Hirdetés

2012. május 28., hétfő

Útvonal

Fórumok  »  Fáradt gőz  »  Formula-1 2007 - Archívum IV. (téma lezárva)

(#3001) AMD Power

AMD Power
(Jómunkásember)

Megérkezett az új Toro Rosso

[link]

Eladó komplett irodai PC. http://hardverapro.hu/apro/elado_komplett_irodai_pc/friss.html

(#3002) Pompi válasza AMD Power (#3001) üzenetére

Pompi
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

Ez két nappal korábbi hír...

--= (Hardver)Apróim: http://pompi.hu/aprok =-.

(#3003) Peat;) válasza AMD Power (#3001) üzenetére

Peat;)
(PH! addikt)

Remélem szétperelik őket és jön egy új csapat, aki saját autóval áll rajthoz. Ez csak személyes vélemény, de undorítónak találom, hogy mekkora előnnyel indulnak pl. a williamsal, skyper-el szemben, ahol önmaguk fejlesztették ki a kasztnit, aerodinamikát. Super agurira is vonatkozik ez nemcsak a torro-ra. Már a motorcserebere is pont elég, de ezzel a kasztnicserével a fiókcsapat nevezetű kifejezés teljesen elnyeri értelmét. Nekem nem szimpi hogy a 10-11 csapatnak a fele hirdetőtáblaként és tesztelés céljából fog szerepelni :(

[Szerkesztve]

(#3004) Zoza24 válasza Peat;) (#3003) üzenetére

Zoza24
(senior tag)

ugyanez az én véleményem is,nem túl fair a Spykerrel és a Williamssel szemben hogy vásárolt kasztnival indulnak,s pláne hogy tagadják,meg kell nézni a Torro Rossot és a Red bullt,bevallották azt hogy Newey tervezte a kocsit,de nem ugyanaz,persze egyszerre két kocsit tervezett a srác:)
szóval az a valami,ha maguk erejéből vitézkednek,ez a forma1, az autógyártók versenye... :R

Forza Italy!

(#3005) Nowhereman válasza Peat;) (#3003) üzenetére

Nowhereman
(őstag)

Tudod az a gond, hogy jogilag nem támadhatók. A másik pedig, hogy maga Fank tata is sokáig March-tól vásárolt autókkal nyomta. És nem ő volt az egyetlen March vásárló a 70-es években./sőt a Leyton House is a Marchtól vásárolt autókkal ment a 80-as, 90-es években - és Adrian a mágus is ott kezdte a pályafutást/. Jogilag pedig a Red-Bull és az STR is egy külső cégtől vásárol autókat - azaz teljesen szabályos. Hogy ez a versenyek rovására megy? Az 50-es és a 60-as években pedig majd a mezőny fele az aktívan versenyző Cooper és Lotus csapatoktól vette az autót. Persze akkor még helyből kipróbálták egymás autóit a pilóták a teszteken. És nem volt vele gond. Azt hiszem a ''válság'' akkor kezdődött, amikor ezt a vásárlást megtiltoták.
Frank tatának pedig szerintem inkább a saját akolja tájékán kéne kiganéznia, mint ilyesmire pocsékolni az idejét. Fel kellen nőni a feladathoz, vagy tényleg Toyota-B lesznek...

Egyébbként pedig hogy is volt ez a hűtős dolog? Most az STR ferrari motorjának hogy lesz elég az a renaultra tervezett hűtő?

Utánam a kondenzcsik!

(#3006) AMD Power

AMD Power
(Jómunkásember)

Az e heti tesztek összesített eredményei

D. Coulthard: 1:21.855 :B

[link]

Eladó komplett irodai PC. http://hardverapro.hu/apro/elado_komplett_irodai_pc/friss.html

(#3007) Maxxter válasza AMD Power (#3006) üzenetére

Maxxter
(senior tag)
LOGOUT blog

De a Massa gyerek leiskolázott mindenkit az 1:21.181-es idövel :( ez nem lesz így jó :U

Szponzorokat keresek gyorsulási versenyzéshez és gokartozáshoz :)

(#3008) venember83 válasza Maxxter (#3007) üzenetére

venember83
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

ideje volt vmi jot is olvasni a maranelloiakrol... :DD

The name on the front of the shirt is more important than the one on the back! 6/10 monacói győzelem (sorozatban 5), az F1 királya. Pedal to the metal, McCrash mindörökké! 600+ mountainriders.ro http://tiny.cc/iQuZP

(#3009) Motion_Blur válasza Maxxter (#3007) üzenetére

Motion_Blur
(PH! félisten)

De-de! Ez így lesz jó! :DD

Stavelot 2, easily full throttle into another twenty second top gear flatout section

(#3010) SzalaiG válasza Motion_Blur (#3009) üzenetére

SzalaiG
(PH! addikt)

Inkább a Kimi, bár így az igazságos, mert megdolgozott érte. :)

"Ne félj, csak higyj" Márk 5.36.

(#3011) mexx0407

mexx0407
(tag)

Massa a király!!!!

(#3012) Maxxter válasza Motion_Blur (#3009) üzenetére

Maxxter
(senior tag)
LOGOUT blog

Mondjuk a Mclaren lett a második Alonsoval. A nagyszájú Hamilton gyereket még Coultard is megelözte :Y . De majd a versenyen kell gyorsan lenni. Március 18-án minden kiderül ;)

(#3013) AMD Power válasza Maxxter (#3012) üzenetére

AMD Power
(Jómunkásember)

Pontosan! Mondjuk Massa Ferrarija nem igazán van egy szinten DC autójával!

(#3014) Integra válasza AMD Power (#3006) üzenetére

Integra
(Jómunkásember)

elkezdtem aggódni...... :(

(#3015) Maxxter válasza AMD Power (#3013) üzenetére

Maxxter
(senior tag)
LOGOUT blog

Nem is mondtam semmi rosszat Coultardra. Én nagyon örülnék ha nem csak 3 csapat vagy 4 nyerne futamot az idén. Olyan évet szeretnék ahol az utolso futomon döl el a VB cím és legyen legalább három esélyes. :DD

(#3016) AMD Power válasza Integra (#3014) üzenetére

AMD Power
(Jómunkásember)

Ha meg azzal van egy szinten akkor viszont szép évem lesz! :R

(#3017) venember83 válasza AMD Power (#3016) üzenetére

venember83
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

2005rol mi jut eszedbe? Akkor nem volt jo Ferrarival 1 szinten lenni :P

The name on the front of the shirt is more important than the one on the back! 6/10 monacói győzelem (sorozatban 5), az F1 királya. Pedal to the metal, McCrash mindörökké! 600+ mountainriders.ro http://tiny.cc/iQuZP

(#3018) Integra válasza AMD Power (#3016) üzenetére

Integra
(Jómunkásember)

a honda nem aggódik...
[link]
így legyen...

(#3019) AMD Power válasza Integra (#3018) üzenetére

AMD Power
(Jómunkásember)

Engem a Honda jó szereplése csak Button miatt érdekel.

(#3020) Motion_Blur

Motion_Blur
(PH! félisten)

[link]

beszédes kép...

[Szerkesztve]

Stavelot 2, easily full throttle into another twenty second top gear flatout section

(#3021) Integra válasza Motion_Blur (#3020) üzenetére

Integra
(Jómunkásember)

nem tűnik felhőtelnül boldognak

(#3022) Oliverda válasza Motion_Blur (#3020) üzenetére

Oliverda
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

Majd 2008ban visszatér Massa helyére.... ;] :D

"Minden negyedik-ötödik magyar fiatal funkcionális analfabéta – derült ki a nemzetközi felmérésekből. Az arány a felnőttek körében sem jobb."

(#3023) Motion_Blur válasza Integra (#3021) üzenetére

Motion_Blur
(PH! félisten)

Nem tudom miért vesz részt a teszteken....ez olyan, mintha azt nézné, ahogyan dugják a volt nőjét...na mind1, ő tudja :)

(#3024) -Mike- válasza Motion_Blur (#3023) üzenetére

-Mike-
(őstag)

elkéne az öreg mert Kimi még csak kikapni tud Massától :D

Complicated human being.

(#3025) PazsitZ

PazsitZ
(PH! addikt)

Honda festésével érdekes elmélet kapott szárnyra (megjegyzem régen is emlegették a zöld szint avagy a természetvédelmet, ilyesmi téma körüli reklámtevékenységet :F , ha jól emlékszem.
egyesek úgy tudják, a Google Earth műholdképeivel lesz beborítva az új versenygép [link]

Esti futam? Érdekes, de izgalmas ötletnek hangzik.
Már nem kell sokat várni az első éjszakai Forma-1-es versenyre, ugyanis a sztártervező Hermann Tilke szerint a technológia jelenlegi állása már lehetővé teszi az esti futamok megrendezését, és televíziós közvetítését.
Japán, illetve Kína valóban jó eséllyel pályázik egy esti futam megrendezésére
[link]

|____ "...kis zártkörû PH-s imdb..." :D - http://pazsitz.atw.hu/PH_movies ____|

(#3026) Motion_Blur válasza PazsitZ (#3025) üzenetére

Motion_Blur
(PH! félisten)

Hát remélem a Honda ebbe nem megy bele...mennyire undorítóan nézne ki??

Az éjszakai futamok mehetnek! Szerintem nagyon nagy élmény lenne a pilótáknak, és persze nekünk is.

(#3027) AMD Power

AMD Power
(Jómunkásember)

Raikkönen nem kér segítséget Schumitól

[link]

Pedig szerintem lenne mit tanulni tőle.

[Szerkesztve]

(#3028) Motion_Blur válasza AMD Power (#3027) üzenetére

Motion_Blur
(PH! félisten)

Nem tudom mit tanulhatna Schumitól :F Vezetéstechnikát meg hasonló ''alap'' dolgokat biztos , hogy nem...esetleg taktikai tanácsokkal láthatná el. De ez a cím már megint kicsit manipulatív, mert Kimi azt nyilatkozta, hogy egyelőre nincsen szüksége segítségre, ami teljesen normális is ;)

(#3029) aesir válasza Motion_Blur (#3028) üzenetére

aesir
(PH! kedvence)

Szerintem meg bárki tanulhat bárkitől, mert biztos van legalább egyvalami, amit a másik esetleg jobban csinál. Még akkor is, ha összességében gyengébb versenyzőről is van szó. Schumi meg pont összességében nem gyengébb senkinél.

Régóta az az érzésem, hogy egy kicsit túlzásba hype-olod ezt a Raikkonent, nem ártana kicsit reálisabb alapokról kezelni. Szerintem.

Van saját életem...

(#3030) AMD Power válasza aesir (#3029) üzenetére

AMD Power
(Jómunkásember)

Pontosan! Még a jó öreg Davidnek is lenne mit tanulnia. Pedig picivel több kilométer van ''benne'' mint Kimiben.

(#3031) Motion_Blur válasza aesir (#3029) üzenetére

Motion_Blur
(PH! félisten)

Raikkonen szeirntem összességében gyengébb versenyző, mint Schumacher. Csak nem értem, hogy Kimi mit, és főleg hogyan tanulhatna Schumitól!

/azért Kimi már bizonyított nem? :)/

szerk: ha mégse válna be Kimi, akkor vissza az egész [link] :D

[Szerkesztve]

(#3032) Nowhereman válasza Motion_Blur (#3031) üzenetére

Nowhereman
(őstag)

-de ezt legalább bevallod, hogy nem érted... válasz: például azt, hogy hogy kell vb-t nyerni....

Utánam a kondenzcsik!

(#3033) AMD Power

AMD Power
(Jómunkásember)

A Renault kilépett a GPMA-ból

[link]

(#3034) Maxxter válasza Motion_Blur (#3031) üzenetére

Maxxter
(senior tag)
LOGOUT blog

Az komoly lenne ha Sumi visszaülne mint teszt pilota pár versenyre :DDD

(#3035) Motion_Blur válasza Maxxter (#3034) üzenetére

Motion_Blur
(PH! félisten)

Ezt nem hinném, de pár kör Fiorano-ban, a világtól elzárva szerintem simán belefér :) De ha van esze, akkor soha többet nem ül autóba, nem megy el a versenyekre, mert csak így csak szenved, és folyamatosan vágyakozik a ''régi'' élete után :(

[Szerkesztve]

(#3036) RAM válasza Motion_Blur (#3023) üzenetére

RAM
(PH! addikt)

ja :)

Csak tisztán

(#3037) Maxxter válasza Motion_Blur (#3035) üzenetére

Maxxter
(senior tag)
LOGOUT blog

De azt meg nagyon nehéz megállni, hogy nem probálja ki, ha van rá lehetösége. Még te linkelted, hogy gokartot is kiprobálta amit 2007-re fejlesztett a tony kart. Ha csak a tv-böl nézi az f1-et akkor is versenyezni szeretne. Hakkinen is ment a Mclaren-nel jo pár év után. :B

(#3038) Integra válasza PazsitZ (#3025) üzenetére

Integra
(Jómunkásember)

én jobban örülnék a tradícionális honda championship white színnek, de a pénz és a marketing nagyúr ez van..
amíg nem én irányítom a hondát addig valszeg nem lesz újra honda ''fehér'', aminek sajnos elég nagy valószínűsége van, mert nem fogom irányítani a marketingjét soha:( :DDD

az sokkal nagyobb bajom, hogy hiába az anorexiásra lefogyott hátsója az autónak, meg a két ütemben megnyújtott tengelytáv, még sok a gond és bőven van mit finomítani.
mondjuk engem csak a pace érdekel, nem a top köridők, de pace-ből meg vajmi keveset tudni még:(

(#3039) -Mike- válasza Motion_Blur (#3031) üzenetére

-Mike-
(őstag)

azért Kimi már bizonyított nem?

mivel is mit?

Complicated human being.

(#3040) Motion_Blur válasza -Mike- (#3039) üzenetére

Motion_Blur
(PH! félisten)

LOL

(#3041) -Mike- válasza Motion_Blur (#3040) üzenetére

-Mike-
(őstag)

ezt a LOL-t tartsd meg október 21-ére, estére :)

Complicated human being.

(#3042) AMD Power válasza -Mike- (#3041) üzenetére

AMD Power
(Jómunkásember)

Hát igen! Majd meglátjuk mit fog tudni mutatni Kimi 2007-ben!

(#3043) -Mike- válasza AMD Power (#3042) üzenetére

-Mike-
(őstag)

még 1hónap és kezdődik a szezon.. apa kezdőődik! kezdődik Kezdődik KEZDŐDIK K E Z D Ő D I K

Complicated human being.

(#3044) AMD Power válasza -Mike- (#3043) üzenetére

AMD Power
(Jómunkásember)

Tudom! Ha erre gondolok és az F1-s kocsik hangjára felizgulok! :DDD :R

(#3045) Motion_Blur válasza -Mike- (#3041) üzenetére

Motion_Blur
(PH! félisten)

Te meg a hülyeségeidet magadnak...annak, hogy Kimi már bizonyította több évben is tehetségét, mi köze van az idei évhez? Gondolj pl. 2003-ra és 2005-re. Meg arra, hogy milyen simán rakta össze DC-t, és JPM-t...

(#3046) Motion_Blur

Motion_Blur
(PH! félisten)

[link]

Bazz miért égeti magát ennyire? Ez már kezd gáz lenni...remélem Schumi nem válaszol erre semmit, ő már válaszolt mindenkinek de nem az asztalnál, és nem is a sajtótájékoztatón :)

(#3047) shev7 válasza Motion_Blur (#3046) üzenetére

shev7
(PH! kedvence)

marmint ki egeti magat? Mert sztem semmi rosszat nem mondott, vagy mindenkinek muszaj imadnia Schumit?

''Gee, Brain, what do you want to do tonight?'' ''The same thing we do every night, Pinky: Try to take over the world!''

(#3048) Oliverda

Oliverda
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

Ha valaki igazi égést akar látni akkor nézze meg az új FIAT reklámot Schumacher-rel a főszerepben. :DDD :DDD

"Minden negyedik-ötödik magyar fiatal funkcionális analfabéta – derült ki a nemzetközi felmérésekből. Az arány a felnőttek körében sem jobb."

(#3049) Motion_Blur válasza shev7 (#3047) üzenetére

Motion_Blur
(PH! félisten)

Miért nem tud a saját dolgával foglalkozni?

(#3050) AMD Power válasza Oliverda (#3048) üzenetére

AMD Power
(Jómunkásember)

Az látod elég gáz lett! ;)

Útvonal

Fórumok  »  Fáradt gőz  »  Formula-1 2007 - Archívum IV. (téma lezárva)
Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.