Én is ezt mondom. Meg a sebesség, amire visszalassult Schumacher, az is azt diktálta, hogy kapásból ki kell és lehet kerülni. Első pillantásra úgy nézett ki, hogy helyet is ad neki belül, a következő pillanatban meg ráhúzta a kormányt. Ez a manőver az én szememben sokkal szándékosabbnak látszik, mint a Villeneuve elleni, mert ott inkább Vili szállt bele Schumacher oldalába elég nagy sebességkülönbséggel. Lehet, hogy Schumacher ott (is) szándékosan nekikormányozta a kocsit, de hogy Vili sem tudott volna simán önerőből ottmaradni és bekanyarodni a belső íven, a kerékvető mellett, miközben kívül helyet ad Schumachernek, az is biztos. Ez látszik Vili kamerájából, hogy úgy előz, ahogy Sato szokott, messziről, beesve a másik mellé, lesz-ami-lesz alapon.
Gyorskeresés
Legfrissebb anyagok
Szakmai témák
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
Általános témák
GAMEPOD.hu témák
Hirdetés
(#352) SzalaiG válasza Motion_Blur (#348) üzenetére
- Privát
- 2006-10-24 22:33:04

SzalaiG
(PH! addikt)
Jövőre akkoris a Ferrari lesz a legjobb! 
"Ne félj, csak higyj" Márk 5.36.
(#353) Motion_Blur válasza SzalaiG (#352) üzenetére
- Privát
- 2006-10-24 22:45:36

Motion_Blur
(PH! félisten)
Az biztos, hogy Interlagosban kb. olyan domináns volt, mint USA-ban, vagy Németo.-ban 
Ez jó jel, de én félek a McLarentől. A Renault-tól nem, mert Fizikó nem vb pilóta, Kova gyerek meg akármekkora tehetség, 1 évre szüksége lesz tanulni, tapasztalatot szerezni.
Stavelot 2, easily full throttle into another twenty second top gear flatout section
(#354) Nowhereman válasza wildrain (#351) üzenetére
- Privát
- 2006-10-24 22:46:07

Nowhereman
(őstag)
Hill estetén az utolsó manőverek: csapdaelőkészités becsukás - mondjuk úgy nem reflexszerű volt, erre mondom kb 2 másodpercel korábban kezdte le a manőversorzatot/belső ív szabadon hagyása.../ Villeneuve esetében pedig csak egy dűhös kormányrántás volt, mikor nem viselte, hogy vesztett.
Utánam a kondenzcsik!
(#355) bdav válasza Motion_Blur (#353) üzenetére
- Privát
- 2006-10-24 22:52:29

bdav
(őstag)
Félj is
jövőre az ezüstnyilak újra szállnak majd 
10 féle ember van a világon. Aki ismeri a kettes számrendszert és aki nem. ''A név nincs hosszabb páncélszekrény''

-Mike-
(őstag)
tapadniuk kéne nem szállni.... 
Complicated human being.
Szerintem a Button + Honda páros lehet még esetleg ott az elején. A Bridgestone is biztos szeretne már Japán csapattal bajnok lenni. 
"Minden negyedik-ötödik magyar fiatal funkcionális analfabéta – derült ki a nemzetközi felmérésekből. Az arány a felnőttek körében sem jobb."
No igen. Amire a Honda jóval esélyesebb a Toyotánál. Az utóbbiaknál milyen léptékben folyhat ki az ujjak közül a pénz, mert eredmény nem igazán van eddig... Tény, a Honda is lassan fejlődött, s egyszer össze is jött nekik egy 2. összetett helyezés. Utána meg egy viszonylagos mélyrepülés.
A lét határozza meg a tudatot. Ha megiszod a lét, a tudat elmegy...
(#359) Motion_Blur válasza Vigneau (#358) üzenetére
- Privát
- 2006-10-24 23:32:33

Motion_Blur
(PH! félisten)
A mostani erősorrend:
1. Ferrari
2. Renault
3. Honda
4. McLaren
5. Toyota
A többi nem érdekes 
Nagyon jó lenne, ha ez így maradna 
Stavelot 2, easily full throttle into another twenty second top gear flatout section

NwL
(kvázi-tag)
SCHUMI
VOLT A KIRÁLY
SCHUMI
A KIRÁLY
SCHUMI
LESZ A KIRÁLY
Ever, and ever!!!!!!!!!!!
ALL RESPECT!
AND THANK YOU!
[Szerkesztve]
(#361) Vigneau válasza Motion_Blur (#359) üzenetére
- Privát
- 2006-10-24 23:34:09
Ismersz engem, Barátom. Nekem ez nagyon nem lenne jó, ha továbbra is így maradna a dolog... Meglátjuk, mi lesz Melbourne-ben jövőre. 
A lét határozza meg a tudatot. Ha megiszod a lét, a tudat elmegy...
Szerintem főleg David Richards távozása miatt volt az a viszonylagos mélyrepülés, meg elment onnan még az egyik vezető aerodinamikus is ha jól tudom. Most viszont talán megint összeáll a csapat, és azt sem szabad elfelejteni hogy náluk nem nagyon lesznek személyi változások, csak a jön a Bridgestone. Ugye a japánok meg biztos jól megértik egymást. 
"Minden negyedik-ötödik magyar fiatal funkcionális analfabéta – derült ki a nemzetközi felmérésekből. Az arány a felnőttek körében sem jobb."
SCHUMI LESZ A KIRÁLY - Ja, a szigeten amit kapott. 

rauschie
(őstag)
ez az eset nem tölthető le valahonnan vidijón?
"The first rule of investing is don't lose money. The second rule is don't forget Rule No. 1."
Hol van Barrichello:[link]? 
Esküszöm küldök neki postán egy borotvát. 
- Privát
- 2006-10-25 00:28:20

Motion_Blur
(PH! félisten)
McLaren drukkereknek tetszeni fog! [link] 
(#367) Motion_Blur válasza Oliverda (#365) üzenetére
- Privát
- 2006-10-25 00:30:55

Motion_Blur
(PH! félisten)
Kb. ott van Barrichello, ahol a Renault-os képeken Fisi...
(#368) Oliverda válasza Motion_Blur (#367) üzenetére
- Privát
- 2006-10-25 00:41:14
Ja. Kéne csinálni egy Barrichello, Fisichella dream teamet. A tartalék versenyző meg de la Rosa lehetne. 
- Privát
- 2006-10-25 00:59:45

Motion_Blur
(PH! félisten)
Mike! Ez talán jobb alapanyag ahhoz, amit nemrég küldtél priviben! [link] 

Petya25
(őstag)
Senki nem akar rönyós pólót? 
Bármilyen végtelen ciklus lefut egész gyorsan, csak egy jó gép kell hozzá... Senna/Button - McRae/Loeb - Rossi - Favre/GB - PhilTaylor - SteveDavis
Hát én nem voltam 1 Shumaher szurkoló, de az utolsó versenyen valami iszonyatosan jól ment és neki szurkoltam, SZép volt.. Le a kalappal.. 
Nem igérek semmit..... de azt betartom..

Integra
(Jómunkásember)
richards távozását hibának tartom én is.
legalábbis túl korán engedték el. én biztos még legalább egy évet hosszabbítottam volna vele.
miután elment, elég komoly belső pozícióharcok is voltak, fry vs szafnauer, ráadásul két tök más csoport állt mindkettőjük háta mögött. szafnauert jobban csipázza a honda menedzsment, fry pedig inkább az eu oldalról támogatott. aztán úgy tűnik, hogy fukui papa szétcsapott köztük, mert elkussolt mindegyik és nagyon komoly belső átszervezések voltak.
ráadásul a hondára is jellemző a ciklikusság, elég sok új mérnököt csoportosítottak át az f1 projektre, aki mondjuk épp az új generációs fűnyírót vagy hókotrót tervezte eddig..
szétverték a belső logisztikát és infrastruktúrát is, a japán és az angol bázis között végre napi szintű közös munka folyik, amire nem igazán volt példa eddig, és most hogy kész az angol szélcsatorna is, így egymás eredményeit tudják egymástól függetlenül ellenőrizni.
aminek még nagyobb hangsúlya lesz jövőre, mivel 19k-ra limitált a motor. ennek az új szervezeti struktúrának az első és legkimagaslóbb eredménye, hogy csak a honda volt amelyiknek az új 07-es motorja lefutott két full futamot meghibásodás nélkül és így lehetett elsőnek homologizálni, ami azt jelenti, hogy amíg a többiek még homologizálnak, ők még egy plusz motorkiépítést is megcsinálhatnak. az aguri bridgestone éve meg nagyon fontos volt, mert már idén is komoly adatokat kaptak tőlük.
mondjuk jövőre továbbra is a ferrarit meg a rönót és a mercit tartom esélyesebbnek, a ferkót szimplán már a gumik miatt, senkinek sincsen annyi tapasztalata mint nekik. a rönő kurva jó aerodinamikában, a merci kétesélyes, de szerintem összekapják magukat nagyon.
[Szerkesztve]
Tehát jó esélyük lesz előreláthatólag.
Szép lenne egy Raikkonen vs. Alonso vs. Button csata a vb. címért. Illetve még Kovalainen is bejöhetne a képbe ha tényéeg olyan nagy tehetség mint amekkorának Briattore tartja. Nem is tudom hogy melyiknek szurkolnék. 
én sem
Szponzorokat keresek gyorsulási versenyzéshez és gokartozáshoz :)
nekem már mercis kell!
(#376) venember83 válasza Maxxter (#375) üzenetére
- Privát
- 2006-10-25 11:35:57
Ezert szebb dolog a csapathuseg
Ott nem kell 2-3 evente valtani 
The name on the front of the shirt is more important than the one on the back! 6/10 monacói győzelem (sorozatban 5), az F1 királya. Pedal to the metal, McCrash mindörökké! 600+ mountainriders.ro http://tiny.cc/iQuZP

Dumb
(senior tag)
Felvette vki a brazil versenyt? Nekem kellene, nem láttam. 
"Egyszerre mind a kettőre!"

Markgx10
(őstag)
Ki most a Forma-1 hivatalos ''időmérője''
vagy hogy kell mondani?
Magyarul ami régen a TAG Heuer, Siemens stb volt az most kicsoda? Előre is köszi
The Spartans do not ask how many, but where they are. :)

wildrain
(PH! kedvence)
A Siemens van most.

Markgx10
(őstag)
Köszönöm szépen. Ugye régen, egyszer valamikor
volt a Longines is, ha jól emlékszem? 

-Mike-
(őstag)
most hogy Fernándó megnyerte a vb-t meg a renault.. szal most viszi magával az 1-es rajtszámot a mercihez? és mint a renault f1, mint bajnok csapaté lesz az első hely(vagy utolsó, ld suzuka) a boxokban? vagy hogyis lesz ez?
Kimié meg a 3-as számú ferrari? vagy az 5-ös..mert ha hordozza magával Alonso a számot akkor merci 1,2... sztem utána a renaultnak kéne következnie..3,4..majd a ferrari...nem?
[Szerkesztve]
Complicated human being.

b-type
(PH! nagyúr)
A Honda-ról nem tudok sokat, így téged olvasva valóban sanszos hogy felérnek.
Viszont sztem jó lesz a Bímer is, aztán hogy melyikük azt majd eldöntik egymás közt, de maga az autó erőset fejlődött, és általában visszafogodtan mentek elég érdekes kiállásos taktikával, sztem sok infót gyűjtöttek és valószinűleg nagyon jó autójuk lesz jövőre.
..a nagyobb nevekkel ellentétben náluk nincs/illetve náluk sincs változás, így nincs mit megszokni, nincs mit alakítgatni.
”~Alonso,˙Lewis˙is˙behind˙you ~I˙don’t˙want˙to˙hear˙that”.......http://www.dailymotion.com/b-type
(#383) Maxxter válasza venember83 (#376) üzenetére
- Privát
- 2006-10-25 13:33:02
Ez van én Alonso fan vagyok nem Renault, igy megint lesz munka átfényezni a gokartot. De majd mercis poloba beruházok
No ez egy jo kérdés, de ami biztos hogy merci 1,2. Szerintem utána a ferrari jön mert Massa lett a harmadik és csak utána a renault mert fisico a negyedik.de lehet hogynem
Alonso 1es rajtszámot kap, a csapattársáé lesz a kettes. A Renault megkapja a 3-4-et, utána jön a Ferrari 5-6. A boxok helye meg szerintem a konstruktőri vb végeredménye alapján kerül meghatározásra.
- Privát
- 2006-10-25 13:48:59

Motion_Blur
(PH! félisten)
[link]
Szegényke, hogy bizakodik 
Nemtudom írta-e már itt valaki, ma volt az újságban. Alonso azt nyilatkozta, hogy akár vissza is vonulna, ha nyerne még egy világbajnoki címet, a mclarennel. Nem célja megdönteni Schumi rekordjait, ő csak és kizárólag Sennához akar hasonlítani, ugye a brazil is 3 vb címet szerzett. Én rá sajnos csak foltokban emlékszem, de azért Alonso is tudhatná, hogy ez igen abszurd kijelentés volt. Az eredményektől függetlenül, sosem lesz Sennához fogható, teljesen más... Megkockáztatnám, hogy talán még MS sem volt akkora egyéniség mint ő (persze ezt csak igen halkan).
|| Bandusz Oklitusz Egyetemisz Alkeszosz || Eladó Oakley Jupiter Matte Rootbeer/Bronze napszemüveg || Eladó 19k-s utalvány, Bata cipőboltba ||!
(#388) Motion_Blur válasza bandus (#387) üzenetére
- Privát
- 2006-10-25 14:04:52

Motion_Blur
(PH! félisten)
Tehát azt hiszi, hogy a címek számával párhuzamot lehet vonni két pilóta között?
Persze lehet ez egy jó kis magyar bulváros félrefordítás is, mert ez egy igen buta nyilatkozat lenne 

Integra
(Jómunkásember)
én csak mózli meg törpe mentes tisztes kemény csatákat szeretnék..
Én így olvastam: ''Ő is hármat szerzett, ezért, ha ez nekem is sikerül azt hiszem, elégedett lehetek'' - nyilatkozta Alonso.

Integra
(Jómunkásember)
nemtom lehet
szerintem a bmw most pontosan abban a fázisban van mint amiben a honda volt. ebben a tipikus malomőrlőben, nem tudják merre menjenek, és hogy mi van.
lehet, hogy rosszul látom, de lehet, hogy nem.
Engem ez a Kubica gyerek sem nyűgözött le túlságosan, persze Palikék már halálra dicsőítették. A monzai harmadik hely tényleg szép eredmény volt, de azért Monza az nem éppen az a borzasztóan technikás és bonyolult pálya. Az biztos hogy a három pilóta közül csak Heidfeld érthet valamennyire az autó fejlesztéséhez, a másik kettő lehet hogy nagyon ügyes a pályán, de a jó eredményekhez ez szerintem manapság már kevés. Nem értem hogy miért nem csaptak le Zonta-ra, vagy Montagny-ra. Nincs tapasztalt tesztpilótájuk.
Aguri csoda: [link] 

-Mike-
(őstag)
te már csak innen a ph-ról megtod mondani egy vadidegenről hogy mennyire ért az autóhoz.. ne röhögtess már...
[Szerkesztve]
Complicated human being.
De röhögtetlek.
A számok magukért beszélnek. Szerintem kétféle tesztpilóta létezik. Az egyik akinek megmondják a mérnökök hogy most szépen húzzál le x kört, aztán gyere vissza a boxba, és majd mi a telemetriából kielemezzük hogy micsodán kellene még módosítani. A másik meg mivel már rutinos, képes elmondani hogy mihez kell hozzányúlni, és hallgatnak rá.
[Szerkesztve]

Markgx10
(őstag)
Ne vicceljetek már!
Honnan tudjátok, hogy Alonso nem lesz akkor egyéniség a Forma-1-ben mint Senna? 25 évesen kétszeres világbajnok, mindene megvan ahhoz, hogy akkora legyen. Senna 25 évesen miben volt jobb, mint most Alonso? 
De komolyan. Mondja meg valaki, hogy Senna mit tett, amiben Alonso nem tudná felvenni vele a versenyt a jövőben? 

-Mike-
(őstag)
szerinted...
Complicated human being.
Kivácsivá tettél. Azt milyen számokból állapítod meg, hogy az autó fejlesztéséhez (?!) melyik pilóta mennyire ért?
--= (Hardver)Apróim: http://pompi.hu/aprok =-.
(#399) Motion_Blur válasza Oliverda (#392) üzenetére
- Privát
- 2006-10-25 15:13:40

Motion_Blur
(PH! félisten)
Emlékszel Montagny mit csinált Monaco FP1-en? Abban a pillanatban vissza kellett volna küldeni szimulátor mögé, hogy tanulja már meg a pályákat nomálisan. Rögtön visszavettem volna a szuperlicenszét...
Az autó fejlesztéséhez szerintem főképp tapasztalat és valamiféle technikai hozzáértés szükséges. Mindkettő megeszerzéséhez idő kell. Nyilván MS sem értett még 91ben ennyire egy autó fejlesztéséhez mint mondjuk most.