2 rekordot nem ő tart...szégyen 
Félre ne értsetek, nem szándélom fikázni 
gyakorlat teszi a mestert...tönkre...

2 rekordot nem ő tart...szégyen 
Félre ne értsetek, nem szándélom fikázni 
gyakorlat teszi a mestert...tönkre...

Van olyan része a táblázatnak, ahol nincs legalább 1* Schumacher neve
?

Egy fontos rekordot nem sikerült megdöntenie Schuminak.
Az összes GP indulások számát. Abban a mai napig Patrese vezet 256 rajthoz állással.
Schumi ''csak'' 249-szer indult el versenyen.
(Szó se róla Schumi sokkal hatékonyabb volt. Patrese csak 6szor jutott fel a dobogó legfelső fokára, addig a német 91-szer.)
A legközelebb a rekord beállításához és megdöntéséhez jelenleg a 3. helyezett Barrichello van 233 rajthoz állással.
Őt Coulthard követi 211-gyel. (szerintem benne már nincs 3 szezon)
Mögötte legközelebbi aktív versenyző már ''csak'' 177 indulással az olasz Fisichella.
[Szerkesztve]
(#454) Motion_Blur válasza SzalaiG (#450) üzenetére

Na ezekbe nem lehet belekötni! 
Stavelot 2, easily full throttle into another twenty second top gear flatout section
(#455) bdav válasza Motion_Blur (#454) üzenetére

nem is ezekbe szoktunk 
10 féle ember van a világon. Aki ismeri a kettes számrendszert és aki nem. ''A név nincs hosszabb páncélszekrény''

szerintem Schumacher még visszatér a Ferrarihoz....
One Ring to rule them all
(#457) Motion_Blur válasza LOTR (#456) üzenetére

Milyen formában gondolod?
Stavelot 2, easily full throttle into another twenty second top gear flatout section
(#458) LOTR válasza Motion_Blur (#457) üzenetére

ja, igen, nem pilótaként gondoltam
és nem is ''Lauda-szerepben''
Szerintem ha kicsit reálisabb képet szeretnénk kapni összehasonlítási alapként más pilótákkal szemben, akkor érdemes a rajthoz állások számát elosztani a hozzájuk tartozó eredményekkel.
Pl.:
Pole pozíciók:
Senna: 162/65 = 2,49
MS: 250/68 = 3,67
Mansell: 187/32 = 5,84
Prost: 202/33 = 6,12
Győzelmek:
MS: 250/91 = 2,74
Senna: 162/41 = 3,95
Prost: 202/51 = 3,96
Mansell: 187/32 = 6,03
Dobogók:
MS: 250/154 = 1,62
Prost: 202/106 = 1,90
Senna: 162/80 = 2,02
Mansell: 187/59 = 3,16
"Minden negyedik-ötödik magyar fiatal funkcionális analfabéta – derült ki a nemzetközi felmérésekből. Az arány a felnőttek körében sem jobb."
(#460) Motion_Blur válasza Oliverda (#459) üzenetére

És ez a kép mitől reálisabb?
Schumi 15 éven keresztül minden évben képes volt futamot nyerni. Ennyi időn keresztül volt a csúcson, nagyon sok generációval felvette a harcot és általában nyert is.

de ezeket osztani kéne a pályán található kamerák számával, ezt megszorozni hogy hányszor mondták hogy tyre, majd gyökalatt megderiválni, persze az is fontos hogy épp akkor merről fújt a szél.. mit kapott aznap reggelire a hotelban, mivel érkezett ki a pályára, azalatt hányszor váltotta el magát, hányszor igazította meg a haját..ilyenek... na csak ezekután tolj ide statisztikákat, félmunkát ne végezz... 
Complicated human being.

ez így pont hogy nem jó mert így aki többször állt rajthoz de kevesebb eredményt ért el az kap nagyobb pontot (ill. úgy jó hogyha a kisebb számot nézed jobbnak
)
10 féle ember van a világon. Aki ismeri a kettes számrendszert és aki nem. ''A név nincs hosszabb páncélszekrény''
(#463) Oliverda válasza Motion_Blur (#460) üzenetére
''És ez a kép mitől reálisabb?'' - Akkor bocs, ne legyen reálisabb. Tehát átlag, csak számok. Mint az összes többi eredmény.
"Minden negyedik-ötödik magyar fiatal funkcionális analfabéta – derült ki a nemzetközi felmérésekből. Az arány a felnőttek körében sem jobb."

Én akárhogyan nézem sztem rendben van ez a statisztika is..
Senna minden 2 és 'feledik' futamán szerzett pole-t, MS 3 és 'feledik'.
minden másban itt is listavezető MS,
-hisz minden harmadik versenyét megnyerte (kicsit jobb az arány).
- minden 'másfeledik' versenyén dobogóra állt.
”~Alonso,˙Lewis˙is˙behind˙you ~I˙don’t˙want˙to˙hear˙that”.......http://www.dailymotion.com/b-type
Pontosan, a kisebb eredmény a jobb. Ezért is állítottam őket ilyen sorrendbe. 
Pl.: Ez alapján átlagban Senna minden második versenyén dobogón állt. 162/80 = 2,02

És meg kellene szorozni az elcsábított versenytárs-barátnők számával is 
Ha jól emlékszem, MS felesége Frentzen barátnője volt...
a PH! kedvenc ISP-trollja (C) Tyberius | http://itcafe.hu/tema/a_nagy_openwrt_topic/friss.html
(#468) Motion_Blur válasza bambano (#467) üzenetére

Jól emlékszel ![;]](/dl/s/v1.gif)

..és milyen jól választott... 2200-ig biztosítva van a leszármazottaik jövője
..hacsak elnem herdálják a szigetet 
Complicated human being.

A5 Szubjektív - Interlagos-i Görbe Tükör: [link]
Korrekt.
Hát gyerekek kissé el vagyok keseredve, most hogy Sumi nem lesz többé, kezdhetek magamnak új kedvencet keresni, vagy nem nézem a forma1-et, ez is egy megoldás, bár nem a legjobb

Meg lesz a brazil verseny, ha kell vkinek szóljon.
"Egyszerre mind a kettőre!"

azért még mindig ez: [link] az überkirály jelenet... 
a szegény ember elfogadja, amit eléraknak, a gazdag pedig elveszi azt, ami jár neki.
El sem tudom képzelni menyi lehet majd kölcsön adom a gokartot nekik
lehet hogy megy ugy mint az M3-as, egy ideig
Szponzorokat keresek gyorsulási versenyzéshez és gokartozáshoz :)

Zindex cikkje volt már? 
Schumacher már a visszatérésről beszél
[link]
Persze a cím kicsit túlzó olyan indexes 
Sato-t pont ezért szeretjük, mindig mutat valami újat. 
Kínában is odatette magát
hülye marha japán. Meg még régebben monacoban is elszállt a jordannel. Arrol megnéznék videot
(#478) Oliverda válasza Motion_Blur (#466) üzenetére
A végén aztán megelőzte. 
(#479) Motion_Blur válasza ToBeY (#475) üzenetére

Ez a cikk gyak. semmiről sem szól. Index 
(#480) Pá válasza Motion_Blur (#479) üzenetére

Ha már cikk, akkor olvassátok inkább a Görbe Tükröt: [link]
''A vélemény olyan, mint a segglyuk, mindenkinek van, de senki sem kíváncsi a másikéra.''-Hal Hickman

Pont ő linkelte a #470-ben.
***** Ha személyi edzőt keresel, tudok ajánlani egy jót: http://rigokati.eu :-) *****

Bakker még mindíg nincs fent az onboard
Vagy csak én nem találom 

[link]
Vannak benne jó régi felvételek (Schumi gyúr, mint állat
)

Ja a linket nem neki szántam, csak azért írtam választ, mert az ő hszéről jutott eszembe.
A #470 fölött pedig valahogy elsíklottam, pedig követem a topicot. 
''A vélemény olyan, mint a segglyuk, mindenkinek van, de senki sem kíváncsi a másikéra.''-Hal Hickman

Hivatalos: Brawn távozik a Ferraritól [link]
''A motorfelelős, Paolo Martinelli szintén elhagyja a Ferrarit''
Nemá! 

A "Kivel érdemes üzletelni" topikot NEM én, hanem Thunderzolee tartja karban!!!

A "Kivel érdemes üzletelni" topikot NEM én, hanem Thunderzolee tartja karban!!!

Lehet hogy fog menni DTM-ben, de ennek most annyi az esélye, mint annak hogy a Radó szlalom kupán vagy hol fog indulni. 
(#489) Maxxter válasza Motion_Blur (#485) üzenetére
hát ez jo, remélem ettöl nem fog szétesni a Ferrari. Majd Sumi megy Brawn helyére

ha kulcsfigurák mennek el, akkor ha nem is szétesik de nem lesz olyan mint volt...
Complicated human being.
Nem lesz itt gond, higgyétek el! Van 2 ász versenyzőjük, és már a jövő évi autót is fejlesztik.
MPower // BVB Borussia Dortmund ist Deutscher Meister 2012!!!

És pénzük is van elég 

''A német elismerte az interjúban, hogy a pályán mindig is egoista volt. ''Egyetértek ezzel. De miért is kellene bármit is bárkinek ajándékoznom, ha a versenypályán vagyunk? Őszintén szólva, ha az ellenfeleim kritizálnak, az azt jelenti, hogy valamit nagyon is jól csináltam.'' ''
milyen igaza van
csak jo emberek nélkül nehezebb jo autot építeni, de remélem hogy a 2007es is ütöképes lesz. De inkább a Merci javuljon sokat
Na csak azt ne! Tudja meg az Alonso milyen sorozatos motorhibák miatt kiesni. ![;]](/dl/s/v1.gif)

Bizony, egy fél szezont lenyomhatna így!
Ugyse fogja megtudni! Majd meglátod szárnyalni fognak az ezüst nyilak 
Hát remélem nem lesz igazad. 
Meg az Aonsonak se lesz olyan mázlija. Nem indokolja semmi azt, hogy a merci jó lesz a köv. szezonban. Majd a téli tesztek alatt kiderül.
Idén hány elfüstölt Mercedes motort láttál versenyen? Gyakorlatilag ez a motor lesz jövőre is alattuk, de ahogy mondod, a téli tesztek alatt kiderül.