansza meghalni?
egyébként ez nagyon nagy ez a 'mindent felteker'...mintha nitro lenne a kocsijában.
MS elindult egy taktikával...és adódott egy tök váratlan helyzet.
Nem arra számoltak hogy vazz kijön a 9. körben...a következő aki kijött az a 21. körben jött ki. ÉS olyan szinten megborították hogy így is tudta tartani a két kiállást.
ÉS így volt ilyen gyors...
nem ilyen egyszerű hogy feltekerem azt kész...nem is tom akkor miért nem ezt csinálta egész évben.
[Szerkesztve]
”~Alonso,˙Lewis˙is˙behind˙you ~I˙don’t˙want˙to˙hear˙that”.......http://www.dailymotion.com/b-type

Integra
(Jómunkásember)
már miért ne tehetném?
azt hiszed, hogy amit ezek a kis csapatok, abból a kis csomagtartónyi pénzből csináltak kevésbé becsülendő, mint amit a ferrari 5x kamionnyi lóvéból csinált?
szerintem nem.
semmivel sem több vagy kevesebb amit a ferrari csinált a kis csapatoknál. a kicsik ugyanúgy küzdenek, csak egy másik ligában, de a saját magukhoz mért teljesítményük alapján bizony nagyon keményen dolgoznak ők is.
rohadt becsülendő hogy végigment? szerintem meg ez a minimum.
na ez a túlmisztifikálás, mikor teljesen alap dolgokat úgy állítotok be, mintha az valami isteni képesség, meg teljesítmény lenne.
Kétségtelen, hogy minél jobb pozícióban akart lenni, minden versenyzőre ugyanez vonatkozik, de nem attól lett gyorsabb, hogy gyorsabb akart lenni, hanem attól, hogy feltekerte a ferkát. Nem volt csak a Schumacher név miatt 2 másodperccel gyorsabb mindenkinél.
=== Szatocs ===

Integra
(Jómunkásember)
valszeg a szőrös kormányvédő adott neki még +20 lovat...
Ha felteker mindent (akkor is ezzel élek), akkor max lesz a fogyasztás, meg minden, ami csak gyorsítja. Sztem jelent ez egy ferrarinál annyit, hogy csökkentsen a köridőn 1 másodpercet.
Egész évben pedig biztos, hogy nem csinálta volna, mert szarrá hajtotta volna az autót. Nem hiszem, hogy ezt is most megköszönte az autója.
=== Szatocs ===

X Factor
(PH! addikt)
Általános sulit kijártam már
nem veszekszünk, pusztán eltér a véleményünk, de az általános téma is pusztán rrről szólna jelenleg....
Viszont jövőévre tekintve, ugye Michelin kiszáll, mindeki Bridgestonnal fog menni, így az erőviszonyok sokkal kiegyenlítetebbek lesznek.
(L) Atiradeonika (L)
Autó alatt lévő neon
=== Szatocs ===
(#75) Motion_Blur válasza szatocs (#70) üzenetére
- Privát
- 2006-10-23 11:52:53

Motion_Blur
(PH! félisten)
Szerinted a ''feltekerés'' mennyit jelent időben egy körre levetítve? 2mp-et? Ezt ugye nem gondolod komolyan?
Egyszerűen ezen a versenyen a Ferrari sokkal gyorsabb volt az egész mezőnynél, Massa 20 kör után már visszavett a tempóból, mert majd. 30mp-es előnye volt.
Ez azért elég bíztató lehet Kimi számára! 
[Szerkesztve]

titan5
(tag)
Ne haragudjatok de ezen vitáztok?Hogy milyen a topic címe meg hogy miért van ez a topic?Hát felnőttemberek révén csodálkozok a dolgon.Olyan egyszerű a képlet aki arra
tartja ezt a topicot hogy hozzászóljon az tegye meg,aki meg nem ért vele egyet mert utálja Summit az ne itt zsörtölődjön hanem nyisson egy Gyűlölöm Schumachert topicot
azt irogassanak egymásnak oda.A topicnyitó nagyon is jól tette hogy nyitott egy ilyen topicot!!! 
Ha az ár OK megegyezünk ha nem kritika nélkül méltósággal hagyd el a helyszínt! Köszi!!!
- Privát
- 2006-10-23 11:54:23

ekrisztian
(fanatikus tag)
...a legjobb az volt mikor Barinak integetett..
..
..de akkor is Senna a király!!! 
csákó!
Csak olyan gyorsan vezess, amilyen gyorsan az őrangyalod tud repülni! http://www.vatera.hu/listings/index.php?td=on&us=ekrisztian

userZ
(fanatikus tag)
Mintha Te is hozzátettél volna az állítólagos vitához egy lapáttal
Ez így nem objektív kicsit az az érzésem...nem értem az megkülönböztetést ennyi az egész...de tőlem maradhat 
(#79) Oliverda válasza ekrisztian (#77) üzenetére
- Privát
- 2006-10-23 11:58:23
Tényleg mutogatott!!! Hogy mert tenni ilyet?!?

"Minden negyedik-ötödik magyar fiatal funkcionális analfabéta – derült ki a nemzetközi felmérésekből. Az arány a felnőttek körében sem jobb."
Nem azt mondtam hogy nem becsülendőek a kis csapatok, hanem azt hogy egy teljesen más dolog a kettő, adva van egy ember aki úgy indul neki egy futamnak hogy akár világbajnok is lehet ha mindent belead és kis szerencséje van. Úgy indul neki a futamnak lehagy 2-3 erős autót, majd defekt, és nem száll el az agya mint Alonsonak 100szor kisebb probléma miatt, hanem visszajön lehet hogy agyontekert kocsival, de akkor is megy 60 olyan kört hogy gyorsabb az egész mezőnynél, minden körben gyakorlatilag, és ugye arról nem beszélek hogy közbe előzgetett, és olyanokat akik rohadtul nem akarják őt elengedni. Hát nem tudom szerintem nem túlmisztifikálás, de lehet rosszul gondolom. Végigmehetett volna úgy is hogy leszarja az egészet, és bejön a 10. helyen, nem ez történt. Még akkor se tehetett volna neki senki szemrehányást mert a futam elején mindent megtett és elszálltak az esélyei.
Mindegy, eléggé nem egy malomba őrölünk, én az biztos kiszálltam volna, és lesazrtam volna az egészet.
Vorsprung durch Technik..
(#81) szatocs válasza Motion_Blur (#75) üzenetére
- Privát
- 2006-10-23 11:58:28
Annyit nem, de egyet igen. Szted miért mennek időmérőn jobb időket? Nem hiszem, hogy akkor mindig csak éppen hogy volt üzemanyag a tankban, hogy éppen végig tudjanak menni...
=== Szatocs ===

titan5
(tag)
Ez az egy ilyen eset volt a Barival ami akkora nagy port kavart,de emlékezz csak vissza a nagy Irvine-ra amikor Summi eltörte a lábát Irvine sem tudott élni a vb esély lehetőségével pedig ott volt előtte.És amikor Sumi visszatért esélyek nélkül ő nem engedte át az első helyet szó nélkül...ráadásul látványosan Malájziában?Dehogynem....csak arról senki sem beszél.
Az Agurikon én is meglepődtem rendesen. Nem semmi amit összehoztak a 2002-es Arrows fejlesztgetéséből. Emlékszek amikor az engedélyért küzdöttek, a Renault nem akarta aláírni a kérvényt mert nem hitték hogy megvan a sütnivalójuk egy F1-es csapat összeállításához. 
"Minden negyedik-ötödik magyar fiatal funkcionális analfabéta – derült ki a nemzetközi felmérésekből. Az arány a felnőttek körében sem jobb."
(#84) X Factor válasza ekrisztian (#77) üzenetére
- Privát
- 2006-10-23 12:01:32

X Factor
(PH! addikt)
Mostani futamra gondolsz? Mert akkor ez agy aguri volt 
(L) Atiradeonika (L)
Azért miután MS lábát törte, Irvine valamiért egy kicsit megtáltosodott. 

titan5
(tag)
99-ben mikor a fele szezont kihagyta a sérülése miatt és a Maláj nagydíjra tért vissza amit
simán nyert de mivel már esélytelen volt ő nem engedte át az első helyet ugyanúgy Irvine-nek?Vagy azt nem nézted?Csak az a különbség hogy Irvine nem tudott élni a lehetőséggel Summi meg 7x is élt vele.

PazsitZ
(PH! addikt)
Miért lenne felesleges? Mivel most vonult vissza, így a mostani topic címe lett ez.
''Ennyi erővel oda lehetne írni több más pilóta nevét is'' - ha két többszörös világbajnok vonult volna most vissza, mindkettő neve fennt lenne.
Nyugodj meg biztos nem lesz a örökké ez a F1 topic neve, de ennek az 1nek most igen. Téged ez most ennyire zavar?(Hozzátenném én sem vagyok Schumi fan, de elismerem amit pályafutása alatt letett)
|____ "...kis zártkörû PH-s imdb..." :D - http://pazsitz.atw.hu/PH_movies ____|
Azzal az autóval ment így, amit tulajdonképp ő csinált (mindenki tudja, hogy nagyon nagy szerepe van a dolgokban, nem csak a pilóta volt ő, annál több). Így azt sem értem miért kéne szégyellnie az arcát
318-al pedig lehet hogy akkor ment amikor már alig volt benzin az autójában és mondjuk ezt is csak egyszer tette meg. De ez már spekuláció. Ami nem az, hogy Massa előtt volt 3-4mp-vel és onnan keveredett a 4.-ik helyre.
Lenovo Thinkpad + Samsung 830 SSD

Zoza24
(senior tag)
az volt durva ebben a futamban,hogy Schumi a 9. kör után is tartani tudta ezt a gyilkos tempót,úgy hogy utána már csak 1 kiállása volt...magyarán 62 kört ment 1 kiállással...ha megnézitek hogy a többiek mennyi idő után mentek a boxba,akkor ez azért ott van 
Forza Italy!

b-type
(PH! nagyúr)
Nahát most akkor az érveléseddel élve, ha nem voltak üresek a Ferrari-k (sztem sem), akkor milyen jól jöhetett MS-nek hogy rátankoltak még 11másodpercig...
tiszta előny volt..azért nyomta hogy jobban fogyasszon..
Nem a feltekerés vazz, nem az számít hogy 1500-l többet pörög hanem a súly..minden versenyautóban és motoron, mindenhol a súly az ami a legtöbbet számít.
”~Alonso,˙Lewis˙is˙behind˙you ~I˙don’t˙want˙to˙hear˙that”.......http://www.dailymotion.com/b-type
Ha már 99nél tartunk, ott volt 6 olyan verseny amin MS nem indult, és azok is elég izgalmasak voltak.

userZ
(fanatikus tag)
fude nem olvastad el amit egyel korábban írtam...megnyugodtam felőlem lehet akármi is a neve

Integra
(Jómunkásember)
mondom, nem láttam még egyetlen pilótát sem, aki még ha vb esélyes se volt, csak mert kört kapott volna, ezért leállt volna, kiszállt volna, vagy nem próbált volna meg mindent.
te most is azt mondod, hogy mekkora teljesítmény az hogy valaki megy. mondom, szerintem meg ez a minimum. ha valaki nem ezt teszi, kirakják és hoznak helyette mást, van elég jelentkező az f1-be.
pajesz meg lehet, hogy egy hisztis fasz, de ugyanolyan kvalitású pilóta mint sumi.
én rühellem legjobban ezt a kis kölköt, de bazz, iszonyatosan tud vezetni.
az meg hogy te kiszálltál volna? hát, ettől még nem emelkedik sumi még jobban a fellegekbe
[Szerkesztve]
Nagyobb fogyasztással tud olyan gyorsan menni. mert szted mi volt? Massa annyival gyengébben ment, mint ő?
=== Szatocs ===
(#95) ekrisztian válasza X Factor (#84) üzenetére
- Privát
- 2006-10-23 12:09:24

ekrisztian
(fanatikus tag)
nem vok nagy F1 rajongó...de Bari nem hondával megy?...mert sztem neki integetett 200fölött..
az agurit fenyegette...nem ugyanaz!.. 
Csak olyan gyorsan vezess, amilyen gyorsan az őrangyalod tud repülni! http://www.vatera.hu/listings/index.php?td=on&us=ekrisztian
(#97) ekrisztian válasza ekrisztian (#95) üzenetére
- Privát
- 2006-10-23 12:10:38

ekrisztian
(fanatikus tag)
még a hüle Palikék sem kommentálták....ezt se...csak a hülye nyeljontacskó..meg milyen szép a hangom...ezt tudják.. 

b-type
(PH! nagyúr)
?
addig 32 pontot gyűjtött, utána 10ponttal többet, azaz 42-t, ..és nem volt előtte egy élversenyző.
..ebből ugye volt egy 'győzelmi átengedés' is...legalábbis ezt még nem vitatta senki.
szal sztem nagyot nem 'táltosodott'.

titan5
(tag)
Hát mivel addig sem ment rosszul nem volt nehéz neki megtáltosodni csupán az eséllyel hogy világbajnok legyen elfelejtett élni a véghajrában....
Egyszerűen arról van szó hogy a Bridgestone olyan gumikat adott a Ferrari-nak erre a versenyre amelyek az első 2-3 körben úgy ragadnak az aszfalthoz mint légy a légypapírra(persze lehet hogy körbe voltak tekerve átlátszó légypapírral
). A gépet csutkára tekerték, mivel a motornak csak egy versenyt kellett kibírnia, és MS is nyomta ahogy csak lehetett mert már negyon kevés veszteni valójva volt (a nagy siettségben le is csúszott párszor az ívről). Ennyi.

![[kép] [kép]](http://images.f1racing.net/large/65932.jpg)