Hogy lenne ugyanez? Annyiben lesz ugyanez, hogy 2,4-es lesz és V8 
"Egyszerre mind a kettőre!"

Hogy lenne ugyanez? Annyiben lesz ugyanez, hogy 2,4-es lesz és V8 
''A német elismerte az interjúban, hogy a pályán mindig is egoista volt.'' - Ebből a ''a pályán'' nyugodtan kimaradhatott volna szerintem.
(biztos csak félrefordítás)
''De miért is kellene bármit is bárkinek ajándékoznom, ha a versenypályán vagyunk?'' - Szerintem ilyen ejándékozást még Sato sem szokott csinálni. Mondjuk ez gondolom költői kérdés akart lenni a mestertől.
''Őszintén szólva, ha az ellenfeleim kritizálnak, az azt jelenti, hogy valamit nagyon is jól csináltam.'' - Ez az idézet első mondatának abszolút alátámasztása.
"Minden negyedik-ötödik magyar fiatal funkcionális analfabéta – derült ki a nemzetközi felmérésekből. Az arány a felnőttek körében sem jobb."
Nem láttam elfüstölt motort, de nem is szárnyalt a merci. Emlékezz vissza 2005 -re. Ott gyorsak voltak ( leggyorsabbak ), de mindig elfüstöltek. Túl volt a motor hegyezve.
Nekem mind1 jövőre melyiket csinálják, csak ne legyenk esélyesek a VB -re.
MPower // BVB Borussia Dortmund ist Deutscher Meister 2012!!!
Nem mindig a motor volt a ludas: [link]
[Szerkesztve]
"Minden negyedik-ötödik magyar fiatal funkcionális analfabéta – derült ki a nemzetközi felmérésekből. Az arány a felnőttek körében sem jobb."
(#505) TriackFeri válasza BMW001 (#495) üzenetére

Akkor kettős lábtörést is kivánsz neki mert Schuminak is volt?
A vélemény olyan mint a segglyuk, mindenkinek van de senki se kiváncsi a másikéra.

Az utolsó versenyekent használt motornak egy kissé módosított változata lesz. 

Az F1-es motorok nem szabályoznak le? ''limitált fordulatszám mellett, 7 kör alatt széthajtotta'' Ezek szerint mégis. Szerintem minimum 70 kört illene kibírnia. Nem hinném, hogy minden váltás előtt 19500-ig vagy 20000-ig pörgeti Kimi. Mindegy majd a Ferrariban kiderül.
(#509) BMW001 válasza TriackFeri (#505) üzenetére
Nem, azt azért nem. Mondjuk idén Japánban megfordult a fejemben! ![;]](/dl/s/v1.gif)
Nem tehetek róla, de Alonso nekem a legellenszenvesebb pilóta a mezőnyben. Őt követi Rosberg és Fisicho. Valahogy nem tudom szeretni őket. 
![[kép] [kép]](http://index.hu/cikkepek/0610//sport//061026schu2.jpg)
Ilyen volt a buli 
A világon minden szép, csak nem mindenki tudja értékelni a szépséget! Galaxy S JVT Semaphore 1.9.0+Ext4

Az a mod. épp elég lesz. 
Nem Kimi hibája volt az, hogy mindig elszált az autóban valami. Az autókban van limiter és motorerő szabályzó is. Szabadedzésen biztos nem engedték neki feltekerni egyiket sem. Sajna ez az ő balszerencséje volt. 
(#513) TriackFeri válasza BMW001 (#509) üzenetére

Én szerettem volna ha az utolsó futamon rendes csatában ér célba első két helyen Schumi meg Alonso, a sorrend mindegy. Nem vagyok Schumacheres
A vélemény olyan mint a segglyuk, mindenkinek van de senki se kiváncsi a másikéra.
(#514) Motion_Blur válasza -Mike- (#500) üzenetére

Azért ez elég erős túlzás, és csak az idény első felében voltak egyeduralkodók
Schumi szépen beleköpött a levesükbe 
Stavelot 2, easily full throttle into another twenty second top gear flatout section
(#516) BMW001 válasza TriackFeri (#513) üzenetére
Ha Schuminak nem ment volna neki Fish, akkor 1 kört biztos ad Alonsonak. Massa pedig azért nem engedte volna át Alonsót mert az úgy lett volna szép. Nagy alázás lett volna. 
(#517) TriackFeri válasza BMW001 (#516) üzenetére

Ezt úgy is lehet venni h Schumi húzta rá túlságosan. De mondta Schumi is h nem értek össze. Legalábbis én így tudom.
(#518) BMW001 válasza TriackFeri (#517) üzenetére
De bizonyosságot nyert az, hogy a légterelő vágta ki a gumit. Hát nem tudom mi lett volna akkor, ha Massa rátart Alonsora. A másodpilótáknak ehhez már nem volt semmi közük. Főleg nem vert helyzetben, úgy ahogy Fish csinálta. A tisztesség azt kívánta volna, hogy abban a vert helyzetben elengedje.
(#519) Motion_Blur válasza TriackFeri (#517) üzenetére

''Ezt úgy is lehet venni h Schumi húzta rá túlságosan''
? Nem, ezt nem lehet úgy venni 
Stavelot 2, easily full throttle into another twenty second top gear flatout section
(#520) BMW001 válasza Motion_Blur (#519) üzenetére
De mégis sokan beképzelik maguknak, hogy ez történt....
(#521) Oliverda válasza TriackFeri (#517) üzenetére
Ezt úgy is lehet venni h Schumi húzta rá túlságosan. - Nézd már meg a topic címet!! Ide nem írhatsz be ilyeneket héé!!! 
(#522) Nowhereman válasza Dumb (#492) üzenetére

/Hát Sumák valamiben biztos legnagyobb volt: el tudta érni, hogy kvázi az összes versenyén fényesre nyalt seggel ülhetet be az autóba/
Jó, a Toyota is homlokrakodókkal pakolta a pízt az F1-be és a legfőbb eredmény egy pole. És nem irható arra, hogy a pilótáik csak ennyit tudnak.
Két jó pilóta? Hát szerintem van vagy tíz pilóta az F1-ben aki tudott volna akkorát alakítani mint Massa. A csapatban enyhén szólva nagy változás lesz. Szóval csak bízni a Kimiben...
De nézük az ellenfeleket:
A meki minden oké mellett is betlizni tud. Lonzi nyavajgása meg ronthat is a helyzeten, hisz nincs ott a hisztis fotómodelleken edződött Brios.
A Red-Bullnak nagyot kellene dobbanatania hogy élre kerüljön mégha van stex-mérnök, szóval ha még az STR másik feléért Berger tesztelné napi 16 órán át a kocsit...
A többieknél pedig nincsenek ászok.
Szóval a Renaultnak, Hondának, BMW-nek, Toyotának és a többieknek egy klasszissal jobb autót kell összehozniuk...
Szóval jövőre még mindig Kimi a fő esélyes...
Utánam a kondenzcsik!
(#523) Motion_Blur válasza Nowhereman (#522) üzenetére

És ki nyalta fényesre a seggét?
(#524) TriackFeri válasza BMW001 (#518) üzenetére

Massának érdeké lett volna rátartani de Fisico-nak nemigazán, vagyis csak kicsit ha pl Alonso kiesik. Én szándékosságot nem láttam benne.
Nem vert helyzetben volt mert a helyezését védte. Vagy mindenkinek lekell húzódnia ha Schumi jön? 
(#525) Oliverda válasza Motion_Blur (#523) üzenetére
Tükröm, tükröm mondd meg nékem... 

remélem nem csak indexet olvastok, deha igen, akkor ide kilkk [link]
One Ring to rule them all
(#527) BMW001 válasza Nowhereman (#522) üzenetére
Schuminak szerintem senki se nyalta a segét.
Ő dolgozott a csapatért, a csúcsra vitte és ezért a ferrari mélyen tisztelte. Nem volt itt semmi seggnyalás. 
(#528) BMW001 válasza TriackFeri (#524) üzenetére
Nem kell lehúzódnia, csak amikor már egy egész autóhosszal vezet akkor nem kéne hátulról rátartania. Nézd csak meg, mert már 1 az 1 ben előbb volt. Érdekes Raikkonen is nagyot vívott vele, de ő nem tett semmi kárt az autójában, pedig élesebb volt a helyzet mert egymás mellett voltak. Ő tudta hol nincs tovább. És ez csak Fish-nek megalázó, mert a Jégember ennyivel jobb pilóta mint ő.
(#529) Nowhereman válasza Motion_Blur (#519) üzenetére

Fujátok ki az orrotokat és nézzétek még meg 100x! Fisico nem csinált egyetlen sportszerűtlen mozdulatot se! Szimpla versenybaleset volt.
Utánam a kondenzcsik!
(#530) Motion_Blur válasza TriackFeri (#524) üzenetére

(#531) Motion_Blur válasza Nowhereman (#529) üzenetére

Absz. egyetértünk! 
(#532) BMW001 válasza Motion_Blur (#530) üzenetére
Na, itt a kép
. Hol is van vele versenyben???? 
Én se azt mondtam, hogy szándékos volt, hanem azt, hogy BÉNA!!! 
[Szerkesztve]

Sziasztok!
Azt megmondom, a Schumi már legenda. Én még akkor drukkoltam neki, amikor benettonnal világbajnok lett a második évben. Az oroszlánkörmeit már akkor láttam. Az első évében csak pár futamot futott. Ugyanavval a Benetonnal Ő utánna, senki sehova nem ért időben oda.
Olyan ferrarit vett át, amik a futottak még kategóriába voltak, és minden versenyt szerető ember szive vérzett.
Alonsó a nyomába se jöhet. Eleinte teccett, de ahogy nőtt az arca, úgy fordultam el tőle.
Várom az ilyen ígéretes tehetségeket, és most Raikönen-nek fogok szurkolni. 
Elmentem.
(#534) TriackFeri válasza Oliverda (#521) üzenetére

Ez csak egy verzió volt. sztem egyikük se hibázott.
(#535) Nowhereman válasza BMW001 (#527) üzenetére

Fájdalmasok vagytok. Lefordítom hosszabra hogy ti is felfogjátok: Sumák elérte, hogy a csapat feltétlenül imádja, és mindig mindent meg tegyen érte.
A ti nyelvetektől pedig már bőr sem mardat volna az ülepén...
[Szerkesztve]
Utánam a kondenzcsik!

számotokra létezik olyan h pl Schumi nem 100%-ban tökéletes? 
(#538) BMW001 válasza Nowhereman (#535) üzenetére
Azzal érte azt el, hogy 1996 -tól amikor a ferrarihoz igazolt sehol se volt a csapat. A pöcegödör legmélyéből állt föl a ferrari alakulata, ami legfőképpen Schuminak köszönhető.
Majd jöttek a VB címek... Hát ezért tisztelik csapaton belül annyira. Nem azért mert ő hisztisen kierőszakolta magának.... 
(#539) Markgx10 válasza TriackFeri (#537) üzenetére

Nem. Egyéb kérdés?

The Spartans do not ask how many, but where they are. :)
(#540) BMW001 válasza TriackFeri (#537) üzenetére
Igen! Nem tetszett az, amikor 1997 ben Villeneuve -t kitessékelte a pályáról. És idén a magyar nagydíjon történt döntésével se értek egyet. Ha nem hibázik, akkor pontot szerez.
De többet ér mint Lonzi, az én szememben legalább is.
Emberileg sokkal jobb.
(#541) TriackFeri válasza Markgx10 (#539) üzenetére

Nincs. Ezt a választ vártam 
(#542) Motion_Blur válasza Nowhereman (#535) üzenetére

''Sumák elérte, hogy a csapat feltétlenül imádja, és mindig mindent meg tegyen érte.''
És ez miért baj 
No akkor idézek egyet csak neked ok? 
''Amikor Michael 1996-ban megérkezett a Ferrarihoz, a szerelők úgy sürögtek-forogtak körülötte, mint bámuló hívek az egyetlen igaz Isten mennyei trónusa körül. És ez cseppet sem túlzás: tudták, hogy ezzel az emberrel sikerülni fog, hogy erre az emberre rábízhatják magukat, és nem hiába dolgoznak érte''
Meg is lett az eredménye: 5 egyéni és 6 konstruktőri bajnoki cím 
(#543) TriackFeri válasza BMW001 (#540) üzenetére

Mindkét oldalon voltak gondok. Talán Alonsonak is benő a feje lágya.
(#544) TriackFeri válasza Motion_Blur (#542) üzenetére

Az eredményei tényleg vitathatatlanok. De tényleg túlzásba viszik a seggnyalást. 
(#545) Oliverda válasza TriackFeri (#543) üzenetére
Alonso még meg sem érkezett a McLaren-hez, máris körülötte sürög a csapat. Az első felfüggesztést már hozzá fejlesztik, pedig még ott sincs jóformán. 
(#546) Motion_Blur válasza TriackFeri (#544) üzenetére

Pl?
(#547) Motion_Blur válasza Oliverda (#545) üzenetére

Okosak, és rájöttek, hogy 1 pilótára kell építeni, és azért mindent megtenni. Biztos vagyok benne, hogy rózsi marad csicskának Lonzi mellé.

Pl mikor Franciaországban Massa bocsánatot kért amiért nem tudott segíteni Schuminak.
(#549) BMW001 válasza TriackFeri (#548) üzenetére
Hát akkor már a Kínai nagydíjat is fel lehet hozni. Ott mit is csináltak a Renaultok???
És talán Massa azért akart Schuminak segíteni, mert ő is tudta, hogy ez az utolsó éve az F1 -ben, ráadásul a ez a csapat érdeke is lett volna. Ez alatt az egyéni VB megszerzését értem. És az is biztos, hogy tiszteli és elismeri Schumit.
(#550) Nowhereman válasza Motion_Blur (#542) üzenetére

Nem baj, de a sikerének legfőbb eleme ez volt, nem pedig az, hogy mindig mindenben jobb pilóta lett volna mindenkinél.
Utánam a kondenzcsik!