Hirdetés

2012. május 28., hétfő

Útvonal

Fórumok  »  Fáradt gőz  »  Formula-1 2007 - Archívum IV. (téma lezárva)

(#301) Calibos válasza I_Am (#1) üzenetére

Calibos
(PH! addikt)

Ha ezt nem láttátok eddig akkor nyissátok már végre ki a szemeteket és mozgassátok már meg kicsit az agyatokat, hogy leessen. Ha nem lett volna Schumi, akkor sok pilóta és motorgyártó nem tart most ott ahol jelenleg, és lehet hogy pont az egyikötök kedvence az.

elégé elfogult hozzászólás :U

nekem Massa egyre inkább szimpatikusabb

(#302) wildrain válasza Calibos (#301) üzenetére

wildrain
(PH! kedvence)

Érdekesnek tartom, hogy a kommentátorok véleménye mennyire visszaköszön az emberektől. Bár soha nem fogom megtudni, de kíváncsi vagyok, ha Palik nem mondja a futam előtt azt, amit mondott, akkor mégis hány ember jön rá, hogy Massából még ''akárki is lehet''. Hozzáteszem, semmi olyat nem csinált, amit egy F1-ben levő ''átlagosan jó'' pilóta ne tudott volna megcsinálni a mostani Ferrarival. Nem kellett megerőltetnie magát, ezt ő maga is mondta. Ha meg így van, akkor nem értem, mire fel ez a nagy hűdeodakellfigyelniMassára-hozzáállás. :F :)

(#303) -Mike- válasza wildrain (#302) üzenetére

-Mike-
(őstag)

ez biza' így van.. sikk lett fikázni a magyar szpíkereket de az ő debil mondandójuk köszön itt vissza szinte mindegyik hsz-ben futam alatt... előbb a tojás-tyúk esetet derítsd ki aztán következhet ez ... ;)

Complicated human being.

(#304) wildrain válasza -Mike- (#303) üzenetére

wildrain
(PH! kedvence)

A sok ''önálló'' véleménnyel rendelkező egyén... :D

(#305) viharhozo

viharhozo
(PH! addikt)

Pusztit:

Michael Schumacher received an unique and unprecedented parting gift after his last grand prix in Brazil - an island.

Dubai's crown prince - Sheikh Mohammed bin Rashid Al Maktoum - reportedly decided to give the retiring German a piece of the man-made island paradise The World. located off the coast of the United Arab Emirates.

The World is 300 islands clustered together in a nine kilometre zone to resemble Earth from an aerial photo.

Schumacher's island, apparently part of ''Antarctica'' on the artificial globe, is worth about $7 million.

Schumacher's manager Willi Weber confirmed: ''In a couple of years it will be finished. Then Michael and Corinna will have their own holiday island!

''Perhaps he will build a kart track on it.''

Durvasága miatt töröltem - moderátor.

(#306) -Mike- válasza viharhozo (#305) üzenetére

-Mike-
(őstag)

a holdra még nem akarnak saját ms gokartcentrumot felhúzni?.. pár krátert belevennének még nézne ki is úgy mint egy órúzs..

Complicated human being.

(#307) Bibby válasza wildrain (#304) üzenetére

Bibby
(PH! addikt)

Fisichella fikázása is rögtön megindult, csak mert a kommentátorok látni vélték hogy az ő hibája volt.

"Jól is néznénk, ki, ha mindenki az okokat keresné, a megoldásokat meg senki." After Monday and Tuesday, even the calendar says: W T F...

(#308) opr válasza Bibby (#307) üzenetére

opr
(senior tag)
LOGOUT blog

Nem pont azt mondták h ezt így direkt megcsinálni lehetetlen? :U

(#309) Bibby válasza opr (#308) üzenetére

Bibby
(PH! addikt)

Jó, akkor azt hogy hibája, idézőjelbe teszem, attól még itt elkezdték mondogatni egyesek...

"Jól is néznénk, ki, ha mindenki az okokat keresné, a megoldásokat meg senki." After Monday and Tuesday, even the calendar says: W T F...

(#310) Calibos válasza wildrain (#302) üzenetére

Calibos
(PH! addikt)

Palikra tojok nagy ívben és egyáltalán nem szimpatizálok kommentálási stílusával és az öt körülvevő nyalizókkal.

Massa annyiban szimpatikus hogy teszi a dolgát, nem hisztizik, nem játssza sértődöttet és egy futamgyőzelemnek nagyon tud örülni.

(#311) DigitXT válasza Bibby (#309) üzenetére

DigitXT
(PH! kedvence)

Én egyáltalán nem néztem a topikot futam közben (szerintem ez hülyeség is:DDD), magamtól is elkezdtem ''fikázni'' Fisicot, és ld. mi lett a vége: tényleg puff volt.:U

***** Ha személyi edzőt keresel, tudok ajánlani egy jót: http://rigokati.eu :-) *****

(#312) X Factor

X Factor
(PH! addikt)

A ''jégember'' : [link]

(L) Atiradeonika (L)

(#313) X Factor válasza X Factor (#312) üzenetére

X Factor
(PH! addikt)

[link]

(L) Atiradeonika (L)

(#314) Motion_Blur válasza Bibby (#307) üzenetére

Motion_Blur
(PH! félisten)

És milyen jól látták.

Megnéztem újra a futamot...Palik: ''A Ferrari csapat tesztpilótája, luka báder''

[Szerkesztve]

Stavelot 2, easily full throttle into another twenty second top gear flatout section

(#315) lenox

lenox
(őstag)
LOGOUT blog

Amugy en meg azt figyeltem meg Fisinel, hogy 2-szer ment el mellette Sumak, egyszer nekiment, egyszer meg nem birta bevenni a kanyart. Hasonlitsuk ugyanehhez Kimit, teljesen nyilvanvalo, hogy Fisi nem bir kilepni a kozepszerusegbol, es akkor ovatos voltam.

(#316) Motion_Blur válasza lenox (#315) üzenetére

Motion_Blur
(PH! félisten)

A 2. ''előzősnél'' már sajnáltam is egy kicsit :D

És vb akar lenni jövőre...persze...

Stavelot 2, easily full throttle into another twenty second top gear flatout section

(#317) lenox válasza fokukac (#284) üzenetére

lenox
(őstag)
LOGOUT blog

Te biztos kotekedni akarsz. Szal legyen inkabb szerinted legsportszerutlenebb. Szerintem nem az...

[Szerkesztve]

(#318) grabber

grabber
(őstag)
LOGOUT blog

Tudja valaki,hogy mennyin pörgött Schumi motorja az utolsó futamon?Mert nagyon ritkán mutattják,hogy a Ferrari mennyin megy :(

A világon minden szép, csak nem mindenki tudja értékelni a szépséget!      Galaxy S JVT Semaphore 1.9.0+Ext4

(#319) lenox válasza Motion_Blur (#316) üzenetére

lenox
(őstag)
LOGOUT blog

Hat igen, szerintem ha az idei eredmenyet hozza, akkor orulhet, de inkabb meg hatrebb lesz...

(#320) Calibos válasza Motion_Blur (#316) üzenetére

Calibos
(PH! addikt)

Szerintem se lesz Fisichellából soha vb!

(#321) wildrain válasza lenox (#315) üzenetére

wildrain
(PH! kedvence)

Én az elsőnél azt mondtam, hogy oké, amit csinált, hiszen neki az volt a feladata, hogy agresszívan védekezzen. Ebbe beletartozott a rövid féktáv is, ami miatt koccanás lett. Szerintem ez így egy teljesen rendben levő versenybaleset.
A másodiknál viszont hülyére fikáztam, mert megmutatta, hogy mennyire nem bajnok típus. Totál szerencsétlenül védekezett, akárcsak tavaly Suzukában. Ha valaki vb akar lenni, akkor úgy kell védekeznie, ahogy Alonso tette tavaly Imolában vagy idén Isztambulban. Ráadásul Fisichellának az a pechje, hogy közvetlenül utána Raikkönen megmutatta, hogy kell védekezni egy olyan autóval, ami arra tök esélytelen. Az utolsó pillanatig nem hagyta, hogy elmenjen Schumacher, és hiába lett a dolog vége ugyanaz, mint Fisichellánál (mindkettejük mellett elment MSC), ő is ''győztesen'' jött ki a dologból.

(#322) Motion_Blur

Motion_Blur
(PH! félisten)

''Michael Schumacher vasárnap este egy Sao Paulo-i szórakozóhelyen ünnepelte Forma-1-es pályafutásának lezárását felesége és barátai társaságában, de két pilótatársa, Kimi Räikkönen és Rubens Barrichello is vele tartott.''

Kimi mindíg benne van az ilyen dolgokban :D

(#323) Motion_Blur válasza Calibos (#320) üzenetére

Motion_Blur
(PH! félisten)

Briós is így gondolja: [link]

(#324) Maxxter

Maxxter
(senior tag)
LOGOUT blog

Fisico egy béna a többi élcsapatnál lévö versenyzőhöz képest. nem csak a mostani futamát nézve de mikor egy éve suzukában kimi az utolso körben elözte meg akkor is elrontotta egyszerüen nem tudja megfogni a mögötte jövöt enyi. Kovaleinen meg max 5 futamig lesz Fisico mögött

Szponzorokat keresek gyorsulási versenyzéshez és gokartozáshoz :)

(#325) TriackFeri válasza Calibos (#310) üzenetére

TriackFeri
(fanatikus tag)

Massa is bele fog fáradni ha 2. számú pilóta lesz belőle Kimi mellett. Senki se akar hátvéd lenni. Nekem személy szerint nem szimpatikus. Túlságosan is nyalt a ferrárinak meg sumahernek.

A vélemény olyan mint a segglyuk, mindenkinek van de senki se kiváncsi a másikéra.

(#326) TriackFeri válasza Motion_Blur (#322) üzenetére

TriackFeri
(fanatikus tag)

Kimi ugrik az ''ingyenpiára'' :))

A vélemény olyan mint a segglyuk, mindenkinek van de senki se kiváncsi a másikéra.

(#327) Maxxter válasza TriackFeri (#325) üzenetére

Maxxter
(senior tag)
LOGOUT blog

nekem se szimpi

Szponzorokat keresek gyorsulási versenyzéshez és gokartozáshoz :)

(#328) X Factor válasza TriackFeri (#326) üzenetére

X Factor
(PH! addikt)

Sokba kerül az neki, pl. az itteni futamon amikor a red bull rendezett vmiylen bulit, ott is feltünt és elhagyott 2500dollárt és az össze iratát:D

Itt a jó példa, a pia biztos nem lenne akadálya h. én is f1 pilóta legyek, és van egy közös dolog bennem meg Kimi-ben. (márcsak az kéne h. úgy vezetek mint ő, én meg megtanítanám h. lehet a legtöbb fütyülöst bevedelni;)) És Hunagroring-et csak szüreti szezonban rendezni...:D

(L) Atiradeonika (L)

(#329) TriackFeri válasza Maxxter (#324) üzenetére

TriackFeri
(fanatikus tag)

Lehet hogy nem a leggyorsabb pilóta, de bénának nem mondanám. Az egy évvel ezelőtti suzukára nem emlékszem, de most a brazil nagydíjon nem csak fisico, senki se tudta maga mögött tartani schumit.
Emberileg szerintem nagyon korrekt.

(#330) TriackFeri válasza X Factor (#328) üzenetére

TriackFeri
(fanatikus tag)

Biztos nem verte a földhöz az a 2500dollár hiány meg az iratok :DDD

(#331) Vigneau válasza Maxxter (#324) üzenetére

Vigneau
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Nem is értem, mit is keres az aktív versenyzők között és hogy mit esz rajta Briatore... :F

A lét határozza meg a tudatot. Ha megiszod a lét, a tudat elmegy...

(#332) Motion_Blur válasza TriackFeri (#329) üzenetére

Motion_Blur
(PH! félisten)

[link]

(#333) Calibos válasza TriackFeri (#325) üzenetére

Calibos
(PH! addikt)

Ilyen helyzetben mindenki más nyalt volna, eleve hátvédnek szerződteték és Schumi mellett mindenki másodrangú lenne, de-de többet tett le az asztalra mint Fisichella.

Amúgy személy szerint inkább Raikonnen párti vagyok, megérdemelné a vb-t és mert tehetséges is....

(#334) -Mike- válasza Vigneau (#331) üzenetére

-Mike-
(őstag)

lett volna vér a pucájában jövőre Heiki-t meg Nelsinho-t beülteti, Giancarlo meg tesztel ..

Complicated human being.

(#335) Petya25

Petya25
(őstag)

Akit érdekel egy gyári csomagolt RENAULT F1 Team póló az jelentkezzen.
[link]

Bármilyen végtelen ciklus lefut egész gyorsan, csak egy jó gép kell hozzá... Senna/Button - McRae/Loeb - Rossi - Favre/GB - PhilTaylor - SteveDavis

(#336) Motion_Blur

Motion_Blur
(PH! félisten)

[link]
[link]

:R

(#337) CruiseR

CruiseR
(újonc)

Szerintem ha Kimi elég kitartó lesz megközelítheti schumi szintjét, bár ez attol is függeht hogy hogyan szerepel a ferrárinál, hogy tovább szerződtetik e. Kicsit emlékeztettek a videók Schumi volt agressziójára, bár kimi elég sxor kicsúszkált, de reméljük beérik majd és ismét lessz egy utánozhatatlan pilóta, hiába is egy darabig Schumi árnyékában.

Schumi in memorian

(#338) CruiseR válasza Motion_Blur (#336) üzenetére

CruiseR
(újonc)

Schumi sisakja elég komolyan néz ki, na most nem tudopm belegondoltatok e mit csinál akkor ha nyer egy ujjab futamot és új sisakot kap (me, hiszem h átfestenék).
Ém szivesen pályáznék egy Régebbi sisakra , nekik már ugysem kell alapon. :D :D

(#339) TriackFeri válasza CruiseR (#338) üzenetére

TriackFeri
(fanatikus tag)

Már elég valószínütlen hogy nyer mégegy futamot. ;)

(#340) CruiseR válasza TriackFeri (#339) üzenetére

CruiseR
(újonc)

Hát igen , de nem is arra gondoltam hanem az előzőekre, amik elvileg megmaradtak neki:D ;)

(#341) TriackFeri válasza CruiseR (#340) üzenetére

TriackFeri
(fanatikus tag)

Írj neki egy levelet, hátha küld egy sisakot :))

(#342) CruiseR válasza TriackFeri (#341) üzenetére

CruiseR
(újonc)

Hmmmm... ;] Nem is rossz 5let, de sajna nincs meg az e-mail címe, ha valaki tudja akkor adja meg lécci :DDD

(#343) Nowhereman válasza b-type (#288) üzenetére

Nowhereman
(őstag)

Bocsájtsd meg, de te szerinted milyen lenne az a verseny, ahol a versenyzők nem teszik be az első alkalommal, mert attól kell rettegniük, hogy a másik szándékosan nekikmegy. Mert ha ez elterjedne, akkor ugye a másodpilóták vadászhatnának az ászokra. Sumák akkor még csak védekező íven sem ment, akkor miért is hibázott Hill? És ha vár öt másodpecet akkor Sumi nem ment volna neki? Az Sumi agyában már a csattanás elött már két másodpercel megszületett a döntés. Sumi sportszerűtlen volt. A birák meg ismét birkák.

Az bizonyos, hogy a szándékos nekimenései vastagon benne voltak az idei itéletekben. És Lonzi is összehozta a versenygörény reputációt. Úgyhogy ő is csak ovatosan parkoljon a jövőben....

Utánam a kondenzcsik!

(#344) b-type válasza Nowhereman (#343) üzenetére

b-type
(PH! nagyúr)

Sztem nem változna.
Nem arról van szó hogy ne használja ki a lehetőséget, de a VB-t nézve vastag volt a rizikó.
..és nem őt hibáztatom az esetért, ahogy MS-t sem hibáztattam mikor úgy döntött idén a HunRing-n hogy nem biztonságizik, hanem megpróbálja kihasználni a lehetőségben rejlő maximumot.
A VB eredményét tekintve D. Hill kockázata erősebb jóval, azzal hogy MS falnak vágta a verdát nagy sanszot kapott...ahoz mérten lehetett volna mérlegelni.
beerakta és megtörtént az ütközés, és hasalt minden.
D. Hill számára akkor nem egy egyszerű manöverről volt szó egy egyszerű versenyszituban.

”~Alonso,˙Lewis˙is˙behind˙you ~I˙don’t˙want˙to˙hear˙that”.......http://www.dailymotion.com/b-type

(#345) wildrain válasza Nowhereman (#343) üzenetére

wildrain
(PH! kedvence)

Az Sumi agyában már a csattanás elött már két másodpercel megszületett a döntés.
Nem mondom, hogy nem így van, de ez melyik tévécsatorna adásából látszódott?

(#346) Vigneau válasza Nowhereman (#343) üzenetére

Vigneau
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Hiába, fájt is a szívem, mikor néztem egy darabig a megroppant első lengéscsillapítót. Azt a szitut sosem értettem. Vajon nem látta Hill, mi is történt előtte pontosan? Fura...

(#347) Vigneau válasza -Mike- (#334) üzenetére

Vigneau
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Lehet, jobban jártak volna... :)

(#348) Motion_Blur

Motion_Blur
(PH! félisten)

[link]

Bazz! Meki filozófiát vált ;) Pedro marad csicskának és lehet utálni őket is ;]

[Szerkesztve]

(#349) wildrain válasza Vigneau (#346) üzenetére

wildrain
(PH! kedvence)

Éppen ezaz, hogy látta, ahogy Schumacher falnak csapja. Azt hitte, a kocsi megsérült, és MSC simán el fogja engedni, mert sérült autóval nem fog harcolni, erre kacsázni kezdett előtte, és ellentmondást nem tűrően behúzta a kanyarcsúcsra.

(#350) -Mike- válasza wildrain (#349) üzenetére

-Mike-
(őstag)

ez a felvétel ugye Hill tarkókamerájából is megvan.. hát azért onnan ez tűnt a legésszerűbb manővernek.. kergette kergette, majd hirtelen a semmiből ott termett előtte, még jó hogy megpróbált balról jobbról elmenni neki, talán ez volt az egyetlen esélye egész futam alatt. talán ha látta volna tisztán hogy mennyire csapta oda ms a verdát akkor türelmesebb lett volna de így sztem teljesen rendben volt hogy azalatt a két kanyar alatt megakarta enni....

Complicated human being.

Útvonal

Fórumok  »  Fáradt gőz  »  Formula-1 2007 - Archívum IV. (téma lezárva)
Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.