Hirdetés

2012. május 28., hétfő

Útvonal

Fórumok  »  Fáradt gőz  »  Formula-1 2007 - Archívum IV. (téma lezárva)

(#401) Oliverda válasza Motion_Blur (#399) üzenetére

Oliverda
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

Nem emlékszek rá. Mit csinált? Gondolom Monaco-ban nem sokat tesztelt. :) Viszont arra emlékszek hogy még valamikor tavasszal Fisichella azt nyiltakozta hogy hiba volt elengedni a csapattól.

"Minden negyedik-ötödik magyar fiatal funkcionális analfabéta – derült ki a nemzetközi felmérésekből. Az arány a felnőttek körében sem jobb."

(#402) Motion_Blur válasza Oliverda (#401) üzenetére

Motion_Blur
(PH! félisten)

Nem tudta, hogyan kell venni az első kanyart: [link]

Ráadásul egymás után 2x

Stavelot 2, easily full throttle into another twenty second top gear flatout section

(#403) Oliverda válasza Motion_Blur (#402) üzenetére

Oliverda
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

Ez tényleg elég láma hiba, de szerintem ez az első két köre volt Monaco-ban addigi pályfutása során. Biztos izgult. :D

Közben megtaláltam a nyilatkozatot: [link]

"Minden negyedik-ötödik magyar fiatal funkcionális analfabéta – derült ki a nemzetközi felmérésekből. Az arány a felnőttek körében sem jobb."

(#404) Markgx10 válasza Motion_Blur (#402) üzenetére

Markgx10
(őstag)

Mi ez a Eurosport live felirat ott fenn? :Y :F Valamiről én nagyon lemaradtam ezek szerint :D

The Spartans do not ask how many, but where they are. :)

(#405) -Mike- válasza Oliverda (#395) üzenetére

-Mike-
(őstag)

égesd még magad.

Complicated human being.

(#406) Oliverda válasza -Mike- (#405) üzenetére

Oliverda
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

Veled? Az túl nagy égés lenne. :DDD

(#407) -Mike- válasza Oliverda (#406) üzenetére

-Mike-
(őstag)

jaj neeeem.. tök jó egyébként hogy szinte alig kell beleszólnom ..szinte megoldod magad ezt az egész folyamatot..

Complicated human being.

(#408) Calogero

Calogero
(PH! addikt)

-Mike- és Oliverda

Ezt nem itt kéne, merte erre itt senki sem kiváncsi. Ha bajotok van egymással irány a Ring topic [link]

[Szerkesztve]

Számoljunk el végtelenig! --> http://logout.hu/bejegyzes/maykol/szamoljunk_el_vegtelenig/friss.html

(#409) Oliverda válasza Calogero (#408) üzenetére

Oliverda
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

Nekem semmi bajom senkivel, csak jókat vidulok itt magamban. :DD

(#410) Maxxter válasza Motion_Blur (#402) üzenetére

Maxxter
(senior tag)
LOGOUT blog

ntem csak nagyon nagy idöt akart futni mivel máshol nem tudta levágni a pályát itt kétszer is megcsinálta :DDD de komolyra forditva a szot ha jött volna valaki kifele a boxbol és telibe vágja olyan tempoval az nagyon kemény ütközés lett volna. Szerencséje volt :W

Szponzorokat keresek gyorsulási versenyzéshez és gokartozáshoz :)

(#411) Oliverda válasza Maxxter (#410) üzenetére

Oliverda
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

Utána mikor visszament a boxba Aguri papa biztos adott neki egy-két maflást hogy ezt talán csak nem kéne. Vagy éppen megdicsérte hogy milyen gyöngyörű kamikáze mozdulatokat mutatott be, akárcsak egy vérbeli jó Japán. :DDD

(#412) Dumb válasza Oliverda (#400) üzenetére

Dumb
(senior tag)

Szerintem aki eljut a Forma 1-be annak megvan a megfelelő technikai hozzáértése. Kivéve Palik Lacit :C :DD

"Egyszerre mind a kettőre!"

(#413) Oliverda válasza Dumb (#412) üzenetére

Oliverda
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

Ugyan.... Palik tesztelt már a Red Bull-nál is. Meg is látszott rajtuk. :D

(#414) Dumb válasza Motion_Blur (#402) üzenetére

Dumb
(senior tag)

Melyik országban adja a Eurosport az F1-et? :F

(#415) Dumb válasza Oliverda (#413) üzenetére

Dumb
(senior tag)

A Hungaroringen már többször ment F1-el.

(#416) -Mike- válasza Calogero (#408) üzenetére

-Mike-
(őstag)

majd ha megkérlek rá, akkor szólj közbe légyszíves. ez a 'kinevezem magam moderátornak' sztájl marhára nem jön be nekem..

Complicated human being.

(#417) Integra válasza Oliverda (#392) üzenetére

Integra
(Jómunkásember)

szerintem amikor (jelen esetben) a bmw olyan dolgokat fejleszt, mint a mercinél semmit sem használó agancsok, vagy a kémény légterelők, amik ugye gyorsan leszedésre kárhoztattak, nos akkor ott azt gondolom, hogy komoly gondok lehetnek.

(#418) Vigneau válasza rauschie (#364) üzenetére

Vigneau
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Talán a Metacafe-ról. De az is lehet, hogy Motion tudja a tutit.

A lét határozza meg a tudatot. Ha megiszod a lét, a tudat elmegy...

(#419) Vigneau válasza Markgx10 (#380) üzenetére

Vigneau
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Húha, az tényleg nagyon rég volt. Talán a 80-as évek eleje?

A lét határozza meg a tudatot. Ha megiszod a lét, a tudat elmegy...

(#420) Pompi válasza -Mike- (#416) üzenetére

Pompi
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

Akkor mondom én is a tuti kedvéért ;)
Tényleg hagyjuk egymás froclizását még akkor is ha egymást egész jól elszórakoztatjátok vele.

--= (Hardver)Apróim: http://pompi.hu/aprok =-.

(#421) b-type válasza Integra (#417) üzenetére

b-type
(PH! nagyúr)

Nem biztos hogy semmire nem voltak jók az ikertornyok...valaminek az alapján fejlesztették ebben biztos vagyok, olyasmit nehezen tudnék elképzelni hogy csak úgy odabiggyesztenék.
De nem nézett ki jól, meg végül is 'lebontatták'.
Az autó maga sokat fejődött, és az egész évet tekintve a 3 pilóta összesen 2 alkalommal állt meg az autó miatt.
..de az egész csapaton azt érzem hogy nem futtaták ki az autót határig, magán a kerékcsere/tankolásos taktikán is azt éreztem hogy nem a minnél jobb eredményt kergetik,..hanem valóban hosszabb távra gondolkodnak.

”~Alonso,˙Lewis˙is˙behind˙you ~I˙don’t˙want˙to˙hear˙that”.......http://www.dailymotion.com/b-type

(#422) Integra válasza b-type (#421) üzenetére

Integra
(Jómunkásember)

persze, lehetséges ez is, meg így látni, de szerintem egyszerűen ennyit tudtak most.
az meg evidens hogy nem csak úgy kiszarta magából az ötletet valamelyik arc a brainstorming ülésen a gyárban, de én akkor is egyfajta kétségbeesett erőlködésnek tartom:)
majd ha elöl újra két tengely lesz.... :))

(#423) b-type válasza Integra (#422) üzenetére

b-type
(PH! nagyúr)

meg CSI-.. a tipusjel :D
Fúú bázz erről most az jutott eszembe hogy mekkora lenne ha ráraknák a két vesét az orrész aljára vhogy úgy hogy megmaradjon az légellenálási érték..
...vmi cápabímer féle orr a két vesével...F1 köntösben :)
bitang lenne.

”~Alonso,˙Lewis˙is˙behind˙you ~I˙don’t˙want˙to˙hear˙that”.......http://www.dailymotion.com/b-type

(#424) Maxxter válasza Oliverda (#411) üzenetére

Maxxter
(senior tag)
LOGOUT blog

könnyen meglehet :DDD a japok sem normálisak, de remélem valami komolyabb csapatot alkotnak jövöre, mert ez igy gázos volt hogy még a midlandtöl is 2 sec-el kapnak ki.

A Palik meg felejtsük el, se közvetíteni nem tud, se F-1 autot vezetni csak nagy az arca meg sokan állnak mögötte

(#425) Oliverda válasza Maxxter (#424) üzenetére

Oliverda
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

Szerintem az Aguri csapat javult a legtöbbet az év végére. Az utolsó versenyen a leggyorsabb körök alapján benne voltak a első 10ben. Sato pedig 10. lett, és úgy hogy megelőzött 2 STR-t, 2 Midland-et, és az egyik Red Bull-t (meg persze a saját csapattársát).

(#426) Motion_Blur válasza Maxxter (#424) üzenetére

Motion_Blur
(PH! félisten)

Nem tudom, hogy mennyire versenyző, de vezetett már F1-es autót :U

Stavelot 2, easily full throttle into another twenty second top gear flatout section

(#427) Maxxter válasza Motion_Blur (#426) üzenetére

Maxxter
(senior tag)
LOGOUT blog

az biztos már vezetett már jo helyen van, mi is lehetnénk az ö helyében. De csak ha azt nézed hogy volt a ringen a FIA GT futam és kikapott 2 sec-el körönként Zengö bácsitol ua kocsival akkor az elég gázos.

(#428) Motion_Blur válasza Maxxter (#427) üzenetére

Motion_Blur
(PH! félisten)

Erről jut eszembe:

Van olyan táblázat neten, ahol meg lehet nézni minden egyes kör idejét/szektoridejeit versenyzőkre lebontva?

A 2s nem is olyan sok, esetleg erről a futamról is vannak hivatalos időeredmények? :U

(#429) Maxxter válasza Motion_Blur (#428) üzenetére

Maxxter
(senior tag)
LOGOUT blog

no ez jo kérdés, ha lenne engem is érdekelne

(#430) b-type válasza Maxxter (#427) üzenetére

b-type
(PH! nagyúr)

szemre többnek tünt a különbség.

(#431) -Mike- válasza b-type (#430) üzenetére

-Mike-
(őstag)

..és szemre te is tudtál volna úgy menni.. a levezetőkörödben... :)

Complicated human being.

(#432) Maxxter válasza -Mike- (#431) üzenetére

Maxxter
(senior tag)
LOGOUT blog

istenem de pihent agyu vagy. über LUL :DDD

(#433) Dumb válasza Maxxter (#427) üzenetére

Dumb
(senior tag)

Szerintem nem sok a 2 sec, ahhoz képest h Zengő sok-sok évig pályaversenyzett, Palik meg szinte semennyit. 450 lovas hátsós kocsit azért nem olyan konnyű terelgetni, szerintem örül neki hogy célba ért. 45 kört menni az nem semmi. Engem egyszer vitt 2 kört Walter Csabi egy M3-assal (nem széria :B) de a 2. kör végén már fájt a nyakam ''mint állat''

Itt vannak eredmények: [link]

(#434) Dumb válasza Dumb (#377) üzenetére

Dumb
(senior tag)

Erre UP!

(#435) b-type válasza -Mike- (#431) üzenetére

b-type
(PH! nagyúr)

lehet, bár ezt nem hoztam fel.
Azt viszont tudom hogy a célrafordítója az látványosan lassabb volt, már-már problémás..de ez azért messzire vezetne, mindenesetre egy szitu volt amikor majdnem megtolta egy másik verda kigyorson.
Nem minősítésképpen hiszen azért a váltótárs igen szeren van még, csak megállapításként, szemre jóval lassabb volt, én többnek néztem mint körönként 2mp.

(#436) -Mike-

-Mike-
(őstag)

érdekes egyébként, mikor MS defektet kapott, akkor a boxban ilyen tárcsanélküli hátsókereket kapott... milyen megfontolásból nemtom de marha gyors lett anélkül :D

Complicated human being.

(#437) Motion_Blur válasza -Mike- (#436) üzenetére

Motion_Blur
(PH! félisten)

Nocsak, ez fel se tűnt [kép]

(#438) Maxxter válasza Motion_Blur (#437) üzenetére

Maxxter
(senior tag)
LOGOUT blog

nekem is feltünt! Palikrol meg csak annyit hogy a futam elötti hétvégén végig körözött egy tura autoval a ringen. A pályát biztos ismerte csak a kocsi kezelésével voltak bajok. A kondicioval lehet hogy nincs baja mivel azért az a terep raliba is kell. De én is szivesen belülnék egy m3-ba pár körig.

(#439) b-type válasza Maxxter (#438) üzenetére

b-type
(PH! nagyúr)

Hát alapvetően semmi bajom Palik Lacival, futam közben volt róla szó, de egyébként már felejtős lett a dolog.
De szal lehet magam helyett inkább benyomtam volna vmi fiatalt...minnél több lehetőséget adva a kiugrásra, nem hiszem hogy egyhamar újra lesz ilyen alkalom..
Sztem több értelme lett volna mint ennek a körözgetésnek.
szerk: (egyébként sztem kb. az 5-6mp a reális Zengő idejéhez..ha valóban igaz hogy a bemelegítésen ő ment csak).

[Szerkesztve]

(#440) Ramius válasza Maxxter (#438) üzenetére

Ramius
(őstag)

De én is szivesen belülnék egy m3-ba pár körig.
Megteheted, ha van rá pénzed :)
[link]

gyakorlat teszi a mestert...tönkre...

(#441) Dumb válasza Ramius (#440) üzenetére

Dumb
(senior tag)

Ezt akartam írni :DD

(#442) Ramius válasza Dumb (#441) üzenetére

Ramius
(őstag)

Távol álljon tőlem, hogy kötözködjek, de te most végig offolsz minden topicot? :)

gyakorlat teszi a mestert...tönkre...

(#443) CruiseR

CruiseR
(újonc)

Hűűű.. most olvastam ezt a hírt, gyökeres változások lesznek a ferrárinál jövőre, a két fejszámoló zseni Jean Todt ügyvezető igazgató lesz, míg Ross Brawn kihagyja a 2007-es idényt mivel fizetett szabadságra megy...

A Ferrari vezetőségi tagjai szerdán üléseztek Torinóban, ahol a cég jövőbeli szerkezeti változásairól tanácskoztak.

Az olasz cégóriás hivatalos közleményt adott ki, melyben megerősítette, Amedeo Felisa veszi át Renato Pagliaro helyét az igazgatói tanácsban, míg Jean Todt lesz a Ferrari ügyvezetője.

A Ferrari Forma-1-es csapata megbízható források szerint hamarosan további személyi változásokat is bejelent, beleértve azt is, hogy jelenlegi technikai igazgatója, Ross Brawn fizetett szabadságra megy a 2007-es idényben, mely azt is jelenti egyben, hogy Costa - aki jelenleg a tervező- és fejlesztőcsoportot vezeti - illetve a főtervező Nicholas Tombazis több feladatot kap majd a 2007-es idényben.

A csapat menedzsere, Stefano Dominicali is nagy valószínűséggel más poszton fog tovább tevékenykedni, és több feladat hárul majd rá a versenyeken a jövő évben.

(#444) Dumb válasza Ramius (#442) üzenetére

Dumb
(senior tag)

Igen, valaki megnyomta rajtam az off gombot, sorry.

(#445) bandus válasza Oliverda (#390) üzenetére

bandus
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Én így: Nem foglalkoztat, hogy sikerül-e megdöntenem Schumacher hét elsőséget számláló rekordját, kizárólak Ayrtonhoz szeretnék hasonlítani.

|| Bandusz Oklitusz Egyetemisz Alkeszosz || Eladó Oakley Jupiter Matte Rootbeer/Bronze napszemüveg || Eladó 19k-s utalvány, Bata cipőboltba ||!

(#446) Oliverda válasza bandus (#445) üzenetére

Oliverda
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

Index? :))

(#447) Motion_Blur válasza -Mike- (#436) üzenetére

Motion_Blur
(PH! félisten)

Most nézem, hogy Massa is klasszikus kereket kapott :)

(#448) bandus válasza Oliverda (#446) üzenetére

bandus
(PH! addikt)
LOGOUT blog

blikk :B :D

|| Bandusz Oklitusz Egyetemisz Alkeszosz || Eladó Oakley Jupiter Matte Rootbeer/Bronze napszemüveg || Eladó 19k-s utalvány, Bata cipőboltba ||!

(#449) Oliverda válasza bandus (#448) üzenetére

Oliverda
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

Nincs több kérdés. :DDD

Alfonso megköszönte: [link], [link]

(#450) SzalaiG

SzalaiG
(PH! addikt)

A Forma-1 örökranglistái:

vb-címek:

1. Michael Schumacher (német) 7
2. Juan Manuel Fangio (argentin) 5
3. Alain Prost (francia) 4

futamgyőzelmek:

1. Michael Schumacher 91
2. Alain Prost 51
3. Ayrton Senna (brazil) 41

összpontszám:

1. Michael Schumacher 1369 pont
2. Alain Prost 798,5
3. Ayrton Senna 614

az egy szezonon belül elért legtöbb győzelem:

1. Michael Schumacher 13 (2004)
2. Michael Schumacher 11 (2002)
3. Nigel Mansell (brit) 9 (1992)
és Michael Schumacher 9 (1995, 2000, 2001)

dobogós helyezések:

1. Michael Schumacher 154
2. Alain Prost 106
3. Ayrton Senna 80

első rajtkocka:

1. Michael Schumacher 68
2. Ayrton Senna 65
3. Jim Clark (brit) és Alain Prost 33-33

leggyorsabb kör:

1. Michael Schumacher 74
2. Alain Prost 41
3. Nigel Mansell 30

sorozatban aratott futamgyőzelmek:

1. Alberto Ascari (olasz) 9 (1952/1953)
2. Michael Schumacher 7 (2004)
3. Michael Schumacher 6 (2000/2001)

pontszerző hely megszakítás nélkül:

1. Michael Schumacher 24 (2001, Magyar Nagydíj - 2003, Malajziai
Nagydíj)
2. Carlos Reutemann (argentin) 15 (1980, Belga Nagydíj - 1981, Belga
Nagydíj)
3. Juan Manuel Fangio 14 (1953, Francia Nagydíj - 1955, Argentin
Nagydíj)

''mesterhármas'' (első rajtkocka, futamgyőzelem, leggyorsabb kör):

1. Michael Schumacher 22
2. Jim Clark 11
3. Juan Manuel Fangio 9

leghamarabb megszerzett vb-cím:

1. Michael Schumacher 17-ből 11 futam után - 2002
2. Nigel Mansell 16/11 - 1992
3. Jim Clark 10/7 - 1963 és 1965

legtöbb győzelem ugyanazon a helyszínen:

1. Michael Schumacher Franciaországban - 8 (1994, 1995, 1997, 1998,
2001, 2002, 2004, 2006)
2. Michael Schumacher Kanadában (1994, 1997, 1998, 2000, 2002, 2003,
2004) és San Marinóban (1994, 1999, 2000, 2002, 2003, 2004, 2006) - 7

GP-részvétel:

1. Ricardo Patrese (olasz) 256
2. Michael Schumacher 250
3. Gerhard Berger (osztrák) 210

Forrás: MTI

"Ne félj, csak higyj" Márk 5.36.

Útvonal

Fórumok  »  Fáradt gőz  »  Formula-1 2007 - Archívum IV. (téma lezárva)
Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.